forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 22:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Jeremija, ateizam, kao pojam, nema veze sa stepenom "snova" i životnih ciljeva. Jednostavno odbija da vjeruje u natprirodno i misticno, to ne iskljucuje vjeru u sebe, ljude i realno. Sad, necu poricati da su mnogi ateisti ili nominalni vjernici duboko demoralisani i razocarani ljudi. Ja ne znam da li je ateizam glavnotokovska stvar, zaista; u mojoj sredini nas ima, možda, oko desetak.

Anto, cekam nekoga da mi spasi dušu batinama i privede me crkvi starosavnoj. :D

siti se šta je reka onaj mason onom mafijašu u Kumu 3. "ko gradi na narodu gradi u blatu"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 22:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by anto

"ne verujem u Boga, ali se držim moralnih nacela kao što su ne ukradi, ne cini zlo, nemoj prevariti,..." - ajde ne serite.
Ako neko ne veruje u život posle smrti, zašto ne bi maksimalno uživao u ovom životu - a to povlaci gaženje pobrojanih principa!

Ma izvini molim te, ispade da se religija zasniva na strahu!
Ti dakle, da si siguran da nema boga, bi krao, palio i zario, jer eto, nema kazne.
Ako vjerujete u boga iz straha, onda ste promasili cijelu loptu.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
eto bar nesto da vratite sto ste uzeli
kako neku ikonu ne poslaste za Beograd

nemamo u splitu ikona...mi smo rimokatolici...vecina...možda neki i drže ikone...pitat cu susjeda,on je grkokatolik...

joj izvini,zaboravih da imate jos na lageru "grko katolika"..pa pitaj komsiju ako mu nije slucajno spaljena ikona,dal bi mogao da nam je posalje preko tebe..budi drug...da je sacekamo sa suzama..da se prisetimo kako su joj imenjakinje prosle....mi Vase u Beogradu cuvamo

Dobro prijatelju, ako ima grkokatolika, šta? To su unijati. Nije svako Pilipenda da ce radije da crkne od zime i gladi nego da prede u "drugu veru". Najveci dar Božiji jeste život, i svako se bori da ga sacuva. Kad dode Veliki Sud, svako ce imati pravo da se pokaje.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

WTF???
Jeremija, je li to putujes kroz vrijeme?!

Dobra fora, a?

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nemamo u splitu ikona...mi smo rimokatolici...vecina...možda neki i drže ikone...pitat cu susjeda,on je grkokatolik...

joj izvini,zaboravih da imate jos na lageru "grko katolika"..pa pitaj komsiju ako mu nije slucajno spaljena ikona,dal bi mogao da nam je posalje preko tebe..budi drug...da je sacekamo sa suzama..da se prisetimo kako su joj imenjakinje prosle....mi Vase u Beogradu cuvamo

naše cuvate?red je da se vrati ono šta se otelo...mi vaše ne cuvamo,nemamo od koga da ih cuvamo...tu su gdje jesu,ima 500 godina...

E jebi ga ..vi pokradoste i Franju Josifa i Talijane...kazes da vratimo..sta da vratimo...da ti vratim zlatno "zubalo"mog ubijenog rodjaka u Gospicu...sto bi ti to vracao...tu ti imas nesto meni vratiti,a??
elem,pusti te tvoje navlakuse,mene ne mozes isprovocirati...Srbin je skoro vaskrsnuo na Kajmakcalanu i u tvom Splitu 1918-te..znas kako su klicali nasim vojnicima...i tad su nam nestale neke ikone..jebi ga..ne znam sto krijes tu cinjenicu..a onih 30 vagona sto je Stevo Krajacic stopirao da se vrate u Beograd 1945-te,a???
koliko ikonstasa spaljeno i zavrsilo u Vatikanu da se pretopi za Pacovske kanale za Argentinu??
Ni to ti nije poznato,samo fudbal pratis???
Nemoj da se vredjas odmah,ja hocu da pricamo kulturno..bez trzavica
Ti meni argument daj,ja cu tebi jedan isto
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/10/2012 : 22:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

ljudi, odmorite malo

http://www.rtl.hr/vijesti/zabava/513861/snimio-ih-dok-su-citale-i-sjedile-na-vibratoru/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 22:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:

WTF???

Dobra fora, a?

a to ti je potpis...haha, dobra fora, nasjeo sam, priznajem

Edited by - King Warrior on 02/10/2012 22:10:50
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

quote:

quote:

WTF???

Dobra fora, a?

Nije samo fazon, to je još i dvosmisleno:

a) Pokazatelj da ne verujem u smak sveta
b) Pokazatelj da sam napredan lik

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobro prijatelju, ako ima grkokatolika, šta? To su unijati. Nije svako Pilipenda da ce radije da crkne od zime i gladi nego da prede u "drugu veru". Najveci dar Božiji jeste život, i svako se bori da ga sacuva. Kad dode Veliki Sud, svako ce imati pravo da se pokaje.

jeremij-sta da kazem,

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by anto

"ne verujem u Boga, ali se držim moralnih nacela kao što su ne ukradi, ne cini zlo, nemoj prevariti,..." - ajde ne serite.
Ako neko ne veruje u život posle smrti, zašto ne bi maksimalno uživao u ovom životu - a to povlaci gaženje pobrojanih principa!

Ma izvini molim te, ispade da se religija zasniva na strahu!
Ti dakle, da si siguran da nema boga, bi krao, palio i zario, jer eto, nema kazne.
Ako vjerujete u boga iz straha, onda ste promasili cijelu loptu.

Nisi razumeo...Bog mu je upravo ucinio veliku milost sto mu je podario moc saznanja da On upravo postoji...jer jednom kad te ISTINA zaogrne,sve postaje drugacije..mozes ti da radis sta hoce,ali bices visestruko krivlji od ateiste(onog koji ne zna) na Strasnom sudu
I uostalom,Anto,aludiram i na tebe i druge vernike,da se svi uzdrzimo ovakvih tema da ne bi uzrujavali duse ovde prisutnog auditorijuma...mislim i ja cu nesto pogresno reci ili nekog ne namerno uvrediti,i bicu kriv..ali stvarno...to ne zelim
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:

quote:

quote:

jeremij-sta da kazem,

Ništa. Cuti. Time ceš mi sve reci. [/rademarkovicuvalteru]

Šalu na stranu, jednostavno ne volim kad ljudi uzimaju na sebe da sude. Ako je Bog vec iz raja izbacio Adama i Evu, ili Adama i Stevu, nebitno, ne moramo od zemlje praviti pakao. Najteže što je covek morao da radi u Edenu jeste da kreše Evu i daje imena životinjama. Samo COVEK je u stanju da to zameni za ovaj PAKAO...

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:

quote:

quote:

jeremij-sta da kazem,

Ništa. Cuti. Time ceš mi sve reci. [/rademarkovicuvalteru]

Šalu na stranu, jednostavno ne volim kad ljudi uzimaju na sebe da sude. Ako je Bog vec iz raja izbacio Adama i Evu, ili Adama i Stevu, nebitno, ne moramo od zemlje praviti pakao. Najteže što je covek morao da radi u Edenu jeste da kreše Evu i daje imena životinjama. Samo COVEK je u stanju da to zameni za ovaj PAKAO...

apsolutno se slazem
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 22:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://youtu.be/3rgwIp6D3ow

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 02/10/2012 22:19:12
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 22:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Kosmajac, jos jedno pitanje, kada vec spominjes ateizam i Hrista, nisam nesto najbolje skontao...
Je li ti pod vjernike i spasene duse smatras samo one koji vjeruju isto kao i ti(pravoslavlje), ili u tu grupu spadaju svi vjernici, ukljucujuci i muslimane, jevreje, budiste i co.?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/10/2012 : 22:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

naše cuvate?red je da se vrati ono šta se otelo...mi vaše ne cuvamo,nemamo od koga da ih cuvamo...tu su gdje jesu,ima 500 godina...

E jebi ga ..vi pokradoste i Franju Josifa i Talijane...kazes da vratimo..sta da vratimo...da ti vratim zlatno "zubalo"mog ubijenog rodjaka u Gospicu...sto bi ti to vracao...tu ti imas nesto meni vratiti,a??
elem,pusti te tvoje navlakuse,mene ne mozes isprovocirati...Srbin je skoro vaskrsnuo na Kajmakcalanu i u tvom Splitu 1918-te..znas kako su klicali nasim vojnicima...i tad su nam nestale neke ikone..jebi ga..ne znam sto krijes tu cinjenicu..a onih 30 vagona sto je Stevo Krajacic stopirao da se vrate u Beograd 1945-te,a???
koliko ikonstasa spaljeno i zavrsilo u Vatikanu da se pretopi za Pacovske kanale za Argentinu??

cuj,poceo si prcati,pa sam ti vratio...zadnji pasus tvog idiotskog posta necu komentirat...uživaji dalje u svojim opijatima...na piku si...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 22:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Kosmajac, jos jedno pitanje, kada vec spominjes ateizam i Hrista, nisam nesto najbolje skontao...
Je li ti pod vjernike i spasene duse smatras samo one koji vjeruju isto kao i ti(pravoslavlje), ili u tu grupu spadaju svi vjernici, ukljucujuci i muslimane, jevreje, budiste i co.?

ma on sam spada,nego kako??
je i ti pitaš gluposti

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Nisu u pitanju opijati, sasvim se dobro vidi problem. Ostavite ga.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/10/2012 : 22:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=BKSK5LSxfus

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

Pitanje je koliko budisti spadaju u "vernike". Oni nemaju neko božanstvo, imaju Budu, osnivaca, izigravaju askete da u sledecem životu ne bi završili kao gusenica ili šta vec...

Dok se ostale religije, Islam, Judaizam i Hrišcanstva samo preplicu, jedina je razlika izmedu nekih obicaja i naroda... Pa i u Bibliji piše da se ne jede svinjetina, nije to samo muslimanski obicaj. To što se ne upražnjava, eh, pa to je vec do razvoja istorijskih tokova.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/10/2012 : 22:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Budizam je filozofski sistem koji se stopio sa lokalnim animalistickim religioznim obicajima. Njihov cilj je da se oslobode ciklusa ponovnog radanja, ne da "ne završe kao gusenica".

U svakom slucaju, abrahamisticke religije nisu jedine. Toliko religija, kultova i sekti kroz istoriju... i treba reci da je jedna "prava"?
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 02/10/2012 : 22:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Ceo klip je genijalan, ali obavezno pogledati od 2:18
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cuj,poceo si prcati,pa sam ti vratio...zadnji pasus tvog idiotskog posta necu komentirat...uživaji dalje u svojim opijatima...na piku si...

da rodjo,ja sam idiot kad svoje branim, ali si ti lafcina kad moje napadas...uostalom,evo je tebe izbacujem sa sajta na 7 dana(ovo ti je prvi prekrsaj)..toliko s tobom necu vrsiti konverzaciju...ziv mi bio prekodrinski sabrate u Hristu
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

Budizam je filozofski sistem koji se stopio sa lokalnim animalistickim religioznim obicajima. Njihov cilj je da se oslobode ciklusa ponovnog radanja, ne da "ne završe kao gusenica".

Nije cuka neg' je sat

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 22:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

U svakom slucaju, abrahamisticke religije nisu jedine. Toliko religija, kultova i sekti kroz istoriju... i treba reci da je jedna "prava"?

samo je JEDAN Bogocovek,upamti..dao Bog da te On prosvetli,nama svima na radost
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 02/10/2012 : 22:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

WTF???

Dobra fora, a?

Nije samo fazon, to je još i dvosmisleno:

a) Pokazatelj da ne verujem u smak sveta
b) Pokazatelj da sam napredan lik

Kacanin
Dobra fora u svakom slucaju...

?????? ? ???????
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll