Author |
Topic |
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 03/10/2012 : 19:54:12
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Beva Grofica Varga je nedavno na forumu priznala...
Ignore lista!
Sawitchu mislio sam da si cool tip ... |
?????? ? ??????? |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 03/10/2012 : 19:57:34
|
quote: Originally posted by srdjandj
A i lepo je Aleksandar Makedonski rekao da je vrhunac ljubavnog doživljaja tvrdi muški seks izmedu dva muškarca!
Aleksandar je bio gej... Hefestion mu je bio partner... |
?????? ? ??????? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/10/2012 : 20:18:41
|
Imam školskog druga koji živi u Belgiji i kojeg nisam video skoro 20 godina. Došao on prošle godine i tako uz rakijicu, rece on meni da je biseksualac.Ništa ja ne govorim, šta me briga, njegova stvar, cak sam u jednom trenutku došao u iskušenje da mu ponudim da mi popuši, jer cuo sam da muškarci to rade bolje od žena! Da smo popili još koju rakijicu više, ko zna šta bi bilo, ovako ostaje ta prikrivena želja! A i lepo je Aleksandar Makedonski rekao da je vrhunac ljubavnog doživljaja tvrdi muški seks izmedu dva muškarca!
Evo ga! Srdjandj se (polu)otvorio! Srdjane htio sam kad sam slijedeci put u Vojvodini da popijemo rakijicu ali sad vidim da to pice nije za tebe |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/10/2012 : 20:21:37
|
quote: Originally posted by kosmajac
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Mhejl
Noemis, ja ne bih nastavljao... nemam vremena, niti koncentracije.
Savicu, ti onda ne priznaješ za "brakove" zajednice u kojima heteroseksualci ne žele ili ne mogu imati potomstvo?
Ok ako ne mogu ali da ne zele...Izvini meni to nije normalno. Mogu da razumem da se neckaju zbog finansija,situacije ovakve ili onakve ali da ne zele nikad da imaju dete a imaju uslove za njega to je za proucavanje.Takvi ljudi mogu da se opisu u dve reci-sebicni i samozivi.
+10
Inace pa da nas i bude 50-ak milijardi 2080-te....svi mozemo stati na teritorij jedne Arizone u Americi...i to da bude svako na nekoliko kvadrata zemlje...gluposti...nije problem u prenaseljenosti i hrani...to se sa dva tri tehnicka postignuca moze resiti za 5/6 meseci...nego je problem sto smradovi iz senke ne zele neizvesnost sutra od tolikog broja ljudi...da se pitaju pobili bi ih sa 10/15 nuklearnih...ali bi se drugi bunili..ovako prvo da pacifizuju svojim globalisticko smrdljivim proseravackim temama covecanstvo...pa kad svi oguglaju,i postanu oo sto veruju da su bili od pocetka MAJMUNI..e onda ce da karaju kao iz bazuke...jer majmuni se najlakse tamane oruzjem...i najsladje
I treci put te molim da se ponašaš civilizirano |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/10/2012 : 20:29:07
|
Imam školskog druga koji živi u Belgiji i kojeg nisam video skoro 20 godina. Došao on prošle godine i tako uz rakijicu, rece on meni da je biseksualac.Ništa ja ne govorim, šta me briga, njegova stvar, cak sam u jednom trenutku došao u iskušenje da mu ponudim da mi popuši, jer cuo sam da muškarci to rade bolje od žena! Da smo popili još koju rakijicu više, ko zna šta bi bilo, ovako ostaje ta prikrivena želja! A i lepo je Aleksandar Makedonski rekao da je vrhunac ljubavnog doživljaja tvrdi muški seks izmedu dva muškarca!
Jel mogu ja da ti popušim za onog Ricarda Dragona? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/10/2012 : 20:30:00
|
quote: Originally posted by mladjo
Evo ga! Srdjandj se (polu)otvorio! Srdjane htio sam kad sam slijedeci put u Vojvodini da popijemo rakijicu ali sad vidim da to pice nije za tebe
Zato sam te ja i zvao na rakijicu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/10/2012 : 20:30:49
|
quote: Originally posted by anto
Jel mogu ja da ti popušim za onog Ricarda Dragona?
A ne, za njega ceš morati i guze da daš! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/10/2012 : 21:00:21
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by Beva Grofica Varga je nedavno na forumu priznala...
Ignore lista!
A dotad ti je bila OK, ja to ne mogu razumjeti, jebi ga...
ne mogu ni ja. Sale nisi mi jasan s ovin |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:03:34
|
quote: Originally posted by zeljko
jucer sam vidio jednog geja kako voda neku žensku
vidite da može laganim koracima biti normalan :)
nakon što preko štela i krebeta dobijete dobre poslove i završite faxove možete se vratiti u normalu
da mediji non stop pricaju kako to nije cool ko zna koliko bi manje zbunjene djece pošlo tim stopama
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:08:41
|
quote: Originally posted by zeljko
jucer sam vidio jednog geja kako voda neku žensku
Sigurno je kara u bulju...
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:09:09
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by johnhartson
Jedan twit: "Patrijarh sažaljeva homoseksualce." A nije mu žao clanova Dveri koji ne smeju daleko da putuju da ne bi pali preko ivice sveta?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:14:07
|
quote: Originally posted by ken2
a cuj savicu u sadašnjoj situaciji, gdje je broj ljudi i pored ratova, gladi, prometnih nesreca i elementarnih nepogoda... vec narastao na, koliko ono, 7 milijardi?, a prognoze su da ce nas za 30-ak godina biti preko 10 milijardi u takvoj situaciji možda produžetak vrste upravo znaci odustajanje od potomstva, ili barem ogranicavanje broja djece pa onda pederi i lezbijke dodu kao spasioci vrste to ja onako, hipotetski, bilo nešto slicno u jednoj epizodi života na sjeveru
malo više od 7 milijardi.a do 10 teško cemo doc. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:16:53
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by ken2
a cuj savicu u sadašnjoj situaciji, gdje je broj ljudi i pored ratova, gladi, prometnih nesreca i elementarnih nepogoda... vec narastao na, koliko ono, 7 milijardi?, a prognoze su da ce nas za 30-ak godina biti preko 10 milijardi u takvoj situaciji možda produžetak vrste upravo znaci odustajanje od potomstva, ili barem ogranicavanje broja djece pa onda pederi i lezbijke dodu kao spasioci vrste to ja onako, hipotetski, bilo nešto slicno u jednoj epizodi života na sjeveru
Ima tu i jedna kvaka, narastaj stnoavnistva u zapadnim zemljama gdje je odobrena homoseksualnost je u stalnom padu, dok u zemljema gdje je zabranjena je u porastu. Evropljani izumiru, kinezi, arapi i crnci postaju sve mnogobrojniji.
Kinezima opada udjel u svjetskom stanovništvu,Africi se prilicno brzo povecava.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:18:17
|
quote: Originally posted by kosmajac
Savicu, ti onda ne priznaješ za "brakove" zajednice u kojima heteroseksualci ne žele ili ne mogu imati potomstvo?
Ok ako ne mogu ali da ne zele...Izvini meni to nije normalno. Mogu da razumem da se neckaju zbog finansija,situacije ovakve ili onakve ali da ne zele nikad da imaju dete a imaju uslove za njega to je za proucavanje.Takvi ljudi mogu da se opisu u dve reci-sebicni i samozivi.
+10
Inace pa da nas i bude 50-ak milijardi 2080-te....svi mozemo stati na teritorij jedne Arizone u Americi...i to da bude svako na nekoliko kvadrata zemlje...gluposti...nije problem u prenaseljenosti i hrani...to se sa dva tri tehnicka postignuca moze resiti za 5/6 meseci...nego je problem sto smradovi iz senke ne zele neizvesnost sutra od tolikog broja ljudi...da se pitaju pobili bi ih sa 10/15 nuklearnih...ali bi se drugi bunili..ovako prvo da pacifizuju svojim globalisticko smrdljivim proseravackim temama covecanstvo...pa kad svi oguglaju,i postanu oo sto veruju da su bili od pocetka MAJMUNI..e onda ce da karaju kao iz bazuke...jer majmuni se najlakse tamane oruzjem...i najsladje
ne stoji ti ovo.šta nisu smanjili stanovnoštvo kad je bilo duplo manje? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:18:40
|
quote: Originally posted by Lastan
1. Imrahile, i da ga neko ubije, pred policijom ce odgovarati.. Ima jednaka prava kao svi..
Nema, rekao je Beva lepo iznad.
Traze da se zbog njih menja vekovna institucija braka! To je samar tradiciji, kulturi! Izvrgavanje ruglu PORODICI i svemu sto ona predstavlja!
Savicu,jel ti znaš da mi se svidaš.Onako,kao muškarac-muškarcu!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 21:19:45
|
quote: Originally posted by anto
Jel mogu ja da ti popušim za onog Ricarda Dragona?
A ne, za njega ceš morati i guze da daš!
srdjane legendo |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/10/2012 : 22:35:31
|
quote: Originally posted by King Warrior Ima tu i jedna kvaka, narastaj stnoavnistva u zapadnim zemljama gdje je odobrena homoseksualnost je u stalnom padu, dok u zemljema gdje je zabranjena je u porastu. Evropljani izumiru, kinezi, arapi i crnci postaju sve mnogobrojniji.
Pa da, samo što su se te nabrojene nacionalnosti plus turci preselili na zapad, Europu mislim... Pitanje je vremena kad ce povratiti balans. I dok prosjecna njemacka obitelj ima jedno ili nijedno dijete, Arapi ili Turci obavezno dvoje ili troje. Tako da nije teško pretpostaviti trend. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/10/2012 : 23:06:56
|
Zašto?
Ako neko ne želi dete, to je njegovo pravo.
Naravno da jeste ali meni to nije bas normalno.Opet ponavljam ovde mislim na ljude koji imaju sve uslove za odgajanje deteta a ne zele ga. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 03/10/2012 : 23:16:00
|
Zašto?
Ako neko ne želi dete, to je njegovo pravo.
Naravno da jeste ali meni to nije bas normalno.Opet ponavljam ovde mislim na ljude koji imaju sve uslove za odgajanje deteta a ne zele ga.
Realno nije nije meni, ali to nije moja stvar ni moj problem, s druge strane postoje ljudi koji nikako ne bi trebalo da imaju decu zato sto su jednostavno, lenji, sebicni i bahati i nesposobni da im se posvete, i mozda je i bolje da nemaju decu. Meni pripadne muka kada vidim kakva sve djubrad odgajaju decu, a isto tako znam i najdivnije ljude na svetu, koji bi bili najbolji moguci roditelji, a ne mogu da ih imaju(naravno govorim samo o normalnim parovima, ni ja nisam za to da gejevi usvajaju decu). Da li tu ima pravde? Nema i mi tu nista ne mozemo da uradimo. |
Edited by - mavra on 03/10/2012 23:20:15 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 03/10/2012 : 23:47:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by King Warrior Ima tu i jedna kvaka, narastaj stnoavnistva u zapadnim zemljama gdje je odobrena homoseksualnost je u stalnom padu, dok u zemljema gdje je zabranjena je u porastu. Evropljani izumiru, kinezi, arapi i crnci postaju sve mnogobrojniji.
Pa da, samo što su se te nabrojene nacionalnosti plus turci preselili na zapad, Europu mislim... Pitanje je vremena kad ce povratiti balans. I dok prosjecna njemacka obitelj ima jedno ili nijedno dijete, Arapi ili Turci obavezno dvoje ili troje. Tako da nije teško pretpostaviti trend.
moš mislit |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 03/10/2012 : 23:47:53
|
Tesla i Njutn nisu imali dece, a ni zene. Kakvi samozivci! Zali boze promasenih zivota... |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 04/10/2012 : 00:21:46
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by mavra naravno govorim samo o normalnim parovima, ni ja nisam za to da gejevi usvajaju decu
Kako neko ciji je potpis "Life isn't fair, but you can be" moze ovako nesto da napise?
Odozgo izjava nema veze sa fer osobom.
Pa zaista ne mislim da su homoseksualni parovi normalni, jbg, to ne znaci da ih mrzim, da ih se plasim, da bi ih pobio, jednostavno smatram to za neku vrstu devijacije, koja je urodjena i koja se ne leci, i ako se dve takve osobe vole i uzivaju zajedno, sta se to mene tice. Usvajanje dece je ipak malo veci problem, ne smatram da ce to dete postati gej ako su mu staratelji gejevi, ali je ipak mnogo zdravije okruzenje za pravilno formiranje licnosti musko-zenska bracna zajednica. Pri tom u Srbiji i bracni par bez dece mora da prodje kroz beskonacno mnogo peripetija i problema da bi uspeo da usvoji dete, cesto ih odbijaju na osnovu jako subjektivnih i nerealnih razloga. |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 01:16:30
|
Mene kao covjeka zgražaju vjernici, ono idu u procesijama, križnim putovima i slicnim paradama. Teško mi je i pojmiti da neko normalno bice roda homo sapiens može vjerovati u takve gluposti.... |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/10/2012 : 01:23:05
|
quote: Originally posted by johnhartson
Tesla i Njutn nisu imali dece, a ni zene. Kakvi samozivci! Zali boze promasenih zivota...
Jel' nije steta? Iskreno! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|