Author |
Topic |
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/10/2012 : 15:26:06
|
quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by Ignus
Mene kao covjeka zgražaju vjernici, ono idu u procesijama, križnim putovima i slicnim paradama. Teško mi je i pojmiti da neko normalno bice roda homo sapiens može vjerovati u takve gluposti....
Potpuno se slažem.
ajde podijeli s nama zašto tako misliš...najlakše je bubnut i ostat živ...znaci,90 posto državljana RH po tebi su glupani...medu njima i ja...ajde lolo...da cujem...ako ne vjeruješ u Boga,ne moraš gadit one koji vjeruju...i njihove tradicije i obicaje koji su stari ko biblija,ti omalovažavaš...ocito imaš neke traume...stari bio u partiji?tukao te pop kad si bio dijete?casna ti nije dala cokoladu?crkva ti oduzela imanje? |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 04/10/2012 : 15:50:49
|
quote: Originally posted by globinjo
Mene kao covjeka zgražaju vjernici, ono idu u procesijama, križnim putovima i slicnim paradama. Teško mi je i pojmiti da neko normalno bice roda homo sapiens može vjerovati u takve gluposti....
Potpuno se slažem.
ajde podijeli s nama zašto tako misliš...najlakše je bubnut i ostat živ...znaci,90 posto državljana RH po tebi su glupani...medu njima i ja...ajde lolo...da cujem...ako ne vjeruješ u Boga,ne moraš gadit one koji vjeruju...i njihove tradicije i obicaje koji su stari ko biblija,ti omalovažavaš...ocito imaš neke traume...stari bio u partiji?tukao te pop kad si bio dijete?casna ti nije dala cokoladu?crkva ti oduzela imanje?
...a ajde gospodine moderatoru vi meni objasnite zašto vama smetaju postovi Ingusa i ninela dok se s druge strane tolerira homofobni diskriminirajuci govor mržnje sawitcha i hrpetine drugih clanova, gdje to oni išta gade... ako ljudi misle da su to gluposti onda imaju jednako pravo reci kao što sawitch ima pravo reci da ne voli pedere... kakva je to razlika izmedu procesije i gej parade, ulica je svacija i ako ovi mogu slaviti boga onda oni mogu slaviti jebanje u guzicu jer koliko god su stari vaši obicaji i tradicije jebanje u guzicu je još starije. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 15:57:58
|
quote: Originally posted by Tonto
Potpuno se slažem.
ajde podijeli s nama zašto tako misliš...najlakše je bubnut i ostat živ...znaci,90 posto državljana RH po tebi su glupani...medu njima i ja...ajde lolo...da cujem...ako ne vjeruješ u Boga,ne moraš gadit one koji vjeruju...i njihove tradicije i obicaje koji su stari ko biblija,ti omalovažavaš...ocito imaš neke traume...stari bio u partiji?tukao te pop kad si bio dijete?casna ti nije dala cokoladu?crkva ti oduzela imanje?
...a ajde gospodine moderatoru vi meni objasnite zašto vama smetaju postovi Ingusa i ninela dok se s druge strane tolerira homofobni diskriminirajuci govor mržnje sawitcha i hrpetine drugih clanova, gdje to oni išta gade... ako ljudi misle da su to gluposti onda imaju jednako pravo reci kao što sawitch ima pravo reci da ne voli pedere... kakva je to razlika izmedu procesije i gej parade, ulica je svacija i ako ovi mogu slaviti boga onda oni mogu slaviti jebanje u guzicu jer koliko god su stari vaši obicaji i tradicije jebanje u guzicu je još starije.
Bingo!! |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 16:00:04
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Potpuno se slažem.
...a ajde gospodine moderatoru vi meni objasnite zašto vama smetaju postovi Ingusa i ninela dok se s druge strane tolerira homofobni diskriminirajuci govor mržnje sawitcha i hrpetine drugih clanova, gdje to oni išta gade... ako ljudi misle da su to gluposti onda imaju jednako pravo reci kao što sawitch ima pravo reci da ne voli pedere... kakva je to razlika izmedu procesije i gej parade, ulica je svacija i ako ovi mogu slaviti boga onda oni mogu slaviti jebanje u guzicu jer koliko god su stari vaši obicaji i tradicije jebanje u guzicu je još starije.
Bingo!!
+1 |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 04/10/2012 : 16:00:06
|
Ma Tonto, što ti u životu treba da pišeš ovakve ružne stvari? Kada ovo procitam ražalosti me i kao vjernika i kao covjeka.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:02:30
|
quote: Originally posted by Amos
Ma Tonto, što ti u životu treba da pišeš ovakve ružne stvari? Kada ovo procitam ražalosti me i kao vjernika i kao covjeka..
Amos, s postovanjem, post ti je definicija netolerantnosti.
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:22:51
|
quote: Originally posted by acestroke
Kako to misliš? |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:25:39
|
Ma Tonto, što ti u životu treba da pišeš ovakve ružne stvari? Kada ovo procitam ražalosti me i kao vjernika i kao covjeka..
Meni je iskreno žao ako sam te ražalostio, nije mi to namjera kao što mi nije namjera vrijedati icija uvjerenja, ali neke ljude izgleda stvarno treba iz**bati da im dode iz guzice u glavu. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:32:19
|
Kako to misliš?
Vidis, citam mnoge postove ovdje u kojim se homoseksualci zovu nenormalnim, neprirodnim, gadnim, i slicno. Ali cim jedan clan spomene vjernike u negativnom smislu, svi dolaze da ga napadnu.
To sto je Tonto uporedio gej paradu s procesijom je sada 'ruzno', po tvome...? Hajde da ja tebe nesto upitam, u tvome stilu: "Kako to mislis?"
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:43:57
|
@ acestroke ...da se razumijemo, ja nigdje nisam spomenuo vjernike u negativnom smislu, ja nikoga ne vrijedam niti mi je to najmanja želja, a ako oni to ne shvacaju onda je to još jedan u nizu problema njihovog poimanja svijeta. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/10/2012 : 16:44:25
|
Dirati u veru na taj nacin je jako ruzno.. A stvar bogohuljenja je porediti uopste vernike i pedere..
I gde ja propagiram govor mrznje? Izneo sam svoj licni stav a ne pozivam na linc.. I sto puta sam rekao da mi ne smetaju dok ne pocnu da se bave propagiranjem.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:46:32
|
@ acestroke ...da se razumijemo, ja nigdje nisam spomenuo vjernike u negativnom smislu, ja nikoga ne vrijedam niti mi je to najmanja želja, a ako oni to ne shvacaju onda je to još jedan u nizu problema njihovog poimanja svijeta.
Nego sta je po tebi poredjenje vere i pederluka? Cisto vredjanje.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17811 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:51:15
|
quote: Originally posted by Tonto Moj Savicu da ti i tebi slicni kvazi vjernici imate imalo pojma o vjeri tada ne biste u njeno ime diskriminirali i vrijedali, ne biste koristili vjeru i bibliju da biste se dijelili i opravdavali svoju potrebu za mržnjom drukcijeg... Da ste barem približno sigurni u svoju vjeru kao što mislite da jeste tada bi se na ovakve stvari koje je napisao Ignus samo nasmijali, a ne uvrijedili.
Edit: kiky daj još slika, ova zadnja tura je baš simpa... slatki medeki
Znas kako, ako se moje misljenje u ovom slucaju poklapa sa misljenjem mog patrijarha i Svetog sinoda SPC onda nekako zakljucim da ipak znaju vise od tebe.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:51:51
|
Meni je iskreno žao ako sam te ražalostio, nije mi to namjera kao što mi nije namjera vrijedati icija uvjerenja, ali neke ljude izgleda stvarno treba iz**bati da im dode iz guzice u glavu.
znaci,priznaješ da si gay...pa šta se sramiš,reci glasno i jasno...evo dodi,ja ti se naguzim odma...možda ce mi doci iz guzice u glavu
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:53:17
|
quote: Originally posted by johnhartson
Zasto bi jedan patrijarh koji zaradjuje novac od svoje nazovi vere bio veci vernik od bilo koga?? Zar nije Isus ucio da su (smo) svi jednaki? Isto je sramno razbijati ljudima glavu SAMO zato sto su drugaciji, pa ga nisam cuo da je to ikad osudio. Licemerje prvog reda.
Eto i vladika Pahomije, osvedoceni pedofil, je protiv parade. I on je vernik. Verovatno i pukovnik Amfilohije i onaj Kacavenda sto se bas lozi na Audije. Broj vladika cija rec ima neku tezinu se moze nabrojati na prste jedne ruke. Irinej nije medju njima.
Kukolj nije zito Hartsone! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:55:09
|
@ acestroke ...da se razumijemo, ja nigdje nisam spomenuo vjernike u negativnom smislu, ja nikoga ne vrijedam niti mi je to najmanja želja, a ako oni to ne shvacaju onda je to još jedan u nizu problema njihovog poimanja svijeta.
Prvi dio mog posta odozgo se u stvari odnosio na Ignusovu izjavu, a ne tvoju. Sorry zbog nesporazuma.
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 04/10/2012 : 16:58:18
|
usporeduješ gay paradu i vjerske procesije...a tonto...bravo,sjedi 5...mene boli nokat za gay paradu,što se mene tice,ma Bog im da zdravlje,nemam ništa protiv,i to su Božja dica...ali ic gadit vjernike i samo tuc kontru jer netko gadi pedere...nisu vam sve koze na broju...matere mi moje mile,niste normalni...
...a vidiš prijatelju ti si vjernik i ti se na to vrijedaš kao i puno njih, ja nit sam peder nit sam vjernik imeni nema nikakve razlike. meni su svi jednaki i vjernici i ateisti, i crni i bijeli, i srbi i hrvati, i pederi i nepederi... pa samim tim i vjerske procesije i studentski marševi i gej parade i maškare i prosvjedi... jednako, jel to možete pojmiti... Najodvratnija od ljudskih osobina mi ta prokleta potreba za dijeljenjem, a još kad se ona radi u ime vjere ili istom opravdava onda mi se dode srati. |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 04/10/2012 : 16:59:45
|
Vera nije crkva. Svaki covek je crkva za sebe (mislim da je baš Hrist to rekao). Koji crni vladike? Kada neki bude iskreni asketa i covek kao pok. Patrijarh Srpski Gospodin Pavle, onda da pricamo...
Rec fariseja nema težinu. A gej parade nece biti. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 04/10/2012 : 17:03:28
|
usporeduješ gay paradu i vjerske procesije...a tonto...bravo,sjedi 5...mene boli nokat za gay paradu,što se mene tice,ma Bog im da zdravlje,nemam ništa protiv,i to su Božja dica...ali ic gadit vjernike i samo tuc kontru jer netko gadi pedere...nisu vam sve koze na broju...matere mi moje mile,niste normalni...
...a vidiš prijatelju ti si vjernik i ti se na to vrijedaš kao i puno njih, ja nit sam peder nit sam vjernik imeni nema nikakve razlike. meni su svi jednaki i vjernici i ateisti, i crni i bijeli, i srbi i hrvati, i pederi i nepederi... pa samim tim i vjerske procesije i studentski marševi i gej parade i maškare i prosvjedi... jednako, jel to možete pojmiti... Najodvratnija od ljudskih osobina mi ta prokleta potreba za dijeljenjem, a još kad se ona radi u ime vjere ili istom opravdava onda mi se dode srati.
Ti bi sigurno srao svo vreme da si bio u vreme Hrista dok je napaceni narod slusao njegove propovedi i gledao njegova cuda..da nisi ti neki usranko??? koja je to vera..neka usrana??? tebi su svi jednaki...moze biti...zato sto te zabole tako mladog i nezrelog da pocnes da sgledavas razlike izmedju svetlosti i tame...ako ti je sve isto sto nocu ne ides u ribolov,a danju budes u nekom podrumu i bacas jaja na ventilator??? kad je SVE svejedno i bez razlike...sta mislis zasto se ti tako pametan ralzikujes recimo od jednog nosoroga???? da,sve ti je dato i imas slobodnu volju..ali se nikad ne bi zapitao da li ti je to sve na korist kako ti malo cenis svoj zivot o zrtvi dakle,tvojo za drugog da ne pricam,jel??
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 04/10/2012 : 17:04:17
|
Vidis, citam mnoge postove ovdje u kojim se homoseksualci zovu nenormalnim, neprirodnim, gadnim, i slicno. Ali cim jedan clan spomene vjernike u negativnom smislu, svi dolaze da ga napadnu.
Pa mislim da se iz onoga što sam napisao i iz tona poruke ne može baš zakljuciti da sam ga napao... Ako je ovo bio napad, što bi onda bile neke druge rasprave na forumu? WW3?
To sto je Tonto uporedio gej paradu s procesijom je sada 'ruzno', po tvome...? Hajde da ja tebe nesto upitam, u tvome stilu: "Kako to mislis?"
Tocno kako sam napisao. Ružno. Vjerska procesija predstavlja slavlje božanske prisutnosti i posebnu vrstu pobožnosti kao izraz vjerskog i kulturološkog identiteta koja, obicno vrlo dubokom povijesnom i duhovnom simbolikom, vjernicima daje mogucnost sudjelovanja i u takvom segmentu liturgijskog slavlja.
Gej parada, s druge strane, svojom naglašavanjem karnalnog i prolaznog zadovoljenja niskih strasti, zastupa srozavanje covjeka na razinu beštije. S tim što beštije imaju opravdanje jer nemaju spoznaju i svijest, a ljudi nemaju mogucnost takvog disklejmera..
U tom smislu je tontov kometar bio potpuno nedolican i promašen.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 04/10/2012 : 17:06:55
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Vera nije crkva. Svaki covek je crkva za sebe (mislim da je baš Hrist to rekao). Koji crni vladike? Kada neki bude iskreni asketa i covek kao pok. Patrijarh Srpski Gospodin Pavle, onda da pricamo...
Rec fariseja nema težinu. A gej parade nece biti.
Eto on je bio asketa, i nesto najblize zivotu koji vera propagira pa jel' bio za pederluk i paradiranje? Nije! |
|
|
Topic |
|