Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/10/2012 : 23:43:52
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by anto
niste me valjda shvatili ozbiljno?
Ja jesam za ono pušenje!
Ponesi na sajam R.Dragona!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/10/2012 : 23:45:26
|
quote: Originally posted by kiky
ne, krugeru, ne vjerujem da ce se pederi htjeti samo tako samovoljno izolirati iz društva (upravo poruke gej parade kazuju drugacije)... znaci, ipak cete ti i tebi slicni njih morati izolirati silom, na neko pusto i zabaceno mjesto
Nadam se da ovdje ne aludiras na nasu svjeze stvorenu drzavu Darkwood. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/10/2012 : 23:46:02
|
quote: Originally posted by srdjandj
niste me valjda shvatili ozbiljno?
Ja jesam za ono pušenje!
Ponesi na sajam R.Dragona!!
Ne možemo to na sajmu, mora biti intima!
A i ako dodem na sajam, mrzi me da nosim bilo šta sa sobom. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/10/2012 : 23:49:16
|
quote: Originally posted by Mhejl
"Sveti Oci" su ti koji su nadogradivali svoja fantaziranja i "modifikovali" Hristove rijeci da bi odgovarale trenutnim politickim zahtijevima. Ništa od Hristovih rijeci nije do nas stiglo ne-cenzurisano, u izvornoj varijanti, sve je propušteno kroz vjekove interesa profitne organizacije koju znamo kao Crkva.
Da budem jasan, imam isti stav i o ostalim religijama.
Hrista poštujem, kao covjeka koji se borio za svoje ideale, sirotinju, protiv hipokrizije, i koji je glavom platio. Jedan u nizu mucenika i neprihvacenih, veliki po misli, svakako... ali ne mogu prihvatiti koncepiju "svetog".
Opet, ako se na ovom forumu mogu cuti desnicarsko-tradicionalna moralisana i žigosanja citavih grupacija, ne znam zašto i potpuno oprecna mišljenja ne bi bila saslušana. Ja se slažem sa Tontom i Ninelom, jer ne volim organizovanu religiju, niti posvecene vjernike... ali mislim da je to dio mnogo šireg problema i da ja, kao pojedinac, moram imati toleranciju prema mnogo cemu što mi se ne svida - dok ne dolazi do prelaženja u sferu drugih ljudi, tacnije ugrožavanja. (Gej parada za mene nije "ugrožavanje", ne morate je gledati ako necete i oprsvdani je protest.)
ovo je definitivno jedan od najjacih postova koje sam procitao na bilo kom forumu. Jebote Luka, kakav si ti mali bolid, pa ja prosto nemam reci. Ma ko si bre ti da uzimaš Svete oce u usta. ma sad bih ti polomio kicmu da si ovako nešto rekao , a ja se našao u blizini - normalno, zbog tvog dobra
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/10/2012 : 23:54:27
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Kruger sto bi mene trebali maltretirati svojom bukom i galamom, to je po novim zakonima rh kaznjivo
Ako je njihova buka kaznjiva, onda u koju kategoriju kazne da grupiramo tvoje izjave? Idiotske? Nacisticke...? Ili obe?
sorry, da te priupitam = da li si glup ili priglup, a mozda se pravis glup? vjerojatno si ponesto od ovoga pa da ponovim kad sam spominjao izdvajanje gejcica iz heteroseksualne zajednice nigdje nicim nisam vredjao omalovazavao ili etiketirao ine dakle kriticki sam se osvrnuo na ono sto cine, a to je moje pravo dakle spominjao sam grupu ljudi, ti si se posluzio klasicnom nacistickom ili komunistickom, a mozda i feudalnom metodom, izdvajajuci, vredjajuci, omalovazavajuci i etiketirajuci me, ovdje se ne govorio o pojedincu vec o grupi, pa ako bi po tvom razmisljanju trebalo izdvojiti mene onda bi trebali izdvojiti sve one koji razmisljaju kao ja, a takvih je podosta, da li bi mi prezivjeli ili ne tko to zna
a sto se tice buke, kaznjiva je ako je netko prijavi |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 23:54:44
|
Pa nisam ja kriv što neki clanovi naginju vjerskom fanatizmu i ekstremnom konzervatizmu, i ne znaju da vode diskusiju na ne-licnom nivou.
Ovo što sam naveo je istorijski utvrdeno - Novi zavjet se ni u snu ne može posmatrati kao vjerno prenošenje usmenih Hristovih besjeda, odnosno mnogo toga je mijenjano, dodavano, brisano... kolektivno autorstvo, a i samo prikupljanje spisa i njihovo konacno razvrstavanje uslijedilo je po osnivanju crkve kao organizovane, hijerarshijske strukture. Ovo ce vam reci svaki profesor istorije i u osnovnoj, naravno, pa ne vidim pozive za lincovanje istih.
Ukratko - ne budite dogmate, znam da cinjenice znaju da budu neprijatne, i ja sam doživljavao mnogo ružnih iznenadenja citajuci, itd., itd. A ja o vašim "svetim ocima" imam pravo da kažem šta god hocu - sloboda govora, drugovi forumaši.
A ove prijetnje nek idu dobrom hrišcaninu Antu na cast. |
Edited by - Mhejl on 04/10/2012 23:56:02 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:57:57
|
Ovo što sam naveo je istorijski utvrdeno - Novi zavjet se ni u snu ne može posmatrati kao vjerno prenošenje usmenih Hristovih besjeda, odnosno mnogo toga je mijenjano, dodavano, brisano... kolektivno autorstvo
ti sto su dodavali, mjenjali i brisali su izbaceni iz novog zavjeta, naravno da je i takvih bilo, a sve se to dogadjalo jos dok su krscane proganjali, i to je povjesna cinjenica koju presucujes |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 00:01:30
|
quote: Originally posted by Kruger
Ovo što sam naveo je istorijski utvrdeno - Novi zavjet se ni u snu ne može posmatrati kao vjerno prenošenje usmenih Hristovih besjeda, odnosno mnogo toga je mijenjano, dodavano, brisano... kolektivno autorstvo
ti sto su dodavali, mjenjali i brisali su izbaceni iz novog zavjeta, naravno da je i takvih bilo, a sve se to dogadjalo jos dok su krscane proganjali, i to je povjesna cinjenica koju presucujes
S tim što su cetiri odabrana nametnuta, o cemu su odlucivala iskljucivo crkvena lica jedno 300 godina posle Hrista. Zašto je baš Matejino ispravno?
To nisu 10 Božijih Zapovesti te da su, 'ajmo reci, Bogom dane, to su pisali ljudi. Jesu li ta 4 ispravna jer su ih pisali Hristovi ucenici, i jer se najviše poklapaju? Jer zastupaju željenu stranu gledišta?
Mi sa ove tacke ne možemo znati istinu, šta je prekrajano, šta pravo a ne. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:05:39
|
quote: Originally posted by Mhejl imam pravo da kažem šta god hocu - sloboda govora, drugovi forumaši.
i onda se netko cudi zašto je ex yu tvorevina bila dobra u nekim stvarima...radi slobode govora,i imamo danas ovakovu situaciju...svi sve znaju i baljezgaju,a nitko ne zna ništa...sloboda govora?lupat i ne ocekivat posljedicno stanje?tupit do besvijesti ko tvrdoglavi tovar?je u pravu si,ne daj se smesti...uživaj u slobodi govora...godina golog i prebacivanje kamencica na hrpu,udaljenost kilometar...šta ceš,sloboda govora je mrak stvar... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:06:55
|
quote: Originally posted by -jeremija-
ti sto su dodavali, mjenjali i brisali su izbaceni iz novog zavjeta, naravno da je i takvih bilo, a sve se to dogadjalo jos dok su krscane proganjali, i to je povjesna cinjenica koju presucujes
S tim što su cetiri odabrana nametnuta, o cemu su odlucivala iskljucivo crkvena lica jedno 300 godina posle Hrista. Zašto je baš Matejino ispravno?
To nisu 10 Božijih Zapovesti te da su, 'ajmo reci, Bogom dane, to su pisali ljudi. Jesu li ta 4 ispravna jer su ih pisali Hristovi ucenici, i jer se najviše poklapaju? Jer zastupaju željenu stranu gledišta?
Mi sa ove tacke ne možemo znati istinu, šta je prekrajano, šta pravo a ne.
pa zasto omalovazavati ljude koji su slicnom preciznosu prihvatile stari zavjet, dakle ono sto je zidovsko, bili su to ljudi koje su proganjali i maltretirali, pa valjda su zanli odabrati, zasto bi ih mi trebali osudjivati |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:07:39
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Mi sa ove tacke ne možemo znati istinu, šta je prekrajano, šta pravo a ne.
džeremi,ne pizdi pa mhejl je bio tamo vremeplovom i svemu nazocio,odnosno,bio je prisutan...kako ne kužiš?sloboda govora... |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 00:09:02
|
pa zasto omalovazavati ljude koji su slicnom preciznosu prihvatile stari zavjet, dakle ono sto je zidovsko, bili su to ljudi koje su proganjali i maltretirali, pa valjda su zanli odabrati, zasto bi ih mi trebali osudjivati
Stari Zavet ima dosta prica o prorocima koji, malo po malo, najavljuju dolazak Mesije, tj. Hrista. Novi Zavet bez njega ne bi imao smisla |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 00:10:52
|
Globinjo, ako imaš nešta da mi kažeš u vezi sa stvarima koje sam iznio, reci. Slobodno. Kada me neko "potuce" argumentovano i inteligentno, ja to i priznajem.
Medutim, ja vjerujem da bi zbog ovakvog obracanja neki drugi clan vec bio opomenut. Ti se, kao moderator, itekako koristiš svojim "pravom na baljezganje".
Znaci, ako imaš nešto normalno da dodaš raspravi, javi se. Ove zbrkane frustracije i plitke sarkazme rasrdenih vjernika nemam živaca slušati. Ocito da na forumu postoje "tabu" teme mimo uobicajenog nacionalizma...
Kao što rekoh, svaki istoricar ce vam isto reci. |
Edited by - Mhejl on 05/10/2012 00:13:55 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 00:15:26
|
quote: Originally posted by Kruger pa ako bi po tvom razmisljanju trebalo izdvojiti mene onda bi trebali izdvojiti sve one koji razmisljaju kao ja, a takvih je podosta, da li bi mi prezivjeli ili ne tko to zna
Upravo tako, tebe i sve slicne tebi. Ovo sam vec reko u prijasnjem postu ... ili si glup, ili se pravis glup...
Toliko o tome. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:20:47
|
quote: Originally posted by Kruger pa ako bi po tvom razmisljanju trebalo izdvojiti mene onda bi trebali izdvojiti sve one koji razmisljaju kao ja, a takvih je podosta, da li bi mi prezivjeli ili ne tko to zna
Upravo tako, tebe i sve slicne tebi. Ovo sam vec reko u prijasnjem postu ... ili si glup, ili se pravis glup...
Toliko o tome.
kako zanimljivo a zasto nas treba izdvojiti? ja naveoh razloge zasto gejcice treba izdvojiti od vecine, ti ne navedoh razloge, ti samo izvredjas, osudis i kaznis, kao neki feudalac iz nekog povjesnog zamka, toliku si moc dajes |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/10/2012 : 00:21:42
|
ko kod ima sumnju u boga i porice ga,njegovo postojanje,njegova djela i njegove zapovjedi...ej stani malo,ti malo previse u zivotu razmisljas o bogu i sa tim si mu blizi nego koji "vjernik",koji ga kolko postuje,tolko i psuje.Stephen Hawking,"najpametniji" covjek na svijetu je izracunao da bog ne postoji. bolje mu je da se pokaje i pomoli. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:25:37
|
Globinjo, ako imaš nešta da mi kažeš u vezi sa stvarima koje sam iznio, reci. Slobodno. Kada me neko "potuce" argumentovano i inteligentno, ja to i priznajem.
Medutim, ja vjerujem da bi zbog ovakvog obracanja neki drugi clan vec bio opomenut. Ti se, kao moderator, itekako koristiš svojim "pravom na baljezganje".
Znaci, ako imaš nešto normalno da dodaš raspravi, javi se. Ove zbrkane frustracije i plitke sarkazme rasrdenih vjernika nemam živaca slušati. Ocito da na forumu postoje "tabu" teme mimo uobicajenog nacionalizma...
Kao što rekoh, svaki istoricar ce vam isto reci.
mislim da grijesis, mozda nisi pratio, uglavnom su na ovom forumu ljevicari i liberali cesto bi se dogodilo da sa zapocne s nekom temom skakljive tematike, sacekali bi se " desnicari " i ban za njih sad su moderatori dopustili da se raspravlja o skakljivim temama, ali do odredjene granice |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 00:30:02
|
Pade mi na pamet Stallone u filmu Demolition Man, pa bih ja malo izokrenuo njegove rijeci, prilagodio temi i rekao: Da vi veliki vjernici malo manje vjerujete, a vi ateisti malo vise, mnogo bi manje pizdarija bilo na svijetu.
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/10/2012 : 00:36:04
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pade mi na pamet Stallone u filmu Demolition Man, pa bih ja malo izokrenuo njegove rijeci, prilagodio temi i rekao: Da vi veliki vjernici malo manje vjerujete, a vi ateisti malo vise, mnogo bi manje pizdarija bilo na svijetu.
dobra! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 00:38:03
|
samo molim bez etiketiranja tipa glup, priglup, idiotski, isl, hvala |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:39:09
|
quote: Originally posted by Kruger ja naveoh razloge zasto gejcice treba izdvojiti od vecine, ti ne navedoh razloge, ti samo izvredjas, osudis i kaznis, kao neki feudalac iz nekog povjesnog zamka
To sto uopste zahtijevas razloge od mene sto smatram da se ljudi ne bi trebali izdvojit od vecine govori sve o tebi, 'prijatelju'.
A ako cemo o tome ko zvuci kao osoba iz povjesnog vremena, mislim da je to svima jasno.
Ziv bio. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:43:00
|
quote: Originally posted by mladjo
samo molim bez etiketiranja tipa glup, priglup, idiotski, isl, hvala
Naravno, ovo odozgo su stvarno uvrijedljive rijeci. Mislim, za neoprostit ... Ali ono "nenormalno, neprirodno, gadno, izdvojit ih od nas, itd itd itd" je skroz naskroz prihvatljio i dobrodoslo ovdje. Majko mila i draga ... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 05/10/2012 : 00:43:15
|
quote: Originally posted by Kruger ja naveoh razloge zasto gejcice treba izdvojiti od vecine, ti ne navedoh razloge, ti samo izvredjas, osudis i kaznis, kao neki feudalac iz nekog povjesnog zamka
To sto uopste zahtijevas razloge od mene sto smatram da se ljudi ne bi trebali izdvojit od vecine govori sve o tebi, 'prijatelju'.
A ako cemo o tome ko zvuci kao osoba iz povjesnog vremena, mislim da je to svima jasno.
Ziv bio.
ziv ti meni bio, bez ljutnje sto sam te priupitao, iako nisi odgovorio dobio sam odgovor kakv sam i ocekivao vidim zaobilazis odgovore, pa i to govori mnogo tko je kakav |
|
|
Topic |
|
|
|