Author |
Topic |
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 04/10/2012 : 22:17:40
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by kosmajac globinjo---mozda sam malko preterao,ok...ali i da si me izbacio...pa imao si sva prava na svojoj strani za to..pa ne bih se ljutio..Boze sacuvaj
ništa...tko tebe kamenom,ti njega kruhom
Hlebom od juce po mogucstvu |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/10/2012 : 22:31:22
|
quote: Originally posted by -jeremija-
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by kosmajac globinjo---mozda sam malko preterao,ok...ali i da si me izbacio...pa imao si sva prava na svojoj strani za to..pa ne bih se ljutio..Boze sacuvaj
ništa...tko tebe kamenom,ti njega kruhom
Hlebom od juce po mogucstvu
jutros kupujem kruh,donesem ga kuci,namažem maloj paštetu...i nakon minut,vice mala-tata,kruv je tvrd!! sjurim se do pekare,taman da cu joj majku i oca,a ona meni:"oprostite,zabunom sam dala iz krive gajbe,evo vam novi,i vracam vam novac"...kad me pogledala onim crnim okama,a sise ko tornjevi katedrale,odjurio sam kuci,ali,bez icega i morao sam se ponovo vracati... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/10/2012 : 22:32:46
|
quote: Originally posted by djule
quote: Originally posted by Kruger
realno bi bilo izdvojiti te homoseksualce, omoguciti im osnovne uvjete za zivot i prepustiti ih sudbini, vrlo vjerojatno bi izumrli, ovako su samo balast i opterecenje drustvu, preglasni su i dosadni, ja shvacam da ih obicni ljudi ne mogu smisliti jer su iritantni, bas me briga sto imaju probleme u pronalazenju vlastitih partnera sto to i nije bas tako lako, pa njihova potreba napadati i napastvovati one koje su hetreoseksualne orijentacije nije dobra za ljude
ocemo i cigane tak odvojiti? hendikepirane? sve ustvari nacionalne manjine? jel te podsjeca to na nekaj?
ipak su svi oni opterecenje društvu,a pederi pogotovo jer stalno napastuju ljude kao što se vidi iz videa
kakve veze imaju gipsyiji sa ovim homicima
napisao sam izdvojiti pomalo cinicno, jer jedna od osnovnih ljudskih potreba je razmnozavanje, kako osobe koje se ne zele razmnozavati zele zivjeti sa osobama koja imaju malo drugacije potrebe i pravila, pa ako vez zele takav zivot bilo bi posteno da se izoliraju i probaju opstati bez nas hetereksualaca i nase pomoci, ako su tako dobri i pametni, valjda su sposobni zivjeti i bez nas, ovako paratiziraju u drustvu koje ne zele i ne postuju
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 22:51:54
|
Kruger, u dusi tvoga predloga, slazem se da neke vrste ljudi treba odvojit da zive daleko od nas nas normalnih. I eto kao prvo predlazem da se tipovi poput tebe prvi odvoje od ljudske rase, mozda u neki kafez u najblizem zoloskom vrtu, pa se tamo razmnozavaj sa tebi slicnima. To bi bila najveca beneficija svima nama koji su normalni. Da citiram samog tebe, "Valjda si sposoban zivjeti bez nas." |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/10/2012 : 22:56:42
|
ne, krugeru, ne vjerujem da ce se pederi htjeti samo tako samovoljno izolirati iz društva (upravo poruke gej parade kazuju drugacije)... znaci, ipak cete ti i tebi slicni njih morati izolirati silom, na neko pusto i zabaceno mjesto i okružiti ih bodljikavom žicom... te tako probati riješiti jedan društveni "problem"... plan po uzoru na tvog životnog idola adolfa hitlera. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:07:46
|
quote: Originally posted by acestroke
Kruger, u dusi tvoga predloga, slazem se da neke vrste ljudi treba odvojit da zive daleko od nas nas normalnih. I eto kao prvo predlazem da se tipovi poput tebe prvi odvoje od ljudske rase, mozda u neki kafez u najblizem zoloskom vrtu, pa se tamo razmnozavaj sa tebi slicnima. To bi bila najveca beneficija svima nama koji su normalni. Da citiram samog tebe, "Valjda si sposoban zivjeti bez nas."
ha, ha, ha, koji si ti zlobni tupko, nemogu se prestati smijati od tvojih napisanih bedastoca dobro je to, trebalo bi i tebe izdvojiti kako bi mi normalni ljudi imali priliku i cast se upoznati s tvojim tupastim besjedama, to bi nas svakako uveseljavalo |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/10/2012 : 23:08:16
|
quote: Originally posted by acestroke
Kruger, u dusi tvoga predloga, slazem se da neke vrste ljudi treba odvojit da zive daleko od nas nas normalnih. I eto kao prvo predlazem da se tipovi poput tebe prvi odvoje od ljudske rase, mozda u neki kafez u najblizem zoloskom vrtu, pa se tamo razmnozavaj sa tebi slicnima. To bi bila najveca beneficija svima nama koji su normalni. Da citiram samog tebe, "Valjda si sposoban zivjeti bez nas."
ova ti je dobra |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:11:57
|
quote: Originally posted by kiky
ne, krugeru, ne vjerujem da ce se pederi htjeti samo tako samovoljno izolirati iz društva (upravo poruke gej parade kazuju drugacije)... znaci, ipak cete ti i tebi slicni njih morati izolirati silom, na neko pusto i zabaceno mjesto i okružiti ih bodljikavom žicom... te tako probati riješiti jedan društveni "problem"... plan po uzoru na tvog životnog idola adolfa hitlera.
krivo si me shvatio, nisam ja nadlezan za gonjenje, samo komentiram njihove podle i zlobne namjere, njihova je zelja nametnu se u svjetu kojeg pljuju i nepostuju, dakle bilo bi moralno i posteno, pa i pravedno od njih da se izdvoje, probaju pametovati sami sebi, medj svojim pukom, sto bi mene trebali maltretirati svojom bukom i galamom, to je po novim zakonima rh kaznjivo |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 04/10/2012 : 23:15:23
|
ne, krugeru, ne vjerujem da ce se pederi htjeti samo tako samovoljno izolirati iz društva (upravo poruke gej parade kazuju drugacije)... znaci, ipak cete ti i tebi slicni njih morati izolirati silom, na neko pusto i zabaceno mjesto i okružiti ih bodljikavom žicom... te tako probati riješiti jedan društveni "problem"... plan po uzoru na tvog životnog idola adolfa hitlera.
krivo si me shvatio, nisam ja nadlezan za gonjenje, samo komentiram njihove podle i zlobne namjere, njihova je zelja nametnu se u svjetu kojeg pljuju i nepostuju, dakle bilo bi moralno i posteno, pa i pravedno od njih da se izdvoje, probaju pametovati sami sebi, medj svojim pukom, sto bi mene trebali maltretirati svojom bukom i galamom, to je po novim zakonima rh kaznjivo
Dobro je kiky tebe shvatio, ne ukopavaj se još dublje sa tumacenjima. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:25:48
|
quote: Originally posted by Mhejl
"Sveti Oci" su ti koji su nadogradivali svoja fantaziranja i "modifikovali" Hristove rijeci da bi odgovarale trenutnim politickim zahtijevima. Ništa od Hristovih rijeci nije do nas stiglo ne-cenzurisano, u izvornoj varijanti, sve je propušteno kroz vjekove interesa profitne organizacije koju znamo kao Crkva.
Da budem jasan, imam isti stav i o ostalim religijama.
Hrista poštujem, kao covjeka koji se borio za svoje ideale, sirotinju, protiv hipokrizije, i koji je glavom platio. Jedan u nizu mucenika i neprihvacenih, veliki po misli, svakako... ali ne mogu prihvatiti koncepiju "svetog".
Opet, ako se na ovom forumu mogu cuti desnicarsko-tradicionalna moralisana i žigosanja citavih grupacija, ne znam zašto i potpuno oprecna mišljenja ne bi bila saslušana. Ja se slažem sa Tontom i Ninelom, jer ne volim organizovanu religiju, niti posvecene vjernike... ali mislim da je to dio mnogo šireg problema i da ja, kao pojedinac, moram imati toleranciju prema mnogo cemu što mi se ne svida - dok ne dolazi do prelaženja u sferu drugih ljudi, tacnije ugrožavanja. (Gej parada za mene nije "ugrožavanje", ne morate je gledati ako necete i oprsvdani je protest.)
ovo je definitivno jedan od najjacih postova koje sam procitao na bilo kom forumu. Jebote Luka, kakav si ti mali bolid, pa ja prosto nemam reci. Ma ko si bre ti da uzimaš Svete oce u usta. ma sad bih ti polomio kicmu da si ovako nešto rekao , a ja se našao u blizini - normalno, zbog tvog dobra
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:27:09
|
quote: Originally posted by bosancicigor
krivo si me shvatio, nisam ja nadlezan za gonjenje, samo komentiram njihove podle i zlobne namjere, njihova je zelja nametnu se u svjetu kojeg pljuju i nepostuju, dakle bilo bi moralno i posteno, pa i pravedno od njih da se izdvoje, probaju pametovati sami sebi, medj svojim pukom, sto bi mene trebali maltretirati svojom bukom i galamom, to je po novim zakonima rh kaznjivo
Dobro je kiky tebe shvatio, ne ukopavaj se još dublje sa tumacenjima.
pa nije dobro shvatio otkud sada ukopavanje? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:30:55
|
anto, pusti covjeka, nije on kriv sto zivi u neznanju, zaboravlja da su te " demagogije " krscani pisali i izglasali dok su bili proganjani, a kako krist davno rece proganjat ce vas uvjek |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/10/2012 : 23:30:58
|
quote: Originally posted by anto
"Sveti Oci" su ti koji su nadogradivali svoja fantaziranja i "modifikovali" Hristove rijeci da bi odgovarale trenutnim politickim zahtijevima. Ništa od Hristovih rijeci nije do nas stiglo ne-cenzurisano, u izvornoj varijanti, sve je propušteno kroz vjekove interesa profitne organizacije koju znamo kao Crkva.
Hrista poštujem, kao covjeka koji se borio za svoje ideale, sirotinju, protiv hipokrizije, i koji je glavom platio. Jedan u nizu mucenika i neprihvacenih, veliki po misli, svakako... ali ne mogu prihvatiti koncepiju "svetog".
Opet, ako se na ovom forumu mogu cuti desnicarsko-tradicionalna moralisana i žigosanja citavih grupacija, ne znam zašto i potpuno oprecna mišljenja ne bi bila saslušana. Ja se slažem sa Tontom i Ninelom, jer ne volim organizovanu religiju, niti posvecene vjernike... ali mislim da je to dio mnogo šireg problema i da ja, kao pojedinac, moram imati toleranciju prema mnogo cemu što mi se ne svida - dok ne dolazi do prelaženja u sferu drugih ljudi, tacnije ugrožavanja. (Gej parada za mene nije "ugrožavanje", ne morate je gledati ako necete i oprsvdani je protest.)
ovo je definitivno jedan od najjacih postova koje sam procitao na bilo kom forumu. Jebote Luka, kakav si ti mali bolid, pa ja prosto nemam reci. Ma ko si bre ti da uzimaš Svete oce u usta. ma sad bih ti polomio kicmu da si ovako nešto rekao , a ja se našao u blizini - normalno, zbog tvog dobra
daj ne pretjeruj s izjavama . pogledaj neki veseli filmic. npr http://youtu.be/qwiD5atcdIA |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:33:13
|
quote: Originally posted by lwood
daj ne pretjeruj s izjavama . pogledaj neki veseli filmic. npr http://youtu.be/qwiD5atcdIA
pa mhejl je uvrijedio covjeka, valjda se ima pravo malo rasrditi i naljutiti |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/10/2012 : 23:34:56
|
Pa ove Antine izjave o pucanju u celo i lomljenju kicme sam ja protumacio kao zajebanciju, pa zato nisam reagirao
Ili se varam? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:36:16
|
quote: Originally posted by mladjo
Pa ove Antine izjave o pucanju u celo i lomljenju kicme sam ja protumacio kao zajebanciju, pa zato nisam reagirao
Ili se varam?
Antove,Mlado,Antove!! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:38:16
|
niste me valjda shvatili ozbiljno?
ja ne, al tko zna sto je s drugima, ima ovdje nabrijanih likova |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/10/2012 : 23:40:43
|
Anto, rekao sam ti ja vec jednom da ti slabo ide od ruke taj crni humor, pogotovo bez smajlija. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/10/2012 : 23:41:27
|
Ja jesam za ono pušenje! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:42:41
|
quote: Originally posted by mladjo
Oprosti, žao mi je...
ok al da se više ne ponovi! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Posted - 04/10/2012 : 23:43:19
|
quote: Originally posted by King Warrior
Anto, rekao sam ti ja vec jednom da ti slabo ide od ruke taj crni humor, pogotovo bez smajlija.
E ovaj put sam stavio smajli!!! |
|
|
Topic |
|
|
|