forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by ken2
meni ce se moje dijete moci povjeriti
a tebi bogami nece

cuj,cudni su putevi Gospodnji...lako je predvidat...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

znaš ih desetoricu???pa nije vršac new york...nešto puno njih ima u vas...a di su oni koje ne znaš

Jebiga, samo u mojoj ulici 4. A baš kod tog jednog geja iz moje ulice se stalno skupljaju, tako da nije teško proceniti...Mali grad, sve se cuje...Cak sam se iznenadio za neke za koje nikad ne bih pomislio da su gejevi!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 16:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
stvarno, argumanti su vam da ne volite homoseksualce zbog svoje djece
a onda velicate ljude koji bi svoju djecu zaklali, ne zbog vjere nego zbog straha da se bog ne osveti nad njima

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

a onda velicate ljude koji bi svoju djecu zaklali, ne zbog vjere nego zbog straha da se bog ne osveti nad njima

tko to mi?ako kosmajac tako misli,ne mislim ja...niti ostali...nadam se...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 05/10/2012 : 16:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

[quote]Originally posted by globinjo

znaš ih desetoricu???pa nije vršac new york...nešto puno njih ima u vas...a di su oni koje ne znaš

Pa znaš kako je, svi se oni poznaju izmedu sebe
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

e sad ce neki opet izvlaciti iz konteksta i reci da sam isam gay, a nisam jer da jesam rekao bih to ovdje javno, jer nemam se cega sramiti pogotovo ne zbog huligana iza tastature koji bi me stavio na ignore

Ma samo se slobodno izjasni ili bi i ti kod mene na rakijicu, bice dobro društvo, Anto, Mlado...

izjanio sam se da nisam gay, a aludirao sam na topic o gay stripovima, kad je bitka bila još veca nego ovdje

Opušteno, zar ne vidiš da je zezanje u pitanju!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Misliš ono, njih devet i ja deseti!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by globinjo

ma srdjan je stara škola,ne vjerujem da ce u svojim godinama..iako,nikad se ne zna

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 16:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

na tee nisam ni mislio, koliko sam shvatio nisi neki homofob pa ti se ne obracam

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

na tee nisam ni mislio, koliko sam shvatio nisi neki homofob pa ti se ne obracam

ne,nisam...još

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 16:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

e sad ce neki opet izvlaciti iz konteksta i reci da sam isam gay, a nisam jer da jesam rekao bih to ovdje javno, jer nemam se cega sramiti pogotovo ne zbog huligana iza tastature koji bi me stavio na ignore

Ma samo se slobodno izjasni ili bi i ti kod mene na rakijicu, bice dobro društvo, Anto, Mlado...

izjanio sam se da nisam gay, a aludirao sam na topic o gay stripovima, kad je bitka bila još veca nego ovdje

Opušteno, zar ne vidiš da je zezanje u pitanju!

vidim ja da se ti zezaš ali je i ocito da neki ovdje neznaju za zezanciju

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

ma srdjan je stara škola,ne vjerujem da ce u svojim godinama..iako,nikad se ne zna

Nemoj nikad biti siguran i vodi racuna s kim se družiš!

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/10/2012 : 16:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by Tutta

quote:

ken2,slazem se sa ovim o izbacivanju,da je srece tako bi se postupalo,ne bi morali da citamo ove manijacke postove pomahnitalog krstasa i ljubitelja popova-lopova i pedofila.

sta je se tebi desilo da ima takve probleme sa popovima il crkvom. stalno dajes uvrjedljive izjave o tome. ako nemas sa tim nista,ok,dobro je za tebe.

Licno?Nista.Samo se uzasavam ljudi koji slijepo vjeruju i podrzavaju sve sto crkva i njeni zaposleni propagiraju sto su u vecini slucajeva govori mrznje,rasizam,sovinizam i ostali -izmi.
Bogate se itekako-i trebaju,tezak je to posao,kazu njihove ovcice.

ja sam jedan od tih! vjerujem i podrzajem!!! ti dajes one standardne izjave,zaboravio si inkviziciju da spomenes. u njemackoj caritas sa 507000 radnih mjesta je najveci privatnik sa najvise zaposlenih. caritas,jel odmaze il pomaze? koje tamo gdje najveca bijeda zivi,pravi bolnice,skole i.t.d. . nikad necu reci svi u crkvi su "andjeli",ima i vrlo losih osoba sto su se ugnjezdili pod krov crkve.ali radi tih,manjina,da osudjujem kompletno sve? mozda ti smetaju neka pravila,radi-homoseksualnost. tu se svaka osoba mora aranzirati sam sa sobom.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 05/10/2012 16:22:04
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
je li itko od vas bio u napasti...jeste li imali kakve bliske kontakte...poljubili se s muškarcem...ajde,ne budite picke...pa ako i jeste,nije to grijeh...grijeh je ne priznati

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

vidim ja da se ti zezaš ali je i ocito da neki ovdje neznaju za zezanciju

Zato sam i okrenuo zajebanciju i to na svoj racun, jer koliko sam imao volje da procitam, pojedinci su bili u stanju da se opasno zakrve!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 16:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

je li itko od vas bio u napasti...jeste li imali kakve bliske kontakte...poljubili se s muškarcem...ajde,ne budite picke...pa ako i jeste,nije to grijeh...grijeh je ne priznati

Naravno i to koliko puta, samo kad bi znao...

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 16:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Pa ovako, hajde se ti vrati na svoje postove i pogledaj ima li u njima nešto što je neke forumaše moglo uvrijediti. Pokušaj biti objektivan (iako je za covjeka biti objektivan, koliko znam, nemoguce). Nekolicina vas je na temi o homoseksualcima pocela potezati vjeru i vršiti poredenja. Ako se malo osvrneš oko sebe shvaticeš da su vecina ljudi, hm, da, vjernici. Ovim ne opravdavam nikoga, svi ste zabrazdili...

Ja sam kritikovao religiju kao koncept, i crkvu kao društvenu instituciju. Nema tabu tema (za mene), i ne znam šta bih ja sad trebao da uradim ako moje mišljenje nekoga vrijeda. Neka mi odgovori na istom nivou, neka diskutuje i vodi normalan razgovor (a ionako sam iznosio neke istorijske cinjenice - one su izazvale najburniju reakciju). Sa druge strane, gledaj šta mi je sve upuceno, kao jedno vrlo licno omalovažavanje i vrijedanje, i reci da li sam ja pisao slicne primitivne gadosti:
quote:
Inace, kada si se tek pojavio, imao si nesto malo godina i trazio si neki program.. Mogao sam ti poslati link ka tome da skines ali ne, ja sam izasao napolje, kupio disk, narezao ti i poslao u CG.. Nije mi bilo ni zao para niti tesko to da uradim.. Ali ti si nakon toga svega pronasao da sam ti ja neki neprijatelj jer branim veru i ne volim pedere.. Jeste da si jos klinac ali covek je covek i sa 5 godina i sa 105.

quote:
Mhejl, ja se ne pronalazim, iako se ceris tome, vec nas ti sve svrstavas u isti kos.. I stvarno sam mislio da si dobar deckic..

quote:

ovo je definitivno jedan od najjacih postova koje sam procitao na bilo kom forumu.
Jebote Luka, kakav si ti mali bolid, pa ja prosto nemam reci.
Ma ko si bre ti da uzimaš Svete oce u usta.
ma sad bih ti polomio kicmu da si ovako nešto rekao , a ja se našao u blizini - normalno, zbog tvog dobra

quote:
Gospon Mhejl,posto sumnjas u sve u zivotu,zasto ne sumnjas u ljubav dve zdravorazumske osobe koje su te napravile da bi ti hodao i pljuvao po ovom svetu kako ti padne na um
Ali posto postujem tvoje mlade godine,ja ti to ne zameram..jos si lud i trazis se...uksoro(ako Bog da ces zaboraviti na sve IZME ovoga sveta,pa ces lepo praviti malu decu sa zenom koju volis..kad budes crkavao za malu platu,i mislio kako da nabavis zimnicu i popravis automobil,javi se ovde da malo pricamo o Marksu i svim njegovim kretenizmima
Prijatan dan

quote:

Jedna molba moderatorima - ajde molim vas zakljucavajte topik, jer ovo vec prelazi granice normalnog ponašanja.

Sveti vladika Nikolaj je svetac koga slavim, i za ovo gore napisano nekome bih STVARNO mogao da ... (da se vec ne izražavam)

Ovo doživljavam jednako kao vredanje sopstvene porodice, a verujem i svako ko slavi gorepomenutog.

Prava slika pojedinih "vjernika" i njihovih licnosti.

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 16:31:00
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 05/10/2012 : 16:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ken2,slazem se sa ovim o izbacivanju,da je srece tako bi se postupalo,ne bi morali da citamo ove manijacke postove pomahnitalog krstasa i ljubitelja popova-lopova i pedofila.

sta je se tebi desilo da ima takve probleme sa popovima il crkvom. stalno dajes uvrjedljive izjave o tome. ako nemas sa tim nista,ok,dobro je za tebe.

Licno?Nista.Samo se uzasavam ljudi koji slijepo vjeruju i podrzavaju sve sto crkva i njeni zaposleni propagiraju sto su u vecini slucajeva govori mrznje,rasizam,sovinizam i ostali -izmi.

ja sam jedan od tih! vjerujem i podrzajem!!! ti dajes one standardne izjave,zaboravio si inkviziciju da spomenes. u njemackoj caritas sa 507000 radnih mjesta je najveci privatnik sa najvise zaposlenih. caritas,jel odmaze il pomaze? koje tamo gdje najveca bijeda zivi,pravi bolnice,skole i.t.d. . nikad necu reci svi u crkvi su "andjeli",ima i vrlo losih osoba sto su se ugnjezdili pod krov crkve.ali radi tih,manjina,da osudjujem kompletno sve? mozda ti smetaju neka pravila,radi-homoseksualnost. tu se svaka osoba mora aranzirati sam sa sobom.

gle, ja sam prvi koji ce reci da su paušalna upiranja prstom u "pokvarene jabuke" kretenizam žešce vrste. Crkva ima dobrih ljudi u sebi, a ima i govana - ko i svugdje.

Al slijepo vjerovati Crkvi? Zašto? Jel slijepo vjeruješ Vladi države u kojoj živiš?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

hmmm,caritas u hr nije baš obljubljen,bilo je nekih afera...ali...sjetim se komunizma...kao,nitko nije smio u crkvu i blasbla...meni još u glavi zvoni ondašnji miris blagdana,i nikad ga više nisam osjetio,to su bile prave svetkovine,živio sam za te blagdane...danas-nije to to...protiv crkve,kao institucije imam puno zamjerki,i ne slažem se sa masu stvari,ali to mi nikad nije poljuljalo vjeru u Boga...ali sad crnit sve živo zbog postupaka crkve...

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/10/2012 : 16:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

EDIT:
U bilo kom kontekstu, da ti bude zadnji put da si mi spomenuo dete, OK?

šta je sad ovo
ja postavljam normalnu mogucnost da i tvoje i moje dijete bude gej
a ti se nešto prijetiš
ili te nisam dobro shvatio
daj, objasni mi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 16:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Kapiras li ti druze da oni nisu pederi jer im se cefnulo i da bi tebe i takve nervirali,kapiras li da je to poremecaj?Da ti dijete,daleko bilo,bude mentalno zaostalo bi li ga se odrekao?

Kapiram.. I sve ja to pisem samo reci da li je u redu da se to propagira i da li je uredu da se njihovim aktivizmom drustvo tera na prihvatanje njihovih stavova i umetnosti po kojoj je Isus Hrist transvestit?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 16:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Procitao sam dobro i vidim da braniš one koji izazivaju nasilje..
Pederi hoce da prošetaju, ovi hoce da ih polome od batina. Ko tu pravi problem?

Opet masis ceo fudbal!

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 05/10/2012 : 16:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Pa ovako, hajde se ti vrati na svoje postove i pogledaj ima li u njima nešto što je neke forumaše moglo uvrijediti. Pokušaj biti objektivan (iako je za covjeka biti objektivan, koliko znam, nemoguce). Nekolicina vas je na temi o homoseksualcima pocela potezati vjeru i vršiti poredenja. Ako se malo osvrneš oko sebe shvaticeš da su vecina ljudi, hm, da, vjernici. Ovim ne opravdavam nikoga, svi ste zabrazdili...

Ja sam kritikovao religiju kao koncept, i crkvu kao društvenu instituciju. Nema tabu tema (za mene), i ne znam šta bih ja sad trebao da uradim ako moje mišljenje nekoga vrijeda. Neka mi odgovori na istom nivou, neka diskutuje i vodi normalan razgovor (a ionako sam iznosio neke istorijske cinjenice - one su izazvale najburniju reakciju). Sa druge strane, gledaj šta mi je sve upuceno, kao jedno vrlo licno omalovažavanje i vrijedanje, i reci da li sam ja pisao slicne primitivne gadosti:
quote:
Inace, kada si se tek pojavio, imao si nesto malo godina i trazio si neki program.. Mogao sam ti poslati link ka tome da skines ali ne, ja sam izasao napolje, kupio disk, narezao ti i poslao u CG.. Nije mi bilo ni zao para niti tesko to da uradim.. Ali ti si nakon toga svega pronasao da sam ti ja neki neprijatelj jer branim veru i ne volim pedere.. Jeste da si jos klinac ali covek je covek i sa 5 godina i sa 105.

quote:
Mhejl, ja se ne pronalazim, iako se ceris tome, vec nas ti sve svrstavas u isti kos.. I stvarno sam mislio da si dobar deckic..

quote:

ovo je definitivno jedan od najjacih postova koje sam procitao na bilo kom forumu.
Jebote Luka, kakav si ti mali bolid, pa ja prosto nemam reci.
Ma ko si bre ti da uzimaš Svete oce u usta.
ma sad bih ti polomio kicmu da si ovako nešto rekao , a ja se našao u blizini - normalno, zbog tvog dobra

quote:
Gospon Mhejl,posto sumnjas u sve u zivotu,zasto ne sumnjas u ljubav dve zdravorazumske osobe koje su te napravile da bi ti hodao i pljuvao po ovom svetu kako ti padne na um
Ali posto postujem tvoje mlade godine,ja ti to ne zameram..jos si lud i trazis se...uksoro(ako Bog da ces zaboraviti na sve IZME ovoga sveta,pa ces lepo praviti malu decu sa zenom koju volis..kad budes crkavao za malu platu,i mislio kako da nabavis zimnicu i popravis automobil,javi se ovde da malo pricamo o Marksu i svim njegovim kretenizmima
Prijatan dan

Prava slika pojedinih "vjernika" i njihovih licnosti.

Vidi, ja o tebi kao forumašu imam jako dobro mišljenje i nemoj misliti da te napadam. Nisam se dobro izjasnio da su neki malo više (previše) otišli u krajnost, ti nisi medu njima, i svakako da na ovom forumu ima likova sa nevjerovatnim i neshvatljivim kontovima, ali eto, pogledaj i tu instituciju koju napadaš, zar misliš da su svi lopovi, pedofili, itd.? Ja što više starim, sve manje se ložim na rasprave, teorije zavjere, lijevi-desni, nacionalizam, Zvezda-Partizan...nekako mi sve to postaje go kurac, prazna prica, ali ako zagovaraš toleranciju prema gejevima, budi i ti tolerantan, daj primjer Mislim, u ovom slucaju si na netolerantnost odgovorio netolerantnošcu i još objašnjavao sa neke istorijske i naucne tacke gledišta, a nepostojanje Boga se ne može dokazati, jbg kad to postojanje svako tumaci na svoj nacin.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/10/2012 : 16:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hmmm,caritas u hr nije baš obljubljen,bilo je nekih afera...ali...sjetim se komunizma...kao,nitko nije smio u crkvu i blasbla...meni još u glavi zvoni ondašnji miris blagdana,i nikad ga više nisam osjetio,to su bile prave svetkovine,živio sam za te blagdane...danas-nije to to...protiv crkve,kao institucije imam puno zamjerki,i ne slažem se sa masu stvari,ali to mi nikad nije poljuljalo vjeru u Boga...ali sad crnit sve živo zbog postupaka crkve...

takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 16:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ja huligan? A znas samo nesto, ja sto napisem ovde isto cu ti to i reci u lice.. U tome je razlika izmedju mene i velikog broja ljudi ovde.. Tako da to "iza tastature" ne pije vode..

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000