Author |
Topic |
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
Posted - 07/10/2011 : 17:48:03
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by alanford
Jednu su djevojvicu u osnovnoj skoli u koju prije isao "kolege" iz razreda tukle zato sto joj je otac poginuo u ratu. Ja mislim da je to neko '97 godiste.
Ja ipak mislim da ovo potvrdjuje tezu da su ti problemi mnogo kompleksniji nego sto se to nekima na prvi pogled ucini. Mnogi od nas su izgubili oca u ratu, izmedju ostalih i ja, to nije automatski bio razlog da nas drugi sikaniraju. Kao sto rekoh, razlozi su vecinom dosta kompleksniji.
Kreteni su to naglasavali dok su je tukli kao "tebe nema ko da brani" itd. itd. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/10/2011 : 17:48:24
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Heyoka
Picka im materina da im picka materina.
Devojcici fali samo stariji brat... Ja bih lemao tu decu dok ne pozeleni guzica od batina.. Uuuu.. Da je moja sestra... Strasno..
Pa da, ali onda bi scenario bio sledeci. "vidi ove, nevaspitani, tuku se bez razloga sa drugim ucenicima, ne rade domaci, kradu zato što su siromašni...Nije ni cudno kad ima je majka kurva, a otac alkoholicar."
I to bi pricali roditelji drugih daka, a vremenom i nastavnici u školi.
Mada, raslužili su oni jedan roditeljski sastanak. Ali sa par kikboksera. Posle toga bi bila pesma. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 07/10/2011 : 18:32:07
|
susjeda cije kceri idu s mojom malom u razred kupila djeci za rodendan mobitel...jebote,prvi razred osnovne,mobitel...ja sam ga imao tek sa 24 godineok,tad su i poceli ici u opticaj,ali nebitno...i naravno,doci ce vrijeme kad ce moja mala mene pitat da joj ga kupim...i šta reci njoj...slušaj ceri,ja sam ga dobio sa 24,neceš ni ti prije...sa deset godina ce pitat auto,sa 12 stan,a sa 15 ce te istjerat na ulicu jebote,pa šta me sve ceka s tom školom,vec sam napola lud...a kao,od koljevke pa do groba,najljepše je dacko doba...ma treba unajmit profesoricu da joj dolazi doma...i to kad mame nema |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 07/10/2011 : 18:36:40
|
quote: Originally posted by DeeCay
E, navodno su ovi noviji klinci puno gori od nas nekada... Prepametni za sve, ništa ne slušaju, oblace se neprilagodeno za uzrast (cure posebno), a i to nasilje po školama ocito raste. I dobna granica se smanjuje za prve seksualne izlete, a mislim da sam cuo i da porast alkoholiziranja u nižim dobima nego prije. Ili je svega toga bilo i prije samo se nije pisalo i pricalo o tome?
Na dobrom si tragu, ovi današnji su zaista gori nego mi nekad. A to je uvjetovalo društvo, roditelji i školstvo koje je od nekadašnjeg strogog postalo preliberalno (klinci ne znaju procitati pošten tekst, ali zato znaju napamet sva svoja prava). |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/10/2011 : 18:39:47
|
quote: Originally posted by wolf i školstvo koje je od nekadašnjeg strogog postalo preliberalno (klinci ne znaju procitati pošten tekst, ali zato znaju napamet sva svoja prava).
da...to je najveci problem...sad te ucitelj potegne za uho,odma tužbe,procesi,otkazi,suspenzije...jebote,meni je profesor iz engleskog imao šibu i mlatio nas s njom...doduše,nije nas krvnicki tukao,ali...potezanje za uši je bilo za dobar dan...kad se sjetim da su srali po pok.stipi šuvari,i da nam je sjebao školstvo...sad se odgore smije...s pravom... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 07/10/2011 : 18:56:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Picka im materina da im picka materina.
Devojcici fali samo stariji brat... Ja bih lemao tu decu dok ne pozeleni guzica od batina.. Uuuu.. Da je moja sestra... Strasno.. Najezio sam se od besa kada sam ovo procitao.. Jadno dete... 12 godina, pa to mrva sunce ti jebem... Zbog takvih stvari je odavno trebalo u skole uvesti uniforme da sva deca budu jednaka kao i zabraniti upotrebu mobilnih telefona u osnovnoj skoli... Jezivo... Nemam reci... Znam da moje dete, ako ikada ikog bude ovako maltretiralo rasturicu ga od batina.... Mene bi moji istukli svaki put kada bih se potukao a ne ovo.. Nema vise vaspitanja... Od kuce dodjes "prljav"...
Tako je! Djeca su pokupila krivi sustav vrijednosti, ovoga ce biti sve više. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 07/10/2011 : 19:17:47
|
U mojoj školi zajebavanja ima puno previše. Ako nisi dobar u sportu onda si peder, ako se ne voliš tuci onda si pickica, ako nemaš mobitel na dodir svi te gledaju kao da si pao s Marsa.
Zajebavanja oko odjece, iskreno, nikad nije bilo. Pola moga razreda hlacice za tjelesni, recimo, kupuje na pijacu- i tako i ja. Jeftino i služi, i nitko se nikome ne ruga. U nekim školama je skandal ako nosiš patike za tjelesni u šrotnoj vrecici- ja ih nosim u vrecici od opskrbe (samoposluge) i nitko mi se ne ruga.
Ali zato su dvije stvari grozne.
1. Psovanje- kakve psovke neki izvaljuju, pa to je nevjerojatno. Hajde, nekad je to smiješno, ali cesto se psuje Bog, Isus ili Djevica Marija. Kad netko od nastavnika bude pravedan s ocijenjivanjem loših ucenika- sve im se to iznosi u facu. Strašno.
2. Alkohol, pušenje- cijeli moj razred pije. Hvale se kako piju bocu votke na vikend i gajbu piva na dan (što naravno, nije istina). Ali istina je da se pije sve više i više. Pola mog razreda puši. Neki su vec i na polovici kutije na dan. Nekad je to i genetski, nekada i nije (vecinom nije). |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/10/2011 : 19:29:24
|
@Zagor12 Interesantno, ti sad imaš 14 godina, a ja 20. Ispada da je to velika razlika, a kad ja buden ima 26 govorit cemo da smo generacija. I sad samo pogledaj koliko su se stvari u tih mizernih 6 godina prominile. Kad san ja iša u osnovnu, samo 1 momak je pušia. I to je pocea krajem 8-og razreda. Na ekskurziji u 8-om razredu samo 3-4 cure su se napile (i ovaj smoker s njima). Tek kad smo došli u srednju, onda smo se poceli "opuštati". Ja san prvu pivu popia sa 15 godina i 7 miseci. Toliko o tome.
EDIT - svake godine taj se prag probija. Što s pušenjem, što sa pijancenjem. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 07/10/2011 19:33:39 |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 07/10/2011 : 19:49:16
|
quote: Originally posted by globinjo
susjeda cije kceri idu s mojom malom u razred kupila djeci za rodendan mobitel...jebote,prvi razred osnovne,mobitel...ja sam ga imao tek sa 24 godineok,tad su i poceli ici u opticaj,ali nebitno...i naravno,doci ce vrijeme kad ce moja mala mene pitat da joj ga kupim...i šta reci njoj...slušaj ceri,ja sam ga dobio sa 24,neceš ni ti prije...
Pazi, isto ovo neki dan i ja kontam. Prvi mobitel sam dobio sa 19, a danas moja daidževka (6 godina) iskukala mobitel od daidže. "Svi u razredu imaju!" Koji ce im to davo, koga ce zvati?
Sad sam se zabrinuo, star sam skoro k'o i ti. |
Potpis. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/10/2011 : 19:53:18
|
Ja sam protiv toga da se djeca ili ucenici odgajaju batinama. Odgajati djecu batinama znaci nemoc roditelja da usmjeri sopstveno dijete na jedan normalan nacin. Ne moze se dijete poceti odgajati i vaspitavati sa 13 godina, to je proces koji traje od rodjenja. Tu nastaju problemi. Ne staraju se o djeci, ne pricaju sa njima o njihovim problemima i kulturi, a onda bi htjeli da se odjednom ponasaju normalno. Sto se tice skole, tu postoje ocjene i disciplinarske kazne. Nema sta neki nadrkani ucitelj koji ima los dan da bije tudju djecu. Ako im je to uzor, onda ne treba neko da se cudi sto to dijete kada poraste postane siledzija. Treba pogledati ko su mu bili uzori i na koji nacin su rijesavali probleme. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 07/10/2011 : 19:56:27
|
susjeda cije kceri idu s mojom malom u razred kupila djeci za rodendan mobitel...jebote,prvi razred osnovne,mobitel...ja sam ga imao tek sa 24 godineok,tad su i poceli ici u opticaj,ali nebitno...i naravno,doci ce vrijeme kad ce moja mala mene pitat da joj ga kupim...i šta reci njoj...slušaj ceri,ja sam ga dobio sa 24,neceš ni ti prije...
Pazi, isto ovo neki dan i ja kontam. Prvi mobitel sam dobio sa 19, a danas moja daidževka (6 godina) iskukala mobitel od daidže. "Svi u razredu imaju!" Koji ce im to davo, koga ce zvati?
Sad sam se zabrinuo, star sam skoro k'o i ti.
Postedite me tih prica. I meni je stari pricao kako ja imam cizme i fudbal, dok se on igrao sa krpljenom loptom u opankama. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 07/10/2011 : 20:00:08
|
@King: Vidis, sve je to stvar obicaja zemlje. U bivsoj Jugi ucitelji stalno mlate ucenike, i to je sasvim normalno. Na primjer, da neki ucitelj na najmanji nacin dodirne studenta ovdje u USA, ne samo da bi bio odpusten, nego bi u zatvoru zavrsio na par dana, i sigurno nikad vise nigdje ne bi radio kao predstavnik. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:00:57
|
Sad sam se zabrinuo, star sam skoro k'o i ti.
Postedite me tih prica. I meni je stari pricao kako ja imam cizme i fudbal, dok se on igrao sa krpljenom loptom u opankama.
dobro ti je i rekao
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:01:50
|
quote: Originally posted by acestroke
@King: Vidis, sve je to stvar obicaja zemlje. U bivsoj Jugi ucitelji stalno mlate ucenike, i to je sasvim normalno. Na primjer, da neki ucitelj na najmanji nacin dodirne studenta ovdje u USA, ne samo da bi bio odpusten, nego bi u zatvoru zavrsio na par dana, i sigurno nikad vise nigdje ne bi radio kao predstavnik.
Odlican primjer. Pogledaj zemlje bivse Juge gdje se nalaze, a pogledaj ko vlada svijetom. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:06:51
|
Ja sam protiv toga da se djeca ili ucenici odgajaju batinama. Odgajati djecu batinama znaci nemoc roditelja da usmjeri sopstveno dijete na jedan normalan nacin. Ne moze se dijete poceti odgajati i vaspitavati sa 13 godina, to je proces koji traje od rodjenja. Tu nastaju problemi. Ne staraju se o djeci, ne pricaju sa njima o njihovim problemima i kulturi, a onda bi htjeli da se odjednom ponasaju normalno. Sto se tice skole, tu postoje ocjene i disciplinarske kazne. Nema sta neki nadrkani ucitelj koji ima los dan da bije tudju djecu. Ako im je to uzor, onda ne treba neko da se cudi sto to dijete kada poraste postane siledzija. Treba pogledati ko su mu bili uzori i na koji nacin su rijesavali probleme.
mene stari u životu nije taknija...sjecam se,kad bi napravija neku glupost,a pravio sam ih cesto,ja sam mu nosio kaiš sa gaca,i molio ga da me izmlati,samo da me poštedi ispiranaj mozga...ma kakvi...svoje dijete nisam nikad taknio...sad i ja ispirem mozak šta ceš,bio sam divljak,ilitiga,kako je to divno srocila moja razrednica u osnovnoj školi:druže,vaš sin je jako pametno,iznimno inteligentno dijete,drag,simpatican...ali,lijencina i divljak da je to milina...ma nije on bezobrazan,on je fino odgojen,ali,cesto odluta i pravi pizdarije...istina,meni je stari svako malo morao u školu...e,to su bili dani |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:11:05
|
šta ceš,bio sam divljak,ilitiga,kako je to divno srocila moja razrednica u osnovnoj školi:druže,vaš sin je jako pametno,iznimno inteligentno dijete,drag,simpatican...ali,lijencina i divljak da je to milina...ma nije on bezobrazan,on je fino odgojen,ali,cesto odluta i pravi pizdarije...
ti si zivio u bas nekoj veseloj sredini. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/10/2011 : 20:19:38
|
@King: Vidis, sve je to stvar obicaja zemlje. U bivsoj Jugi ucitelji stalno mlate ucenike, i to je sasvim normalno. Na primjer, da neki ucitelj na najmanji nacin dodirne studenta ovdje u USA, ne samo da bi bio odpusten, nego bi u zatvoru zavrsio na par dana, i sigurno nikad vise nigdje ne bi radio kao predstavnik.
Odakle ti ovo o stalnom mlacenju? U mojih desetak godina školovanja u bivšoj Jugi, na prste jedne ruke mogu prebrojat slucajeve u kojima je profesor dignija ruku na ucenika. I to su uvik bili ekstremni slucajevi, tipa napada na profesora stolicom, psovanja profesorove porodice, itd... Ja san jedan put dobija, i to sasvim zasluženo jer san bija ekstremno glup pa san s kolegon budalašen iz zadnje klupe usrid sata zapalija cigaretu. Danas bi vjerovatno profesor naj...,a ja san samo molija boga da se ne sazna. Da su mi to doznali starci slomili bi mi kicmu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/10/2011 : 20:21:19
|
Ja sam protiv toga da se djeca ili ucenici odgajaju batinama. Odgajati djecu batinama znaci nemoc roditelja da usmjeri sopstveno dijete na jedan normalan nacin. Ne moze se dijete poceti odgajati i vaspitavati sa 13 godina, to je proces koji traje od rodjenja. Tu nastaju problemi. Ne staraju se o djeci, ne pricaju sa njima o njihovim problemima i kulturi, a onda bi htjeli da se odjednom ponasaju normalno. Sto se tice skole, tu postoje ocjene i disciplinarske kazne. Nema sta neki nadrkani ucitelj koji ima los dan da bije tudju djecu. Ako im je to uzor, onda ne treba neko da se cudi sto to dijete kada poraste postane siledzija. Treba pogledati ko su mu bili uzori i na koji nacin su rijesavali probleme.
mene stari u životu nije taknija...sjecam se,kad bi napravija neku glupost,a pravio sam ih cesto,ja sam mu nosio kaiš sa gaca,i molio ga da me izmlati,samo da me poštedi ispiranaj mozga...ma kakvi...svoje dijete nisam nikad taknio...sad i ja ispirem mozak šta ceš,bio sam divljak,ilitiga,kako je to divno srocila moja razrednica u osnovnoj školi:druže,vaš sin je jako pametno,iznimno inteligentno dijete,drag,simpatican...ali,lijencina i divljak da je to milina...ma nije on bezobrazan,on je fino odgojen,ali,cesto odluta i pravi pizdarije...istina,meni je stari svako malo morao u školu...e,to su bili dani
Do ovde san ti virova. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:27:13
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Odakle ti ovo o stalnom mlacenju? U mojih desetak godina školovanja u bivšoj Jugi, na prste jedne ruke mogu prebrojat slucajeve u kojima je profesor dignija ruku na ucenika. I to su uvik bili ekstremni slucajevi, tipa napada na profesora stolicom, psovanja profesorove porodice, itd... Ja san jedan put dobija, i to sasvim zasluženo jer san bija ekstremno glup pa san s kolegon budalašen iz zadnje klupe usrid sata zapalija cigaretu. Danas bi vjerovatno profesor naj...,a ja san samo molija boga da se ne sazna. Da su mi to doznali starci slomili bi mi kicmu.
zapalija cigarua koji lik nije to ništa...tip do mene je drka na satu...i kad bi došlo do ejakulacije,zvao bi ženske poimence jedan lik je na satu prirode oponaša zvuk formule...i tako jedno deset minuta...kad se ucitelj diga i zgrabija za kragnu,ovi je samo sija u klupu...i to je bilo to...u iznimnim slucajevima bi ucitelj digao ruku,ali samo da se obrani potezanje za uši,i za ono malo kose kraj uva se ne racuna...to je bilo za dobar dan... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:36:48
|
quote: tip do mene je drka na satu...i kad bi došlo do ejakulacije,zvao bi ženske poimence
Tip iz moga razreda je lupo pimpekom po stolu, skoro sam izdahnuo od smijeha.
Isti se popišao u cvijece u razredu i pišao je kroz prozor wc-a. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/10/2011 : 20:47:55
|
quote: Originally posted by Zagor12
quote: tip do mene je drka na satu...i kad bi došlo do ejakulacije,zvao bi ženske poimence
Tip iz moga razreda je lupo pimpekom po stolu, skoro sam izdahnuo od smijeha.
Isti se popišao u cvijece u razredu i pišao je kroz prozor wc-a.
tip je popišao stol i dnevnik minut prije nego je drugarica ušla u razred jer mu je na polugodištu zakljucila 3,umjesto 4...skužila je tek kad je sjela,po smradu...na pitanje tko je to uradio,javi se autor:"budi sritna šta ti se nisam posra na stol"...dobio je ukor pred iskljucenje...naravno,drugarica ga je bacila na popravni,odmah na polugodištu...pa ti pišaj |
|
|
Topic |
|
|
|