forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 RAZREDNI TEROR
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/10/2011 : 20:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Bio je jedan slucaj kada je ucenik stavio dlake sa svojih jaja u pernicu od razredne kolegice.

Tražio ju je škare i otišao je na wc, i kada se vratio, bacio je odrezane dlake u njenu pernicu zajedno sa škarama.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/10/2011 : 21:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Moram priznati da kod mene nije bilo ovakvih ekstremnih slucajeva

Bilo je, ali u strukovnim/industrijskim školama (srednje). Ali kad sad sve to pogledam, ova balavurdija u osnovnim školama postaje gora i od ovih strukovnjaka.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/10/2011 : 21:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Strukovna je sada pakao.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/10/2011 : 21:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Moram priznati da kod mene nije bilo ovakvih ekstremnih slucajeva

Bilo je, ali u strukovnim/industrijskim školama (srednje). Ali kad sad sve to pogledam, ova balavurdija u osnovnim školama postaje gora i od ovih strukovnjaka.

sve ovo šta sam naveo se dogadalo u osnovnoj
za srednju bi mi trebalo mjesec dana da sve napišem

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/10/2011 : 22:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Odakle ti ovo o stalnom mlacenju?
U mojih desetak godina školovanja u bivšoj Jugi, na prste jedne ruke mogu prebrojat slucajeve u kojima je profesor dignija ruku na ucenika.
I to su uvik bili ekstremni slucajevi, tipa napada na profesora stolicom, psovanja profesorove porodice, itd...
Ja san jedan put dobija, i to sasvim zasluženo jer san bija ekstremno glup pa san s kolegon budalašen iz zadnje klupe usrid sata zapalija cigaretu.
Danas bi vjerovatno profesor naj...,a ja san samo molija boga da se ne sazna. Da su mi to doznali starci slomili bi mi kicmu.

Sta da ti kazem, u osnovnu koju sam ja isao, ovakve stvari (u 80im i 90im) su se cesto desavale.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/10/2011 : 23:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Heyoka

Picka im materina da im picka materina.

Devojcici fali samo stariji brat... Ja bih lemao tu decu dok ne pozeleni guzica od batina.. Uuuu.. Da je moja sestra... Strasno.. Najezio sam se od besa kada sam ovo procitao.. Jadno dete... 12 godina, pa to mrva sunce ti jebem... Zbog takvih stvari je odavno trebalo u skole uvesti uniforme da sva deca budu jednaka kao i zabraniti upotrebu mobilnih telefona u osnovnoj skoli... Jezivo... Nemam reci... Znam da moje dete, ako ikada ikog bude ovako maltretiralo rasturicu ga od batina.... Mene bi moji istukli svaki put kada bih se potukao a ne ovo.. Nema vise vaspitanja... Od kuce dodjes "prljav"...

Tako je druze,to je sistem vrednosti kojim su nas ucili.Treba ih peglati toliko da ne mogu da sede ali ih pre toga vaspitavati.Meni su uvek govorili da nije bitno sta ko nosi vec je bitno da je cist,moze biti i zakrpljen,da nije bitno koliko je ko siromasan ili bogat da je bitno kakav je covek.Nasi roditelji su imali uniforme i nikad ovakvih stvari nije bilo.Kakav mobilni u skoli ejjjj breee.Sta ce im mobilni.Nastavnici su im lupali klempe i samare da je pucalo pa vidim nikom nista ne fali.Danas deca lupaju nastavnike.Dodao bi samo uz starijeg brata i treniranje neke borilacke vestine pa kad se nesto ovako desava a ti udri dok nekom ne slomis nos.Niko je vise ne bi pipnuo garantujem.
Ma otisao je ovaj svet totalno u kurac

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/10/2011 : 23:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

Tip iz moga razreda je lupo pimpekom po stolu, skoro sam izdahnuo od smijeha.

Isti se popišao u cvijece u razredu i pišao je kroz prozor wc-a.

Pa ovo ti je radio i globinjo, prije nekih 25 godina u Splitu, decko je zaista bio ispred svog vremena

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 07/10/2011 : 23:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Ma meni je dovoljno samo pogledat bahatost danasnjih klinaca. Ja imam 20 g. i dode meni neki klinac od nekih 10-12 g. koji je ujedno duplo manji od mene i krene mi psovat. Pa koji vrag? Dok sam ja bio njegovih godina, nisam se usudio nikog tko je 2 godine stariji od mene krivo pogledat, uvijek si imao postovanja prema starijima (pa makar oni bili stariji samo 2 godine).
A sjecam se i da sam se bojao napravit bilo kakvo sranje u skoli, makar najobicnije, jer sam znao da ce mi onda uciteljica napisat u informativku opomenu i da cu onda nadrapat kad dodem doma (dok sam bio manji to je znala bit sipka po guzici i nogama, a kak sam bio stariji to su uvjek bile tatine propovjedi, al on bi mi sa tim toliko nabio griznju savjesti, da bi se ja tako uzasno osjecam da sam pozelio da me sam izmlati kolko god oce, al da vise prestane pricat).
Jednostavno je danas najveci problem odgoj. Ne kazem da treba tuc djecu, nisam za to, al treba ih naucit da imaju postovanja prema starijima i da imaju suosjecanja prema onima kojima je teze neg njima, a ne da im se rugaju.
I kao zakljucak bih rekao da su definitivno najveci problem retardirani, glupi, bahati roditelji (jer da su ih roditelji ucili skromnosti i da im nisu davali sve sto pozele, nebi djeca nekog drugog zezala zato sto taj isti nema sve sto i on).

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/10/2011 : 00:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

U bivsoj Jugi ucitelji stalno mlate ucenike

ne znam samo da li mislis na drzave otpatke bivse jugoslavije ili mislis na bivsu jugoslaviju, drzavu koja je postojala pre vise od 20 godina i unazad?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/10/2011 : 00:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by acestroke

U bivsoj Jugi ucitelji stalno mlate ucenike

ne znam samo da li mislis na drzave otpatke bivse jugoslavije ili mislis na bivsu jugoslaviju, drzavu koja je postojala pre vise od 20 godina i unazad?

Bivsu Jugoslaviju (prije 20 godina i unazad), u njoj sam zivio.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 08/10/2011 : 01:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Ja sam protiv toga da se djeca ili ucenici odgajaju batinama.
Odgajati djecu batinama znaci nemoc roditelja da usmjeri sopstveno dijete na jedan normalan nacin.
Ne moze se dijete poceti odgajati i vaspitavati sa 13 godina, to je proces koji traje od rodjenja. Tu nastaju problemi. Ne staraju se o djeci, ne pricaju sa njima o njihovim problemima i kulturi, a onda bi htjeli da se odjednom ponasaju normalno.
Sto se tice skole, tu postoje ocjene i disciplinarske kazne. Nema sta neki nadrkani ucitelj koji ima los dan da bije tudju djecu.
Ako im je to uzor, onda ne treba neko da se cudi sto to dijete kada poraste postane siledzija. Treba pogledati ko su mu bili uzori i na koji nacin su rijesavali probleme.

Postoji razlika u fizickom kaznjavanju deteta, jer jedno je odgojni samar, a drugo su batine, jer deluju kao izivljavanje i maltretiranje. Ja licno ne bih izkljucio samar kao odgojnu meru, jer nisu ni sva deca ista. Kao sto je normalno da sav odgoj kao proces pocinje od rodjenja, tako je i nekima potrebna stroza/veca kazna da se postigne isti ucinak. Ipak su to deca, neka ce shvatit tvoje reci, druga nece.
Jedino sto je zaista bitno je to, da otac nikad ne sme sebi dozvoliti da digne ruku na cerku, a majka nikad na sina, jer to moze proizvesti traumu, koja ce se tek kasnije pokazati u njenom/njegovom odnosu sa partnerom.

U vezi ucitelja, potpuno se slazem.
Roditelji su jedine osobe koje mogu i trebaju kaznjavati svoju decu.

Sve u svemu, treba se maksimalno baviti detetom, upoznati ga, raditi sto vise stvari zajedno, neka iz kuce nosi kulturu a ne da je pronalazi na ulici.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Bas takve ideje da sa detetom treba razgovarati kao sa odraslom osobom dovode do ovoga sto je Globinjo ispisao... Dete je dete i ne treba da bude covek pre nego sto ga priroda napravi covekom.. Kada sam ja bio mali, znalo se sta se sme a sta se ne sme...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/10/2011 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:
tip do mene je drka na satu...i kad bi došlo do ejakulacije,zvao bi ženske poimence

Tip iz moga razreda je lupo pimpekom po stolu, skoro sam izdahnuo od smijeha.

Isti se popišao u cvijece u razredu i pišao je kroz prozor wc-a.

Lik iz mog razreda je dva puta u deset minuta pitao profesoricu da ide u WC, a ona ga nije pustila. Posrao se na otvorenu teku i donio joj govno na stol. Ne morate vjerovati, ali je živa istina.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/10/2011 : 12:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Stara mi je umirovljena nastavnica od 2005., i kaže da pedagoga u školama vec odavno nema. Navodno ih je ukinula Ljilja Vokic kao nekakav suvišan ostatak iz socijalizma, pa tako s djecom s problemima ili pak problematicnim klincima danas nitko u školi ne može razgovarati na strucan i kvalitetan nacin. Nastavni kadar je potplacen, iskorištavan i cesto maltretiran, u društvu se obrazovanje i odgoj tretiraju kao zadnje rupe na svirali (štoviše, cesto su otegotne okolnosti i služe za izrugivanje), a djeca samo gledaju svijet oko sebe i sve upijaju. Važni su statusni simboli, mobiteli, brandovi, skupe krpice i maybachi koje nose moralne, intelektualne i ine velicine kakve su Kerum, Bandic, Mehunka, Pokos, o besprizornim modnim guruima i kojekakvim maccima da i ne govorim. I na temelju cega bi ta jadna djeca zlostavljaci, jadna jer su sama realno na duge staze veci gubitnici od svojih žrtava, uopce mogli shvatiti da su u krivu i da to kako se odnose prema siromašnijima i slabijima nije u redu? Preduboko smo kao društvo zaglibili i bojim se da je vec prekasno.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 08/10/2011 : 22:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Kad ovde pocinje rasprava o gej paradi?

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2011 : 08:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
odmah posle Hitlerjugend
Go to Top of Page

Krunoslav
Starting Member

56 Posts

Member since 31/05/2010

Posted - 10/10/2011 : 09:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Krunoslav a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Krunoslav

Ovdje je uvaženi moderator, bez obzira što samo prenosi vijest, stavio naglasak na zagrebacku školu, kao da toga nema drugdje u lijepoj našoj. Doduše, Zagreb više nije sjena onoga što je bio u vrijeme starogradanštine odnosno purgera tako da je ovo tipicni govor mržnje.

Onako, kratko i jasno, politicki nekorektno receno.
Ti si glupan.

Nešta se ne sican da san se tebi obratija, politicki nekorektno receno, govnaru.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 10:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

odmah posle Hitlerjugend

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 11/10/2011 : 23:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ne smijem se mijesat, dobit cu ban
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 11/10/2011 : 23:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
samo ovo, osnovna je gora od srednje...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/10/2011 : 00:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ovdje je uvaženi moderator, bez obzira što samo prenosi vijest, stavio naglasak na zagrebacku školu, kao da toga nema drugdje u lijepoj našoj. Doduše, Zagreb više nije sjena onoga što je bio u vrijeme starogradanštine odnosno purgera tako da je ovo tipicni govor mržnje.

Onako, kratko i jasno, politicki nekorektno receno.
Ti si glupan.

Nešta se ne sican da san se tebi obratija, politicki nekorektno receno, govnaru.

Ako ti u ciloj ovoj tragediji oko curice išcitaš ovo šta si izvuka Globinju žao mi je ali ti si jednostavno-glupan.

Pozdav od govnara.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

Tu si 100% u pravu.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/10/2011 : 19:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

Tu si 100% u pravu.

Ma gde gora Kad krenes u srednju znaces
Mi danas ispraznili skolu, kao hladno nam, a napolju 20 stepeni

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/10/2011 : 21:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
haha, uvijek je NAŠA generacija bila bolja od novijih, poštovali smo starije ucenike, išli im po balun, bili smo i mi divlji, ali poslije nas je potpuni raspad....
i to tako ide desetljecima
ja imam, sad cu 42, i nama su oni 4-5 godina mladi izgledali katastrofa, a sada vidim da današnji 20-godišnjaci misle kako je u njihovo vrijeme bilo više stege i odgoja...ma umrit cu od smija

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/10/2011 : 22:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
I isto su tako umirali od smeha oni stariji i kad ste vi imali 20 godina :D

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000