forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Beograd @ Stripovi.com - gde nismo siti kafane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 05/01/2012 : 19:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message
Suncana padina, kod okretnice tramvaja na Banovom Brdu.
Tesko da moze savrsenije, izmedju Kosutnjaka i Ade...

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

leshwolsh
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 05/01/2012 : 20:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message
Cubura Republika !! :)

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 07/01/2012 : 01:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
Dorcol vec osma godina. :)
Baš cu da opalim neku fotku kad se vratim u BG za neki dan, pa postavljam ovde.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 01:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
gde si?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 07/01/2012 : 01:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
Evo me.

Kod Bajlonijeve pijace.
Tehnicki, i ako je verovati Svetlani Velmar Jankovic, nedostaje mi dvadeset metara da dobacim do Francuske i budem pravi Dorcolac, al' šta sad.

Kupindo
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 01:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
opa, u komsiluku si :)
lovely jovely
nema tih mirisa koji mogu da nadmase one koje se izlivaju iz te pijace :D

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 07/01/2012 : 02:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
Nema šansi. Jedno kratko vreme su bile i tezge sa sirom i mlecnim proizvodima na onoj glavnoj širokoj štrafti izmedu tezgi sa vocem. Tad je baš bio hardkor.

Kupindo
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/01/2012 : 17:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by mavra

Plasim se da ce se ovaj topic brzo zakljucati kada krene patkometrija u stilu B'ate ciji kraj je naJaci. Mozemo odmah da probamo, 'naci Zvezdara, 'naci Lion, jel ima neko jaci

kada su patke u pitanju, ja sam vrhovni patak
stoga, naci, brate, dorcol vrh vrhova

I beg to differ.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 17:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by zorglub

Dorcol vec osma godina. :)
Baš cu da opalim neku fotku kad se vratim u BG za neki dan, pa postavljam ovde.

Dobro, ali odakle si rodom, to je pitanje :P Da te uvrstim na listu, ako si Beogradjanin.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 17:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Mairosu fasisto
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 17:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Nisam fasista, samo pravim listing. Ccccccccccccccc, strasno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

Plasim se da ce se ovaj topic brzo zakljucati kada krene patkometrija u stilu B'ate ciji kraj je naJaci. Mozemo odmah da probamo, 'naci Zvezdara, 'naci Lion, jel ima neko jaci

kada su patke u pitanju, ja sam vrhovni patak
stoga, naci, brate, dorcol vrh vrhova

I beg to differ.

ti ni nisi beogradjanin, sta trazis ovde?
nemoj sad da zovem mairosua da intervenise iz odma'

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 18:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
zzzzzzzzomg sto ne rekoste. Brisem ga sa ekskluzivne liste. Tj. pravim podlistu "na privremenom radu" :D

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/01/2012 : 18:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ok, ja jesam iz Zrenjanina, ali u Beogradu zivim, i to u svom stanu, imam i papire i sve. :P Sto se za tebe ne moze kazati, Darth Patko.

U potpisu, Jedi Patka.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
brate Grujo, kad budes ziveo u svom stanu u Belom Nam Gradu 18 godina
onda mozes da se meris sa Velikom Patkom

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 18:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Ok, ja jesam iz Zrenjanina, ali u Beogradu zivim, i to u svom stanu, imam i papire i sve. :P Sto se za tebe ne moze kazati, Darth Patko.

U potpisu, Jedi Patka.

Zbog vas dodjosa jadan Vader emigrirao u Norvesku, a Mairosu cak u Vrcin :P

Edited by - mavra on 07/01/2012 18:26:42
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 18:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Budimo korisni za promenu. Uvodim prvu zvanicnu temu - omiljene kafane.

Ako ste pravi Beogradjanin, vi idete u kafane. Ne u kafice. Tamo ponekad, ako imate curu, pa je to obavezno itd. Real men idu u kafane.

Da cujemo vas repertoar. Za rostilj, one & only Savski Ekspres u Hercegovackoj kod Lastine stanice. Dobro pecenje u gradu ima u Novoj Tihoj Noci kod Novog Groblja. Avanturisti naravno kod Nese u Bele Vode, mada tih avantura rostilj lokacija (vesalice od metar itd.) ima i malo vise. Ajmo, doprinesite ! Ocekujem da Mavra ispali barem 5 konkretnih predloga ovde :D

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 07/01/2012 : 18:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
ja cu da razocaram i da kažem da ne idem u kafane. Mislim, nemam ništa protiv kafana, al me nikad put nije odveo u neku.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
to je najbolje sada, kada Mairosu krene da nam prica sta rade pravi beogradjani :D
we're screwed, postace ovaj topic kao "moze biti samo jedan" :D

inace, da
slabo me kafane vidjaju :P

iako sam obecavao jednom prijatelju da cu da mu dam da me vodi negde da se olesimo
ali tek kada doktorira :D

Edited by - Lord Vader89 on 07/01/2012 18:44:08
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

U potpisu, Jedi Patka.

Zbog vas dodjosa jadan Vader emigrirao u Norvesku, a Mairosu cak u Vrcin :P

a nemoj
zna gruja da ja postujem njegovo patkocanstvo

ali, kasno se setiJo, u tome je problem :D

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 18:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

to je najbolje sada, kada Mairosu krene da nam prica sta rade pravi beogradjani :D

Pravi Beogradjani imaju smisla za humor, vi gejevi iz Zoo kraja ste operisani od toga :P

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 07/01/2012 : 18:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Cujem da u Skadarlijiu tri sata popodne tuku tamburasi, a dobar deo gostiju je pijan?

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Pravi Beogradjani imaju smisla za humor, vi gejevi iz Zoo kraja ste operisani od toga :P

oprostices, moj humor je neprevazidjen :D
to sto ti to ne vidis, znaci da nemas smisla za humor
sto ce reci da ti nisi beogradjanin

skini sebe sa liste, molicu, zahvaljujem

nego, usput
ja sam ti skroz na suprotnoj strani od ZOOa :D :))))
al isao sam tamo u skolu <3

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 18:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Kafane su jedna od najbolnijih tema Beograda-stoka je uspela da privatizuje skoro sve stare beogradske kafane i da od njih napravi kafice, kladionice, banke, kozmeticke radnje. Prva kafana u kojoj sam bio inventar bila je Kolubara u 27. marta(preko puta Masinskog fakulteta) od koje su 2005. napravili kladionicu. Posle smo presli u Domovinu na Bulevaru preko puta gradjevinskog faksa, a od nje su u januaru 2007. napravili jebeni coffe shop Speak Easy u kome se ne toci alkohol. Cesto smo pili u Vrnjackoj Banji u Sindjelicevoj ulici, samo sto ona ima veliki problem ventilacije, tako da kada izadjemo iz nje smrdimo na kilometar na svadbarski kupus (koji je inace najbolji u gradu bas u njoj). Bili smo poslednji gosti u Trandafilovicu u Makenzijevoj u julu 2008. kada su od nje napravili fensi kafic i kozmeticku radnju. U gradu sam voleo da idem u Pevac kod hotela Palas, a on je vec skoro 7 godina ultra fensi kafic za sve beogradske pozere i sponzoruse. Ostala je kafana Orasac preko puta Vukovog spomenika, Kalenic, Orac, Prolece, a za vecernju varijantu je ostao Korcagin, s tim da su se tamo uzasno izbezobrazili u zadnje 2 godine, pa i nju jako retko posecujem, a nekada nam je to bilo obavezno mesto u kome smo zapocinjali dopunu maligana. Dobar bife postoji i blizu Kalenic pijace, zove se Mali Vracar. Naravno, najlepsa basta na Bulevaru je u Lipovom Ladu (Lion forever), tako da je letnja varijanta nezamisliva bez te kafane(restorana)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 18:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Lipov Lad je vrlo korektna basta ali mi hrana nije nesto.

Kalenic i Prolece su odlicne kafane. Moze i Orasac, cumur heaven. Nije lose ni u Domu Lovaca u Alekse Nenadovica, gore kod moje gimnazije. A tu je naravno i epic Cubura.

Manjez je sad sranje posle "restauracije", fenserajski "etno" kurac.

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000