forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Beograd @ Stripovi.com - gde nismo siti kafane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 18:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Naravno zaboravih Skadarliju, mada retko posecujem njene kafane, letos je drugar tamo otvorio kafic sa zivom rock muzikom, pa sam se prebacio kod njega
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 18:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
gde to?
(nisam bio dole godinu i po :facepalm:)
((mozda da ispisete sa liste oni koji nisu bili preko godinu dana :doublefacepalm:))

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 19:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Naravno, zaboravio sam reci, za bas dobro pecenje ipak morate malo van grada (ali ipak u 011 city limits). Dakle, kljuc desno pa autoput, pravac Mladenovac i kafane MB i/ili Dascara. Best. Jagnje. Ever.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21300 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/01/2012 : 19:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Briši Dessu iz prve grupe - i on ti je "došljak".
Šta je sa Coltom,Kasperom,...

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 19:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

gde to?
((mozda da ispisete sa liste oni koji nisu bili preko godinu dana :doublefacepalm:))

Ako mislis na kafic sa rock muzikom, to je drugi kafic sa leve strane kada udjes u Skadarliju, preko puta Dva bela goluba, Zove se "Jovanka bez razloga"(znam idiotski naziv, ali je ekipa super, a likovi koji sviraju subotom kidaju)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 19:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa ne javljaju se. Cekam Colta da se deklarise. :D Kaspera ne znam, zaista.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 19:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

quote:

gde to?

Ako mislis na kafic sa rock muzikom, to je drugi kafic sa leve strane kada udjes u Skadarliju, preko puta Dva bela goluba, Zove se "Jovanka bez razloga"(znam idiotski naziv, ali je ekipa super, a likovi koji sviraju subotom kidaju)

pa to nije kad udjes, nego kad izadjes :D
(sorry, morao sam :D )

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/01/2012 : 19:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Orasac danju i Korcagin nocu sam i ja posecivao, iako jeste Korcagin malo "brezobrazan".

Licku Kucu tamo negde u Bloku 42, Gradimir kod Kalinica..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 19:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Nisam cuo za tu Licku Kucu, ali otvara dobro pitanje o dobrim kafanama s one strane reke, jer znam da su nekako deficitarne. Jedino sto ja znam je tosin bunar tj. Jakarta tamo na, pa, tosinom bunaru :D

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/01/2012 : 19:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
A to je ono bas mala kafana, ima sve, 3-4 stola sa kariranim stoljnacima, "klopu dana" i lokalnu djukelu koja se krece medju stolovima :D

I pivo naravno.

Edited by - Grujah. on 07/01/2012 19:30:15
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/01/2012 : 19:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mavra

quote:

gde to?

pa to nije kad udjes, nego kad izadjes :D
(sorry, morao sam :D )

Ovakvu uvreda se moze popraviti samo hektolitrom piva koje ces ti platiti kada dodjes u Beograd
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2012 : 19:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
moze, tamo gde se izlazi iz Skadarlije :D :D :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16472 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 20:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu
Dascara..

To ona u Topciderskom parku? Planiram odavno da odem, ali nikako da se odlucim... cesto prolazim tu trojkom, a kafanica deluje tako primamljivo.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 07/01/2012 : 21:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by zorglub

Dorcol vec osma godina. :)
Baš cu da opalim neku fotku kad se vratim u BG za neki dan, pa postavljam ovde.

Dobro, ali odakle si rodom, to je pitanje :P Da te uvrstim na listu, ako si Beogradjanin.

Onda turi u dodatak, iz Kraljeva sam. Podseticu te da mi poneseš žutu traku kada se budemo videli.

Što se tice kafana, nisam neki mesožder, te ih slabo posecujem. Lepa je bašta u Orašcu, secam se nagluvog konobara Ilije iz Domovine dok je nisu zatvorili. Prolece je isto okej. Skadarlija samo za turiste, ali što ima bife preko puta Bajlonijeve pijace, isto u Skadarskoj ulici. Pivo bilo 80 dinara kada sam poslednji put svratio. :)

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 21:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Dascara..

To ona u Topciderskom parku? Planiram odavno da odem, ali nikako da se odlucim... cesto prolazim tu trojkom, a kafanica deluje tako primamljivo.

Ajd procitaj jos jednom sta sam napisao, malo preciznije... :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16472 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 21:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

quote:
Dascara..

Videh da je Mladenovac, al nisam vide ovo kafanE. Rekoh ova prva je u Mladenovcu, a ima ovde jedna Dascara... nebitno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 22:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Dascara..

Videh da je Mladenovac, al nisam vide ovo kafanE. Rekoh ova prva je u Mladenovcu, a ima ovde jedna Dascara... nebitno.

Imas zato jako dobro telece pecenje pod sacem sa kajmakom u kafani "Kraljevo" na uglu Sarajevske i Durmitorske :)

EDIT : Hmmm, jel mi ovo firefox uvecava font nekako...

Edited by - Mairosu on 07/01/2012 22:26:01
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/01/2012 : 22:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Imas zato jako dobro telece pecenje pod sacem sa kajmakom u kafani "Kraljevo" na uglu Sarajevske i Durmitorske :)

e tu cete me voditi kad dodem u bg
jebote,ogladnjeh,a maloprije vecerao!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 22:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

e tu cete me voditi kad dodem u bg
jebote,ogladnjeh,a maloprije vecerao!

Kad god dodjes, dobro dodjes :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2012 : 23:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Jel primate i ove što su se prizetili u BG? Jel Zvezdara ok za vas?

Vidim vi ovde opicili samo po kafanama. Gde ja volim da odem je Casina, Tri šešira i Na kraj sveta. I da, Jazz cafe.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2012 : 23:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I jel radi Koliba još uvek? Tamo su bile dobre pljeske nekad.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 23:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Jel primate i ove što su se prizetili u BG? Jel Zvezdara ok za vas?

Primamo mi sve. Ovo je thread postene beogradske inteligencije, ne onih bitangi po stadionima. Znas kako ide stara pesma - da ti ruke pruzi, da ti srce da, jedini na svetu Beograd to zna!

quote:
Vidim vi ovde opicili samo po kafanama. Gde ja volim da odem je Casina, Tri šešira i Na kraj sveta. I da, Jazz cafe.

U Kazinu sam isao redovno dok sam bio gimnazijalac, sad svratim ponekad. Lepo mesto, ima neki stari shmek, dosta se opire promenama uprkos lokaciji.

Koliba kod groblja ? Ako je ta, trebalo bi da postoji jos.

Edited by - Mairosu on 07/01/2012 23:32:35
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2012 : 23:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ufff...nisam bio tamo sigurno 7-8 godina, cak ne znam gde se tacno nalazila. Negde od Slavije kad se krene prema autoputu. Tad su me vozili, a meni se iskljuci smisao za orijentaciju kad ne držim volan u rukama.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 23:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ufff...nisam bio tamo sigurno 7-8 godina, cak ne znam gde se tacno nalazila. Negde od Slavije kad se krene prema autoputu. Tad su me vozili, a meni se iskljuci smisao za orijentaciju kad ne držim volan u rukama.

Cek cek, da ne mislis na Stepin Vajat slucajno ? On je na autokomandi, to ti je "od slavije prema autoputu"...

EDIT : Pritom i lici na kolibu, je li.

Edited by - Mairosu on 07/01/2012 23:44:28
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2012 : 23:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Jeste kod Autokomande, ali mislim da se tad to zvalo Koliba. Ili su to ime koristili ovi sa kojima sam išao.

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000