forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Beograd @ Stripovi.com - gde nismo siti kafane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 23:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Jeste kod Autokomande, ali mislim da se tad to zvalo Koliba. Ili su to ime koristili ovi sa kojima sam išao.

Pa izgleda k'o koliba i ima onaj brvno/klupice fazon da sednes, mozda zbog toga, a mozda se i stvarno zvao Koliba nekad, ja ipak imam gap u Beogradisanju od 7 godina.

Elem jos je ziv, citam da je imao pad kvaliteta neko vreme ali sad je opet OK. Inace, isticem Vajat kao redak fastfood gde mozes da narucis rolovanu dzigericu za poneti.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2012 : 23:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
To je to, sigurno. Sve je bilo u nekom drvetu i trski, sa klupicama i neki poluetno fazon. Ma odavno je to bilo. Inace, ako govorimo o fastfoodu, moram da primetim da BG nema neki kvalitet u odnosu na druge delove Srbije.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/01/2012 : 23:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

To je to, sigurno. Sve je bilo u nekom drvetu i trski, sa klupicama i neki poluetno fazon. Ma odavno je to bilo. Inace, ako govorimo o fastfoodu, moram da primetim da BG nema neki kvalitet u odnosu na druge delove Srbije.

Paaaa...ima slabiju reputaciju nego ostatak Srbije za neke stvari ali ima bogat variety.

U sustini, o ovome se vec raspravljalo na forumu, ali ajde da ponovimo

Rostilj : Nislija (ex Tasmajdan, sad Sarajevska), Loki (ugao Jovanove & 7. Jula), Perper (na NBG u BZDJ negde), Stepin Vajat (Autokomanda), Duff (vise lokacija, poznatija kod Autokomande isto)

Pizza : e ovde ima tek debate jer ih ima mnogo vise izvikanih, npr. cuveni Bucko kod Slavije itd.

Random : falafel u Narodnog Fronta ! Vrh na kvadrat.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16472 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ovo sa probao skoro. Fenomenalno, ali malo skupo, barem za mene.
Ne znam tacno koja je ulica, ali ako je NF kada se spustas sa Obilicevog venca prema Zelenom, to je to. Kako samo mirise kad se prodje pored.. lele.

PS: Globinjo, ovo nemoj da zaobidjes

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 08/01/2012 00:07:24
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Ne znam tacno koja je ulica, ali ako je NF kada se spustas sa Obilicevog venca prema Zelenom, to je to. Kako samo mirise kad se prodje pored.. lele.

Od zelenog prema kneza milosa. Poznata po porodilistu gde se rodio dobar deo nas.

Go to Top of Page

zajeb
Starting Member

Serbia
37 Posts

Member since 11/10/2011

Posted - 08/01/2012 : 00:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zajeb a Private Message
Dosta dobrih kafana ste naveli, ja bih dodao i jos neke u koje idem : MMajk - Autokomanda, Gradimir - Krst, Stari most - krst , Konoba - Skadarlija, Velika Skadarlija, Tocak - Karaburma, Kuhinja - V.Stepe , Gusan - kod urgentnog, Mala Toplica , Orasac ...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16472 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Od zelenog prema kneza milosa. Poznata po porodilistu gde se rodio dobar deo nas.

Probacu i tamo, ovde je 260 kinti.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Falafel takodje radi obroke i dostave. Malo jesu skuplji, ali su obroci vrh. Pogotovo kuskus sa junetinom, ali, i falafel obrok je fantastican. 12 cuftica, lepinja, pomfrit, hummus, salata i tartar sos...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by zajeb

Dosta dobrih kafana ste naveli, ja bih dodao i jos neke u koje idem : MMajk - Autokomanda, Gradimir - Krst, Stari most - krst , Konoba - Skadarlija, Velika Skadarlija, Tocak - Karaburma, Kuhinja - V.Stepe , Gusan - kod urgentnog, Mala Toplica , Orasac ...

Uuuuuu Kuhinja je prekaljeno mesto. Bas dobra kafana !

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 00:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

cuveni Bucko kod Slavije

molim lepo
jedini cuveni bucko
je onaj u francuskoj

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

zajeb
Starting Member

Serbia
37 Posts

Member since 11/10/2011

Posted - 08/01/2012 : 00:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zajeb a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by zajeb

Uuuuuu Kuhinja je prekaljeno mesto. Bas dobra kafana !

I dobra a i cene su dzabaka. Eh kako se dobro jelo u Zutoj Gredi, pri povratku kuci pijan oko 4 ujutru a ti svratis na Robinju
Sad se kafana zove Kataro, isti vlasnici samo sad rade samo do 23h
Go to Top of Page

zajeb
Starting Member

Serbia
37 Posts

Member since 11/10/2011

Posted - 08/01/2012 : 00:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zajeb a Private Message
Zaboravih da preporucim Vidovdan na Karaburmi - ubedljivo najbolja dimnjena vesalica u gradu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

cuveni Bucko kod Slavije

molim lepo
jedini cuveni bucko
je onaj u francuskoj

Onda je neki drugi izvikani pizza joint kod slavije. Ko ce ih zapamtiti ? Ranije sam kad sam se vracao sa treninga svracao na slaviju po parce pice, jos u dobra vremena kad je slavija imala 1 kiosk po kvadratnom metru. To bese dobra pizza, jebes sve ostalo... :D

Zutu Gredu su kontam reformisali posle one pucnjave i ubistva pre godinu-dve.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 00:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ma moz' bit' da ima Bucko i tamo
ima gore jedan u Beogradskoj valjda (ili u jednoj od tih ulica koja izlazi iz Bulevara)
al prvi prvi bi trebao da je ovaj iz Francuske
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jede mi se :(

Kli Kli je meni sjajan
Orao pored prve ekonomske

to su mesta gde redovno jedem picu :)

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 00:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa uzmi neku reindeer & berries pizzu tamo na norveskom kiosku :D

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 00:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ahahahhahah, smrade jedan pokvareni :D

na norvesku picu mora da se naviknes.... :(
mislim, mozda i nije norveska, reklo bi se da su fazon povukli iz amerike....al svejedno
takes some time za navici se :D
(i ne, nema losovine :D )

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/01/2012 : 04:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

Jel to onaj tamo kod SKCa gde me je Colt vodio? :D

Inace, najbolji rostilj je bio u rostiljdzanici Uno tamo kod mene na Karaburmi ali ne radi vise.

I Kasina, ako je to ono gde smo mi skoro bili na forumaskom okupljanju, tamo kod fontane? valjda.. pa to nije kafana :P

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/01/2012 : 12:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

mislim, mozda i nije norveska, reklo bi se da su fazon povukli iz amerike....al svejedno

Ne znam kakva je norveska, ali americki fazon je kora debela 2 palca bar.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 13:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

Ne znam kakva je norveska, ali americki fazon je kora debela 2 palca bar.

To je chicago fazon, ne americki. NY style je italijanski fazon npr.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 13:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
basically, ovo sto je gruja rekao
i sest kila sira preko, bez obzira koja je pica :D

mislio sam da je to overall americki fazon, iako sam cuo za italijanske restorane u NY, mislio sam da su oni samo pojedinacni slucajevi, ne da je generalno to tamo fazon :)

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/01/2012 : 13:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
i sest kila sira preko, bez obzira koja je pica :D

o da
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 13:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
mislim
nisam rekao da je u pitanju nesto lose :D

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 14:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Upravo se razabirem od cinjenice da je Gruji najbolji rostilj bio u Grillu Uno, sad bi ga neki juznjak natak'o na kolac za ovu izjavu :D

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 14:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Nisliju kazes prebacili u Srajevsku?
Tu sam jeo samo jednom u zivotu, ali sam prosao tuda mali milion puta....bila radnja sa Lego kockicama, Hipopotamus, odmah ispod bazena, i onda smo non stop tamo isli i smarali onog jadnog prodavca (jadan zato sto smo ga udavili :D )
tamo negde u periodu 1999-2002/2003. :)))))))))))

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/01/2012 : 14:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Upravo sam shvatio da vise nemam omiljeni fast food. Duff je nacisto propao, Jamburger(ugao Ustanicke i Vojislava Ilica) se dobro drzi, ali mi on nikad nije bio number one, Nislija tuki, u pekari Bulevar su malo pojacali kvalitet u odnosu na pre godinu dana, ali je to i dalje sranje, u odnosu na to kako je bilo pre 5-6 godina, moj lokalni fast food je bio gril 011 u Vojislava Ilica, on je imao mozda najbolji odnos cena-kvalitet, ali je i on pukao. Dajte mi neki predlog molim vas
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000