forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Beograd @ Stripovi.com - gde nismo siti kafane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 14:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
buregdzinica Sarajevo u Makedonskoj? :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/01/2012 : 14:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Nije u Makedonskoj nego u Svetogorskoj:P , tu je odlicna klopa, mada sam ja vise za neko mesiste, nego za pite. Kod mene ti vazi ona stara narodna mudrost- Dok ne probam lava za mene je svinja car zivotinja
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 14:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
dada, sorry, ne vredi, geografija mi je totalno otisla u qrac....secam se kad sam prvi put napravio pauzu od 10 meseci....nisam mogao da se setim gde je balkanska kad sam se zadesio u gradu....
pa tako sad produzih makedonsku....sve do bivseg nislije

elem, pomenuo si pekaru, pa zato mislih da moze sve :)
na kraju krajeva, "fast food" je prilicno sirok pojam

no, imaju oni tamo i original burek, da ne kazem "pitu s mesom" mesojedu

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/01/2012 : 14:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Pomenuo sam pekaru Bulevar zato sto ima rostilj, to je jedina pekara u kojoj nikada nisam uzeo nikakvo pecivo, samo meso. Pita sa mesom je super stvar, ali uvek cu je menjati za punjenu vesalicu ili gurmansku pljeskavicu
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 14:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
samo cekam da dodje Mairosu i da pljune u moju majstorsku corbu sa brokolijem :D
i onda ce jos da mi prodaje pricu da pravi beogradjanin mora da jede svinjarije :D

(inace, kako patim za pljeskavicom, pa i tom tvojom gurmanskom :D au, zlo :( )

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/01/2012 : 14:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Znas li kada ces doci u Bg, ili je bolje da te to ne pitam?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 15:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
pitali me mnogi
on multiple occasions :D

bolje da nista ne pricam :/

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 15:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

Pomenuo sam pekaru Bulevar zato sto ima rostilj, to je jedina pekara u kojoj nikada nisam uzeo nikakvo pecivo, samo meso. Pita sa mesom je super stvar, ali uvek cu je menjati za punjenu vesalicu ili gurmansku pljeskavicu

Jeo sam mnogo puta tamo,i rostilj mi se itch nije svidjao. Naviko na juznjacki,verovatno.
A rostilj mi se svidja kod Zlatnog bika,iznad Slavije,mislim da bese Mekenzijeva ulica. Piletina je odlicna.
Rostilj mi se isto svidja u jedno kafance na pocetku Vojvode Stepe,ubi me da se setim kako se zove.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 15:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
MAIROSU ...Posto vidim da mene nisi stavio ,i ako zivim u N.Pazovi 22 km moja kuca - brankov most i 18 sati dnevno provodim u BG ... ,,Imam stan u paviljonima koji koristim za Svalerske kombinacije..:) ili kad preteram u zestokim picima,,,,...Ne znam je li se to racuna ..... Rodjen sam u Visegradskoj to jest rodjeni sam Beogradjanin ,,mozda bih mogli licne katre da kopiramo na uvid ,da se vidi ko je rodjeni beogradjanin ..a ne trenutni ili novopeceni STANOVNIK...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 08/01/2012 15:19:27
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/01/2012 : 15:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:
[i]Originally posted by elfak nish
Jeo sam mnogo puta tamo,i rostilj mi se itch nije svidjao. Naviko na juznjacki,verovatno.
A rostilj mi se svidja kod Zlatnog bika,iznad Slavije,mislim da bese Mekenzijeva ulica. Piletina je odlicna.
Rostilj mi se isto svidja u jedno kafance na pocetku Vojvode Stepe,ubi me da se setim kako se zove.

Ne znam kada si jeo tamo, ali su oni 2004. i 2005. imali bas, bas dobro meso. Ne treba nikako porediti rostilj u Bg-u sa rostiljem na jugu, jer onda je najbolje jesti samo picu i peciva u Beogradu. Ta kafana u Vojvode Stepe je vervatno Kuhinja, tu sam skoro bio, ekstra je klopa
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 16:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

quote:
[i]Originally posted by elfak nish

Ne znam kada si jeo tamo, ali su oni 2004. i 2005. imali bas, bas dobro meso. Ne treba nikako porediti rostilj u Bg-u sa rostiljem na jugu, jer onda je najbolje jesti samo picu i peciva u Beogradu. Ta kafana u Vojvode Stepe je vervatno Kuhinja, tu sam skoro bio, ekstra je klopa

Jeste,Kuhinja je

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/01/2012 : 16:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Upravo se razabirem od cinjenice da je Gruji najbolji rostilj bio u Grillu Uno, sad bi ga neki juznjak natak'o na kolac za ovu izjavu :D

250 dinara za 300 grama pljeske. Fuck Yeah.

Inace, npr volim cesto da jedem i u sendvicarnici Mole tamo u Molerovoj kod bulevara (uglavnom jer mi je blizu faksa :P)
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/01/2012 : 16:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
A Duff kod Autokomande je ok.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 17:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

MAIROSU ...Posto vidim da mene nisi stavio ,i ako zivim u N.Pazovi 22 km moja kuca - brankov most i 18 sati dnevno provodim u BG ... ,,Imam stan u paviljonima koji koristim za Svalerske kombinacije..:) ili kad preteram u zestokim picima,,,,...Ne znam je li se to racuna ..... Rodjen sam u Visegradskoj to jest rodjeni sam Beogradjanin ,,mozda bih mogli licne katre da kopiramo na uvid ,da se vidi ko je rodjeni beogradjanin ..a ne trenutni ili novopeceni STANOVNIK...

Pa ne javljas se, otkud da te stavim ? A 30% Beograda i okoline je rodjeno u Visegradskoj, moraces opipljiviji dokaz da mi das... :P :P :P salim se.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 08/01/2012 : 17:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
Bucko ima i u Beogradskoj, na uglu sa Bulevarom. Moram da priznam da mi nikada nije bila jasna tajna njihovog uspeha. Valjda što su radili non-stop (vec neko vreme rade samo do 02h, pitam se zašto), blizu je centra, imaju i one salate. Retko se desi da niko ne ceka u redu, a prolazim tuda gotovo svaki dan. A mnogo bolja pica u Klikli-ju 100 metara niže.

Mairosu, jel si siguran da su premestili Nišliju? Nisam nikada jeo tamo, ali sam ga video letos živog i zdravog kod Palilulskog jacpija.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 18:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by zorglub

Mairosu, jel si siguran da su premestili Nišliju? Nisam nikada jeo tamo, ali sam ga video letos živog i zdravog kod Palilulskog jacpija.

200%, sem ako onaj kod Tasha nije proradio opet (objekat nisu sklanjali).

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/01/2012 : 18:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by zorglub

Retko se desi da niko ne ceka u redu, a prolazim tuda gotovo svaki dan.

preko dana ne :D
al kada paadne nooc....

inace prva asocijacija koja me veze za bucka
kad smo u prvom razredu isli u pozoriste (bosko buha)
i drugar jedan mi kaze "ovde sam jeo picu pa sam posle toga povracao"

preporuka nikad bolja

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 20:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Pa ne javljas se, otkud da te stavim ? A 30% Beograda i okoline je rodjeno u Visegradskoj, moraces opipljiviji dokaz da mi das... :P :P :P salim se.

Nije bas tako ,,,Kad krenes gore prema Vojvodini prva stanica za porodiliste iz okoline je Zemun ,90 % ljudi koji su iz okoline zemuna prema vojvodini se radjaju u zemunskom porodilistu,,..S druge strane prema srbiji Narodni front je porodiliste koje prima trudnjace iz okoline prema srbiji.. PLUS bonus++ Svih Vip licnosti zbog 4-og sprata koji je poznat zbog Cece Raznjatovic i luksuznih apartmanima gde bolnicarke i doktori izigravaju kucnu poslugu ,svima koji imaju kintu ...A Visegradska je i do danas ostala okrenuta samim beogradjanima..To jest uputima koji dobijaju trudnjace...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 21:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Nije bas tako ,,,Kad krenes gore prema Vojvodini prva stanica za porodiliste iz okoline je Zemun ,90 % ljudi koji su iz okoline zemuna prema vojvodini se radjaju u zemunskom porodilistu,,..S druge strane prema srbiji Narodni front je porodiliste koje prima trudnjace iz okoline prema srbiji.. PLUS bonus++ Svih Vip licnosti zbog 4-og sprata koji je poznat zbog Cece Raznjatovic i luksuznih apartmanima gde bolnicarke i doktori izigravaju kucnu poslugu ,svima koji imaju kintu ...A Visegradska je i do danas ostala okrenuta samim beogradjanima..To jest uputima koji dobijaju trudnjace...

U super, znaci, ja sam fensi jer sam se rodio u Frontu. Do jaja.

Trudnica moze da dobije uput za koju god hoce, moja zena je htela prvo Zvezdaru, na kraju je uzela Front. Jedino je za Misovic frka - TO je, prijatelju, fensi porodiliste.

Btw, apartmani na 4. spratu nisu nesto luksuzni. Ima dobrih bolnicarki, ima i idiota. A to sto vidis na 4. spratu je u sustini ono sto dobijes bez placanja bilo gde na zapadu. I, nijedna estradna zvezda nije delila sobu sa zenom tu, bila neka snajka ciji muz je pandur valjda...bas i nije nekakva fensi ekipa bila.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

mislim
nisam rekao da je u pitanju nesto lose :D

inace, kad pricamo o picama, Caribic - Pizza, a za palacinke, ona u staklencu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 21:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Svojevremeno je Amica u Skadarliji bila Bog palacinki, cak mislim da je i popularizovala trend palacinke kao fastfooda. Ovih dana, Glumac kod Narodnog Pozorja uziva reputaciju.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 21:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by radulovic marko

[quote]Originally posted by Mairosu

Btw, apartmani na 4. spratu nisu nesto luksuzni. Ima dobrih bolnicarki, ima i idiota. A to sto vidis na 4. spratu je u sustini ono sto dobijes bez placanja bilo gde na zapadu. I, nijedna estradna zvezda nije delila sobu sa zenom tu, bila neka snajka ciji muz je pandur valjda...bas i nije nekakva fensi ekipa bila.

Slavica Maksimovic je jedna od tri glavne sestre u narodnom frontu ,keva od jednog od mojih najboljih drugara ,,Bio sam na 4/5 spratu vise puta ,,,Nemoj da zezas odlicno je ,,,Ali cudi me za to da mozes gde hoces ,,pre dve godine su doneli mislim zakon da ti dom zdravlja odredjuje gde ces se poroditi,podeljeno po opstinama,,,Normalno uvek postoji urgentni slucaj ,,,i za koje sam cuo da su zene pred porodjajem terali u bolnice sa uputa...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 21:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Bio sam na 4/5 spratu vise puta ,,,Nemoj da zezas odlicno je ,,,

Pa odlicno je za ostalo ali opet...mozda su jednokrevetni apartmani bolji, dvokrevetni su OK ali nista dalje od toga. Inace 80 eura noc u dvokrevetnom, 120 u jednokrevetnom. I skoro uvek su puni.

quote:
Ali cudi me za to da mozes gde hoces ,,pre dve godine su doneli mislim zakon da ti dom zdravlja odredjuje gde ces se poroditi,podeljeno po opstinama,,,Normalno uvek postoji urgentni slucaj ,,,i za koje sam cuo da su zene pred porodjajem terali u bolnice sa uputa...

Mi bez problema birali gde cemo pre 6 meseci. Jedino je frka za Misovic, tamo upadas samo ako vodis trudnocu kod njihovih lekara.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 08/01/2012 : 21:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Ja sam prije mozda mjesec dana bio u BG i drugari su me vodili na Zarkovo u restoran Pink (mada ovo mozda vjerovatno ne pripada Beogradu, bar prema Mairosovom predstavljanju Beograda )...klopa je bila odlicna...bilo je na nasem repertoaru raznih jela,rostilja,salata i raznih vrsta alkoholnih pica i piva...ni cijene nisu visoke...
inace posto sam znao dosta cesto dolaziti i izlaziti u BG cesto sam u sitne sate jeo uranije nabrojanim: Duff-u,Lokiju i Stepinom Vajatu...
i u te sitne sate uvijek je bila guzva u svakom od njih...a rostilj je u to doba nakon obicno dosta unesene kolicine alkohola u organizam svaki put bio vrhunski...doduse morao bih jednom da probam i po danu te rostilje pa da dam realniju ocjenu istih
Sjecam se jednom dobre klope i dobrog provoda u restoranu Kovac nedaleko od Marakane
Generalno u Beogradu ima veoma dobar izbor restorana,konoba,fast food-ova sa kvalitetnom,ukusnom a smio bih reci i raznovrsnom hranom kao malo gdje...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 21:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Ja sam prije mozda mjesec dana bio u BG i drugari su me vodili na Zarkovo u restoran Pink (mada ovo mozda vjerovatno ne pripada Beogradu, bar prema Mairosovom predstavljanju Beograda )...klopa je bila odlicna...bilo je na nasem repertoaru raznih jela,rostilja,salata i raznih vrsta alkoholnih pica i piva...ni cijene nisu visoke...

Zarkovo je vrlo opstina Beograd :)

quote:
Generalno u Beogradu ima veoma dobar izbor restorana,konoba,fast food-ova sa kvalitetnom,ukusnom a smio bih reci i raznovrsnom hranom kao malo gdje...

Cenimo gostujuce komentare !

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000