Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13488 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 19/07/2012 : 21:24:08
|
U nekoliko situacija bio sam porazen,prisiljen podviti rep i reci:da,draga!Inace dok me junacko srce bije ne izlazim ispod kreveta,ali boli me nepravda i onda tesko se kontroliram , moram progovoriti na neke tjelesne otvore.Nazalost masa ljudi je nedefinirana,imaju svoje stavove ali ih ne zele ili se boje ih iznjeti.I na ovim stranicama primjetio sam totalnu ravnodusnost prema nekim vaznim temama za stripofile,nitko da bi rekao ni a.Zena mi je rekla,ne mozes promjeniti svijet ali mozes promjeniti sebe(povecati ga plasticnom operacijom,smrc). |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/07/2012 : 21:27:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by Poli
Jel to Gregorov brat?
Blizanac sigurno nije...
A ako je mama kreolka? |
Trljam ruke. |
|
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
Member since 02/01/2011 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 20/07/2012 : 09:02:35
|
Vuk je lukav. Zna da na celu copora nece imati mnogo prijatelja jer voda mora dijeliti dosadne zadatke, mora disciplinirati i kontrolirati ostale. To alfa vuk (administrator) ne želi raditi. Zato uvijek pronade zamjenika, beta vuka (moderator), koji mu je vjeran i pouzdan, i koji umjesto njega obavlja "prljave" poslove. Alfa vuk se pred suradnicima pokazuje kao vrlo otvoren, pun razumijevanja i suosjecanja i, zahvaljujuci tome, u coporu uživa veliko poštovanje. Pojavi li se u coporu, nezadovoljstvo, alfa vuk se pokazuje iznenaden i zabrinut. "Žao mi je, no nisam ja kriv. Kriv je beta vuk. Odmah cu to s njim raspraviti tako da se takvo što više nece ponoviti." Kad se nade s beta vukom, stavit ce šapu na usta i promrmljati: "Ponovi li se ovakvo nezadovoljstvo u coporu, ti letiš, jel' jasno!?"
|
always progressive, never conventional! |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/07/2012 : 09:13:51
|
ja se uvijek skrivam u masama. Tih sam i povucen tako da sam uvijek negdje u kutu. bitno da nisam u centru, nego negdje na rubu zbivanja. Sve se medutim mjenja nakon par pivi. onda idem u drugu krajnost. Veselim se životu sa svima u blizini, ponekad pretjeram, baš zato jer želim nadoknaditi propušteno. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 20/07/2012 : 10:39:32
|
quote: Originally posted by adriano
ja se uvijek skrivam u masama. Tih sam i povucen tako da sam uvijek negdje u kutu. bitno da nisam u centru, nego negdje na rubu zbivanja. Sve se medutim mjenja nakon par pivi. onda idem u drugu krajnost. Veselim se životu sa svima u blizini, ponekad pretjeram, baš zato jer želim nadoknaditi propušteno.
Zato ste nam obadvojica dragi. Samo, nikad neznam s kim razgovaram. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 20/07/2012 : 10:46:49
|
Adrijano, to je sasvim normalno. Ovo što si napisao je maltene udžbenicki opis introvertnog tipa licnosti. :) Zaista, meni su takvi ljudi puno simpaticniji od napadnih i bucnih likova. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Posted - 20/07/2012 : 12:18:06
|
ako me vidiš da pijem sokove, onda je to tihi i miran obiteljski Adriano, ako pijem pive, onda sam hibrid introvertiranog i ekstrovertiranog, a ako pijem duple votke onda sam onaj pravi Adriano. quote: Originally posted by fikus
ja se uvijek skrivam u masama. Tih sam i povucen tako da sam uvijek negdje u kutu. bitno da nisam u centru, nego negdje na rubu zbivanja. Sve se medutim mjenja nakon par pivi. onda idem u drugu krajnost. Veselim se životu sa svima u blizini, ponekad pretjeram, baš zato jer želim nadoknaditi propušteno.
Zato ste nam obadvojica dragi. Samo, nikad neznam s kim razgovaram.
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Posted - 20/07/2012 : 12:23:51
|
i meni. Mi u sebi krijemo takva blaga, samo se to ne vidi, jer smo povuceni u sebe. takav je bio i Nikola Tesla s kojim dijelim i datum rodenja. Tko zna šta ja sve krijem u sebi, samo mi se treba posvetiti malo pažnje. quote: Originally posted by Mhejl
Adrijano, to je sasvim normalno. Ovo što si napisao je maltene udžbenicki opis introvertnog tipa licnosti. :) Zaista, meni su takvi ljudi puno simpaticniji od napadnih i bucnih likova.
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 20/07/2012 : 13:19:24
|
ako me vidiš da pijem sokove, onda je to tihi i miran obiteljski Adriano, ako pijem pive, onda sam hibrid introvertiranog i ekstrovertiranog, a ako pijem duple votke onda sam onaj pravi Adriano. quote: Originally posted by fikus
Mislio sam da vas je dvojica, a kad ono trojica.
|
Edited by - fikus on 20/07/2012 13:22:55 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/07/2012 : 17:02:57
|
ako me vidiš da pijem sokove, onda je to tihi i miran obiteljski Adriano, ako pijem pive, onda sam hibrid introvertiranog i ekstrovertiranog, a ako pijem duple votke onda sam onaj pravi Adriano.
Pravi si kada si trijezan i pri cistoj svjesti. Od alkohola i ostalih droga svi pomahnitaju, neko manje neko vise. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 11:22:08
|
Dobri pasitr |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 13:09:39
|
Dapace, prezirem copor, previše cinizma, sarkazma i ironije u meni za copor. I dan-danas ne znam zašto ljudi hrle coporu. Valjda se osjecaju sigurnije, kao da negdje pripadaju, nemam pojma. Meni je baš suprotno, najsigurnije se osjecam bez copora. Na kraju krajeva, što se copora tice, sam sam se rodio, sam cu i da krepam...jbte copor..
http://www.youtube.com/watch?v=YgTssbfJu3Y |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 23/08/2012 : 11:09:18
|
Dok je bilo, bio sam clan copora sa obaveznim wingmanom iz istog copora, uvek spreman da uzvratim uslugu.
Sada cuvam zube... Stalna veza ima dobre i loše strane... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Topic |
|