Author |
Topic |
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 18/07/2012 : 07:26:39
|
quote: Originally posted by mamlaz ili ste cak i sami od sebe spremni izrazit svoje misljenje kolik god to bilo negativno u zajednici u kojoj obitavate (obitelj, posao, zivot, FORUM:).
Pa koliko puta sam, bez dlake na jeziku, ovdje iznosio neka mišljenja koja se ne poklapaju s mišljenjem i svjetonazorom vecine na ovom forumu, znaš i sam dobro. I nisam pri tom imao nimalo obzira što ce netko zbog toga misliti o meni, i sad me baš briga :) |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/07/2012 : 08:21:26
|
Ljevicarski alfa muzijak usred desnicarskog stada .Rijec stado nemojte shvatiti kao uvredu |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 18/07/2012 : 09:00:57
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ljevicarski alfa muzijak usred desnicarskog stada .Rijec stado nemojte shvatiti kao uvredu
Nisam znao da je Švicarska nekakvo "desnicarsko stado", ili nisam dovoljno upucen u tamošnju situaciju...Možda je specifican kanton u kojem živiš?? |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 18/07/2012 : 09:59:01
|
Kako god okreneš usamljeni vuk! U stadu / coporu jest toplo, ali brate smrdi. Ipak, ako je vani cica zima i hara glad, ponekad sam spreman napraviti kompromis, zacepiti nos i ugrijati se s coporom. Ali i u takvim se okolnostima mogu sacuvati kralježnica i integritet.
E sad, druga je stvar što nas mamlaz pokušava navuci na tanak led u vezi ocitovanja o moderatorima, i što nece biti zadovoljan sve dok se netko naivan ne zakaci. Pa ocekujem da slijede nova pojašnjavanja topica... |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 18/07/2012 09:59:27 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/07/2012 : 13:55:16
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by mamlaz ili ste cak i sami od sebe spremni izrazit svoje misljenje kolik god to bilo negativno u zajednici u kojoj obitavate (obitelj, posao, zivot, FORUM:).
Pa koliko puta sam, bez dlake na jeziku, ovdje iznosio neka mišljenja koja se ne poklapaju s mišljenjem i svjetonazorom vecine na ovom forumu, znaš i sam dobro. I nisam pri tom imao nimalo obzira što ce netko zbog toga misliti o meni, i sad me baš briga :)
Kljucni deo ponosnog govora : "na ovom forumu".
2009. imali smo neki prilicno veliki poslovni sastanak, kupila nas veca firma, zakupismo cosak ostrva, party nocu, danju workshopi i tako ta sranja. Potegne se neko pitanje, osoba A, u to vreme senior, kaze da je greska sto neki ljudi nestorade jer je to "long term profit drain". Ustanem ja, kazem, ja se bavim tom praksom sto zboris, mislim da to moze da se resi drugacije i elegantnije, i da nije to tako kako ti to predstavljas. Kad odjednom zagrmese sa Zadra topovi..."you're wrong", "you're just wrong", "you've no balls", "you" this, that, etc. Saslusao sam ih sve lepo (bez obzira sto je vecina kritika cak bila upucena od strane ljudi koji su "problem" sagledali bez prakticnog iskustva, tj. samo onako teoretski), rekao, OK, vi to mislite, ja to radim, ceramo dalje pa cemo da vidimo long term cija baba crnu vunu prede. Zavrsava se sastanak, izlazim iz conf rooma, jedno petoro ljudi me salece spontano i kaze "znas, u pravu si, i ja to radim, al nisam bas hteo da ti se pridruzim kad su krenuli da te uzimaju na penal". O, hvala, reko, bas mi znaci vasa podrska...right.
2012., od kriticara je u firmi ostao samo jedan i low profile je prilicno, a od onih sto su mi krisom priznali da sam bio u pravu nijedan. I'm still going strong, i jos radim to sto su oni kritikovali.
Poenta price...u tom momentu, usamljeni vuk je naleteo na krdo ovaca. Ovce su blejale, vuk je rezao, video je da ovaca ima previse, ali da su ovce, pa je otisao na obliznju stenu i vrebao ih jednu po jednu. No, sutradan, taj isti vuk ce da naleti na copor lavova ili krdo slonova, i tada ce verovatno da trkne do obliznje kineske prodavnice i kupi fejk grivu/surlu, pa, zajedno smo jaci...kao i svaki dobar takticar i trenerski mag, igras sa najjacim oruzjem koje ti je na raspolaganju, ne drzis se slepo svoje idealne strategije. I, nikad ne zaboravi rijeci rahmetli babe Atifa, u rijetkim trenucima dok je bio trezan. Sine, veli... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/07/2012 : 14:01:33
|
Naravno, usamljeni vuk i nicija pomoc mi nije potrebna da odbranim sebe i svoje stavove. Neki put idem glavom kroz zid, ali sta cu, takav sam i sad je kasno da se menjam. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/07/2012 : 19:23:17
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ljevicarski alfa muzijak usred desnicarskog stada .Rijec stado nemojte shvatiti kao uvredu
Nisam znao da je Švicarska nekakvo "desnicarsko stado", ili nisam dovoljno upucen u tamošnju situaciju...Možda je specifican kanton u kojem živiš??
O, ima ih podosta i znaju biti glasni pogotovo oni iz stranke SVP, ali i za to ima lijeka |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 18/07/2012 : 20:31:56
|
quote: Originally posted by Mairosu
Pa koliko puta sam, bez dlake na jeziku, ovdje iznosio neka mišljenja koja se ne poklapaju s mišljenjem i svjetonazorom vecine na ovom forumu, znaš i sam dobro. I nisam pri tom imao nimalo obzira što ce netko zbog toga misliti o meni, i sad me baš briga :)
Kljucni deo ponosnog govora : "na ovom forumu".
Pa naveo sam, tj. istaknuo, forum kao primjer jer mnogi od nas su ovdje vec godinama pa su se i sami mogli uvjeriti u neke stvari, bar što se tice stavova, nazora, mišljenja u nekim raspravama. Što sad znaci ako netko od nas pocne ovdje iznositi da je u nekim drugim podrucjima života (obitelj, posao i sl.) ovakav ili onakav, usamljeni vuk, obicni pripadnik copora ili ovcica za klanje možda, kad to nitko ne može potvrditi da je tako ili nije...Svatko o tome može pricati što hoce, a prava istina je tko zna kakva. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25576 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/07/2012 : 23:06:56
|
quote: Originally posted by mamlaz
copor se okrenuo novom pljenu:)
Cujem li ja to "meeeeeeeeeeeh"?
I nije neki copor, dovoljno je navuci ovciju kožu pa da se okrenu od pravog plena.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate, it's the sand of the Colosseum. He'll bring them death and they will love him for it. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:17:14
|
quote: Originally posted by manhunter
I nije neki copor, dovoljno je navuci ovciju kožu pa da se okrenu od pravog plena.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate, it's the sand of the Colosseum. He'll bring them death and they will love him for it.
jbg cak sam muslio da ce proci koji mjesec, ali evo hijena na moj podrazaj:( kao sto rekoh stado uvijek ceka da krene. a ja ne volim stado niti hijene. |
Mrzim mrznju! |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 18/07/2012 : 23:19:02
|
Ego je sve veci i veci, možda se na kraju sve završi opet sa kljucem i cuvenom recenicom patentiranom od strane Manhuntera:"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????" |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:27:42
|
quote: Originally posted by tumen
Ego je sve veci i veci, možda se na kraju sve završi opet sa kljucem i cuvenom recenicom patentiranom od strane Manhuntera:"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????"
mozda i hoce. ali cemu toliki izljevi negodovanja. ja sam jucer bio protiv manhuntera, ali ove fore sa prijetnjama jer te netko izbacio sa FORUMA su ipak malo previse. |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:31:02
|
Ego je sve veci i veci, možda se na kraju sve završi opet sa kljucem i cuvenom recenicom patentiranom od strane Manhuntera:"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????"
mozda i hoce. ali cemu toliki izljevi negodovanja. ja sam jucer bio protiv manhuntera, ali ove fore sa prijetnjama jer te netko izbacio sa FORUMA su ipak malo previse.
Izvini, ali kojim pretnjama, uopšte te ne razumem? Koliko se secam pretnje se upucuju redovno meni kako ce da mi dodu na kucni prag i slicno i niko od moderatora ni prstom da mrdne. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:35:00
|
mozda i hoce. ali cemu toliki izljevi negodovanja. ja sam jucer bio protiv manhuntera, ali ove fore sa prijetnjama jer te netko izbacio sa FORUMA su ipak malo previse.
Izvini, ali kojim pretnjama, uopšte te ne razumem? Koliko se secam pretnje se upucuju redovno meni kako ce da mi dodu na kucni prag i slicno i niko od moderatora ni prstom da mrdne.
i u tvom se slucaju slazem sa time. tek ono je bilo pretjerano. ps. procitao sam taj post tek naknadno. pa bar je jasno kojih dvoje leti van. ovo je gore i od vrijedjanja ili rasprava o politici, naciji ili vjeri. |
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 18/07/2012 23:36:59 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:39:45
|
Ne znam, vidim da spominješ neke pretnje, a ja nikome nisam pretio, no meni itekako jesu i to na razlicite i eksplicitne nacine.
Neka traže od gazde foruma da im uštedi trud, ocigledno je da im itekako smetam, nije mi jasno kako sam uopšte još tu? |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 19/07/2012 : 09:18:19
|
quote: Originally posted by manhunter
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate, it's the sand of the Colosseum. He'll bring them death and they will love him for it.
jbg cak sam muslio da ce proci koji mjesec, ali evo hijena na moj podrazaj:( kao sto rekoh stado uvijek ceka da krene. a ja ne volim stado niti hijene.
Arogantni vuk dolazi po svoj plijen i zaletava se medu ovce, ocekujuci da ce se sve razbježati dok ce on jednu dohvatiti zubima i pogostiti se. Medutim, ovce nikamo ne bježe. One iskorištavaju svoju brojnost te protivnika okružuju glasno blejeci. Gledaju ga ubojitim pogledom, iskešenih zubi i agresivno postavljene glave prema naprijed. Vuk je preplašen! Okružen je organiziranim ovcama koje ga gledaju poput vrana iz pakla oduzimajuci mu dah. One iskorištavaju njegovu zbunjenost i napadaju ga grizuci i udarajuci ga kopitima do iznemoglosti. Vuk koji se ocigledno preracunao, sada moli za milost, vidljivo povrijeden i kune se da ce postati vegetarijanac samo ako mu daju da s njima mirno pase. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia