forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 copor vs usamljeni vuk
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/07/2012 : 12:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Zavisi od situacije.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/07/2012 : 14:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by Poli

Jel to Gregorov brat?

Blizanac sigurno nije...
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 19/07/2012 : 21:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message
U nekoliko situacija bio sam porazen,prisiljen podviti rep i reci:da,draga!Inace dok me junacko srce bije ne izlazim ispod kreveta,ali boli me nepravda i onda tesko se kontroliram , moram progovoriti na neke tjelesne otvore.Nazalost masa ljudi je nedefinirana,imaju svoje stavove ali ih ne zele ili se boje ih iznjeti.I na ovim stranicama primjetio sam totalnu ravnodusnost prema nekim vaznim temama za stripofile,nitko da bi rekao ni a.Zena mi je rekla,ne mozes promjeniti svijet ali mozes promjeniti sebe(povecati ga plasticnom operacijom,smrc).
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/07/2012 : 21:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by Poli

Jel to Gregorov brat?

Blizanac sigurno nije...

A ako je mama kreolka?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

oakpeha
Starting Member

92 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 20/07/2012 : 00:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send oakpeha a Private Message
Jebote, sve neki vukovi samotnjaci! Iako, prolaznik bi rekao da je ovdje najviše ovaca.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/07/2012 : 08:26:24  Show Profile Show Extended Profile
Ovce kao ovce, i dalje mirno pasu, praveci se da ništa ne primjecuju.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/07/2012 : 09:02:35  Show Profile Show Extended Profile
Vuk je lukav. Zna da na celu copora nece imati mnogo prijatelja jer voda mora dijeliti dosadne zadatke, mora disciplinirati i kontrolirati ostale. To alfa vuk (administrator) ne želi raditi. Zato uvijek pronade zamjenika, beta vuka (moderator), koji mu je vjeran i pouzdan, i koji umjesto njega obavlja "prljave" poslove. Alfa vuk se pred suradnicima pokazuje kao vrlo otvoren, pun razumijevanja i suosjecanja i, zahvaljujuci tome, u coporu uživa veliko poštovanje. Pojavi li se u coporu, nezadovoljstvo, alfa vuk se pokazuje iznenaden i zabrinut. "Žao mi je, no nisam ja kriv. Kriv je beta vuk. Odmah cu to s njim raspraviti tako da se takvo što više nece ponoviti." Kad se nade s beta vukom, stavit ce šapu na usta i promrmljati: "Ponovi li se ovakvo nezadovoljstvo u coporu, ti letiš, jel' jasno!?"

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/07/2012 : 09:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
ja se uvijek skrivam u masama. Tih sam i povucen tako da sam uvijek negdje u kutu. bitno da nisam u centru, nego negdje na rubu zbivanja. Sve se medutim mjenja nakon par pivi. onda idem u drugu krajnost. Veselim se životu sa svima u blizini, ponekad pretjeram, baš zato jer želim nadoknaditi propušteno.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/07/2012 : 10:39:32  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by adriano

ja se uvijek skrivam u masama. Tih sam i povucen tako da sam uvijek negdje u kutu. bitno da nisam u centru, nego negdje na rubu zbivanja. Sve se medutim mjenja nakon par pivi. onda idem u drugu krajnost. Veselim se životu sa svima u blizini, ponekad pretjeram, baš zato jer želim nadoknaditi propušteno.

Zato ste nam obadvojica dragi. Samo, nikad neznam s kim razgovaram.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 20/07/2012 : 10:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Adrijano, to je sasvim normalno. Ovo što si napisao je maltene udžbenicki opis introvertnog tipa licnosti. :) Zaista, meni su takvi ljudi puno simpaticniji od napadnih i bucnih likova.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/07/2012 : 12:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
ako me vidiš da pijem sokove, onda je to tihi i miran obiteljski Adriano, ako pijem pive, onda sam hibrid introvertiranog i ekstrovertiranog, a ako pijem duple votke onda sam onaj pravi Adriano.
quote:
Originally posted by fikus

quote:

Zato ste nam obadvojica dragi. Samo, nikad neznam s kim razgovaram.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/07/2012 : 12:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
i meni. Mi u sebi krijemo takva blaga, samo se to ne vidi, jer smo povuceni u sebe. takav je bio i Nikola Tesla s kojim dijelim i datum rodenja. Tko zna šta ja sve krijem u sebi, samo mi se treba posvetiti malo pažnje.
quote:
Originally posted by Mhejl

Adrijano, to je sasvim normalno. Ovo što si napisao je maltene udžbenicki opis introvertnog tipa licnosti. :) Zaista, meni su takvi ljudi puno simpaticniji od napadnih i bucnih likova.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/07/2012 : 13:19:24  Show Profile Show Extended Profile
quote:

ako me vidiš da pijem sokove, onda je to tihi i miran obiteljski Adriano, ako pijem pive, onda sam hibrid introvertiranog i ekstrovertiranog, a ako pijem duple votke onda sam onaj pravi Adriano.
quote:
Originally posted by fikus

quote:

Mislio sam da vas je dvojica, a kad ono trojica.

Edited by - fikus on 20/07/2012 13:22:55
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/07/2012 : 13:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
trostruka licnost. vjecna borba traje u meni.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/07/2012 : 17:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Pravi si kada si trijezan i pri cistoj svjesti.
Od alkohola i ostalih droga svi pomahnitaju, neko manje neko vise.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2012 : 11:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Dobri pasitr

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/08/2012 : 13:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Dapace, prezirem copor, previše cinizma, sarkazma i ironije u meni za copor. I dan-danas ne znam zašto ljudi hrle coporu. Valjda se osjecaju sigurnije, kao da negdje pripadaju, nemam pojma. Meni je baš suprotno, najsigurnije se osjecam bez copora. Na kraju krajeva, što se copora tice, sam sam se rodio, sam cu i da krepam...jbte copor..

http://www.youtube.com/watch?v=YgTssbfJu3Y

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 23/08/2012 : 11:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
Dok je bilo, bio sam clan copora sa obaveznim wingmanom iz istog copora, uvek spreman da uzvratim uslugu.

Sada cuvam zube... Stalna veza ima dobre i loše strane...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000