forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Clanovi foruma omiljeni vs omraženi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 05/08/2012 : 08:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
Nije li prošla tema istog sadržaja brzo pala pod kljuc? :)

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Andrew_Cain
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 05/08/2012 : 09:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew_Cain a Private Message
Svi me vole, svima sam duhovit, svi cekaju na red da me upoznaju
Veliki pozdrav Selanne-u, veceras ekipa pije fuka, ako hoces naleti Imam jednog Texa za tebe
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/08/2012 : 10:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Andrew_Cain

Svi me vole, svima sam duhovit, svi cekaju na red da me upoznaju
Veliki pozdrav Selanne-u, veceras ekipa pije fuka, ako hoces naleti Imam jednog Texa za tebe

ne sumnjam..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/08/2012 : 14:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Meni su ovi najmladi dobri, ka Zagor12 (koji se ocito zajeba sa nickom, buduci da sad konzumira gotovo sve except Zagor ) pa ovaj mali Ajkula, isto simpatican i pametan momak, stasat ce.

Ali najveci car od njih mi je Zagur (Zagoor ), još se malo gubi, ali ok sve jer je junior isto, nema zamjerke. Ja se i sad gubin
Ove trollove iz pdf-a sport tipa supermark, brni i Mairosu necu ni komentirat, oni su klasa za sebe

EDIT: zaboravih spomenit našeg okovanog brata lwooda, koji je nepravedno zatocen. Taj ih samo baca iz rukava Jedva cekan da se vrati, valjda se oladia od sukoba s vlastima...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 05/08/2012 14:09:23
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/08/2012 : 15:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Meni su ovi najmladi dobri, ka Zagor12 (koji se ocito zajeba sa nickom, buduci da sad konzumira gotovo sve except Zagor ) pa ovaj mali Ajkula, isto simpatican i pametan momak, stasat ce.

Ali najveci car od njih mi je Zagur (Zagoor ), još se malo gubi, ali ok sve jer je junior isto, nema zamjerke. Ja se i sad gubin
Ove trollove iz pdf-a sport tipa supermark, brni i Mairosu necu ni komentirat, oni su klasa za sebe

EDIT: zaboravih spomenit našeg okovanog brata lwooda, koji je nepravedno zatocen. Taj ih samo baca iz rukava Jedva cekan da se vrati, valjda se oladia od sukoba s vlastima...

Cek malo, spomenuo si cak i supercmarka, a o meni ni rijeci...pa mislim stvarno, ovo vec postaje nepodnošljivo

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/08/2012 : 15:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Novi topici se ponavljaju svaka dva mjeseca ovdje, u duhu filozofije Batttlestar Galactica, "all of this has happened before, and all of this will happen again."

A ovaj novi Andrew Cain samo buba s postovima, ovakvim ritmom ce da stigne sawitcha za godinu dana.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/08/2012 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Cek malo, spomenuo si cak i supercmarka, a o meni ni rijeci...pa mislim stvarno, ovo vec postaje nepodnošljivo

Evo, da se ne ositiš zapostavljeno

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/08/2012 : 17:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Novi topici se ponavljaju svaka dva mjeseca ovdje, u duhu filozofije Batttlestar Galactica, "all of this has happened before, and all of this will happen again."

A ovaj novi Andrew Cain samo buba s postovima, ovakvim ritmom ce da stigne sawitcha za godinu dana.

tocnije za 11 miseci..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 05/08/2012 17:23:37
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 11:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:

Pogledao sam malo u drugom topicu koji mi je zakljucan.
Evo pa pozivm ovdje clana Sawitcha kojemu cu rado odgovoriti.
Acestroke dali ima kakvi problem ako otvaram teme ovdhje? Znaci po tebi bi trebao listati preko 20 stranica raznih tema?!
U vezi postova dali ima problema?
Ništa zlonamjerno vidim da se diže prašina, pa hajde da riješimo. Valjda se za dobrim konjom prašina diže

Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 11:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
Sawitch:

'aj' malo iskuliraj sa topicima.. Pisi do mile volje ali bar istrazi malo forum, procitaj nesto pa ne dupliraj topice ili ne otvaraj nepotrebne..

Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ). Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?!
Uostalom nisam ja sa tobom cuvao ovce.
I što bi ja trebao listati 20 tema, da možda slucajno vidim nešto što je slicno onome što bi ja napisao?
I kako ti možeš nekome reci da je nešto nepotrebno, forum i sluzi zato da se otvaraju i diskutiraju teme, zamisli na što bi to izgledalo da svako svakome govori da mu je topic nepotreban.
Oprosti kolega, ne znam kako se ponašaš prema drugima, ali prema meni tako neceš.
Pozdrav

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 11:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

tocnije za 11 miseci..

Ne može covjek više niti pisati u miru

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/08/2012 : 11:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Andrew Cain

Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ).

Ne zafrkavam se!

Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?!

Ne, ti si sam cuvao ovce!

I što bi ja trebao listati 20 tema, da možda slucajno vidim nešto što je slicno onome što bi ja napisao?

Da! Jer bi na drugom forumu vec dobio upozorenje da ne otvaras topice koji vec postoje, a onda ban! To se zove kultura forumasenja koju ti ocigledno nemas!

I kako ti možeš nekome reci da je nešto nepotrebno, forum i sluzi zato da se otvaraju i diskutiraju teme, zamisli na što bi to izgledalo da svako svakome govori da mu je topic nepotreban.

Mogu reci jer poznajem forum malo bolje od tebe i znam da odredjeni topic postoji.. Isto tako znam da smo se dogovarali da ne otvaramo teme za nesto sto se moze smestiti negde drugo..

Oprosti kolega, ne znam kako se ponašaš prema drugima, ali prema meni tako neceš.
Pozdrav

Ma idi... Iskreno, boli me kurac za tebe! A kako cu se ja ponasati, to mi sigurno ti neces reci

Pozdrav i tebi!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 11:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ).

Ne zafrkavam se!

NISAM NI MISLIO DA SE ZAFRKAVAŠ, TAKVI LJUDI KAO ŠTO SI TI VIDE SE NADALEKO I NAŠIROKO.

Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?!

Ne, ti si sam cuvao ovce!

PITAM SE SAMO IZ KOJEG SI SELA DOŠAO?

Da! Jer bi na drugom forumu vec dobio upozorenje da ne otvaras topice koji vec postoje, a onda ban! To se zove kultura forumasenja koju ti ocigledno nemas!

A TI SA TAKVIM PONAŠANJEM NE BI IZDRŽAO NA FORUMU 5 MINUTA.

Mogu reci jer poznajem forum malo bolje od tebe i znam da odredjeni topic postoji.. Isto tako znam da smo se dogovarali da ne otvaramo teme za nesto sto se moze smestiti negde drugo..

ZNACI VI STE SE DOGOVORILI I SVATKO TKO NOVI DOÐE NEMA OVDJE MJESTA?!
KOLIKO JA VIDIM TI SI OVDJE NITKO I NIŠTA KAO I SVI DRUGI FORUMAŠI. ZATO SE NE PRAVI PAMETAN I NISI TI TAJ KOJI CE ME UPOZORAVATI ŠTO JA MOGU A ŠTO NE MOGU.

Pozdrav

Ma idi... Iskreno, boli me kurac za tebe! A kako cu se ja ponasati, to mi sigurno ti neces reci

TI MISLIŠ DA MENE BOLI ZA TEBE? I JOŠ JEDNOM SE PITAM IZ KOJE SI SELENDRE DOŠAO
Pozdrav i tebi!

Ljudski odnosi rupetina samo takva, dno dna. Uzmi malo Bonton.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2012 : 12:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Znaci Cain, sawitcha sigurno stavljaš pod omražene, jelda?

U nekim stvarima bi ga morao poslušati, ne otvarati bezveze topice ako vec postoje nedavno otvoreni. I prouci forum, gdje je što i kako sve to skupa diše i funkcionira. Ali uvijek zna biti slicno s novim clanovima, jednostavno nisu upuceni u neke stvari...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/08/2012 : 12:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Rebus:
+
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 12:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Rebus:
+

Oprosti ako sam te uvrijedio. Nisam imao nikakvu namjeru.
Neman ništa protiv sela, ni ljudi sa sela, mnogi su puno bolji ljudi od uvjetno receno gradskih ljudi.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/08/2012 : 12:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Taman posla da si mene uvrijedio, nisam uopste dio vase price.
pitao si za njegovo mjesto, ja dao odgovor u rebusu
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 12:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Znaci Cain, sawitcha sigurno stavljaš pod omražene, jelda?

U nekim stvarima bi ga morao poslušati, ne otvarati bezveze topice ako vec postoje nedavno otvoreni. I prouci forum, gdje je što i kako sve to skupa diše i funkcionira. Ali uvijek zna biti slicno s novim clanovima, jednostavno nisu upuceni u neke stvari...

Ne nije on meni omražen, nema potrebe. Dovoljno sam vidio kako se ponaša i na temelju toga imam svoj stav prema njemu, ništa drugo

Ne otvaram bezveze topice, otvorio sam do sada tri ili cetri topica.
Teško je svaki puta izlistati toliko stranica, pa otvorim novi, mislim ništa loše niti negativno.
Istina nisam upucen, priznajem i morao bi prouciti (kako ti kažeš ) kako to sve skupa diše.
Uzet cu savijet u obzir

I btw, sa svima cu ja ovdje naci zajednicki jezika ako to druga strana želi, jer takav sam. A isto tako ovakve stvari i uvrede necu dozvoljavati.
Vidim da se vrijeda a nitko ne reagira, e pa onda cu ja isto kao i on. Samo za razliku od njega ja cu to na daleko civiliziraniji nacin.
Vidim da je ovdje covjek starosjedioc, ali mene to puno ne zanima, pa da je i vlasnik sajta osobno.
Ugl. hvala na savjetima

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 13:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Taman posla da si mene uvrijedio, nisam uopste dio vase price.
pitao si za njegovo mjesto, ja dao odgovor u rebusu

Ma nisam mislio na mjesto niti na ljude tog mjesta, vec na njega.
Ne znam, kažem da nisam slucajno povrijedio covjeka.

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 06/08/2012 : 13:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Andrew Cain,
Nema potrebe da si nakon svega 4 dana ne forumu stvaraš neprijatelje (makar i ovako na netu) i da ulaziš u nepotrebne rasprave i sukobe.
Prouci malo forum i vidjet ceš da zbog raznih gluposti dolazi do sukoba.
Ovaj naslov tvog topica sam po sebi može na forumu izazvati nepotrebne i neželjene svade. Siguran sam da ti namjera nije bila loša, ali na ovaj nacin neceš ostati dugo na forumu. Ovo ti dobronamjerno pišem.
Samo polako .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 13:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
Da vidio sam vec puno svada, zato i pokušavam sa svima na lijepe. Uostalom kao i sawitchem.
Ja pokušavam sa njim uspostaviti normalan kontakt, a on pocme vrijedati.
Cekaj malo momak stani na loptu, što, kud, kako, zašto?
Evo u ova cetri dana mogao sma imati na temi sport deset svada, nisam imao niti jednu a bilo je blizu. Sve smo izgladili kroz zafrkanciju.
I onda meni ovdje bane lik i pocme zapovjedati i izražavati se kao da je sa tko zna kime.
Dobro vidio sam da sam pogriješio sa ovim topicom, nije bila namjera.
Što se mene tice može se zakljucatti.
I još nešto zašto Sawitch nije došao kao ti ili ovaj gore momak DeeCay ili acestroke?!
Nego onako bahato i bezobrazno.
Ma bahati se ti tako doma meni neceš.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/08/2012 : 13:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Pozdrav Andrew, vidi, svaštaru stavljaj ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31303&whichpage=38
A za omražene vs ok clanove imaš belu i crnu listuhttp://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=13
Hvala ti i prijatno. Šteta se svadjati. Radije uživaj i smij se komentarima

King, ovaj rebus ti je vrh

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 06/08/2012 13:55:25
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/08/2012 : 13:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Citam ove postove i placem

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

Edited by - Zagor12 on 06/08/2012 13:59:24
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Dobar rebus

Šalu na stranu, trebao si da procešljaš forum + nema logike da otvaraš ovaj topik posle 2 dana na forumu.
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Pozdrav Andrew, vidi, svaštaru stavljaj ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31303&whichpage=38
A za omražene vs ok clanove imaš belu i crnu listuhttp://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=13
Hvala ti i prijatno. Šteta se svadjati. Radije uživaj i smij se komentarima

King, ovaj rebus ti je vrh

Evo pravi primjer zdrave komunikacije, a ne odma ISKULIRAJ kao da je došao u polje ili štalu a ne forum.
Aj bar ima puno više bijele liste nego crne
Hvala ti Risar.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000