Author |
Topic |
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
Andrew_Cain
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
20 Posts
Member since 31/05/2011 |
Posted - 05/08/2012 : 09:58:03
|
Svi me vole, svima sam duhovit, svi cekaju na red da me upoznaju Veliki pozdrav Selanne-u, veceras ekipa pije fuka, ako hoces naleti Imam jednog Texa za tebe |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/08/2012 : 10:08:05
|
quote: Originally posted by Andrew_Cain
Svi me vole, svima sam duhovit, svi cekaju na red da me upoznaju Veliki pozdrav Selanne-u, veceras ekipa pije fuka, ako hoces naleti Imam jednog Texa za tebe
ne sumnjam.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/08/2012 : 14:07:32
|
Meni su ovi najmladi dobri, ka Zagor12 (koji se ocito zajeba sa nickom, buduci da sad konzumira gotovo sve except Zagor ) pa ovaj mali Ajkula, isto simpatican i pametan momak, stasat ce.
Ali najveci car od njih mi je Zagur (Zagoor ), još se malo gubi, ali ok sve jer je junior isto, nema zamjerke. Ja se i sad gubin Ove trollove iz pdf-a sport tipa supermark, brni i Mairosu necu ni komentirat, oni su klasa za sebe
EDIT: zaboravih spomenit našeg okovanog brata lwooda, koji je nepravedno zatocen. Taj ih samo baca iz rukava Jedva cekan da se vrati, valjda se oladia od sukoba s vlastima...
|
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 05/08/2012 14:09:23 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/08/2012 : 15:14:36
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Meni su ovi najmladi dobri, ka Zagor12 (koji se ocito zajeba sa nickom, buduci da sad konzumira gotovo sve except Zagor ) pa ovaj mali Ajkula, isto simpatican i pametan momak, stasat ce.
Ali najveci car od njih mi je Zagur (Zagoor ), još se malo gubi, ali ok sve jer je junior isto, nema zamjerke. Ja se i sad gubin Ove trollove iz pdf-a sport tipa supermark, brni i Mairosu necu ni komentirat, oni su klasa za sebe
EDIT: zaboravih spomenit našeg okovanog brata lwooda, koji je nepravedno zatocen. Taj ih samo baca iz rukava Jedva cekan da se vrati, valjda se oladia od sukoba s vlastima...
Cek malo, spomenuo si cak i supercmarka, a o meni ni rijeci...pa mislim stvarno, ovo vec postaje nepodnošljivo |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 05/08/2012 : 15:26:16
|
Novi topici se ponavljaju svaka dva mjeseca ovdje, u duhu filozofije Batttlestar Galactica, "all of this has happened before, and all of this will happen again."
A ovaj novi Andrew Cain samo buba s postovima, ovakvim ritmom ce da stigne sawitcha za godinu dana. :) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/08/2012 : 16:00:07
|
quote: Originally posted by paro
Cek malo, spomenuo si cak i supercmarka, a o meni ni rijeci...pa mislim stvarno, ovo vec postaje nepodnošljivo
Evo, da se ne ositiš zapostavljeno |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/08/2012 : 17:23:13
|
quote: Originally posted by acestroke
Novi topici se ponavljaju svaka dva mjeseca ovdje, u duhu filozofije Batttlestar Galactica, "all of this has happened before, and all of this will happen again."
A ovaj novi Andrew Cain samo buba s postovima, ovakvim ritmom ce da stigne sawitcha za godinu dana. :)
tocnije za 11 miseci.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 05/08/2012 17:23:37 |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Member since 02/08/2012 |
Posted - 06/08/2012 : 11:09:27
|
A ovaj novi Andrew Cain samo buba s postovima, ovakvim ritmom ce da stigne sawitcha za godinu dana. :)
Pogledao sam malo u drugom topicu koji mi je zakljucan. Evo pa pozivm ovdje clana Sawitcha kojemu cu rado odgovoriti. Acestroke dali ima kakvi problem ako otvaram teme ovdhje? Znaci po tebi bi trebao listati preko 20 stranica raznih tema?! U vezi postova dali ima problema? Ništa zlonamjerno vidim da se diže prašina, pa hajde da riješimo. Valjda se za dobrim konjom prašina diže |
Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati. |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 11:19:47
|
Sawitch:
'aj' malo iskuliraj sa topicima.. Pisi do mile volje ali bar istrazi malo forum, procitaj nesto pa ne dupliraj topice ili ne otvaraj nepotrebne..
Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ). Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?! Uostalom nisam ja sa tobom cuvao ovce. I što bi ja trebao listati 20 tema, da možda slucajno vidim nešto što je slicno onome što bi ja napisao? I kako ti možeš nekome reci da je nešto nepotrebno, forum i sluzi zato da se otvaraju i diskutiraju teme, zamisli na što bi to izgledalo da svako svakome govori da mu je topic nepotreban. Oprosti kolega, ne znam kako se ponašaš prema drugima, ali prema meni tako neceš. Pozdrav |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 11:22:07
|
quote: Originally posted by brni
tocnije za 11 miseci..
Ne može covjek više niti pisati u miru |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/08/2012 : 11:39:54
|
quote: Originally posted by Andrew Cain
Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ).
Ne zafrkavam se!
Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?! Uostalom nisam ja sa tobom cuvao ovce.
Ne, ti si sam cuvao ovce!
I što bi ja trebao listati 20 tema, da možda slucajno vidim nešto što je slicno onome što bi ja napisao?
Da! Jer bi na drugom forumu vec dobio upozorenje da ne otvaras topice koji vec postoje, a onda ban! To se zove kultura forumasenja koju ti ocigledno nemas!
I kako ti možeš nekome reci da je nešto nepotrebno, forum i sluzi zato da se otvaraju i diskutiraju teme, zamisli na što bi to izgledalo da svako svakome govori da mu je topic nepotreban.
Mogu reci jer poznajem forum malo bolje od tebe i znam da odredjeni topic postoji.. Isto tako znam da smo se dogovarali da ne otvaramo teme za nesto sto se moze smestiti negde drugo..
Oprosti kolega, ne znam kako se ponašaš prema drugima, ali prema meni tako neceš. Pozdrav
Ma idi... Iskreno, boli me kurac za tebe! A kako cu se ja ponasati, to mi sigurno ti neces reci
Pozdrav i tebi!
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 11:58:19
|
quote: Originally posted by sawitch
Prva stvar ne možeš ti meni doci i napisati " iskuliraj " ( bez ikakvog znaka da je ajmo rec kroz zafrkanciju ).
Ne zafrkavam se!
NISAM NI MISLIO DA SE ZAFRKAVAŠ, TAKVI LJUDI KAO ŠTO SI TI VIDE SE NADALEKO I NAŠIROKO.
Uopce ne znam tko si što si i ti se meni tako obracaš?! Uostalom nisam ja sa tobom cuvao ovce.
Ne, ti si sam cuvao ovce!
PITAM SE SAMO IZ KOJEG SI SELA DOŠAO?
I što bi ja trebao listati 20 tema, da možda slucajno vidim nešto što je slicno onome što bi ja napisao?
Da! Jer bi na drugom forumu vec dobio upozorenje da ne otvaras topice koji vec postoje, a onda ban! To se zove kultura forumasenja koju ti ocigledno nemas!
A TI SA TAKVIM PONAŠANJEM NE BI IZDRŽAO NA FORUMU 5 MINUTA.
I kako ti možeš nekome reci da je nešto nepotrebno, forum i sluzi zato da se otvaraju i diskutiraju teme, zamisli na što bi to izgledalo da svako svakome govori da mu je topic nepotreban.
Mogu reci jer poznajem forum malo bolje od tebe i znam da odredjeni topic postoji.. Isto tako znam da smo se dogovarali da ne otvaramo teme za nesto sto se moze smestiti negde drugo..
ZNACI VI STE SE DOGOVORILI I SVATKO TKO NOVI DOÐE NEMA OVDJE MJESTA?! KOLIKO JA VIDIM TI SI OVDJE NITKO I NIŠTA KAO I SVI DRUGI FORUMAŠI. ZATO SE NE PRAVI PAMETAN I NISI TI TAJ KOJI CE ME UPOZORAVATI ŠTO JA MOGU A ŠTO NE MOGU.
Oprosti kolega, ne znam kako se ponašaš prema drugima, ali prema meni tako neceš. Pozdrav
Ma idi... Iskreno, boli me kurac za tebe! A kako cu se ja ponasati, to mi sigurno ti neces reci
TI MISLIŠ DA MENE BOLI ZA TEBE? I JOŠ JEDNOM SE PITAM IZ KOJE SI SELENDRE DOŠAO Pozdrav i tebi!
Ljudski odnosi rupetina samo takva, dno dna. Uzmi malo Bonton. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/08/2012 : 12:14:11
|
Znaci Cain, sawitcha sigurno stavljaš pod omražene, jelda?
U nekim stvarima bi ga morao poslušati, ne otvarati bezveze topice ako vec postoje nedavno otvoreni. I prouci forum, gdje je što i kako sve to skupa diše i funkcionira. Ali uvijek zna biti slicno s novim clanovima, jednostavno nisu upuceni u neke stvari... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 12:51:22
|
quote: Originally posted by King Warrior
PITAM SE SAMO IZ KOJEG SI SELA DOŠAO?
Rebus: +
Oprosti ako sam te uvrijedio. Nisam imao nikakvu namjeru. Neman ništa protiv sela, ni ljudi sa sela, mnogi su puno bolji ljudi od uvjetno receno gradskih ljudi.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 12:59:00
|
quote: Originally posted by DeeCay
Znaci Cain, sawitcha sigurno stavljaš pod omražene, jelda?
U nekim stvarima bi ga morao poslušati, ne otvarati bezveze topice ako vec postoje nedavno otvoreni. I prouci forum, gdje je što i kako sve to skupa diše i funkcionira. Ali uvijek zna biti slicno s novim clanovima, jednostavno nisu upuceni u neke stvari...
Ne nije on meni omražen, nema potrebe. Dovoljno sam vidio kako se ponaša i na temelju toga imam svoj stav prema njemu, ništa drugo
Ne otvaram bezveze topice, otvorio sam do sada tri ili cetri topica. Teško je svaki puta izlistati toliko stranica, pa otvorim novi, mislim ništa loše niti negativno. Istina nisam upucen, priznajem i morao bi prouciti (kako ti kažeš ) kako to sve skupa diše. Uzet cu savijet u obzir
I btw, sa svima cu ja ovdje naci zajednicki jezika ako to druga strana želi, jer takav sam. A isto tako ovakve stvari i uvrede necu dozvoljavati. Vidim da se vrijeda a nitko ne reagira, e pa onda cu ja isto kao i on. Samo za razliku od njega ja cu to na daleko civiliziraniji nacin. Vidim da je ovdje covjek starosjedioc, ali mene to puno ne zanima, pa da je i vlasnik sajta osobno. Ugl. hvala na savjetima |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 13:00:54
|
quote: Originally posted by King Warrior
Taman posla da si mene uvrijedio, nisam uopste dio vase price. pitao si za njegovo mjesto, ja dao odgovor u rebusu
Ma nisam mislio na mjesto niti na ljude tog mjesta, vec na njega. Ne znam, kažem da nisam slucajno povrijedio covjeka. |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 06/08/2012 : 13:14:23
|
Andrew Cain, Nema potrebe da si nakon svega 4 dana ne forumu stvaraš neprijatelje (makar i ovako na netu) i da ulaziš u nepotrebne rasprave i sukobe. Prouci malo forum i vidjet ceš da zbog raznih gluposti dolazi do sukoba. Ovaj naslov tvog topica sam po sebi može na forumu izazvati nepotrebne i neželjene svade. Siguran sam da ti namjera nije bila loša, ali na ovaj nacin neceš ostati dugo na forumu. Ovo ti dobronamjerno pišem. Samo polako . |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Andrew Cain
Junior Member
Croatia
331 Posts
Posted - 06/08/2012 : 13:43:43
|
Da vidio sam vec puno svada, zato i pokušavam sa svima na lijepe. Uostalom kao i sawitchem. Ja pokušavam sa njim uspostaviti normalan kontakt, a on pocme vrijedati. Cekaj malo momak stani na loptu, što, kud, kako, zašto? Evo u ova cetri dana mogao sma imati na temi sport deset svada, nisam imao niti jednu a bilo je blizu. Sve smo izgladili kroz zafrkanciju. I onda meni ovdje bane lik i pocme zapovjedati i izražavati se kao da je sa tko zna kime. Dobro vidio sam da sam pogriješio sa ovim topicom, nije bila namjera. Što se mene tice može se zakljucatti. I još nešto zašto Sawitch nije došao kao ti ili ovaj gore momak DeeCay ili acestroke?! Nego onako bahato i bezobrazno. Ma bahati se ti tako doma meni neceš.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member