forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Clanovi foruma omiljeni vs omraženi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Dobar rebus

Šalu na stranu, trebao si da procešljaš forum + nema logike da otvaraš ovaj topik posle 2 dana na forumu.

Ovo zadnje Totalno moj

Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa da, otkud ti pravo da otvaras topic tako brzo, plus toga, da li si nekog pitao da li smes?

A kad smo vec na ovoj temi, meni su omiljeni forumasi imrahil i okiboki, ma ne omiljeni, najomiljeniji!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 06/08/2012 14:15:55
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pa ako je tebi logicno da neko dode na forum i dva dana kasnije ga interesuje ko se s kim svada, onda ok

I ne lupajte obojica, nisam rekao da je zabranjeno.

Btw, kad si otvorio temu, budi muško i reci nekog omraženog.
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa da, otkud ti pravo da otvaras topic tako brzo, plus toga, da li si nekog pitao da li smes?

A kad smo vec na ovoj temi, meni su omiljeni forumasi imrahil i okiboki, ma ne omiljeni, najomiljeniji!

Ništa prvi put prije nego mi padne na pamet otvarati novi topic, šaljem bijelu kuvertu doma Sawitchu i Imarhilu

I zašto odma gledate ovo omraženi, pa jeli moguce da samo vidite to OMRAŽENI a omiljeni kao da ne postoji.
Joj

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pa sam si ubacio omražen u naslov, nemoj sad da se vadiš

I ti si nama omiljen Dragane, dnevna doza smeha cim krocim u sportski deo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Naravno, onda promeniti naziv topika u "Omiljeni forumasi", ustvari u "Najomiljeniji forumasi", a sto se tice sportskog dela, naravno da umirem od smeha kad citam vase gluposti, ponekad me i bude sramota sto ste mi toliko omiljeni.

I sta ste navalili na momka, nek otvara teme koje hoce, vrlo vazno, jedna vise...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:

Pa sam si ubacio omražen u naslov, nemoj sad da se vadiš

To omražen važi za mene tek nakon nekoliko mjeseci provedenih na forumu.
A kako je pocelo prije ce biti JOŠ NEKOLIKO SATI

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Naravno, onda promeniti naziv topika u "Omiljeni forumasi", ustvari u "Najomiljeniji forumasi", a sto se tice sportskog dela, naravno da umirem od smeha kad citam vase gluposti, ponekad me i bude sramota sto ste mi toliko omiljeni.

I sta ste navalili na momka, nek otvara teme koje hoce, vrlo vazno, jedna vise...

Ahah!!
Dobih zaštitu, gdje ste sad, da vas vidim

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/08/2012 : 14:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Hajde ljudi, opušteno samo

Nemojte sad da se ovi smajlici koje stavljate pretvore u izljeve gnjeva

Andrew, malo si pretjerao sa nekim postovima upucenim drugima ali vidim da si malo ublažio retoriku i bilo bi ok da tako bude i dalje, odnosno da se ne napadate svi bez veze

Znam da je vruce ali hajde da se ne svadamo više, može?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/08/2012 : 14:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Zato što ionako ima previše tema, nema potrebe da se otvaraju za sve i svašta
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/08/2012 : 14:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ima i previse odgovora na takvim temama, pa sta sad?

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 06/08/2012 : 15:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Najomraženiji forumaš od strane drugih clanova sam bez ikakve sumnje ja ali sam ujedno ujedno i najomiljeniji i to moderatorima!!!
;))
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2012 : 16:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
cain, mladjo je inace moderator, tako da znaš kad mu replayaš! Nemoj previše oštro s njim...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/08/2012 : 17:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by Andrew Cain

quote:
Originally posted by Risar_69

Pozdrav Andrew, vidi, svaštaru stavljaj ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31303&whichpage=38
A za omražene vs ok clanove imaš belu i crnu listuhttp://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=13
Hvala ti i prijatno. Šteta se svadjati. Radije uživaj i smij se komentarima

King, ovaj rebus ti je vrh

Evo pravi primjer zdrave komunikacije, a ne odma ISKULIRAJ kao da je došao u polje ili štalu a ne forum.
Aj bar ima puno više bijele liste nego crne
Hvala ti Risar.

Molim. Nije Sawitch loš covek, samo je možda imao loš trenutak.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/08/2012 : 18:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ih bre Caine,qde bas na sawitcha da naletis? Pa bila je i peticija da se Svastara preimenuje u Sawitchstara.
Sad iskreno,mislim da si bas preostro odgovorio na Savicevu opasku o topicima. Ipak je on ovde puno vise od tebe,i strasan je lik,pa si mogao malo stati na loptu i ne uzeti mnogo k srcu njegovo pisanije. I savet mu je bio na mestu

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 06/08/2012 : 20:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Andrew_Cain

Svi me vole, svima sam duhovit, svi cekaju na red da me upoznaju
Veliki pozdrav Selanne-u, veceras ekipa pije fuka, ako hoces naleti Imam jednog Texa za tebe

Vratio sam se upravo s mora, trebao sam ostati do ujutro, ali iskrsli su mi neki problemi oko prakse za faks. Da sam saznao sat prije, stigao bih i na kavu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 00:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Hajde ljudi, opušteno samo

Nemojte sad da se ovi smajlici koje stavljate pretvore u izljeve gnjeva

Andrew, malo si pretjerao sa nekim postovima upucenim drugima ali vidim da si malo ublažio retoriku i bilo bi ok da tako bude i dalje, odnosno da se ne napadate svi bez veze

Znam da je vruce ali hajde da se ne svadamo više, može?

Javio mi se prvi mod na forumu
Nema svade nikakve za mene
Ajde molim te ako nije problem i ako te ne mrzi pokaži mi gdje sam pretjerao?
Ako te mrzi onda nemoj, jer stvarno ne vidim gdje sam sa bilo kojim postom pretjerao.
Ok možda ovaj topic malo pretjeran.

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 00:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

cain, mladjo je inace moderator, tako da znaš kad mu replayaš! Nemoj previše oštro s njim...

Znam, znam da je mod zato sma i stavio
Ma zafrkancija, pa nisam oštar ajde

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 00:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Andrew Cain

quote:

Pozdrav Andrew, vidi, svaštaru stavljaj ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31303&whichpage=38
A za omražene vs ok clanove imaš belu i crnu listuhttp://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=13
Hvala ti i prijatno. Šteta se svadjati. Radije uživaj i smij se komentarima

King, ovaj rebus ti je vrh

Evo pravi primjer zdrave komunikacije, a ne odma ISKULIRAJ kao da je došao u polje ili štalu a ne forum.
Aj bar ima puno više bijele liste nego crne
Hvala ti Risar.

Molim. Nije Sawitch loš covek, samo je možda imao loš trenutak.

Prema meni se jako loše ponio bez razloga. Evo spreman sam prvi pružiti ruku iako je on taj koji vrijeda i prati me po forumu.
Ja nisam zlopamtilo, ali nemože ni onako.

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 00:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Ih bre Caine,qde bas na sawitcha da naletis? Pa bila je i peticija da se Svastara preimenuje u Sawitchstara.
Sad iskreno,mislim da si bas preostro odgovorio na Savicevu opasku o topicima. Ipak je on ovde puno vise od tebe,i strasan je lik,pa si mogao malo stati na loptu i ne uzeti mnogo k srcu njegovo pisanije. I savet mu je bio na mestu

Mislim da ne možeš sa nekim uci prvi puta u komunikaciju tipa " ej ti daj malo iskuliraj ".
Može biti 50 godina ovdje i može biti strašan kao Kiklop, mene to ne zanima, jer covjek se ponio bahato i arogantno prema meni.

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 00:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message
Može da malo stavimo ovo sve na stranu?
Stvarno se nisam došao svadati i prepirati na ovu stranicu. Došao sam jednostavno uživati.
Vidim da mi se javljaju sve više odlicni forumaši, krasni ljudi.
Što setice sawitcha kako kažem gore spreman sam prvi pružiti ruku iako smatram da bi on to trebao uciniti, jer se bez razloga ponio kako se ponio.
Ako ne, a Bože moj idemo dalje, ne treba o tome raspravljati
Svaki prijedlog i savjet za mne u fezi foruma je dobrodošao da se zna

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/08/2012 : 01:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Tonka=Andrew Cain...ne postaje li preocigledno ? :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/08/2012 : 01:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Tonka=Andrew Cain...ne postaje li preocigledno ? :P

pusti dijete da se igra

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 07/08/2012 : 09:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message
Meni je Oki najdraži ... Covjek voli Gary-a Oldmana i odlicno suraduje. Ima sad da mu kupim Fibrinog Mausa ...

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/08/2012 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
'Tonka, reci cvrcak, Tonka, reci more, brzo nešto reci, da ne bude gore'

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000