forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Znam da griješ, ali ajde...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/08/2012 : 18:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

meni je jedna kolegica rekla da izgledan ka serijski ubojica.

pa kad je istina, izgledaš ko serijski ubojica

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/08/2012 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

ja kad sam ga vidia uzivo sam se pripa da me ne odvuce negdi i muci let lampom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/08/2012 : 18:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

ne krivo si me svatia. to mi je bia kompliment.

Ja mislio ti htjeo da ti ojacam samopouzdanje. A ok, istina, i mene podsjecas na Jasona iz Petka 13.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/08/2012 : 18:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/08/2012 : 18:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by bjelolasica

A ne ovo samo ide na fakultet zato je to problem i to me vec duže muci, ali sada je jedan provokator iz Tovarnika rekao neka pitam pametne ljude pa sam izabrao vas.

Dobro ti je zavrtjela glavom.

Ajde reci što bi Tex napravio?

Tex bi se najprije otarasio Carsona, tako da ga pošalje po cigarete (da mu ne smeta) onda bi uzeo sedlo sa svog konja i stavio ga na tu djevojku i (ma možeš si misliti i sam)....
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2012 : 18:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
pokazi joj djoku

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/08/2012 : 18:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Instaliraj joj majmuna.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/08/2012 : 19:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

ja kad sam ga vidia uzivo sam se pripa da me ne odvuce negdi i muci let lampom..

ka da su bobine jeftine

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/08/2012 : 19:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

ka da su bobine jeftine

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
614 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 24/08/2012 : 20:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message
Mozes da se druzis s njom pa da idete po receptu iz filma Kad je Hari sreo Seli, ali bojim se da taj scenario ne funkcionise u realnom zivotu. Na kraju ce se samo ispostaviti da se ona posle studija vraca u rodni grad a tamo je u stvari vec godinama ceka neki obecani dragi za koga ti, iako si joj sve vreme bio najbolja drugarica, nisi imao pojma da postoji i kada je sledeci put budes video, oko nogu ce se motati neki petogodisnji klinac koji neodoljivo lici na onog bizgova kome se oklembesila o ruku.
Zato budi na vreme smeker kao moj drugar Pedja Popara koji je svoju devojku smuvao tako sto je, citiram: "ja to buraz odma' u'vatim zanogu (ovo nije tipfeler vec docaravanje hercegovacke akcentuacije)! Nema se tu s njima sta filozofirati!"
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 25/08/2012 : 13:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Neke ne znaju šta baš žele, pa onda produžiš putem dalje - na druge, ima ih puno

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 25/08/2012 13:29:02
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 25/08/2012 : 13:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
bjelolasice,poslje ovoliko dobrih savjeta,ti ces postati pravi don juan!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/08/2012 : 20:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by milandj3

Mozes da se druzis s njom pa da idete po receptu iz filma Kad je Hari sreo Seli, ali bojim se da taj scenario ne funkcionise u realnom zivotu. Na kraju ce se samo ispostaviti da se ona posle studija vraca u rodni grad a tamo je u stvari vec godinama ceka neki obecani dragi za koga ti, iako si joj sve vreme bio najbolja drugarica, nisi imao pojma da postoji i kada je sledeci put budes video, oko nogu ce se motati neki petogodisnji klinac koji neodoljivo lici na onog bizgova kome se oklembesila o ruku.

Ziva istina,nazalost. Narocito za klinca

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 25/08/2012 : 20:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
mani se "prijateljice". ako može kresni i ostani prijatelj. jer prijateljica koja evolvira u curu, kasnije postane životna greška.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2012 : 20:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Rocco Siffredi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/08/2012 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Pa nakon konzultacija s tipom iz Tovarnika imam vec ideju mada svi ovi savjeti su me posjetili na ovu pjesmu.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 25/08/2012 : 22:21:54  Show Profile Show Extended Profile
Jel ti to zapravo bariš tipa iz Tovarnika?

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/08/2012 : 22:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/08/2012 : 15:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
davno je Staljin rekao "napij nekog da vidiš kakav je".
napij ju da vidiš šta je, prijateljica ili intimna prijateljica.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 29/08/2012 : 15:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by adriano

davno je Staljin rekao "napij nekog da vidiš kakav je".
napij ju da vidiš šta je, prijateljica ili intimna prijateljica.

Što trezan misli pijan govori. Ako misliš na to onda se može povuci neki zakljuak.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 31/08/2012 : 12:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
da li si vec pricao sa njom

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 31/08/2012 12:10:38
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/09/2012 : 13:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ovo je bjelolasicin topic ali moram reci da sam se ja takoder zaljubio i da bi moglo nešto biti od toga...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000