Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 31/10/2012 : 11:28:06
|
U anketi fali i odgovor "Frankly, my dear, I don't give a damn!".
It's SHOWTIME! Kandidati za US predsjednika zuje po cijelom kontinentu i brišu guze potencijalnim glasacima.
Toliko su mi gadljivi ti izbori da je narod imalo pametan ostali bi svi kod kuce i poslali im poruku.
Nema tu nikakve iskrenosti, sve je to proizvod propagandne mašinerije, tisuce savjetnika, na svaki detalj se pazi. Boja kravate, materijal cipela, slogani, kopanje po prošlosti, za mene je to dno dna. Jedini cilj je pobijediti, sve što se pricalo i radilo u kampanji kasnije više nije bitno. Cilj opravdava sredstva.
Što je najgore ONI su uzori mnogim politicarima pa i našim. Sad se na kampanje troše milijuni kuna, jebene TV debate, ispiranje mozgova. Kakva korist od toga kad je sve prilagodeno ciljanoj populaciji i kad im se govori što žele cuti, a kasnije radi nešto deseto.
Ma niti jedan od tih seronja se nije sjetio reci da ne želi potrošiti ni kune ili dolara na placene reklame, oglase, plakate, TV reklame, zastavice i kemijske olovke. Prvi koji to napravi i donira kompletan iznos za razvoj zajednice ili pomoc gladnima ima moj glas. Do tad im mogu samo poruciti "Frankly, my dear, I don't give a damn!" i nastaviti dalje sa životom. |
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 31/10/2012 : 13:25:05
|
quote: Originally posted by Tutta
kad bi imali izbor,smijete napustiti balkan, usa il iran?
a mi koji nismo na balakanu, jel možemo ovdje ostati? |
Grad - to ste vi. |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 31/10/2012 : 13:27:30
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by zlikovski
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by dsormaz1
Nemam ja ništa protiv Irana, pogrešno si zakljucio. Mislim samo da Iran nema nikakve šanse u eventualnom srazu s Amerikom. Pogledaj ovo: http://www.vecernji.hr/vijesti/oruzje-koje-neprijatelja-vraca-kameno-doba-bez-prolivene-krvi-clanak-469172
otkud ti informacija da je Iran pred slomom !? ja sam proveo mjesec dana u Iranu- 2004. g. i mogu rec da je to jedna iznimno uredena država gotovo bez kriminala a mogu slobodno da agrumentirano tvrdim, da nigdje u svijetu žena nije zašticena kao u Iranu- nigdje...
Americka vojska u kurcu je... slabo placena, sastavljena od socijalnih slucajeva i imigranata- osakacena i bez volje za borbom... I nema šanse da iko dira Iran- nukleranu velesilu i sa vijecem sigurnosti na svojoj strani..
ja mislim kako su oni (iranci) u totalnom kur.., normalno, ukoliko je istinita teorija kako mi hrvati i oni djele iste pretke. jer ako je tako, oni ne mogu biti puno bolji od nas, a mi cemo sami sebi sje... državu iako nas ne je.. amerika.
glede iranohrvata, nije mozda to bas tako a ako bi i bilo nije vazno za ovakviju temu vezano za ovije topic, eli oli bi ti tija reci nesto uvredljivo vezano za rvate, pa kako nemas muda koristis se maglom
a što smo to mi hrvati dobro ucinili posljednjih 10-15 godina pa da ne budem razocaran nama. pojedinci su uspješno prodali ono što i nije bilo njihovo, a ostalo tropa! svoj na tudemu. |
Grad - to ste vi. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 01/11/2012 : 22:11:49
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by dsormaz1
Nemam ja ništa protiv Irana, pogrešno si zakljucio. Mislim samo da Iran nema nikakve šanse u eventualnom srazu s Amerikom. Pogledaj ovo: http://www.vecernji.hr/vijesti/oruzje-koje-neprijatelja-vraca-kameno-doba-bez-prolivene-krvi-clanak-469172
otkud ti informacija da je Iran pred slomom !? ja sam proveo mjesec dana u Iranu- 2004. g. i mogu rec da je to jedna iznimno uredena država gotovo bez kriminala a mogu slobodno da agrumentirano tvrdim, da nigdje u svijetu žena nije zašticena kao u Iranu- nigdje...
Americka vojska u kurcu je... slabo placena, sastavljena od socijalnih slucajeva i imigranata- osakacena i bez volje za borbom... I nema šanse da iko dira Iran- nukleranu velesilu i sa vijecem sigurnosti na svojoj strani..
ja mislim kako su oni (iranci) u totalnom kur.., normalno, ukoliko je istinita teorija kako mi hrvati i oni djele iste pretke. jer ako je tako, oni ne mogu biti puno bolji od nas, a mi cemo sami sebi sje... državu iako nas ne je.. amerika.
glede iranohrvata, nije mozda to bas tako a ako bi i bilo nije vazno za ovakviju temu vezano za ovije topic, eli oli bi ti tija reci nesto uvredljivo vezano za rvate, pa kako nemas muda koristis se maglom
a što smo to mi hrvati dobro ucinili posljednjih 10-15 godina pa da ne budem razocaran nama. pojedinci su uspješno prodali ono što i nije bilo njihovo, a ostalo tropa! svoj na tudemu.
a kakve to ima veze s topicom? |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4648 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/11/2012 : 18:19:49
|
Obama dobija ove izbore..naravno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 18:23:10
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Obama dobija ove izbore..naravno
Iako se slazem s tobom, ipak cemo 100% saznati za samo 4 dana. Jedva cekam da i ovo vise bude gotovo, dosta mi je i ove election vise, vec godinu dana duvaju na TVu, radiju, novinama, svakakim reklamama, itd. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2012 : 13:27:43
|
Lazanski normalan ? Jesi li ti pri sebi ? :D :D :D :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/11/2012 : 19:26:36
|
danas odluka mislim da bi moglo biti iznenadenja npr. sasvim je izgledno da bi romney mogao dobiti ukupno više glasova, a izgubiti izbore kao i da je moguce da obama postane predsjednik i da izgubi ohio a bogami je moguce i da romney pobijedi iako ja mislim da nece u svakom slucaju, zanimljivo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 06/11/2012 : 21:35:21
|
quote: Originally posted by Poli
Ako cemo o novinarima, moj glas za normalnog ide Teofilu Pancicu.
ha ha taj je sve sem normalan, samo cekam da jedan dan u Blicu procitam teofil uhapsen zbog distribuiranja pedofilskih snimaka.... |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 06/11/2012 : 21:38:30
|
quote: Originally posted by masni
quote: Originally posted by Poli
Ako cemo o novinarima, moj glas za normalnog ide Teofilu Pancicu.
ha ha taj je sve sem normalan, samo cekam da jedan dan u Blicu procitam teofil uhapsen zbog distribuiranja pedofilskih snimaka....
+1, koliki je to degen, to je strasno, tipican beogradski moderni kvaziintelektualac. |
|
|
Shtef
Junior Member
Croatia
326 Posts
Member since 01/09/2007 |
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/11/2012 : 09:07:05
|
gledajuci elektorske glasove, ovo je glatka pobjeda ali vrlo tijesna i u virginiji i ohiu i floridi na federalnoj razini je obama ipak dobio više glasova
nije da mislim da mi to nešto znaci, ali drago mi je, pogotovo zbog toga što 4 nove godine znace da ce zdravstvena reforma zaživjeti i da ju eventualni republikanski predsjednik za 4 godine nece moci ukinuti a drago mi je i zato što su wall street i banke snažno podupirali i finacirali romneya, pa su popušili |
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 07/11/2012 09:07:44 |
|
|
Topic |
|