Author |
Topic |
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 29/11/2012 : 09:26:44
|
quote: Originally posted by mladjo
Evo ovdje pri dnu imaš nešto o mojim putešestvijama po Transilvaniji
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40212
Glavni cilj je bio zamak grofa Drakule, ali cijela tura je bila puna toga za vidjeti tak da je taj Drakulin dvorac na kraju ispao najmanje dobar:))
još posle stavim ponešto... Ðerdap - prekrasno, uglavnom cijeli taj dio je odlican. I onda izadeš na Donji Milanovac gdje je dunav dugacak 3 kilometra(!), pa popiješ kavicu na obali...Ma zakon. Smederevo je industrijski grad ali stvarno lijepo izgleda pogled s tvrdave...A i centar nije loš
Citam. Zanimljivo se cini, samo me zanima zašto se tvoja putovanja uvijek vrte oko hrane |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 03/12/2012 : 09:47:28
|
quote: Originally posted by Risar_69
Makedonija-Ohrid-obavezno! :)
Nikad cuo, al' sad sam malo prosurfao Definitivno izgleda zanimljivo! Grad Ohrid u opcini ohrid na jezeru Ohrid.
Ima još što za vidjet u toj Makedoniji? |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 03/12/2012 : 09:53:31
|
quote: Originally posted by Kojot
Schweiz,St.Gallen nikako zaobici!
uf, ako bi što bilo dobro mom džepu za zaobici onda je to Švicarska |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 03/12/2012 : 10:06:45
|
ja bi trebao koji dan tamo na proljece |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/12/2012 : 11:10:47
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Evo ovdje pri dnu imaš nešto o mojim putešestvijama po Transilvaniji
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40212
Glavni cilj je bio zamak grofa Drakule, ali cijela tura je bila puna toga za vidjeti tak da je taj Drakulin dvorac na kraju ispao najmanje dobar:))
još posle stavim ponešto... Ðerdap - prekrasno, uglavnom cijeli taj dio je odlican. I onda izadeš na Donji Milanovac gdje je dunav dugacak 3 kilometra(!), pa popiješ kavicu na obali...Ma zakon. Smederevo je industrijski grad ali stvarno lijepo izgleda pogled s tvrdave...A i centar nije loš
Citam. Zanimljivo se cini, samo me zanima zašto se tvoja putovanja uvijek vrte oko hrane
Pa oko cega drugog?Žena, znamenitosti? Ma daj |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/12/2012 : 11:49:38
|
quote: Originally posted by Shiva314
quote: Originally posted by masni
U Novom Sadu imas dosta toga videti od Petrovaradinske tvrdjave do zgrade Dnevnika , nekad nama omiljenog izdavaca stripova. Subotica ti je mnogo lepša od Novog Sada , ali je Novi Sad mnogo veci grad i moze ti mnogo vise pruziti po pitanju provoda.
E sad si mene zaintrigirao sa zgradom Dnevnika. Bio sam 4 puta u NS, ali mi nikad nije palo na pamet otici potražit Dnevnikovu zgradu! Postoji li ona još kao Dnevnikova (tj.postoji li Dnevnik u nekom obliku) ili posjetiti znaci otici na tu negdašnju adresu i kao posjetiti fizicku lokaciju koja danas nema veze s Dnevnikom? Cisto da znam za drugi put...
Postoji dnevnik izdaje novine, ali je u dugovima do guse ... Pa ne znam dokle ce postojati ako se vec nije ugasio ali stoji lepo natpis dnevnik plavim slovima:) |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 04/12/2012 : 11:00:22
|
Da li govore Engleski ljudi po ulici i trgovinama u Rumunjskoj? Kakav je javni prijevoz tamo? Bilo ikakvih neugodnosti? Mamaia je ljeti pretrpana ili ugodno popunjena? |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 04/12/2012 : 12:49:20
|
quote: Originally posted by ponki