Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/12/2012 : 20:54:51
|
quote: Originally posted by nemanja93
Ja se ne bih zajebavao sa ovim pretnjama. Kako da povucem moj glas?
Ima jedan dobar nacin: Kazes ovdje na forumu da si glasao za nekog drugog i onda se pomolis bogu da patim od amnezije i da cu zaboraviti ovo sto si upravo napisao. Mozda upali, vrijedi probati. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Posted - 17/12/2012 : 20:57:12
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ja jos nisam glasaovao, ali sada hocu..za tebe i ateiste naravno. Te jedan bolji i ljepsi svijet
Vidim da je moj brat odlucio da napokon pogleda istini u oci i hoce da se uvjeri da li stvarno postoji zagrobni zivot ili ne. Mudra odluka, i ja sam jedan od nestrpljivih, zasto cekati jos 50 godina kada se neke stvari mogu u roku od nekoliko dana saznati. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 17/12/2012 : 20:57:43
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ja se ne bih zajebavao sa ovim pretnjama. Kako da povucem moj glas?
Ima jedan dobar nacin: Kazes ovdje na forumu da si glasao za nekog drugog i onda se pomolis bogu da patim od amnezije i da cu zaboraviti ovo sto si upravo napisao. Mozda upali, vrijedi probati.
"B" se pise velikim slovom Jesam sad zacementirao svoju sudbinu? |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:02:36
|
"B" se pise velikim slovom Jesam sad zacementirao svoju sudbinu?
Zavisi, kod Indijaca ima vise bogova, pa oni pisu malim, ali ok, kontam sta hoces da kazes. Ma nisi, sve je ok, drag si ti meni momak, nema ni najmanjeg razloga da se zabrines. De mi posalji svoje ime i adresu na PM, hocu da ti posaljem jedan fin poklon, jako ces se obradovati. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:07:02
|
"B" se pise velikim slovom Jesam sad zacementirao svoju sudbinu?
Zavisi, kod Indijaca ima vise bogova, pa oni pisu malim, ali ok, kontam sta hoces da kazes. Ma nisi, sve je ok, drag si ti meni momak, nema ni najmanjeg razloga da se zabrines. De mi posalji svoje ime i adresu na PM, hocu da ti posaljem jedan fin poklon, jako ces se obradovati.
Pazi ako gledamo svajcarski standard nista ispod 1000 evra ne dolazi u obzir. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:11:09
|
Nesto razmisljam, ovaj poll je u stvari negativan, s druge strane ja ne volim da gubim, pa tako nisam siguran da li bi mi bilo draze da ovdje izgubim ili pobjedim. hm... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 17/12/2012 : 21:19:59
|
Ja jos nisam glasaovao, ali sada hocu..za tebe i ateiste naravno. Te jedan bolji i ljepsi svijet
Vidim da je moj brat odlucio da napokon pogleda istini u oci i hoce da se uvjeri da li stvarno postoji zagrobni zivot ili ne. Mudra odluka, i ja sam jedan od nestrpljivih, zasto cekati jos 50 godina kada se neke stvari mogu u roku od nekoliko dana saznati.
Oduvijek sam bio avanturist i znatizeljko |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:20:57
|
Nesto razmisljam, ovaj poll je u stvari negativan, s druge strane ja ne volim da gubim, pa tako nisam siguran da li bi mi bilo draze da ovdje izgubim ili pobjedim. hm...
Jos cu ispasti tvoj spasitelj |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 17/12/2012 : 21:33:34
|
Vidim da sam nakupio do sada osam glasova, ako oduzmemo jedan moj, znaci sedmorica su glasali za mene.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:36:34
|
Ma u pravu ste, ja cu se drzati one stare: Nije vazno ucestvovati, vazno je pobjediti! Pa jebemu, jesam li King ili nisam?! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 17/12/2012 : 21:38:48
|
Ma u pravu ste, ja cu se drzati one stare: Nije vazno ucestvovati, vazno je pobjediti! Pa jebemu, jesam li King ili nisam?!
|
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 13:50:17
|
Je l' se možda još nekome cini da je Just_Charlie murdocov ženski alter-ego?
Razmislite. Ni jedno ni drugo ne pišu o stripovima na stripovi.com (barem ja nisam video), vecina postova su muzicki klipovi sa YT-a uz propratne komentare slicnoga stila. I onda kad je murdocu glupo da okaci klip Nine Badric ili Selin Dion kojim istražuje svoju žensku stranu, loguje se kao Just_Charlie.
Najzanimljiviji aspekt te teorije (zavere) je da su murdoc i dosada dosta daleko odmakli u muvanju. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 14:02:11
|
quote: Originally posted by zorglub
Razmislite. Ni jedno ni drugo ne pišu o stripovima na stripovi.com (barem ja nisam video), vecina postova su muzicki klipovi sa YT-a uz propratne komentare slicnoga stila. I onda kad je murdocu glupo da okaci klip Nine Badric ili Selin Dion kojim istražuje svoju žensku stranu, loguje se kao Just_Charlie.
Najzanimljiviji aspekt te teorije (zavere) je da su murdoc i dosada dosta daleko odmakli u muvanju.
Heh..mogu li i ja dobiti malo toga sto trenutno konzumiras
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 14:09:13
|
Najzanimljiviji aspekt te teorije (zavere) je da su murdoc i dosada dosta daleko odmakli u muvanju.
Admine, moderatori, pliz.
Prije nego zaplacem. Ovo je .. ovo je bio . .udarac!
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 18/12/2012 : 14:13:45
|
Iskreno se nadam da to nije Murdoc jer je Just_Charlie izjavila da joj se svidjamo Swamp i ja |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 14:18:33
|
quote: Originally posted by wele
Iskreno se nadam da to nije Murdoc jer je Just_Charlie izjavila da joj se svidjamo Swamp i ja
Svidate se i meni |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 14:19:10
|
quote: Originally posted by Tutta
ja nemam vise pojma ko je ko.
Nista novo za tebe |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 14:26:14
|
quote: Originally posted by wele
Iskreno se nadam da to nije Murdoc jer je Just_Charlie izjavila da joj se svidjamo Swamp i ja
Svidate se i meni
Najebali ste ga SVI! |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 18/12/2012 : 14:35:43
|
ma nema šanse da se sa ženom komunicira normalno, moraju izbijat predrasude prema muško-ženskim odnosima. Ajde razumijem ove klince (wele, mhjel i sl.) ali vas ozbiljnije ne razumijem. Zar stvarno niste navikli na žensko društvo i morate svojim predrasudama otjerati i svaku ženu koja se pojavi na foum (i kasnije se cuditi kak nema žena)? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 18/12/2012 : 14:45:02
|
quote: Originally posted by dosada
ma nema šanse da se sa ženom komunicira normalno, moraju izbijat predrasude prema muško-ženskim odnosima. Ajde razumijem ove klince (wele, mhjel i sl.) ali vas ozbiljnije ne razumijem.ena)?
Ne sjekiraj se ti za nas,ljubavi |
|
|
Topic |
|