Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 14:48:53
|
dosado, nemaju oni ovdje problem sa zenom, vec s pomanjkanjem istih. Pa sad u nevjerici, i za ovo malo zenskog bica sto se tuda smuca, misle da je murdocov alter ego. Kao da ne postojim .. moje rijeci, moja glazba .. sve moje, srusise mi u trenu u prah i pepeo - sumnjajuci u moje stvarno postojanje. Tko sam, sto sam, ako nisam -Ja. Nitko. Upravo tako. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 18/12/2012 : 14:55:08
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by dosada
ma nema šanse da se sa ženom komunicira normalno, moraju izbijat predrasude prema muško-ženskim odnosima. Ajde razumijem ove klince (wele, mhjel i sl.) ali vas ozbiljnije ne razumijem.ena)?
Ne sjekiraj se ti za nas,ljubavi
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 14:57:00
|
Ajde ajde, malo se šalimo, šta ste tako ozbiljni.
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 18/12/2012 : 14:59:45
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by wele
ma nema šanse da se sa ženom komunicira normalno, moraju izbijat predrasude prema muško-ženskim odnosima. Ajde razumijem ove klince (wele, mhjel i sl.) ali vas ozbiljnije ne razumijem.ena)?
Ne sjekiraj se ti za nas,ljubavi
Nego kako,baustelac? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:08:39
|
quote: Originally posted by zorglub
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
veo sumnje svakako mora ostati, jer zene mora biti pomalo tajanstvena.
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 18/12/2012 : 15:17:54
|
to nije problem, samo su ubrzo pocel upadice o tome tko se kome svida...cemu to?
quote: Originally posted by zorglub Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
e baš o tome govorim, zar se ne bi trebali ponašati normalno...forumaš kao forumaš, kakve veze ima spol?
bojim se da vecina samo zna za pojam ravnopravnost (spolova/ljudi) ali ga u praksi ne zna provest (:
a sad vi nastavite za svojim predrasudama prema muško-ženskim odnosima.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/12/2012 : 15:31:00
|
quote: Originally posted by Just_Charlie veo sumnje svakako mora ostati, jer žena mora biti pomalo tajanstvena.
bravo murdoc
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:39:15
|
quote: Originally posted by Just_Charlie veo sumnje svakako mora ostati, jer žena mora biti pomalo tajanstvena.
bravo murdoc
obozavam tvoj smisao za humor, majke mi! u trenu sve pretvoris u smijeh.
-ovo ti se murdoc uvlaci, nebi ja, njemu to bolje ide. |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:43:50
|
Cek, cek ..pa zar ti nisi ja, ili je pak bilo obrnuto |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 18/12/2012 15:44:22 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:50:29
|
A joke is a very serious thing Winston Churchill |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:54:01
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim
pa ako nisi murdok,jesil neka baba?
Jesam. Moj sinko. Baba sestero unucadi, i jedanaest praunucadi, a dida se ni ne sjecam, umra je krajem `908. hiljadu devetsto osme .. Tesko pisem, vrag mu sricu odnija. Zglobovi me tesko sluze, slusni aparat na akumulator spajam da bi bolje cula, jer mi trafostanica predaleko. Koscice mi tako za juzine skripe da sobom nosim kanticu za podmazivanje, masinskog ulja. Ponekad mi je takva studen, da zima cvokoce kraj mene. Na gerijatriji imam plocicu sa svojim imenom na vratima, toliko sam dugo u njoj, da sam tri generacije mladaca u penziju vec otpravila .. Sta ces ..zivot me hoce, smrt me nece. Ovaj kompejutor, kako vi to danas zovete .to mi je jedina razonoda,prije san imama drvenu plocicu i kredu ..heh mladosti lipa .. i da - nemojte ovo nikome rec, iman ja jos nesto. Kad ti oni mladi tehnicar pride krevetu, da mi zamjeni bocu s kisikom, jooj sto ga rado za guzicu stipnem. Tad jako vrisnem. kad vrisne on, vrisnem i ja, i niko ne more dokazat.
Mislin da cu posli opet doc, sad nose sondu da me hrane, a i fizioloska otopina mi se ohladila, nju mi toplu daju, inace sam kaput!
psst ..nemojte nikom rec ono..za tehnicara |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:56:53
|
Cek, cek ..pa zar ti nisi ja, ili je pak bilo obrnuto
ne, ovdje sam ja bila ti. hehe.
ovo je dobro, mogu sama sebi rec odjebi, a nitko nece znat hehe . |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 15:59:33
|
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim
Nope ja sam djed ..mraz , a ne neki tamo sveti nikola |
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 16:11:36
|
quote: Originally posted by zorglub Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
e baš o tome govorim, zar se ne bi trebali ponašati normalno...forumaš kao forumaš, kakve veze ima spol?
bojim se da vecina samo zna za pojam ravnopravnost (spolova/ljudi) ali ga u praksi ne zna provest (:
a sad vi nastavite za svojim predrasudama prema muško-ženskim odnosima....
Ne znam o kakvoj ravnopravnosti i nepoštovanju iste pricaš. To za "zaseban forumski entitet" sam se malo pravio pametan, isto kao da sam napisao i forumaš/ica. Sa ženama imam zdravu i normalnu komunikciju u pravom životu, nema razloga da na internetu bude drugacije, ma koliko bile endemska vrsta na stripovskim forumima. :) |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:15:36
|
Ne znam o kakvoj ravnopravnosti i nepoštovanju iste pricaš. To za "zaseban forumski entitet" sam se malo pravio pametan, isto kao da sam napisao i forumaš/ica. Sa ženama imam zdravu i normalnu komunikciju u pravom životu, nema razloga da na internetu bude drugacije, ma koliko bile endemska vrsta na stripovskim forumima. :)
dobro. sad sam endemska vrsta.
u iducem postu vidim prijedlog nekog clana da me u formaldehid stavite, i zadrzite na polici u teglici. Kao endemski entitet.
Jesam upala ..je ovo roswell - area 51??
|
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:23:44
|
Ne znam o kakvoj ravnopravnosti i nepoštovanju iste pricaš. To za "zaseban forumski entitet" sam se malo pravio pametan, isto kao da sam napisao i forumaš/ica. Sa ženama imam zdravu i normalnu komunikciju u pravom životu, nema razloga da na internetu bude drugacije, ma koliko bile endemska vrsta na stripovskim forumima. :)
o tome ja uopce ne govorim, otkud ti sad to???
a kakvoj ravnopravnosti? Pa o takvoj da su žene i muškarci isto, te nema potrebe naglašavati kakav imaš odnos sa ženama. Valjda isti kao i sa muškarcima, kakav bi drugacije imal ako shvacaš kaj pojam ravnopravnost znaci (doslovno)?
p.s. nikaj osobno ali kad smo se vec uhvatili objašnjavanja |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:25:19
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Nope ja sam djed ..mraz , a ne neki tamo sveti nikola
vec pomisli da ova nije potegla,,konobaru dizem te sa svakim urcom...
Sto je baustelac, hladnoca pa arbeitsfrei ..jebiga hoce to kada se petljas u domene koje ne razumijes. Ako ti treba podrska ili pomoc..samo se javi..ja sam tu za tebe Samo moras staviti carapu..ili ono bijese cizma u , ili na ... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:37:35
|
nemam više volje za ovo, cekam dan kad bumo jedan drugog doživljavali kao ljude. Umjesto dosadašnjeg poistvjecivanja pojedinaca sa Kosovarima, homoseklsualcima, katolicima, žena i sl. idiotarijama...
quote: No more money, no more fancy dress This other Kingdom seems by far the best Until its other jaw reveals incest And loose obedience to a vegetable law
I will not go Prefer a Feast of Friends To the Giant family
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:41:56
|
Sto je baustelac, hladnoca pa arbeitsfrei ..jebiga hoce to kada se petljas u domene koje ne razumijes. Ako ti treba podrska ili pomoc..samo se javi..ja sam tu za tebe Samo moras staviti carapu..ili ono bijese cizma u , ili na ... [/quote] ovo je pravo ludilo! tika-taka,pa napregni se malo. procitaj svoj post ponovo i mozda ces onda shvatiti da nesto ne moze da stima. nego aj napisi recept-lisicarke. [/quote]
|
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:44:07
|
nemam više volje za ovo, cekam dan kad bumo jedan drugog doživljavali kao ljude. Umjesto dosadašnjeg poistvjecivanja pojedinaca sa Kosovarima, homoseklsualcima, katolicima, žena i sl. idiotarijama...
cek malo. Ovdje ja murdoc zapeo na zahodu.
ne posustaj, podbodi to kljuse s tvog avatara, i igraj se s vjetrenjacama, ako ih ne mozes pobijediti.
Zakaci se za jednu, nek te ko u lunaparku provoza zrakom, skoknes na zemlju, i ulovi se za drugi propeler .. weeeeee .. pokusaj, odrasti do djeteta, i svijet je odmah zanimljiviji, jer si ti tako zelio. Nisi li na taj nacin malkice i pobijedio vjetrenjace? ..
murdoc, sad mozes van iz zahoda, i ne zaboravi povuc vodu, pliz. |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 16:44:10
|
Hehehe..upecao se tuta bugarin |
|
|
Topic |
|
|
|