Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 16:50:21
|
quote: Originally posted by Tutta ovo je pravo ludilo! tika-taka,pa napregni se malo. procitaj svoj post ponovo i mozda ces onda shvatiti da nesto ne moze da stima. nego aj napisi recept-lisicarke.
procitala sam ja. mislim da bi ti ipak trebao cijeli danasnji dan proci ovdje, iznova citajuci, koncentrirano, da bi shvatio, da sve stima - samo ti ne zamjeram sto nisi skuzio, jer jos imas mrvicu zdrave pameti, koju smo mi putem pogubili. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/12/2012 : 17:06:03
|
quote: Originally posted by Tutta
nema pomoci!!!
Nema smisla |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/12/2012 : 17:24:26
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by zorglub
Ajde ajde, malo se šalimo, šta ste tako ozbiljni.
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
veo sumnje svakako mora ostati, jer zene mora biti pomalo tajanstvena.
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim
pa ako nisi murdok,jesil neka baba?
Nope ja sam djed ..mraz , a ne neki tamo sveti nikola
vec pomisli da ova nije potegla,,konobaru dizem te sa svakim urcom...
Sto je baustelac, hladnoca pa arbeitsfrei ..jebiga hoce to kada se petljas u domene koje ne razumijes. Ako ti treba podrska ili pomoc..samo se javi..ja sam tu za tebe Samo moras staviti carapu..ili ono bijese cizma u , ili na ...
Hajde prestani da nipodaštavaš coveka i komuniciraj normalno, koliko je to moguce. Mislim da nema smisla. A ti? :) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 17:28:14
|
nema pomoci!!!
Nema smisla
a nemoj sad tako,pa nije nista bilo,izdrzat ces ti,nisi klinjo. drz se.
Naravno da nije bilo nista..u tvojim ocima..ali mnogi ti se smiju |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 17:32:11
|
Diss manhunter..jel ti se to javljaju na PM , pa si se odlucio ubaciti u zajebanciju , ili si se probudio iz zimskog sna.
Mogao bi pokretac topica i tebe ubaciti u konkurenciju. Mislim da ima smisla, a ti? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/12/2012 : 17:36:12
|
Diss manhunter..jel ti se to javljaju na PM , pa si se odlucio ubaciti u zajebanciju , ili si se probudio iz zimskog sna.
Mogao bi pokretac topica i tebe ubaciti u konkurenciju. Mislim da ima smisla, a ti?
Ma kakvi, ja sam uvek tu, samo me mrzi da pišem.. ;)
A što se tvog predloga tice, ja sam van svake konkurencije. :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 17:43:32
|
quote: Originally posted by manhunter
Mogao bi pokretac topica i tebe ubaciti u konkurenciju. Mislim da ima smisla, a ti?
Ma kakvi, ja sam uvek tu, samo me mrzi da pišem.. ;)
A što se tvog predloga tice, ja sam van svake konkurencije. :D
Zelis titulu Naj egocentrika za sebe ..hehehe.. Konkurencija je ipak jaka |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 17:45:34
|
nema pomoci!!!
Nema smisla
a nemoj sad tako,pa nije nista bilo,izdrzat ces ti,nisi klinjo. drz se.
Naravno da nije bilo nista..u tvojim ocima..ali mnogi ti se smiju
murdoc. ovdje ja. 1 od 2. meni nije smijesno, i cak od 2 uz tebe ne stoji 1. A i da su 2, to jos nije vecina, nisu mnogi ..kako se voli pisati po forumima. Tutta mi je simpa, i nije zabava to kako se obracas nekome, osim tebi samome.
Govori ti tvoj alter ego.
Obuci jaknu, prosetaj. Razmisli! Poslije se vrati.
pliz. - nema smajlija za tvoju zensku stranu koji trepce okicama.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 17:48:36
|
Primljeno na znanje alter ego Necu vise o tuti bugarinu |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/12/2012 : 17:49:24
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by mr murdoc Mislim da ima smisla, a ti?
naravno da nema, autor nije mislil na ozbiljne egocentrike...
Pacijente .. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 18:27:43
|
quote: Originally posted by zorglub
quote: Originally posted by zorglub Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
e baš o tome govorim, zar se ne bi trebali ponašati normalno...forumaš kao forumaš, kakve veze ima spol?
bojim se da vecina samo zna za pojam ravnopravnost (spolova/ljudi) ali ga u praksi ne zna provest (:
a sad vi nastavite za svojim predrasudama prema muško-ženskim odnosima....
Ne znam o kakvoj ravnopravnosti i nepoštovanju iste pricaš. To za "zaseban forumski entitet" sam se malo pravio pametan, isto kao da sam napisao i forumaš/ica. Sa ženama imam zdravu i normalnu komunikciju u pravom životu, nema razloga da na internetu bude drugacije, ma koliko bile endemska vrsta na stripovskim forumima. :)
o tome ja uopce ne govorim, otkud ti sad to???
a kakvoj ravnopravnosti? Pa o takvoj da su žene i muškarci isto, te nema potrebe naglašavati kakav imaš odnos sa ženama. Valjda isti kao i sa muškarcima, kakav bi drugacije imal ako shvacaš kaj pojam ravnopravnost znaci (doslovno)?
p.s. nikaj osobno ali kad smo se vec uhvatili objašnjavanja
Nepoštovanje ravnopravnosti.
Žene i muškarci nisu isto. Ravnopravnost ne treba mešati sa jednakošcu. Naravno, u jednoj ravni, kao ljudska bica, smo svi mi isti, ali opet smo i svi dovoljno razliciti i jedinstveni. I isto kao što bi pojava crnca u tvom selu od hiljadu ljudi izazvala pažnju i on ne bi bio smatran obicnim clanom zajednice, tako i pojava jedne žene na ovom forumu nastanjenom muškarcima izaziva dodatnu pozornost i tu nema niceg neobicnog, niti treba tražiti neku lošu nameru. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 18/12/2012 : 18:38:51
|
quote: Originally posted by zorglub Žene i muškarci nisu isto.
prepostavil sam da tak misliš i zato sam napisal da nemam više volje...
a usporedba ti je potpuno pogrešna; u susjednom selu je bil veterinar crnac i nakon par mjeseci više ga nitko nije doživljal neobicno, a žene su medu nama oduvijek i još uvijek ih neki doživljavaju neobicno (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 18/12/2012 18:39:56 |
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 18/12/2012 : 20:34:52
|
quote: Originally posted by zorglub Žene i muškarci nisu isto.
prepostavil sam da tak misliš i zato sam napisal da nemam više volje...
a usporedba ti je potpuno pogrešna; u susjednom selu je bil veterinar crnac i nakon par mjeseci više ga nitko nije doživljal neobicno, a žene su medu nama oduvijek i još uvijek ih neki doživljavaju neobicno (:
Poredenje je odlicno, ti si ga cak unapredio i konkretnim primerom. Da niko nije primetio da je veterinar crnac kada je prvi put došao u selo, imalo bi smisla. Primere ksenofobije imaš i u prirodi, gde stado odbacuje crnu ovcu. Nadam se da su ljudi valjda toliko evolutivno sazreli da ne diskriminišu druge zato što su razliciti od njih, ali me stvarnost uverava da je drugacije.
Na žene su se naravno svi navikli, ali kada je ona jedna u društvu hiljadu i nešto muških forumaša doživljavace je drugacije, barem u pocetku. I tako dalje, nemam ni ja više volje za ovu diskusiju, tako da se odjavljujem. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/12/2012 : 16:03:55
|
zahvaljujem se svima koji su ovdje glasali za mene u ovoj utrci za najljepseg forumasa, s obzirom da sam na prvom mjestu. Moram vam priznati da imate dobar ukus. Cak sam bio primoran da glasam sam za sebe, ne zbog mene, vec zbog sviju vas. Ova pobjeda nije samo pobjeda moje ljepote, vec i pobjeda za mir u svijetu i pobjeda dobrog ukusa, sto je rijetkost u ovom danasnjem svijetu prepunom kica. Hvala od srca, vas ljepotan, Mister stripovi.com King Warrior |
Edited by - King Warrior on 20/12/2012 16:05:51 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany