Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 15:02:54
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by brni
@dosada
Dobro ti si se cinkaria sa sawitchem..a posto njega vise ovdje toliko nema vjerovatno si izgubia interes..za ostalo ne znam i nisam primjetia..
ma daj, pa jesi maloprije rekel kaj si rekel...kaj se sad povlaciš kad se svode racuni, sad se junaci da te vidim (a i ostali). Uostalom imaš i svoju ljubavnicu koja te prati i pomaže ti u optuživanju, kao i ti nju pa vam je lakše...
Pa ako si cinka samo jednog lika cinker si..stojim pri tome da si i dalje cinker..samo kazem znam da si cinka sawitcha na onom topicu..u stvari reka si da prijavis svakog sumnjivog..na to sam mislia..a tome ima vec..pamcenje me jako dobro sluzi ali mozda sam u krivu..
Daj ne kenjaj..ti cinkaris (ne samo ti naravno) ko zna koliko dok smo ja i wele ovo prvi put spomenuli a viruj u meni kuha vec dugo sta se ovoga tice.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 21/12/2012 15:05:16 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/12/2012 : 15:04:26
|
A da se vi potrpate negdje privatno u cetiri oka ili pm-a, da ne moramo gledati kako se ovdje javno volite? Jer ocita je obostrana ljubav... I besmisao ovog topica osim što poziva na spamanje... Na tragu onih istih koji se prozivaju. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:06:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
A da se vi potrpate negdje privatno u cetiri oka ili pm-a, da ne moramo gledati kako se ovdje javno volite? Jer ocita je obostrana ljubav...
Mislis da se sluzimo njihovim metodama..ne hvala.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 15:08:55
|
jebe mi se za Tuttu ili bilo koga drugog, odgovaram i djelujem samo sam za sebe....jel prihvacaš ili je to samo tvoje uobicajeno mlacenje prazne slame?
p.s. evo ja ove tjedne pomicem i na mjesece (u posljednja 4 mjeseca, od 15. kolovoza)!
Neka mala,mirna budi.Sam si priznao da si cinkario a i manhunter je jednom u Punisheru napisao da mu stalno saljes poruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:12:00
|
Dobro dosada nikad nije skriva da cinkari..ali evo sad govori da je zadnjih mjeseci evoluira.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 15:12:40
|
@brni
sve ste vi svojim pisanjem rekli o sebi....samo si naslov teme mijenjal 3 puta u roku pola sata. Pametnom dosta!
a ja sam prijavljival svaki politicki upis u srpnju i polovicom kolovoza iz svojih principijelnih razloga...jednostavno je nedopustivo da se pljuje po državama i ljudima, i da se odredene pojave prikazuje jednostrano (kak to jedan dio forumaša voli prikazivat). E pa ako je nekaj zabranjeno, onda je zabranjeno za sve ili nije zabranjeno za nikog. Covjek sam koji takve stvari želi ispraviti. Kad sam videl da modovima nije u interesu biti objektivan i sankcionirati odredene stvari po istim parametrima, odustal sam od slanja politickih i uvrdljivih odgovora modovima. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:14:45
|
+Covjek sam koji takve stvari želi ispraviti. Kad sam videl da modovima nije u interesu biti objektivan i sankcionirati odredene stvari po istim parametrima, odustal sam od slanja politickih i uvrdljivih odgovora modovima.
Da vidia sam kako ispravljas a svaki drugi topic koji otvoris ima politicke konotacije.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 15:15:00 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:15:59
|
quote: Originally posted by wele
jebe mi se za Tuttu ili bilo koga drugog, odgovaram i djelujem samo sam za sebe....jel prihvacaš ili je to samo tvoje uobicajeno mlacenje prazne slame?
p.s. evo ja ove tjedne pomicem i na mjesece (u posljednja 4 mjeseca, od 15. kolovoza)!
Neka ....
eto, to je hrabri anarhistic...najjaci je na tastaturi! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:17:01
|
+Covjek sam koji takve stvari želi ispraviti. Kad sam videl da modovima nije u interesu biti objektivan i sankcionirati odredene stvari po istim parametrima, odustal sam od slanja politickih i uvrdljivih odgovora modovima.
Da vidia sam kako ispravljas a svaki drugi topic koji otvoris ima politicke konotacije..
|
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:17:15
|
!
a ja sam prijavljival svaki politicki upis u srpnju i polovicom kolovoza iz svojih principijelnih razloga...jednostavno je nedopustivo da se pljuje po državama i ljudima, i da se odredene pojave prikazuje jednostrano (kak to jedan dio forumaša voli prikazivat). E pa ako je nekaj zabranjeno, onda je zabranjeno za sve ili nije zabranjeno za nikog. Covjek sam koji takve stvari želi ispraviti. Kad sam videl da modovima nije u interesu biti objektivan i sankcionirati odredene stvari po istim parametrima, odustal sam od slanja politickih i uvrdljivih odgovora modovima.
Postavljaci barikada,ko to bjese napisao...?A da,ti. Ko si ti da nesto pricas o tim jadnim ljudima na Kosovu?Volio bih da vidim sto bi ti radio da si na njihovom mjestu. Ti da se zalis na politiku na forumu,pokrij se usima i cuti. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:17:39
|
Dobro dosada nikad nije skriva da cinkari..ali evo sad govori da je zadnjih mjeseci evoluira..
to nije napredak, negativnosti u društvu se moraju riješavati a ne od njih bježati...ali kak to tebi objasniti?
Mislis cinkati.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:18:59
|
!
a ja sam prijavljival svaki politicki upis u srpnju i polovicom kolovoza iz svojih principijelnih razloga...jednostavno je nedopustivo da se pljuje po državama i ljudima, i da se odredene pojave prikazuje jednostrano (kak to jedan dio forumaša voli prikazivat). E pa ako je nekaj zabranjeno, onda je zabranjeno za sve ili nije zabranjeno za nikog. Covjek sam koji takve stvari želi ispraviti. Kad sam videl da modovima nije u interesu biti objektivan i sankcionirati odredene stvari po istim parametrima, odustal sam od slanja politickih i uvrdljivih odgovora modovima.
Postavljaci barikada,ko to bjese napisao...?A da,ti. Ko si ti da nesto pricas o tim jadnim ljudima na Kosovu?Volio bih da vidim sto bi ti radio da si na njihovom mjestu. Ti da se zalis na politiku na forumu,pokrij se usima i cuti.
sad vec sumnjam da su wele i brni jedno...imaju strahovito istancan dar za nerazumijevanje napisanog. |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:19:56
|
Dobro dosada nikad nije skriva da cinkari..ali evo sad govori da je zadnjih mjeseci evoluira..
to nije napredak, negativnosti u društvu se moraju riješavati a ne od njih bježati...ali kak to tebi objasniti?
Mislis cinkati..
ja svoje napisal, a i ti shvatil u skladu sa svojim sposobnostima. |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:20:18
|
sad vec sumnjam da su wele i brni jedno...imaju strahovito istancan dar za nerazumijevanje napisanog.
Ne govorim jezik cinkera.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:21:03
|
sad vec sumnjam da su wele i brni jedno...imaju strahovito istancan dar za nerazumijevanje napisanog.
Razumijemo te mi dobro,ne brini.I tebe i frankfurtskog bludnika. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:22:51
|
Mislis cinkati..
ja svoje napisal, a i ti shvatil u skladu sa svojim sposobnostima.
Pa sta onda raspravljas sa mnom..kad si na tako visookoj intelektualnoj razini.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:26:42
|
Razumijemo te mi dobro,ne brini.I tebe i frankfurtskog bludnika.
brniju sam poslal privatnu poruku pa ga zamoli dati objasni neke pojedninosti...pa prosudi sam jel razumiješ ili ne?
@brni nisam ja uopce na visokoj razini...samo malo iznad prosjeka! |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:28:34
|
Razumijemo te mi dobro,ne brini.I tebe i frankfurtskog bludnika.
brniju sam poslal privatnu poruku pa ga zamoli dati objasni neke pojedninosti...pa prosudi sam jel razumiješ ili ne?
Jbg stari ponovit cu ti i ode..nisam ti kriv sta si se pripozna.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:29:04
|
Brni,javi mi te pojedinosti...gle dosado,tvoj najveci problem je sto si zeljan paznje na obicnom forumu pa stoga upadas nepozvan gdje god vidis sansu da zapalis topik. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:29:54
|
Dosadin glavni problem je njegova profesionalna deformacija..on bi nas sve odgaja..jbg stari ne ide to tako.. I ja znam dobro na koji nacin funkcioniras..i razuimn te skroz..zato mi je i drago sta mi saljes na PM..ocito i ti mene razumis..
|
Edited by - brni on 21/12/2012 15:31:39 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:32:15
|
Dosadin glavni problem je njegova profesionalna deformacija..on bi nas sve odgaja..jbg stari ne ide to tako..
nemreš preodgojiti dijete od 13 godina, a kamoli vas klincariju od 20-24 godine.
Ali iz svake rasprave navcite ipak neke nove spoznaje...znaci poucavanje da preodgoj ne! |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 15:33:51
|
i to sam objasnil brniju na PM....
p.s. forum je javna stvar!
Zasto se onda bunis na onom mom topiku?Valjda imam pravo da kazem da je Tuta sramota za ovaj forum? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 21/12/2012 : 15:34:49
|
Ovaj topic me neodoljivo asocira na Seinfelda. Serija ni o cemu, pa tako i ovo
Divim vam se kako imate volje i vremena. |
|
|