Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 15:36:49
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by wele
Brni,javi mi te pojedinosti...gle dosado,tvoj najveci problem je sto si zeljan paznje na obicnom forumu pa stoga upadas nepozvan gdje god vidis sansu da zapalis topik.
i to sam objasnil brniju na PM....
p.s. forum je javna stvar!
Slazem se ali kako ja mogu znati sta si sve cinka a da je ostalo u tajnosti..dobro ako je samo politika i uvrede onda si i u pravu..je da je to sirok pojam ali ok.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 21/12/2012 15:37:44 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 16:44:03
|
quote: Originally posted by brni
Jos se nije stavia kljuc..ajde globinjo stani iza svog pulena..
Predvidjam kljuceve na oba topika bez ikakvog objasnjenja,to je tako u stilu nasih moderatora samo da je njihov baustelac miran,ostale ko jebe |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 16:49:02
|
Mislim da je dobro da su topici otvoreni i da se islo sa ovim ovako javno..jer u mnogo stvari se Tutta pravia glup i isa perfidno provocirat i uvik bi netko drugi ispa "villian" a sve to pod pokroviteljstvom vrlih nam moderatora a najvise pod globinjovim..kakva je tu veza u pitanju ne znam ali nije fer prema ostalim forumasima.. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12496 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 21/12/2012 : 17:01:32
|
Predvidjam kljuceve na oba topika bez ikakvog objasnjenja,to je tako u stilu nasih moderatora samo da je njihov baustelac miran,ostale ko jebe
Covjek ima ime (nick). Zašto mu se obracaš sa bauštelac? Je li to kod vas neka uvreda? |
Have mercy |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:02:48
|
Mislim da je dobro da su topici otvoreni i da se islo sa ovim ovako javno..jer u mnogo stvari se Tutta pravia glup i isa perfidno provocirat i uvik bi netko drugi ispa "villian" a sve to pod pokroviteljstvom vrlih nam moderatora a najvise pod globinjovim..kakva je tu veza u pitanju ne znam ali nije fer prema ostalim forumasima..
Slazem se...kad su bili aktuelni oni zapaljivi topici o vjeri i pederima on se nije vadio iz njih,svakakve je gluposti tu pisao.Tu je gomila forumasa banovana,jos vise njih opomenuti a Tuta nista. Opet cu ponoviti,da je kojim slucajem Vronski otvorio koju od onih debilnih Tutinih tema moderatori bi,kao i uvjek,napisali neku opasku tipa stidi se,mator si covjek,sramota za ovaj forum,...dok se Tuti sve tolerise. Dakle moderacijo: Zasto forumas Tutta ima povlascen status? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:02:49
|
quote: Originally posted by izivko
Predvidjam kljuceve na oba topika bez ikakvog objasnjenja,to je tako u stilu nasih moderatora samo da je njihov baustelac miran,ostale ko jebe
Covjek ima ime (nick). Zašto mu se obracaš sa bauštelac? Je li to kod vas neka uvreda?
To je Mairosu izvalia..
Ja sam isto radia na bausteli jedno vrime dok nisam zavrsia faks.. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12496 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:07:28
|
quote: Originally posted by izivko
Sad si sigurno puno pametniji?
Krivo si shvatia..mislia sam u kontekstu da sam radia to s gustom..sad radim ovo sta mi je struka ali def. ne podcjenjujem taj posal..ne bi ga u protivnom nikad ni radia..na kraju krajeva para je bila dobra i pomoglo mi je u skolovanju.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 17:08:10 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38020 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 17:27:35
|
quote: Originally posted by wolf
Ovaj topic me neodoljivo asocira na Seinfelda. Serija ni o cemu, pa tako i ovo
Divim vam se kako imate volje i vremena.
ima stvari kojih se da zakljuciti iz svake rasprave pa tak i ove...evo, ja sam utvrdil svoj stav o brniju koji sam pocel graditi nakon njegovog upisa kojeg je objavil za vrijeme bana...onaj podugacki odgovor koji sad više ne postoji, kao ni one sve zakljucane teme. Tam se vec dalo naslutiti da lik puno prica i voli se predstavljati kao jaka licnosti, a u stvari je vrlo podložan promjenama svoji stavov tj. povladuje se za drugima. Na ovoj temi je to i potvrdil. Kako? Pa jednostavno je nekoliko puta iuzmjenil naslov, kroz razgovor lutal u odgovoru koja je tocno svrha otvaranja teme (ukazivanje nepravilnosti je tvrdil meni, da bi nemanji tvrdil kak je svrha ismijavanje cinkarenja i sl.) i kao vrhunac, odnos prema meni...prvo me lažno optužuje, a onda kad se u tome izgubil pokušava pomirljiv tonom skrenuti na druge teme (ne znam u cemu sam se ja to trebal prepoznati) da bi na kraju ipak skroz skrenul na tuttu (: Eto, rasprava je itekak poslužila...
p.s. onaj mali anrhistic je bar dosljedan u svojim napadima, tu je sve po starom....i dalje traži pomogace u proganjanju forumaša (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:32:48
|
ima stvari kojih se da zakljuciti iz svake rasprave pa tak i ove...evo, ja sam utvrdil svoj stav o brniju koji sam pocel graditi nakon njegovog upisa kojeg je objavil za vrijeme bana
A mislis da se ja zamaram sa likom ka sta si ti ili gradim ikakvo misljenje o tebi..iz ove rasprave se da zakljuciti da ti nista drugo ne radis u zivotu nego pratis ko sta pise po ovom forumu kako bi moga doc i prosipati svoju pamet i dokazivati intelektualnu inferiornost drugih clanova.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:35:43
|
Tacno tri godine sam na forumu i do sad nisam vidio da moderator brani forumasa od zajebancije drugih. Primjer?E'o
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by zorglub
Ajde ajde, malo se šalimo, šta ste tako ozbiljni.
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
veo sumnje svakako mora ostati, jer zene mora biti pomalo tajanstvena.
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim
pa ako nisi murdok,jesil neka baba?
Nope ja sam djed ..mraz , a ne neki tamo sveti nikola
vec pomisli da ova nije potegla,,konobaru dizem te sa svakim urcom...
Sto je baustelac, hladnoca pa arbeitsfrei ..jebiga hoce to kada se petljas u domene koje ne razumijes. Ako ti treba podrska ili pomoc..samo se javi..ja sam tu za tebe Samo moras staviti carapu..ili ono bijese cizma u , ili na ...
Hajde prestani da nipodaštavaš coveka i komuniciraj normalno, koliko je to moguce. Mislim da nema smisla. A ti? :)
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:39:06
|
jel vrijeme za promijenu naslova teme?
ne pratim nikoga, a to kaj mi nije problem pamtiti malo više nisam ja kriv. Ja znam da je nekima napor pamtiti kaj je bilo prije par dana i tko je kaj tad rekel i shvacama to. Dajte onda i vi shvatite da nije to bas svima napor (a kamoli zamaranje) vec da ima ljudi koji jednostavno pamte i sve kaj u zivotu delaju, delaju s ukljucenim mozgom. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:43:04
|
Tacno tri godine sam na forumu i do sad nisam vidio da moderator brani forumasa od zajebancije drugih. Primjer?E'o
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by zorglub
Ajde ajde, malo se šalimo, šta ste tako ozbiljni.
Just_Charlie, što se mene tice, posmatram te kao zaseban forumski entitet. Mada veo sumnje ostaje.
veo sumnje svakako mora ostati, jer zene mora biti pomalo tajanstvena.
-skoro ste mi skrivili srcani udar, a nitko ne bi zalio zamnom, jer nisam ni postojala .. Duzni ste mi svi redom kavu, pice, cokoladu, sladoled, sendvic, pa kad to pojedem iznova: kavu, pice .. i tako dok vas ne unistim
pa ako nisi murdok,jesil neka baba?
Nope ja sam djed ..mraz , a ne neki tamo sveti nikola
vec pomisli da ova nije potegla,,konobaru dizem te sa svakim urcom...
Sto je baustelac, hladnoca pa arbeitsfrei ..jebiga hoce to kada se petljas u domene koje ne razumijes. Ako ti treba podrska ili pomoc..samo se javi..ja sam tu za tebe Samo moras staviti carapu..ili ono bijese cizma u , ili na ...
Hajde prestani da nipodaštavaš coveka i komuniciraj normalno, koliko je to moguce. Mislim da nema smisla. A ti? :)
e moj wele još jedan primjer tvoje krive konkluzije na osnovu nekih premisa (rekoh baš maloprije da je ova rasprava pokazala kak kod tebe nikaj novog)!
ovo je upozerenje zbog uvreda i potpuno je ispravno...ovdje se samo postavlja pitanje zakaj to modovi ne rade cešce? |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 17:48:48
|
patim jedino zbog nedostatka THC-a,
opet si se pripozna.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/12/2012 : 17:57:37
|
@King Zelja ti je ispunjena..
Ovaj naslov ti je najbolji do sada aj da vidimo dalje, danas si nesto posebno kreativan. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:00:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
aj da vidimo dalje, danas si nesto posebno kreativan.
Cekam da se dosada javi pa ga promjenim sukladno njegovim postovima..znam da on to voli.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:04:04
|
patim jedino zbog nedostatka THC-a,
opet si se pripozna..
kad si proziran, potpuno je bilo ocekivano da buš opet promenil naziv teme...nema to veze s prepoznavanjem!
Ko je sad proziran.. |
|
|
Topic |
|