Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 18:04:41
|
quote: Originally posted by dosada
kaj imaš cekat, ja se javljam brzo nema tu cekanja!
Pa znam kad nista drugo ne radis nego patroliras po forumu i prijavljujes.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 18:06:12
|
quote: Originally posted by brni
kaj imaš cekat, ja se javljam brzo nema tu cekanja!
Pa znam kad nista drugo ne radis nego patroliras po forumu i prijavljujes..
ali onda i ostani kod toga nemoj se za par strana ispricavati (u rukavicama)...
vidim ti imaš i drugog posla |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:08:43
|
ali onda i ostani kod toga nemoj se za par strana ispricavati (u rukavicama)...
Mislis onako kako ti provociras..ne ja kad provociram onda provociram da svi znaju..kad se ispricavam isto tako..druga stvar sta ti jedino znas na PM..ali dobra ti je retorika..javno je samo kad tebi to odgovara..lipo si to iskoristia u ovom topicu.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 18:09:30 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 21/12/2012 : 18:10:27
|
gospe moja!
ja znam da postoji likarija za procistit organizam, ali vi ste si topic otvorili za to.
I ko se sad smije usudit predloziti ispravan naslov teme? Idem probati, stitovi mi i pancirka - na maksimum.
"Topic za ubit` dosadu".
idem sad, imam posla, ali cu poslije doc`
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:11:10
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
"Topic za ubit` dosadu".
bravo evo stavit cu.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 18:16:34 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/12/2012 : 18:11:27
|
quote: Originally posted by wele
Stavi neki normalan naslov,nece nas shvatiti ozbiljno ovako...
Pa to i jeste ozbiljan naslov "King Warrior je Casanova foruma". Wele, ma da ti nisi pomalo ljubomoran na mene. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:13:18
|
Ostavit cu ovaj jos jedno vrime..znam koliko znaci Kingu..nakon toga stavljam prijedlog od Carlijevke.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:16:37
|
@dosada
Dobro ti si se cinkaria sa sawitchem..a posto njega vise ovdje toliko nema vjerovatno si izgubia interes..za ostalo ne znam i nisam primjetia..
ma daj, pa jesi maloprije rekel kaj si rekel...kaj se sad povlaciš kad se svode racuni, sad se junaci da te vidim (a i ostali). Uostalom imaš i svoju ljubavnicu koja te prati i pomaže ti u optuživanju, kao i ti nju pa vam je lakše...
Pa ako si cinka samo jednog lika cinker si..stojim pri tome da si i dalje cinker..samo kazem znam da si cinka sawitcha na onom topicu..u stvari reka si da prijavis svakog sumnjivog..na to sam mislia..a tome ima vec..pamcenje me jako dobro sluzi ali mozda sam u krivu..
Daj ne kenjaj..ti cinkaris (ne samo ti naravno) ko zna koliko dok smo ja i wele ovo prvi put spomenuli a viruj u meni kuha vec dugo sta se ovoga tice..
ovdje si prije promjene (sad vidim da si editiral odgovor) tvrdil da sam u pravu kaj ponekad prijavima politicki odgovor ili uvredu...tj. isprical si se u rukavicama za ona baljezganja na prve dvije stranice i optužbe o cinkareju (krivi pojam kak sam ti objasnil privatno, kad vec spominjes PM)nek ljudi znaju kaj sam ti objašnjaval pna PM-znacenje pojmova). Isto kao i kaj nikak da napišeš pravi razlog otvaranja ove teme i na koje to nepravilnosti ukazuješ!? Još jednom si dokazal kak si direktan...kao i nebrojeno puta dosad! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:19:11
|
isprical si se u rukavicama za ona baljezganja na prve dvije stranice i optužbe o cinkareju (krivi pojam kak sam ti objasnil privatno, kad vec spominjes PM)nek ljudi znaju kaj sam ti objašnjaval pna PM-znacenje pojmova).
Ne nisam ti se nista isprica..i kao sta rekoh javno je kad tebi to odgovara..kao sad..jadno..ovo sam i trazia da napises.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 18:22:58 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:20:50
|
Ja na forumu nisam bija 6-7 miseci a ne citaju mi se stari postovi tako da ne mogu znat neke stvari..iz tog razloga mogu nesto pogresno shvatit.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:26:03
|
Isto kao i kaj nikak da napišeš pravi razlog otvaranja ove teme i na koje to nepravilnosti ukazuješ!?
Imas sve lipo objasnjeno..pa nisam ja ti pa cu poput pickice ic tuzakat manhunteru.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:26:26
|
isprical si se u rukavicama za ona baljezganja na prve dvije stranice i optužbe o cinkareju (krivi pojam kak sam ti objasnil privatno, kad vec spominjes PM)nek ljudi znaju kaj sam ti objašnjaval pna PM-znacenje pojmova).
Ne nisam ti se nista isprica..i kao sta rekoh javno je kad tebi to odgovara..kao sad..jadno..
meni odgovara da ne znaju baš svi kak ne kužiš osnove...ali kad je tebi svejedno onda je najmanji problem da se to kaj ja napišem objavi i ostalima (a moš mislit kak ih zanima ) pa evo: politika je sve oko nas i sve more imat politicke konotacije...
ja sam odustal od obavještavanja nadležnih jer nisu subjektivni i pronašel bolji model da se cuje i druga (treca) strana!
p.s. cinkanje je odavanje tajni i u tajnosti. Kad se to radi javno i prokazuje na javne stvari onda nema govora o cinkanju. Kad vec koristiš neki pojam navci i njegovo znacenje!
i odgovor još jedan: nisam se ja nis pripozna. Neki mi ide na kurac preseravanje i predstavljanje odredenih forumaša (i tebe) kao nekih faca na forumu a obicne ste muhe kad vas se pokaže onakvima kakvi jeste. I još ste onak u paru da bi bili jaci, jer ocito kao pojednici niste ni muhe, vec komarci.
a poruku sam ti poslal da ti objasnim stvar koju nisi shvatil (kao ni wele)! Samo wele nije ni dostojan da mu šaljem PM, za razliku od tebe!
p.s. a ti ne lutaj...bolje bu za tebe, a drugima je ionak svejedno osim kad komuniciraju s tobom! |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:28:22
|
Eto sad se cili forum moze diviti tvojoj pameti i nacitanosti..samo ja jos ne shvacam zasto komuniciras sa mnom..to mi nije jasno.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 18:28:38 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:31:36
|
Kad covik pogleda sta neki ljudi stavljaju na ovaj forum dode ti muka..
A sta mislis zasto sam otvoria ovaj topic..tija sam vidit koliko ce mu tribati da uoci ovaj topic i ode cinkati mudovima..
Ni manje ni vise nego 3 minute..
quote: Originally posted by brni Ne napadam ja nikoga..samo upucujem na nepravilnosti..i to ovako a ne cinkanjem..
quote: Originally posted by nemanja93
A sta je to bilo, ako moze objasnjenje? :)
Odes na weleov topic "apel moderatorima" u kritike a onda na kim kardashian u stripovi..
Ali ovdje se prvenstveno radi o tome da wele i ja ne podnosimo cinkere..
bome jesi...jedinstven stav od pocetka do kraja!
p.s. ne pada mi na pamaet otvarati teme o gacicama ili kardašijan (ili kak vec) da bi saznal na kaj brni ukazuje. Znam samo da si zajedno sa svojom ljubavnicom (anarhisticem) krenul u nekakve obracune s pojedinim forumašima. A razlog? Pa vjerojatno taj kaj ne razmišljaju na nacin na koji ti razmišljaš, pa ti se i ne svidaju (: |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 18:33:53
|
Eto sad se cili forum moze diviti tvojoj pameti i nacitanosti..samo ja jos ne shvacam zasto komuniciras sa mnom..to mi nije jasno..
jebe mi se kome se forum divi, puno mi je važnije da forumaši vide tko piše jedno a misli drugo (ili luta u mišljenju)...
to ti je odgovor i na drugo pitanje. Svojim odgovorima govoriš o sebi a ja sa svojim o sebi i to je to... |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:07:10
|
nisam se ja nis pripozna. Neki mi ide na kurac preseravanje i predstavljanje odredenih forumaša (i tebe) kao nekih faca na forumu a obicne ste muhe kad vas se pokaže onakvima kakvi jeste. I još ste onak u paru da bi bili jaci, jer ocito kao pojednici niste ni muhe, vec komarci.
Haha ova ti je bila dobra..da mozda i jesmo..bar ovdje virtualno..u stvarnosti si ti komarac..ili moljac..njega je lakse zgazit.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:12:36
|
a poceli smo i fizicki prijetit..
Ovo je tebi prijetnja..haha..drz se ti virtualnog svita samo.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:16:39
|
da, obicno se nekog gazi iz zajebancije!
Ne samo kazem da je takve lako zgazit..nisam ti prijetia..sta ti je..pritit takvom intelektu.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:25:25
|
Ne brini se necu ti ja nista..ko ce nam odgajat pustu dicu i radit od njih ljude.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Topic |
|