Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 19:36:59
|
quote: Originally posted by brni
Jeli sam ja to reka ljude..mislia sam Brejvike..
a opet se predomišljaš...bez brige, za par min buš opet mislil nekaj trece!
i jesi ti kupil ljubavnici rukavice ili si ja sama izabrala? S obzirom da anrhistici ipak više naginje ljubicastoj od roze! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 21/12/2012 19:38:18 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 21/12/2012 : 19:41:30
|
a, nazvali ste topic "Topic za ubit` dosadu".
Vi ju doista ubijate ovdje.
Kao iduci naziv topica predlazem: "Dokoni um je davolje igraliste".
Znate, nekoc su ljudi prinosili zrtve, moleci se za dobro zdravlje, srecu, bogat urod ljetine, pamet, mudrost, prinoseci kao zrtvu ovcu, janje, kokos ..
Danas se na oltarima tastine zrtvuje ravnopravnost, tolerancija, dostojanstvo covjeka, ne bi li time poznjeli bolji vlastiti ugled, prikazali vecim vlastiti uspjeh, intelekt, mrcvari se necije porijeklo, status, radnje ..
Samo veliki ljudi prihvacaju razlicitost, toleriraju drugacije od onoga sto su sami.
Ja sam staromodna, i ostajem vjerna tim drevnim obicajima u kojima se na oltar prinose darovi prirode, za milost bozanstava, i u vjecitoj sam zavadi sa danasnjim dobom, u kome se za zrtve odabiru ljudi.
Ja znam da je duga nakon kise lijepa zato sto se sastoji od mnogo boja. Ne znam koliko bi zanimljiva bila, i pruzala radost, inspirirala pjesnike i umjetnike, da je siva.
Nije nebo uvijek sivo, par koraka dalje ili stepenica vislje je plavo.
Nije bas tako tesko uciniti taj korak.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:42:44
|
@dosada
Vidim da ti je tribalo za odgovor duze nego obicno ili da citiram tebe: "kaj imaš cekat, ja se javljam brzo nema tu cekanja!"..
Mozda ipak nisi toliki intelekt.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 21/12/2012 19:43:04 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:47:40
|
Stvarno si mustra svoje vrste..javno stavljas ono sta pises priko PM-a a izvrces ono sta netko drugi pise ovdje sta je svima vidljivo..tipicno cinkerski..
Nisam ja izrazia zaljenje napisa sam sljedece:
"Cekam da se dosada javi pa ga promjenim sukladno njegovim postovima..znam da on to voli.."
Ne vidim di ti tu vidis zaljenje..vidis da cekam..strpljiv sam ja covik ne boj se.. |
Edited by - brni on 21/12/2012 19:48:23 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:53:06
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by brni Mozda ipak nisi toliki intelekt..
pa to sam ti vec odgovoril da nisam...proširi malo repertoar tema za razgovor....
Jeli ovo opet pokusaj dokazivanja intelektualne nadmoci? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:56:01
|
Stvarno si mustra svoje vrste..javno stavljas ono sta pises priko PM-a a izvrces ono sta netko drugi pise ovdje sta je svima vidljivo..tipicno cinkerski..
"Cekam da se dosada javi pa ga promjenim sukladno njegovim postovima..znam da on to voli.."
Ne vidim di ti tu vidis zaljenje..vidis da cekam..strpljiv sam ja covik ne boj se..
tak je...i ja ti odgovaram da nemoraš cekati da sam brz. tj. da sam vec odgovoril.
pomoc...pogledaj vrijeme koje je proteklo izmedu ta dva odgovora. ZNaci ja se javljam brzo u smislu da me nemoraš cekat. A to kaj si ti pojam cekanje povezal sa pojmom "glup si, dugo ti treba za odgovor" je nekaj kaj sam tek sad skužil. Ja sam (kak i navek) napisal ono kaj i mislim, problem je sam kaj pojdincu non-stop najobicnije recenice doživljajavaju kao kvantnu fiziku (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:57:01
|
quote: Originally posted by brni Mozda ipak nisi toliki intelekt..
pa to sam ti vec odgovoril da nisam...proširi malo repertoar tema za razgovor....
Jeli ovo opet pokusaj dokazivanja intelektualne nadmoci?
kad smo u pitanju nas trojica (ne zaboravljam tvoju ljubavnicu) nema apsolutno nikakve potrebe za dokazivanjem icega, sve je vidljivo |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:58:05
|
Ne vidim di ti tu vidis zaljenje..vidis da cekam..strpljiv sam ja covik ne boj se..
tak je...i ja ti odgovaram da nemoraš cekati da sam brz. tj. da sam vec odgovoril.
pomoc...pogledaj vrijeme koje je proteklo izmedu ta dva odgovora. ZNaci ja se javljam brzo u smislu da me nemoraš cekat. A to kaj si ti pojam cekanje povezal sa pojmom "glup si, dugo ti treba za odgovor" je nekaj kaj sam tek sad skužil. Ja sam (kak i navek) napisal ono kaj i mislim, problem je sam kaj pojdincu non-stop najobicnije recenice doživljajavaju kao kvantnu fiziku (:
Ne nisam mislia na taj pojam..nego u smislu da si ti toliki intelekt da ti za odgovor ne triba niti minuta da razmislis i napises.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 19:58:41
|
kad smo u pitanju nas trojica (ne zaboravljam tvoju ljubavnicu) nema apsolutno nikakve potrebe za dokazivanjem icega, sve je vidljivo
Haha..vidim da opet to radis..nemos si pomoc.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 20:03:07
|
Bas sam malo gleda..obicno ti je za odgovor potrebno u prosjeku 3 minute..isto onoliko koliko ti je tribalo da gurnes nos u ovaj topic..
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/12/2012 : 20:04:29
|
pomoc...pogledaj vrijeme koje je proteklo izmedu ta dva odgovora. ZNaci ja se javljam brzo u smislu da me nemoraš cekat. A to kaj si ti pojam cekanje povezal sa pojmom "glup si, dugo ti treba za odgovor" je nekaj kaj sam tek sad skužil. Ja sam (kak i navek) napisal ono kaj i mislim, problem je sam kaj pojdincu non-stop najobicnije recenice doživljajavaju kao kvantnu fiziku (:
Ne nisam mislia na taj pojam..nego u smislu da si ti toliki intelekt da ti za odgovor ne triba niti minuta da razmislis i napises..
to je to...samo sam ja grub a ti pristojan. Ali sad kad je podebljano valjda je jasno da je rijec o istoj poanti. Samo, ponovljam, ja kad sam napisal cekanje onda nisam imal tu poantu jer da sam imal onda bi napisal direktno kaj mislim kak i navek! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2012 : 20:10:22
|
to je to...samo sam ja grub a ti pristojan. Ali sad kad je podebljano valjda je jasno da je rijec o istoj poanti. Samo, ponovljam, ja kad sam napisal cekanje onda nisam imal tu poantu jer da sam imal onda bi napisal direktno kaj mislim kak i navek!
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 21/12/2012 : 21:37:12
|
kad smo u pitanju nas trojica (ne zaboravljam tvoju ljubavnicu) nema apsolutno nikakve potrebe za dokazivanjem icega, sve je vidljivo
Ne moze covjek poc' ni pivo s mirom da popije od tebe...sto je dosado?Prcamo te citav dan pa te zaboljelo? |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/12/2012 : 22:05:49
|
a evo i ovog sa roza rukavicima...a kaj se tice prcanja, nisam ja vaše orijentacije ljubavnici.
Izresetasmo te danas,bio ne bio quote: Ajde sad cvilit kod moderatora
A ne,to ste ti i Tutta. Jadan on,ko zna koliki ce mu telefonski racun doc',zvao je Globinja bar deset puta danas |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/12/2012 : 22:07:15
|
quote: Originally posted by dosada odoh ja gledat Bolji Život (završile su reklame)!
Ides da gledas Guzu |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Topic |
|