forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za oženjene/udane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 22:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ajde da vas cujem... kakve vi ulete imate...

ovaj moj prolazi centoprocento

još sam nešto sazno od žena- intelektualci nemogu jebavat, bar ne kako treba, previše im je mozak opterecen, imaju komplexe, ...

Edited by - KRAS on 02/02/2013 22:47:05
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 22:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

'Jes' ti to pišala, a ...?!'

znate kaj milostiva, ženama je pun qrac metrosexualaca i njihovih pickastih uleta i mrsomudenja..sve više su na cijeni elegantne i elokventne seljacine sa darom šarmiranja- poput mene

Edited by - KRAS on 02/02/2013 22:52:30
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 22:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

E odi ga jebi,propade moja ideja o stjecanju imetka...

drž se ti kartera i filtera...to je zatebe pravi poso
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 23:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

javim ti ja kakav je on bio , pa i mi zene znamo ocijeniti sex .. i tvoja takoder

hehe, al nisam još rešio dal cu da vam dam, milostiva... jeste možda intelektualka, umjetnica- takve volim jer oce pravi sex..al morate imat guzicu dobru i njegovana stopala- to je uvjet...i lep vrat- obožavam vratovinu

Edited by - KRAS on 02/02/2013 23:30:33
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 23:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

javim ti ja kakav je on bio , pa i mi zene znamo ocijeniti sex .. i tvoja takoder

hehe, al nisam još rešio dal cu da vam dam, milostiva... jeste možda intelektualka, umjetnica- takve volim jer oce pravi sex..al morate imat guzicu dobru i njegovana stopala- to je uvjet...i lep vrat- obožavam vratovinu

sve bi jos nekako, kako tako moglo proci, ali sumnjam da bi
te moj karakter pustio dalje.. zamjerila bih ti zene, i sve sto si izgradio mastajuci o njima. Bjez odavde, spasi sto mozes

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/02/2013 : 02:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

ajde da vas cujem... kakve vi ulete imate...

ovaj moj prolazi centoprocento

još sam nešto sazno od žena- intelektualci nemogu jebavat, bar ne kako treba, previše im je mozak opterecen, imaju komplexe, ...

http://youtu.be/wwcOJZdtZ2w

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000