forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za oženjene/udane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 20:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

moj te unesrecio kura

Yep..i za Vrapce spreman..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

moj te unesrecio kura

brni brni dabogda ti uletio kurko crni...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 20:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

moj te unesrecio kura

brni brni dabogda ti uletio kurko crni...

Ne sumnjam da si se naprima takvih..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 20:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

znas..ja ne znam gdje su odjednom nestali s topica svi muski kolege forumasi..
ali, ja ti doista vjerujem vecinu toga sto si napisao, i svaka ti je na mjestu sto si o zenama rekao.
da..i ja sam zena.. doduse, malo zajebana, pa me neki rado zovu bitch!

A znas li koja zena je najveca kurva?
Ona koja je odbila, -ne imala, najvise muskaraca.

Stvarno si faca, i imas ono pice od mene, ravnopravna, kakva jesam, ja ti ga placam, ili ga neces piti.

fala ti za ove rijeci, gospojo il gospojce, stvarno mi godi cuti...

žene su od mene napravile stvarno sretnog i uspješnog muškaraca, nemogu vam se nadiviti...

gledaju i prate, eto di su ostali sa ovog topica, samo se ovaj brni blamira jadan, jer šta on zna o ženama...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 20:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

gledaju i prate, eto di su ostali sa ovog topica, samo se ovaj brni blamira jadan, jer šta on zna o ženama...

Bar ga ne primam..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 20:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Ne sumnjam da si se naprima takvih..

brna brna opali te kita crna
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 20:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Bar ga ne primam..

sram te bilo, pored toliko žemskinja ti maštaš kako ga primaš...sram te i stid bilo
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 20:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Bar ga ne primam..

sram te bilo, pored toliko žemskinja ti maštaš kako ga primaš...sram te i stid bilo

Samo opusteno..izadi iz ormara bit ce ti lakse..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 20:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Samo opusteno..izadi iz ormara bit ce ti lakse..

al te dobro praše...

brni brni na mojim mudima pocrni

Edited by - KRAS on 02/02/2013 20:58:57
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 20:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Osim sta bezocno lazes i baze su ti nikakve..pozdrav..

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/02/2013 : 20:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jebote citam ovu konverzaciju izmedu Charlice i Krasa i ne mogu doci sebi od zaprepaštenja hehehe... Kras je car jebac koji bi pricom,stavom i akcijom zastidio i samog Rasputina...U Todorovu sigurno ima podignut spomenik

Wtf?

Edited by - bagi on 02/02/2013 21:00:16
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 21:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Osim sta bezocno lazes i baze su ti nikakve..pozdrav..

pozdrav i tebi, javi se nekad da odemo u grad na zezanje...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 21:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Jebote citam ovu konverzaciju izmedu Charlice i Krasa i ne mogu doci sebi od zaprepaštenja hehehe... Kras je car jebac koji bi pricom,stavom i akcijom zastidio i samog Rasputina...U Todorovu sigurno ima podignut spomenik

kažem ja vama, sve što neznate u vezi žena, slobodno pitajte...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 21:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

zasto mu se smijes?
Cak i da laze da je povalio tolike zene..ja znam da sve ostalo jako dobro razumije.
da..samo se vi smijte

zašto se ne bi smijali?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 21:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

u obliku golemog falusa?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 21:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

u obliku golemog falusa?

pamte me žene po citavoj jugoslaviji...

elvude, jesi znao da ženama nije važna dužina vec debljina...

i vrletan jezik
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 21:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

u obliku golemog falusa?

pamte me žene po citavoj bivšoj jugoslaviji...

elvude, jesi znao da ženama nije važna dužina vec debljina...

i vrletan jezik

sve je to divno,nego si zaboravia ovde bivšoj pa san te ispravia

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

nema kod mene bivših
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 21:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

nema kod mene bivših

to ti je onda poremecaj. nemogucnost suocavanja s prošlošcu,negiranje realnosti i trenutnih geopolitickih odnosa

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/02/2013 : 21:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Krase aj bidi kolega pa mi pošalji sliku i kakav zvucni fajl sa izgovorenom ovom tvojom cuvenom upadicom JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME...Naime sliku bi ti iskoristijo na dva nacina.Prvo izradijo bi je i uvecao te od nje napravijo poster jer ti si od danas moj uzor svjetonazor.Drugi nacin bi kombiniro sliku i zvucni fajl,naime napravijo bi masku s tvojim licem i na vr nosa bi stavijo mikroprekidac koji kad stisneš mali zvucnik iz oko predjela usta izreko bi gromoglasno JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME - prvo bi s tim obogatijo svoj ucmali sexualni život da malo narajcam ženu kad krenemo u onu ustaljenu bracnu cistoredaradi jebacinu a poslije toga ako bide palilo patentiro bi i ponudijo na tržištu zacijelo imajuci u vidu sticanje imetka..Aj bidi drug...
p.s
javi na pe em kakva je Carlica kako se nabada kad je izkonzumiraš nakon dozgovorenog picenca,necu nikom dalje reci...

Eto,tolko od mene...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 21:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

javi na pe em kakva je Carlica kako se nabada kad je izkonzumiraš nakon dozgovorenog picenca,necu nikom dalje reci...

Eto,tolko od mene...

nikad u životu nisam i nebi kompromitirao neku ženu ili je doveo u neugodan položaj neki mpricicama... to je moje prvo i osnovno pravilo kojeg se držim ko pjan plota

a za onaj moj cuveni ulet, slobodno probaj- samo moraš to izgovorit samouvjeren i sa stilom i nema te žene koju nece obuzet strast i požuda

Edited by - KRAS on 02/02/2013 21:31:59
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/02/2013 : 21:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

Eto,tolko od mene...

nikad u životu nisam i nebi kompromitirao neku ženu ili je doveo u neugodan položaj neki mpricicama... to je moje prvo i osnovno pravilo kojeg se držim ko pjan plota

a za onaj moj cuveni ulet, slobodno probaj- samo moraš to izgovorit samouvjeren i sa stilom i nema te žene koju nece obuzet strast i požuda

E ovo je iskustvo! Ovo je beskompromisni jebac! Poslije ove izjave nema šanse da ti brodic ostane nasukan...

Wtf?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 22:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

i svaku zakacim na jednostavno seljacku foru- JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME

hej, evo vica na kojeg me tvoja fora podsjetila

Muškarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom položaju oslonjen na šank.
Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeci, nogama koje u
ritmu muzike titraju po podu, po držanju tijela, naprosto po svemu, može se reci, stereotipni Bosanac.
Dva stola dalje, sama, mirna sjedi lijepa žena.
Reklo bi se da su generacija.
Je li samo dobro ocuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje,
teško je reci, ali da dobro izgleda je cinjenica.

- Mmmm, vidi one mace - pomisli naš glavni junak - baš dobro izgleda.
Kako bi samo rado pricao s njom...
Ali što da joj kažem??
Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pricati s nekom ženom, valjam samo gluposti.
Hm.. Znam !! Reci cu joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogled.
Ma, ne. Radije ne. Ismijat ce me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu.
Možda da joj pošaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi.
Pih, baš sam smotan.

U tom trenutku žena ustaje i odlazi.

- Jebi ga... Stvar se sama od sebe riješila.
Baš sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put.
Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti.
Pa i upucavanje je za ljude.
Što mi može biti, da me odbije ili da pristane ?!
Ni od jednog od tih stvari se ne umire.
Mada bi u ovom drugom slucaju umro od srece.
Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa žena donijela...

Par minuta posle, žena se vraca i sjeda za isti stol.

- Evo je opet !! Vratila se !! To je to !
To mora da je znak ! Mi smo odredeni jedno za drugo !
Sad cu joj prici. Valjda ispricam nešto interesantno!
Sad ili nikad!
Eksira svoj dupli pelinkovac da se okuraži,
provuce ruku kroz kosu, uvuce trbuh, ispravi leda,
lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi,
spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
'Jes' ti to pišala, a ...?!'

A inace, cijeli ti me podsjecas na onu fejs legendu Bozicu Juric, sto ga ta more, leleee.

Bilo je zabavno, hvala na suradnji

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 02/02/2013 22:30:43
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/02/2013 : 22:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
E odi ga jebi,propade moja ideja o stjecanju imetka...

Wtf?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 22:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Krase aj bidi kolega pa mi pošalji sliku i kakav zvucni fajl sa izgovorenom ovom tvojom cuvenom upadicom JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME...Naime sliku bi ti iskoristijo na dva nacina.Prvo izradijo bi je i uvecao te od nje napravijo poster jer ti si od danas moj uzor svjetonazor.Drugi nacin bi kombiniro sliku i zvucni fajl,naime napravijo bi masku s tvojim licem i na vr nosa bi stavijo mikroprekidac koji kad stisneš mali zvucnik iz oko predjela usta izreko bi gromoglasno JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME - prvo bi s tim obogatijo svoj ucmali sexualni život da malo narajcam ženu kad krenemo u onu ustaljenu bracnu cistoredaradi jebacinu a poslije toga ako bide palilo patentiro bi i ponudijo na tržištu zacijelo imajuci u vidu sticanje imetka..Aj bidi drug...
p.s

Eto,tolko od mene...

javim ti ja kakav je on bio , pa i mi zene znamo ocijeniti sex .. i tvoja takoder

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000