Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 02/02/2013 : 19:31:17
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
nisam spremna da ti radam djecu
to sve na pocetku kažu.. ma zezam se malo...
uglavnom,ja smatram da nijedna nemože oddoljeti zovu prirode, ak se dovoljnbo vremena sa njom provede, ak joj se nadu slabe tacke i skrivene erogene cone...
ako nije naravno neka zadrta pa se inati... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:32:42
|
quote: Originally posted by brni
Da u postu povise imas zasto to rade..
ma znam ja zašto to rade, ako iko zna to sam onda ja... tješio sam i ljubio dosad tridesetak udanih žena, raznih profila..od seljancica do žena mafijaša, politicara, jakih privatnika.. |
Edited by - KRAS on 02/02/2013 19:34:04 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/02/2013 : 19:35:53
|
quote: Originally posted by KRAS
ma znam ja zašto to rade, ako iko zna to sam onda ja... tješio sam i ljubio dosad tridesetak udanih žena, raznih profila..od seljancica do žena mafijaša, politicara, jakih privatnika..
Svakako Clive, svakako.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:38:38
|
ma znam ja zašto to rade, ako iko zna to sam onda ja... tješio sam i ljubio dosad tridesetak udanih žena, raznih profila..od seljancica do žena mafijaša, politicara, jakih privatnika..
Svakako Clive, svakako..
i svaku zakacim na jednostavno seljacku foru- JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME
prvo su šokirane jer se tome najmanje nadaju, al skoro svaka pane za slobodu...
eto, probaj pa ceš vidjet dobro popije se i koja šamarcina, al sve je to zaljude |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 02/02/2013 : 19:39:07
|
ma znam ja zašto to rade, ako iko zna to sam onda ja... tješio sam i ljubio dosad tridesetak udanih žena
imam pitanje, za njega imam pojasnjenje.
Moja najbolja dugogodisnja prijateljica je samostalna, slobodna, i sama, vrlo zadovoljna sama. Na temelju nekih saznanja, i dogadaja, jednom mi ona za udane zene rece..(jer nas je jedna udana kao alibi koristila, a nismo znale..ma i druga je, isto.. ) -da je njoj, i mnogima biti na nasem mjestu,te ne bi s k** silazile. I mislim da je to istina. u cemu je fora?
Pitam sada, zasto su udane zene jebezljivije od slobodnih? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:42:25
|
i svaku zakacim na jednostavno seljacku foru- JEBO BI JA TEBE MALA MISLI MALO O TOME
dobro popije se i koja šamarcina, al sve je to zaljude
Ne sumnjam da ti se lice svako malo crveni.. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:42:32
|
Svakako Clive, svakako..
prvo su šokirane jer se tome najmanje nadaju, al skoro svaka pane za slobodu...
eto, probaj pa ceš vidjet dobro popije se i koja šamarcina, al sve je to zaljude
te sto prve opale samar, e, te ne znaju kako prikriti napast .. a najradije bi te podrapale..
takve najvise druge zene zovu droljama |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:44:12
|
Pitam sada, zasto su udane zene jebezljivije od slobodnih?
zato što je to zabranjeno voce, zato što je to grijeh, zato jer se treba više potrudit da ju zakaciš, zato što zna bit opasno, zato što udane ne kompliciraju...
il jednostavno zato što je tude slade.. cula si za onu džingiskanovu poštaplicu- jahat cemo njihove konje i jebat im kcerke i žene da prostiš na ovom vulgarizmu |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:48:23
|
Pitam sada, zasto su udane zene jebezljivije od slobodnih?
zato što je to zabranjeno voce, zato što je to grijeh, zato jer se treba više potrudit da ju zakaciš, zato što zna bit opasno, zato što udane ne kompliciraju...
il jednostavno zato što je tude slade.. cula si za onu džingiskanovu poštaplicu- jahat cemo njihove konje i jebat im kcerke i žene da prostiš na ovom vulgarizmu
ne, ne..nisi shvatio pitanje.. -Zasto su udane zene vise promiskuitetne od slobodnih..kad se dograbe mogucnosti??
A pri tom, takve..ili one koje se suzdrzavaju, i ne oslobode upustiti u te aktivnosti, ili licemjerne pobozne ffrustrirane puce.. najcesce sve ostale zene nazivaju droljama |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:48:41
|
dobro popije se i koja šamarcina, al sve je to zaljude
Ne sumnjam da ti se lice svako malo crveni..
pa i nije baš, znaš žene su site ovih metrosexualnih uleta, ja ti garantujem, sa ovim uletom moš poderat od deset- bar osam njih...
jer se ne nadaju takvom uletu, pa im ostaneš u pamcenju, a negdje se im upali ono da su poželjne, da neko misli o guzici njenoj... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:52:50
|
ne, ne..nisi shvatio pitanje.. -Zasto su udane zene vise promiskuitetne od slobodnih..kad se dograbe mogucnosti??
da da, kasno sam shavtio, šta ste pitali milostiva...milsio sam d apitate zašto su nam jebozovnije...
iz mog iskustva, najviše zato što im kod kuce fali strasti i što sex postane jednolican, dosadan... kažu mi mnoge, da spavaju sa mužem eto da se i to odradi...
nece muž, oko nje da se okrene, da je ucini caricom, da dobije osjecaj da je voljena i tako to... |
Edited by - KRAS on 02/02/2013 20:00:30 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 19:57:05
|
te sto prve opale samar, e, te ne znaju kako prikriti napast .. a najradije bi te podrapale..
takve najvise druge zene zovu droljama
na ovu foru sam zaista mali milion žena i cura opalio..naravno prvog posle šoka, treba nastavit sa dobrom pricom, ja odma predem na lagan bezobrazluk- opet neš neocekivano za njih- da nekažem prijatno iznenadenje |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:04:47
|
da da, kasno sam shavtio, šta ste pitali milostiva...
iz mog iskustva, najviše zato što im kod kuce fali strasti i što sex postane jednolican, dosadan... kažu mi mnoge, da spavaju sa mužem eto da se i to odradi...
nece muž, oko nje da se okrene, da je ucini caricom, da dobije osjecaj da je voljena i tako to...
da.. znaci prati te uspjeh kod udanih... Cak te ovdje smatram dobrociniteljem, jeste da riskiras, ali jesi.. svijeta si postedio mnogih udanih frustriranih baba, koje sve ostale zadovoljne zene nazivaju droljama, i zatvorene su u zacaranom krugu
Pa, hvala ti, u ime svijeta, samo nastavi. ja te smatram prijateljem i imas pice od mene - ja placam. I ne.. imas samo pice, i zahvalu zene, koja se znala suociti sa zavisti, i kojecime, raznih frustriranih zenica, koje nemaju muda poraditi na sebi, pa makar si i dopustile jednoga -tebe. da se konacno posteno pojebu, i shvate kako nije svaka zadovoljna, samostalna, seksi, pozeljna zena drolja - kakva bi ona sama zeljela biti, ali nema muda za to.
|
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:06:29
|
takve najvise druge zene zovu droljama
na ovu foru sam zaista mali milion žena i cura opalio..naravno prvog posle šoka, treba nastavit sa dobrom pricom, ja odma predem na lagan bezobrazluk- opet neš neocekivano za njih- da nekažem prijatno iznenadenje
haa.. izgleda da oboje dobro poznamo zene |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:17:06
|
da.. znaci prati te uspjeh kod udanih... Cak te ovdje smatram dobrociniteljem, jeste da riskiras, ali jesi.. svijeta si postedio mnogih udanih frustriranih baba, koje sve ostale zadovoljne zene nazivaju droljama, i zatvorene su u zacaranom krugu
Pa, hvala ti, u ime svijeta, samo nastavi. ja te smatram prijateljem i imas pice od mene - ja placam. I ne.. imas samo pice, i zahvalu zene, koja se znala suociti sa zavisti, i kojecime, raznih frustriranih zenica, koje nemaju muda poraditi na sebi, pa makar si i dopustile jednoga -tebe. da se konacno posteno pojebu, i shvate kako nije svaka zadovoljna, samostalna, seksi, pozeljna zena drolja - kakva bi ona sama zeljela biti, ali nema muda za to.
da, vole me udate jer znam šta im treba,a i omnogo brakova sam spasio..kolko put mi se desilo, kad me neka udana proba oce ostavit muža. a ja je onda poducim kako da ga privuce, kažem joj kako mu mora popušit i izmasirat prostatu, da mu drekne iz sveg glasa sva ozarena i podredena- KAZNI ME...kažem im, da muško voli dominantno žemsko- da se kad kad obuce u neku uniformu i tako to...
to su male tajne velikih majstora |
Edited by - KRAS on 02/02/2013 20:18:21 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:22:39
|
da, vole me udate jer znam šta im treba,a i omnogo brakova sam spasio..kolko put mi se desilo, kad me neka udana proba oce ostavit muža. a ja je onda poducim kako da ga privuce, kažem joj kako mu mora popušit i izmasirat prostatu, da mu drekne iz sveg glasa sva ozarena i podredena- KAZNI ME...kažem im, da muško voli dominantno žemsko- da se kad kad obuce u neku uniformu i tako to...
to su male tajne velikih majstora
znas..ja ne znam gdje su odjednom nestali s topica svi muski kolege forumasi.. ali, ja ti doista vjerujem vecinu toga sto si napisao, i svaka ti je na mjestu sto si o zenama rekao. da..i ja sam zena.. doduse, malo zajebana, pa me neki rado zovu bitch!
A znas li koja zena je najveca kurva? Ona koja je odbila, -ne imala, najvise muskaraca.
Stvarno si faca, i imas ono pice od mene, ravnopravna, kakva jesam, ja ti ga placam, ili ga neces piti. |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:23:55
|
quote: Originally posted by Just_Charlie ja te smatram prijateljem i imas pice od mene - ja placam. I ne.. imas samo pice, i zahvalu zene, koja se znala suociti sa zavisti,
nema na cemu, može pice, samo cuvaj se da se ne zaljubiš u mene, najbolje neku frendicu povedi... |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:24:43
|
zasto mu se smijes? Cak i da laze da je povalio tolike zene..ja znam da sve ostalo jako dobro razumije. da..samo se vi smijte |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:26:51
|
zasto mu se smijes? Cak i da laze da je povalio tolike zene..ja znam da sve ostalo jako dobro razumije. da..samo se vi smijte
Ma o cemu ti pricas..pa to ti je mali drkadija od 12 godina..
@KRAS
Aj u krpe..kasna je ura..
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:27:37
|
quote: Originally posted by Just_Charlie ja te smatram prijateljem i imas pice od mene - ja placam. I ne.. imas samo pice, i zahvalu zene, koja se znala suociti sa zavisti,
nema na cemu, može pice, samo cuvaj se da se ne zaljubiš u mene, najbolje neku frendicu povedi...
a mogli bi preskociti sranja, ljubav, pice, i odmah na manage a trois preci.
e, vidis..nakon ovog slijedi krizanje svih onih koje bi, a ne mogu. Ja se sebe ne bojim. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:30:29
|
zasto mu se smijes? Cak i da laze da je povalio tolike zene..ja znam da sve ostalo jako dobro razumije. da..samo se vi smijte
@KRAS
bogami je i tebi crtic u 7:15 prosao. |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:31:31
|
bogami je i tebi crtic u 7:15 prosao.
Kako je prosa kad jos uvik traje.. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:32:20
|
quote: Originally posted by Just_Charlie [ a mogli bi preskociti sranja, ljubav, pice, i odmah na manage a trois preci.
e, vidis..nakon ovog slijedi krizanje svih onih koje bi, a ne mogu. Ja se sebe ne bojim.
probo sam jednom sa dvi, al mi nije neš..najbolje je u dvoje, nevolim ni pomagala- dosta su moje ruke, jezik i kita pa da žemsko vrišti od srece... imam i mnog frendica sa kojima ne spavam, samo se družimo...
ja jednostavno volim žensko društvo, ta me lukava i misteriozna bica uvijek iznova iznenade...
i da, kako znaš, ja se nesjecam kad sam nekoj platio cugu- sve žene imaju želju da me gotive
nebi ja niš preskako, ja volim sve faze proc ljubavne...od ocijukanja, preko dodirivanja i sve ostalo |
Edited by - KRAS on 02/02/2013 20:35:39 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 02/02/2013 : 20:33:23
|
@KRAS
moj te unesrecio kura |
|
|
Topic |
|
|
|