forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za oženjene/udane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 18:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

single znaci da nisan oženjen.

ženi se što pre, moj ti je savjet--muškarac bez žene i porodice propada
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 18:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

single znaci da nisan oženjen.

ženi se što pre, moj ti je savjet--muškarac bez žene i porodice propada

a jesi komican

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 18:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ima kako ne..ja svoje zenske odvodim u krevet na posten nacin..ne moran im placat za usluge poput nekih ode..

ja se držim samo udanih, te su najpoštenije, svašta mi pricaju..zato i kažem da znam šta ženama treba
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 18:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

u stranku se ne bi uclanija pa ti si misli

ti si idealist, nema od tog leba
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 18:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

u stranku se ne bi uclanija pa ti si misli

ti si idealist, nema od tog leba

nisan idealist. ne triba mi to u životu. iman svoj put.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 18:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
baš suprotno krasni,ti si idealist

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 18:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

borac...ja bi za svoje namilije sve ucinio, a uclanjenje u stranku je jošnajmanje zlo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 18:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

borac...ja bi za svoje namilije sve ucinio, a uclanjenje u stranku je jošnajmanje zlo

ajde,ajde nisi se za najmilije mora uclanit u stranku.mene ne moš mantat.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 18:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ok, nisam, nije mi bilo nužno, al sam uvelike olakšo sebi put, i spasio se stresa...stvarno neznam šta je loše u tome ?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 18:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

ok, nisam, nije mi bilo nužno, al sam uvelike olakšo sebi put, i spasio se stresa...stvarno neznam šta je loše u tome ?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 18:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Ima kako ne..ja svoje zenske odvodim u krevet na posten nacin..ne moran im placat za usluge poput nekih ode..

ja se držim samo udanih, te su najpoštenije, svašta mi pricaju..zato i kažem da znam šta ženama treba

Ja mazem sve..jedini uvjet da je zgodna i da ima dobre sise i guzice..ostalo me ne zanima..a price nek ostavi za nekog drugog..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/02/2013 18:59:56
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Ja mazem sve..jedini uvjet da je zgodna ima dobre sise i guzice..ostalo me ne zanima..a price nek ostavi za nekog drugog..

jes oženjen ? ženi se moj ti je savjet... žene vole pricat, posebice nakon dobrog orgazma, tad sve kažu što im leži na duši i vole kad ih se pažljivo sluša..dakle, najgora stvar posle svršavanja je, okrenit se na drugu stranu il zapalit cigaru
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ljudi dragi, na današnji dan pre 70 godina, slomljena švapska ofanziva na staljingradu...najveca i najznacajnija bitka u povijesti covjecanstva...

zaš niko ne otvori temu, ko na hrt što je tv kalendar
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 19:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

1. jes oženjen ? ženi se moj ti je savjet...
2. žene vole pricat, posebice nakon dobrog orgazma, tad sve kažu što im leži na duši i vole kad ih se pažljivo sluša..dakle, najgora stvar posle svršavanja je, okrenit se na drugu stranu il zapalit cigaru

1. Ovakav savjet prvi put cujem..
2. Jbt jesi ti jebac ili nekakva baba koja slusa price..price sam slusa sa 18-20..sad kad mi krene sa jadikovkama samo se pokupin ca..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2013 : 19:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

ljudi dragi, na današnji dan pre 70 godina, slomljena švapska ofanziva na staljingradu...najveca i najznacajnija bitka u povijesti covjecanstva...

zaš niko ne otvori temu, ko na hrt što je tv kalendar

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

1. Ovakav savjet prvi put cujem..
2. Jbt jesi ti jebac ili nekakva baba koja slusa price..price sam slusa sa 18-20..sad kad mi krene sa jadikovkama samo se pokupin ca..

eto, i onda se cudiš kad kažem da nemate pojma o ženama... žemsko oce da ju se sluša, posebno nakon orgazma..upamti ovo ko ocenaš
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 19:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

eto, i onda se cudiš kad kažem da nemate pojma o ženama... žemsko oce da ju se sluša, posebno nakon orgazma..upamti ovo ko ocenaš

Da u pravu si ja osobno jako malo znam o zenama, jer mi sluze samo za sex..ko zna jednog dana kad se ozenim mozda cu i saslusat sta ima za reci..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 19:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
citam šta pišete..evo npr. ravnopravnost... pa koja to žena još oce ravnopravnost...

Ja

quote:
eto, kad to cujem, znam da slabo poznajete ženske tajne

znas, ovo mi je prvi topic u zivotu koji sam iznova zapocela citati, - praveci biljeske na papiricu, da sve mogu poloviti..
potom sam odustala.
Bilo je trenutaka u kojima te pozeljeh na megdan izazvati, vec u iducem postu me razoruzas kao zenu, u trecem me nasmijes..

Istina je, na jedan svoj sirov nacin, uspio si otkloniti poneki veo
ispod kojeg se duboko kriju neke zenske tajne..
Poznam zene, razgovaram s njima, mi tada nemamo tajni o tome sto zelimo, i volimo... ti si zene upoznao - ljubujuci s njima..

Mislim da si svojr misljenje o zenama izgradio odabiruci, i ljubujuci
sa odredenim profilom zena..
Ne znam, unatoc biljeskama, i ne mogu dalje..
previse mi je na ovom topicu trenutno informacija drito iz muske duse.. nisam navikla tako cisto i otvoreno, na dlanu, imati uzorak muskarca, ali jedno mogu tvrditi ovdje, i stojim iza toga..
Muskarce pale samostalne, snazne, inteligentne zene.
Jedni ih izbjegavaju, drugi ih zele, ali bas svaki muskarac bi volio imati pored sebe zenu koja sve to jeste, ali da ipak bude malo vise
tip zene, kakvima nas ti opisujes da jesmo.
E, sad..jedne takve doista jesu, i drugo im ne treba, druge se prave da to nisu, a u sebi ceznu za muskarcem poput tebe, a ja..
ja sam oboje.. Samostalna, osjecam se ravnopravnom, ali se volim naci u zagrljaju voljenog, i na trenutak mu prepustiti da bude skiper i mog jedrenjaka..samo na trenutak.. Jer da tren duze potraje, dobio bi otkaz zbog..vec bi se naslo nesto kao razlog..uvijek se nade.. jer ja ne umijem dugo biti "tvoj tip" zene.. ali volim ponekad, a sve ima svoje mjesto i vrijeme trajanja.. Tada, natrag u stvarnost, a ona moj zivot jeste.

ne znam jos, bih li te na megdan pozvala, ili ,, puno informacija za mene..puno pre vise, moram razmisliti.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 02/02/2013 19:16:36
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Da u pravu si ja osobno jako malo znam o zenama, jer mi sluze samo za sex..ko zna jednog dana kad se ozenim mozda cu i saslusat sta ima za reci..

e vidiš, ako je nebudeš slušo, ona ce nac seb nekog da je sluša, to je jedan od razloga zašto se žene kurvaju, jer ih se nesluša posle sexa. vec se pali cigara, pali se teve...

druga stvar zbog cega idu u zijan je strast, u braku se izgubi strast, pa ako neznaš rasplamsat strast, ona ce to seb sama naci...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 19:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

e vidiš, ako je nebudeš slušo, ona ce nac seb nekog da je sluša, to je jedan od razloga zašto se žene kurvaju, jer ih se nesluša posle sexa. vec se pali cigara, pali se teve...

Pa sta da se kurvaju..zene oce malo promjene..isto ka i muskarci..najbolje ti je imat otvoreni brak..lipo svi sritni..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

znas, ovo mi je prvi topic u zivotu koji sam iznova zapocela citati, - praveci biljeske na papiricu, da sve mogu poloviti..
potom sam odustala.
Bilo je trenutaka u kojima te pozeljeh na megdan izazvati, vec u iducem postu me razoruzas kao zenu, u trecem me nasmijes..

Poznam zene, razgovaram s njima, mi tada nemamo tajni o tome sto zelimo, i volimo... ti si zene upoznao - ljubujuci s njima..

previse mi je na ovom topicu trenutno informacija drito iz muske duse.. nisam navikla tako cisto i otvoreno, na dlanu, imati uzorak muskarca, ali jedno mogu tvrditi ovdje, i stojim iza toga..
Jedni ih izbjegavaju, drugi ih zele, ali bas svaki muskarac bi volio imati pored sebe zenu koja sve to jeste, ali da ipak bude malo vise
E, sad..jedne takve doista jesu, i drugo im ne treba, druge se prave da to nisu, a u sebi ceznu za muskarcem poput tebe, a ja..
ja sam oboje.. Samostalna, osjecam se ravnopravnom, ali se volim naci u zagrljaju voljenog, i na trenutak mu prepustiti da bude skiper i mog jedrenjaka..samo na trenutak.. Jer da tren duze potraje, dobio bi otkaz zbog..vec bi se naslo nesto kao razlog..uvijek se nade.. jer ja ne umijem dugo biti "tvoj tip" zene.. ali volim ponekad, a sve ima svoje mjesto i vrijeme trajanja.. Tada, natrag u stvarnost, a ona moj zivot jeste.

ne znam jos, bih li te na megdan pozvala, ili ,, puno informacija za mene..puno pre vise, moram razmisliti.

ljubim ruku milostiva..nisam ja niš loše mislio, malo sam i cirkuzio što jes jes, al da poznajem žene, poznajem...

prihvacam megdan, žene ste milostivije po tom pitanju, nego ove muške sirovine...

odlican post...

p.s.

jesi za neki alkohol, sok, kavu, da prošetamo na sladoled...

Edited by - KRAS on 02/02/2013 19:22:36
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 19:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
I nema ti to veze s ovim sta ti pricas..mi smo jos uvik jednim dijelom zivotnije i oslanjamo se na svoje instinkte..i procitaj malo o jednom pojmu - seksualni diformizam..

Mi jednostavno nismo poligamna bica..

Sta prije to prihvatis to ce ti biti bolje..

ili nastavi slusati naricanja..

Edited by - brni on 02/02/2013 19:23:31
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/02/2013 : 19:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Pa sta da se kurvaju..zene oce malo promjene..isto ka i muskarci..najbolje ti je imat otvoreni brak..lipo svi sritni..

pa ništa ak se kurvaju, ja upravo govorim o tome zašto to rade...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 19:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

pa ništa ak se kurvaju, ja upravo govorim o tome zašto to rade...

Da u postu povise imas zasto to rade..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 19:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

potom sam odustala.

ljubim ruku milostiva..nisam ja niš loše mislio, malo sam i cirkuzio što jes jes, al da poznajem žene, poznajem...

prihvacam megdan, žene ste milostivije po tom pitanju, nego ove muške sirovine...

upravo si se pravo zeznuo, po tom pitanju.
"Malo sta jos ume da ubije nezno.." doslovno.
quote:

odlican post...

p.s.

jesi za neki alkohol, sok, kavu, da prošetamo na sladoled...

nisam spremna da ti radam djecu

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000