Prosio sam je nakon 10-ak mjeseci hodanja, ženili smo se pola godine nakon toga, ukupno nahodavanje malo manje od godine i pol. Da je bilo duže, ne bi valjalo! Ženio sam se s previše godina pa nije smilo biti cekanja :) Stara škola srdjandja mi je bila uzor
U braku smo 5 i pol godina, imamo 3 djece, uskoro ce 4. Još da pocnemo stjecati neke ozbiljnije nekretnine....
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Mi zapravo i nismo razmišljali o braku isprva, jer je bilo i drugih važnijih stvari, no kad se neke stvari posložile, rekli smo si zašto ne, ajmo to i službeno ovjekovjecit... Nekako mi je draže kad se to formalizira, uredi, imaš i manje birokratskih problema. Nedajbože da nekome želiš biti krsni kum, e neceš samo tako ako nisi vjencan. I ako mi se i nešto desi, zna se kome ce to prvo pripasti.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
U braku smo 5 i pol godina, imamo 3 djece, uskoro ce 4.
Neka je samo ono zdravo..lako ces za nekretnine..
Hvala ti. Trebala (koliko znamo curica je) bi se roditi krajem ožujka, a do tada moram pripremiti dodatnu infrastrukturu za prihvat novog clana. Ne gine mi farbanje djecje sobe, razmještaj namještaja i još hrpa poslova..
Mi zapravo i nismo razmišljali o braku isprva, jer je bilo i drugih važnijih stvari, no kad se neke stvari posložile, rekli smo si zašto ne, ajmo to i službeno ovjekovjecit... Nekako mi je draže kad se to formalizira, uredi, imaš i manje birokratskih problema. Nedajbože da nekome želiš biti krsni kum, e neceš samo tako ako nisi vjecan. I ako mi se i nešto desi, zna se kome ce to prvo pripasti.
Dee pametno razmišlja. Na svom poslu vrlo cesto vidim kako ljudi sami sebi grdno zakompliciraju život samo zato što su smatrali da im "papir ne treba".
Trebala (koliko znamo curica je) bi se roditi krajem ožujka, a do tada moram pripremiti dodatnu infrastrukturu za prihvat novog clana. Ne gine mi farbanje djecje sobe, razmještaj namještaja i još hrpa poslova..
Citaš mi misli!! Na moju nesrecu, Asteriosa sam bez razmišljanja o rizicima stavio nisko na polici i postojeca djevojcica od 16 mjeseci ga se prije par dana dokopala. Dovoljno je reci da sam ga nešto poslije našao na podu izgaženog od njenih cipelica i stucenih rubova. Mala je udarila u najosjetljivije korice od svih, a ja tutle sam joj ga ostavio na dohvat ruke. Od njih bi pomogla jedino elektricna ograda
Na moju nesrecu, Asteriosa sam bez razmišljanja o rizicima stavio nisko na polici i postojeca djevojcica od 16 mjeseci ga se prije par dana dokopala. Dovoljno je reci da sam ga nešto poslije našao na podu izgaženog od njenih cipelica i stucenih rubova. Mala je udarila u najosjetljivije korice od svih, a ja tutle sam joj ga ostavio na dohvat ruke.
A jesi lud..
Ja kad dobijem dite (ili ako ga dobijem) cu nabavit police zatvorenog tipa, lanac i katance da mogu sve dobro pozatvarat i sprijecit slicne nemile scene..