forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Judith Reisman ..slika i prilika nase zbilje..
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 20:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by lwood

ova je zaista ispala komicna
al opet ,ne vidin zašto ne bi ona smila govorit.
ne samo ona nego bilo ko.

Ne radi se o tome
quote:
zašto ne bi ona smila govorit.
, vec gdje?

Da.
Pa i Mladen Schwarz može govorit, al samo na trgu i u malnarovoj nocnoj mori.

Zalosno naravno..pogotovo od nasih nacija.
Zidovi su jedna predivna kultura , ali jedan preplasen narod..
Radim sa istima vec desetljece..i znam o cemu pricam .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by djule

quote:

quote:

quote:

ova je zaista ispala komicna
al opet ,ne vidin zašto ne bi ona smila govorit.
ne samo ona nego bilo ko.

pa zato jer širi govor mržnje. govor mržnje i sloboda govora nije isto.

ja nisan ni reka da je to isto. i nisan cua da je ova pozivala na neko ubijanje i slicno.
ili san propustia nešto?

ako osoba negira holokaust i za to krivi seksualnu manjinu to je govor mržnje.
recimo don stojic prica po meni gluposti,al ne širi govor mržnje i to je ta distinkcija i razlika.

don Stojic je za ovu (a i puno njih) intelektualac.
a to da je širila govor mržnje nisan cuja.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tko je doticnu osobu pozvao?
Zasto..to je vec svima jasno

naravno da svi znamo ko je zva i zašto.
al ti koji su je zvali su jebga politicka stranka sa klubon zastupnika.
prema tome

Nadao sam se iskreno da ces upravo to napisati.
Kada bi bio u poziciji i kadar pozvati ovakve osobe da odrzavaju govore u ovakvim institucijama , dali bi to i ucinio?
Vjerujem da nebi.
Isto tako ne vjerujem da bi negatorima holokausta davao kredibilitet, niti dopustio da ti se crkva mijesa u sexualni odgoj tvoje djece .

naravno da je ja ne bi zva. prvo zato šta se nije proslavila nekom velikom znanošcu.(bar koliko san vidia na netu)
ali,da je zove neko drugi to je njegova stvar.
ide na njegou dušu,ili savjest ili vec nešto

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
pa pogle cim se baba bavi i kakve pizdarije je dosad izjavljivala...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/01/2013 : 21:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
garant cete se opet zadužiti za koju milijardu pa su nju pozvali da skrene pozornost

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

garant cete se opet zadužiti za koju milijardu pa su nju pozvali da skrene pozornost

ma ne, opet je u igri porez na nekretnine pa nam treba luda poput ove babe da ne bude u javnosti prva tema harac nad imovinom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

al kako ne kužiš da je to njen problem? i nju su zvali ovde ,
nije došla sama jerbo joj je bilo dosadno pa ide malo solit pamet Hrvatima i rvatinama

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by zeljko

ma ne, opet je u igri porez na nekretnine pa nam treba luda poput ove babe da ne bude u javnosti prva tema harac nad imovinom.

ni to nije iskljuceno

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

quote:

nije došla sama jerbo joj je bilo dosadno pa ide malo solit pamet Hrvatima i rvatinama

shvacam kaj oceš reci, al štos je u tome da bez obzira koju je zvao, takvima treba zabranit da pricaju svoje pizdarije.

isto ko kak je hcsp prošle godine zvao fašiste iz bugarske i madarske, treba ih zabranit. nek oni pricaju kaj god oce,al u svom sokaku ak im tam dopuste, ovdje ne.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

shvacam kaj oceš reci, al štos je u tome da bez obzira koju je zvao, takvima treba zabranit da pricaju svoje pizdarije.

isto ko kak je hcsp prošle godine zvao fašiste iz bugarske i madarske, treba ih zabranit. nek oni pricaju kaj god oce,al u svom sokaku ak im tam dopuste, ovdje ne.

al istovremeno imaš komunistickih proslava ,znaci dvostruki standardi.

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
koje proslave?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

koje proslave?

npr.
http://www.barkun.hr/2012/05/16/stafeta-mladosti-u-cetvrtak-krece-iz-umaga/

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
pa dobro, što tocno te tu vrijeda?

nije organizirano, nego rade pojedinci to, al svejedno, što te vrijeda tu?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Stafeta mladosti je pozitivna stvar..uvijek bila .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Ovo je recimo dosta zanimljivo i još jedan oblik netolerancije. S jedne strane imamo "tradicionaliste" koji bi zabranili parade, cirilicu u školama gdje postoje manjine, koncerte Lepe Brene i sl. a s druge strane imamo "liberalne" koji se protive bilo kakvim zabranama jer je to sumrak demokracije, a zabranili bi javne nastupe raznih homofoba, koncerte Thompsona i sl.
Ja smatram da se ovi prvi jednako zgrožavaju kad vide nastup nekog gay aktivista kao što se i druga strana zgrožava nad nastupom ove lude babe.
Jednako kao i koncert Thompsona i Lepe Brene...
Ja osobno bi kao i Iwood svakome tko ne krši zakon (dakle kljucne rijeci su tko ne krši zakon) dao slobodu govora, a tko pocne širiti govor mržnje odmah prekršajna ili kaznena prijava.
Dakle baba po meni ima pravo i negirati holokaust i pricati da je držanje za ruku spolno prenosiva bolest i ostale pizdarije, ali da kojim slucajem izjavi židovi zaslužuju prijezir ili da bi trebalo pobiti sve pedere, odmah na sud.
Ako kažeš da je zemlja ravna ploha koju pridržava jedna divovska kornjaca i pri tome si smrtno ozbiljan ti samo širiš svoj kretenizam, a ako tvrdiš da bi sve koji u to ne vjeruju trebalo pobit onda širiš govor mržnje. Ista stvar je i s Thompsonom i svim ostalima.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
mene osobno sama štafeta nešto i ne vrida,ali imaš oznake totalitarnog režima.
režima koje je diljem svita potamania 100-njak milijuna ljudi.
daklem,po cemu je ovo "simpa i sexy" i mislite da baš nikome ne ide na qurac?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by hello

Ovo je recimo dosta zanimljivo i još jedan oblik netolerancije. S jedne strane imamo "tradicionaliste" koji bi zabranili parade, cirilicu u školama gdje postoje manjine, koncerte Lepe Brene i sl. a s druge strane imamo "liberalne" koji se protive bilo kakvim zabranama jer je to sumrak demokracije, a zabranili bi javne nastupe raznih homofoba, koncerte Thompsona i sl.
Ja smatram da se ovi prvi jednako zgrožavaju kad vide nastup nekog gay aktivista kao što se i druga strana zgrožava nad nastupom ove lude babe.
Ja osobno bi kao i Iwood svakome tko ne krši zakon (dakle kljucne rijeci su tko ne krši zakon) dao slobodu govora, a tko pocne širiti govor mržnje odmah prekršajna ili kaznena prijava.
Dakle baba po meni ima pravo i negirati holokaust i pricati da je držanje za ruku spolno prenosiva bolest i ostale pizdarije, ali da kojim slucajem izjavi židovi zaslužuju prijezir ili da bi trebalo pobiti sve pedere, odmah na sud.
Ako kažeš da je zemlja ravna ploha koju pridržava jedna divovska kornjaca i pri tome si smrtno ozbiljan ti samo širiš svoj kretenizam, a ako tvrdiš da bi sve koji u to ne vjeruju trebalo pobit onda širiš govor mržnje. Ista stvar je i s Thompsonom i svim ostalima.

Relativiziras

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/01/2013 : 21:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

cek, pod tom istom zvijezdom nije potamanjeno 100 milijuna ljudi. pod tom zvijezdom je 22 milijuna ljudi živjelo sretno i u miru, prije i poslije tog u povijesti nikad nisu bili tretirani kao ljudi. govorim o nama naravno.

al dobro, na stranu to i to kaj si izjednacio te simbole, al "simpa i sexy" jer za razliku od kapitalizma(kolko je ono kapitalizam potamanio ljudi?), u svom teorijskom i prakticnom dijelu ovi simboli zagovaraju jednakost, pravednost i zato je to "simpa i sexy"

Edited by - djule on 29/01/2013 21:46:07
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Govorimo o stafeti mladosti , a ne o Staljinu

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

Relativiziras

U biti pojednostavljujem, ali najjednostavnija rješenja ili zakljucci su i najbliži istini. Sve ostalo je samo nadmudrivanje i mlacenje prazne slame.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Po nicemu, blesavo je.
Doduše, možda je nekome štafeta zbog falusoidnog oblika seksi.

Samo meni oni u Kumrovcu ne smetaju.
Rade od sebe redikule al nisan nikad cuja da pozivaju na tiranje/ubivanje/zabranjivanje icega.

Ovi drugi bi uglavnon tirali/ubivali/zabranjivali

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

Relativiziras

U biti pojednostavljujem, ali najjednostavnija rješenja ili zakljucci su i najbliži istini. Sve ostalo je samo nadmudrivanje i mlacenje prazne slame.

Banaliziras

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

cek, pod tom istom zvijezdom nije potamanjeno 100 milijuna ljudi. pod tom zvijezdom je 22 milijuna ljudi živjelo sretno i u miru, prije i poslije tog u povijesti nikad nisu bili tretirani kao ljudi. govorim o nama naravno.

al dobro, na stranu to i to kaj si izjednacio te simbole, al "simpa i sexy" jer za razliku od kapitalizma(kolko je ono kapitalizam potamanio ljudi?), u svom teorijskom i prakticnom dijelu ovi simboli zagovaraju jednakost, pravednost i zato je to "simpa i sexy"

jel ovo neka šaljiva dosjetka?

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/01/2013 : 21:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
jbt, kako padate na teme koje Vam se namecu od gospodara? pa sta od svih mogucih tema o kojima bi se trebalo vi pricate o jebadama poput ovoga ili zdravstvenog odgoja? raspada se drustvo i ekonomija ali i dalje ste ovce. ljudi su stvarno jadna vrsta:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Po nicemu, blesavo je.
Doduše, možda je nekome štafeta zbog falusoidnog oblika seksi.

Samo meni oni u Kumrovcu ne smetaju.
Rade od sebe redikule al nisan nikad cuja da pozivaju na tiranje/ubivanje/zabranjivanje icega.

Ovi drugi bi uglavnon tirali/ubivali/zabranjivali

oni možda ne,al evociraju režime koji su to radili

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000