Author |
Topic |
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 06/03/2013 : 11:08:03
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
quote: Originally posted by paro
Kakav RIP, u pm?
To ti je inace rest in peace iliti po naški pocivao u miru..eto, sad znaš..
Ma nemoj? Dosad nisam znao .
A sta znaci "pm"??? |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 06/03/2013 : 12:00:44
|
Odkud takve simpatije za tog diktarcica? Zar je dovoljno malo pljunuti Busha i igrati se socializma/nacionalizacije da se postane novi junak ljevicara? |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 06/03/2013 : 12:10:55
|
quote: Originally posted by nagor
Odkud takve simpatije za tog diktarcica? Zar je dovoljno malo pljunuti Busha i igrati se socializma/nacionalizacije da se postane novi junak ljevicara?
Bas tako...niko nije napao juznu Ameriku i zrokao je napalm bombama i otvorio uvod u "apokalipsu danas"....imaju i oni naftu...vole i ljevicari pare i to dollare svi su oni licemjeri...
Covjek je imao neki sluzbeni stav koji mi se svidjao, ali svelo se sve na paradiranje i na medjunarodnom planu nije imao nikakav utjecaj, osim sto je jeftino prodavao naftu svojim sjevernim susjedima... Pokoj mu dusi !
As time goes by... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2013 : 12:12:34
|
Odkud takve simpatije za tog diktarcica? Zar je dovoljno malo pljunuti Busha i igrati se socializma/nacionalizacije da se postane novi junak ljevicara?
dobia je pošteno izbore izbore 3 puta.
2000,2006,2012. ,sa 60 %, 63% i zadnji put 55 % glasova.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 06/03/2013 : 12:18:47
|
zasto diktatora? ps. super je i morales:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 06/03/2013 : 12:30:11
|
On je bio naci-ljevicar, ponosni Venecuelanac, a ne kao Tito- budala koja je življela u imaginarnom svijetu. Nije znao ni šta je ni tko je. Ajmo sad, komunjare, raspalite, od Vardara pa do Triglava. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 06/03/2013 : 12:33:12
|
quote: Originally posted by mamlaz
zasto diktatora? ps. super je i morales:)
zato šta je uvea vize za Hrvatsku da ne mogu dolazit u Boliviju tek tako ili zato jer gadi Hrvate na državnoj televiziji? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 06/03/2013 : 12:36:35
|
On je bio naci-ljevicar, ponosni Venecuelanac, a ne kao Tito- budala koja je življela u imaginarnom svijetu. Nije znao ni šta je ni tko je. Ajmo sad, komunjare, raspalite, od Vardara pa do Triglava.
tako je.
|
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 06/03/2013 : 12:59:25
|
On je bio naci-ljevicar, ponosni Venecuelanac, a ne kao Tito- budala koja je življela u imaginarnom svijetu. Nije znao ni šta je ni tko je. Ajmo sad, komunjare, raspalite, od Vardara pa do Triglava.
koji je tebi? nemas pametnijeg posla u zivotu vec ovdje dolazis provocirati. |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 06/03/2013 : 13:00:11
|
quote: Originally posted by lwood
zasto diktatora? ps. super je i morales:)
zato šta je uvea vize za Hrvatsku da ne mogu dolazit u Boliviju tek tako ili zato jer gadi Hrvate na državnoj televiziji?
oboje:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 06/03/2013 : 13:04:46
|
ps elvude: ako su ti Hrvati poput nasih politicara ili novopecenih tajkuna jasno mi je zasto je to Morales napravio, cak i zavidim ostalim ljudima u toj zemlji sto ih stiti od takvih keruma, todorica i slicnih:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/03/2013 : 13:38:51
|
Prvo i posljednje upozorenje - okanite se politike i MOLIM VAS - pokažite malo pijeteta prema umrlome.
Maki_Mostar tebi posebno naglašavam jer vidim da si novi clan - ovakvi postovi poput tvojega se nece tolerirati. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 06/03/2013 : 13:59:39
|
quote: Originally posted by mladjo
Prvo i posljednje upozorenje - okanite se politike i MOLIM VAS - pokažite malo pijeteta prema umrlome.
Maki_Mostar tebi posebno naglašavam jer vidim da si novi clan - ovakvi postovi poput tvojega se nece tolerirati.
Joj, ubio si me u pojam... A pojasni mi što to ne valja u mom komentaru? Nemam pravo na svoje mišljenje? I ja sam novi, samo u smislu uclanjivanja, pratim ja portal duuuugo vremena, znam vecinu do najsitnijeg detalja. |
Edited by - Maki_Mostar on 06/03/2013 14:01:35 |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 14:16:49
|
Maki_Mostar tebi posebno naglašavam jer vidim da si novi clan - ovakvi postovi poput tvojega se nece tolerirati.
Joj, ubio si me u pojam... A pojasni mi što to ne valja u mom komentaru? Nemam pravo na svoje mišljenje? I ja sam novi, samo u smislu uclanjivanja, pratim ja portal duuuugo vremena, znam vecinu do najsitnijeg detalja.
Procitaj ovo boldano još par puta pa ceš shvatiti što ne valja u tvom komentaru. Da, imaš pravo na svoje mišljenje i to nitko ne spori, sporan je nacin na koji mišljenje izražavaš. A s obzirom da, kako kažeš, vec duuuugo vremena pratiš forum, to bi trebao znati. |
|
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 14:56:22
|
bravo, onda se pitamo zakaj smo tu gdje jesmo!? Chavez je najobicniji kriminalac, koji je prodaval naftu Amerikancima (i to u vremenima kad je barel nafte 100$) i od silnih miljardi dolara narodu delil mrvice...u jednom Caracasu je za nekoliko godina svoje vladavine od tih silnih dolara izgradil cak jednu djecju bolnicu (: Pola Venezuele je na rubu gladi, djeca nemaju za najosnovnije a on se hvali besplatnim školovanjem i povljnom cijenom vrhunskih automobila. Njegovi pristaše se kunu kak je on dobar, ali je problem u ministrima koji su korumpirani (: Jel potrebno spominjati represalije prema drugacijem mišljenju, cenzuri odnosno kompletnoj kontroli medija, vojske i policije. To veze nema sa socijalizmom, njemu je socijalizam samo zgodna prica za one koji su ga pušili a puše ga i dalje... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 06/03/2013 14:59:18 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 06/03/2013 : 15:01:19
|
quote: Originally posted by lwood
dobia je pošteno izbore izbore 3 puta.
2000,2006,2012. ,sa 60 %, 63% i zadnji put 55 % glasova.
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 06/03/2013 : 15:16:17
|
Joj, ubio si me u pojam... A pojasni mi što to ne valja u mom komentaru? Nemam pravo na svoje mišljenje? I ja sam novi, samo u smislu uclanjivanja, pratim ja portal duuuugo vremena, znam vecinu do najsitnijeg detalja.
Dsormaze mislim da ovo nema veze sa tvojim misljenjem i iznosenjem istoga vec jednostavno osnove ljudske kulture kada netko umre. |
Mrzim mrznju! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/03/2013 : 15:20:36
|
Ja sam lijepo napisao "prvo i posljednje upozorenje" ali ocito se mene ne sluša. Dosada - udaljen si sa foruma. Ne samo da si nakon upozorenja nastavio sa politikom nego nemaš nikakvog pijeteta prema umrlome.
mamlaz - imaš neki konkretan dokaz za to što tvrdiš?
Ostali - molim bez politike i takoder molim, ako nemate što lijepo reci o umrloj osobi, onda jednostavno nemojte reci ništa.
Mislim da je to najmanje što možete napraviti. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 06/03/2013 : 15:20:47
|
Dsormaze mislim da ovo nema veze sa tvojim misljenjem i iznosenjem istoga vec jednostavno osnove ljudske kulture kada netko umre.
|
|
|
Topic |
|