forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 U Sloveniji radnici umjesto plate dobili paket CK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 19:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
i ja više volim prasence sa ražnja, najbolje je kad se janje vrti ispod odojka...mmmm

bagi, voliš li ti pašcetinu ?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/03/2013 : 20:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

i ja više volim prasence sa ražnja, najbolje je kad se janje vrti ispod odojka...mmmm

Pašcetinu ne volim možda bi kušao jedino kad bi tebe okrenuli na ražnju.Prasetinu takoder ne konzumiram kao peceno meso no suhe preradevine volim...Vrat,razne kobasice npr cajnu Gavrilovicevu u njoj se gušim kao i razne paštete...Ja sam liberalan muslimancic,ne slijedim slijepo sve vjerske dogme a ima i ona stara "nece grijeh u usta nego iz usta" mada se onaj prvi dio može interpretirati i na drugi nacin pa bi se u tom slucaju dalo štošta izvuci iz konteksta...Primaš li ti cesto grijeh u usta a Kraše?

Wtf?

Edited by - bagi on 12/03/2013 20:33:21
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 21:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Pašcetinu ne volim možda bi kušao jedino kad bi tebe okrenuli na ražnju.Prasetinu takoder ne konzumiram kao peceno meso no suhe preradevine volim...Vrat,razne kobasice npr cajnu Gavrilovicevu u njoj se gušim kao i razne paštete...Ja sam liberalan muslimancic,ne slijedim slijepo sve vjerske dogme a ima i ona stara "nece grijeh u usta nego iz usta" mada se onaj prvi dio može interpretirati i na drugi nacin pa bi se u tom slucaju dalo štošta izvuci iz konteksta...Primaš li ti cesto grijeh u usta a Kraše?

bagi zvani duboko grlo...izgorit ceš u džehenemskoj vatri zato što trpaš u usta pašcetinu u oblikiu falusa

Edited by - KRAS on 12/03/2013 21:10:26
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/03/2013 : 21:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Kraše efendijo ljubitelju janjadi i notorni šupku mislim da bi trebali nastaviti na pe emu jer nema smisla da sabotiramo svaki topic gdje postamo...Hajd' dosta,evo ja necu odgovoriti na tvoju sljedecu provokaciju ali cu zato na pe emu poslati te u...

Wtf?
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/03/2013 : 21:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Krase kakve mi kvalifikacije trebaju da bih radio kao coban? :D

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2013 : 21:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
I ja bih vas isto molio ako možete malo smanjiti prepirke...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2013 : 21:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Kraše efendijo ljubitelju janjadi i notorni šupku mislim da bi trebali nastaviti na pe emu jer nema smisla da sabotiramo svaki topic gdje postamo...Hajd' dosta,evo ja necu odgovoriti na tvoju sljedecu provokaciju ali cu zato na pe emu poslati te u...

Ne sumnjam
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 21:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

...tri picke seljacke matere...Hop,na ,hajmo dalje...

ovime si reko sve o sebi
danas bjelolasicu a sada mene, ja neznam zašto ti misliš da ovo mene vreda i da ceš me isprovocirati..ja nikad nikog u životu nisam poslo u p.m...nit cu ti uvratit istom mjerom, ipak sam ja civiliziran coban

mlado, a da malo smiriš ovog extremistu bagija

Edited by - KRAS on 12/03/2013 21:41:52
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2013 : 21:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 21:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by nemanja93

samo da znaš dobro igrat šah...

cudno ali istinito, svi cobani dobro igraju šah
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/03/2013 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

quote:

Ja ne mogu da verujem
Evo kum i ja vec par meseci skoro svaki dan igramo sah

igrale su sene.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2013 : 21:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja ne mogu da verujem
Evo kum i ja vec par meseci skoro svaki dan igramo sah

eto, izgleda da si roden za cobana

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/03/2013 : 21:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message

Moguce, jos samo Kras da me zaposli, a i blizu sam ja tu preko Drine

igrale su sene.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/03/2013 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

e, 500 ojrica na ruke, plus koje slatko janje tu i tamo, isto na ruke ;)

a ko ne voli, moze opet ojrice

kakva svica, krasov ranc u beiha!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 22:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Moguce, jos samo Kras da me zaposli, a i blizu sam ja tu preko Drine

što da ne, ja ionako planiram uzdignit torove u citavoj bivšoj državi, moja familija prije ovog rata imala je dvajes iljada ovaca

vi uopce niste svjesni koji potencial se u milosnoj pramenki krije
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/03/2013 : 22:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
samo je jedan kralj Covana:

http://www.youtube.com/watch?v=0XViah7DJrM

On vas sve "užene v kozji rog"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2013 : 22:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ponovno vas molim da se smirite...

A što se tice iznošenja prvatnih poruka u javnost - ha, mislim da to nije korektno...Ali to je moje mišljenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2013 : 23:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ponovno vas molim da se smirite...

A što se tice iznošenja prvatnih poruka u javnost - ha, mislim da to nije korektno...Ali to je moje mišljenje.

udavi me krkan na p.m... stalno mi nešto šalje.. vice, psuje...zapjenio je ko bijesan ker a neznam zašto..nikad ga u životu nisam ni popriko pogledo a kamoli šta drugo

Edited by - KRAS on 12/03/2013 23:25:29
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/03/2013 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

stvaran nego šta, evo napiso sam vec di mi je stožer i svako je dobrodošo da dode da me vidi i da mi se divi...

evo ti ako mi dodeš, dacu ti cijelo janje i sve ostalo što ide uz to...sve samo božje dobrote, još te sleduju priglavci i gunj to ko pride da ne nazebeš

cak cu te impresionirat tako što cu svoje najumiljatije janje priklat tebi na cast, a vjeruj mi, tako radosno ko što ja umijem da prikoljem janje to drugi cobani nikad uspjeli nebi izvest- drhti im ruka i jednostavno im fali taj žar u ocima prilikom filigranskog rada nožem koji me tako autenticno KRASi ...

mislim da me sad pomalo vec strah tog tvog filigranskog zara u ocima

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2013 : 23:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

stvaran nego šta, evo napiso sam vec di mi je stožer i svako je dobrodošo da dode da me vidi i da mi se divi...

evo ti ako mi dodeš, dacu ti cijelo janje i sve ostalo što ide uz to...sve samo božje dobrote, još te sleduju priglavci i gunj to ko pride da ne nazebeš

cak cu te impresionirat tako što cu svoje najumiljatije janje priklat tebi na cast, a vjeruj mi, tako radosno ko što ja umijem da prikoljem janje to drugi cobani nikad uspjeli nebi izvest- drhti im ruka i jednostavno im fali taj žar u ocima prilikom filigranskog rada nožem koji me tako autenticno KRASi ...

ne postoji problem koji dobar odvijac ne može riješit

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/03/2013 : 00:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

ne postoji problem koji dobar odvijac ne može riješit

skuzila sam, skuzila sam

sad me i tebe strah

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 13/03/2013 : 00:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ma znaš, dok je 5.000 ljudi na demonstracijama, to znaci da ostali žive dobro. To je to.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/03/2013 : 00:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message

ako mi nesto ide na zivce onda je to ova ovca, a sad je jos pojacana i sinom Jankom.

Jako molim Krasa da poduzme nesto po pitanju tih ovaca s reklame, kad
vec s posebnim zarom kolje i one svoje najmilije.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 13/03/2013 : 02:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Svugda u svijetu ih ima, šta ceš

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 13/03/2013 02:33:20
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000