Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 11:09:54
|
quote: Originally posted by kiky
[quote]
gdje je to danas svakome dana mogucnost za uspjeh? i gdje to danas ima novca za svakoga tko hoce raditi?
tako kiki, sve što nekom nije jasno neka pita- jer ja znam, ja sam provalio ovaj sistem, znam kako funkcionira, borimse sanjim vec dugo dugooooo
lani su stranci donili u džepovima sedam milijardi eura, ja sam primjerice samo od janjaca što sam prodo po dalmatinskim hotelima, zaradio cistih deset tisuca eura
al dobro sad, nemorate vi gledat mene, ima i drugih nacina za da se uzme svoj dio kolaca- ali da se može može se
za mene je svatko ko je mlad, zdrav i prav a nije u stanju zaradit iljadu mjesecno- nesposoban, glup i lincuga
idite menjajte caršafe, konobarišite, cistite cenife- ako vec za drugo niste sposobni- ljeti se mogu zaradit pare da živiš normalno cijelu godinu.... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 11:16:47
|
quote: Originally posted by djule
oprosti, nema smisla se raspravljat s nekim je politicki, teorijski i prakticno nepismen.
argumenti "služeci ih ljeti" su na razini korespodencije navijaca na fasadama.
jebiga, nikakve konstruktivne kritike od tebe, al dobro, bože moj, ima nas svakakvih.
pa dobro što si takav netolerantan...
ja ovakav nepismen, zaradivam 500 eura dnevno a ti takav pismen gaca na štapu nemaš- ne mislim tu licno na tebe, vec na onu armiju mladih na zavodu sa vakultetskim diplomama- što po vazdan kukaju kako nema posla
" služeci ih ljeti" je duboka misao, nebi je se ni cercil postidio- samo eto ti takav školovan nisi dorasto da shvatiš šta to znaci...
država juga bil aje dužna da te školuje i zaposli, a hrvatska je dužna samo da ti omuguci školovanje a posle se sam snadji
tako danas funkcionira sustav |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/03/2013 : 12:03:02
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by kiky
[quote]
gdje je to danas svakome dana mogucnost za uspjeh? i gdje to danas ima novca za svakoga tko hoce raditi?
tako kiki, sve što nekom nije jasno neka pita- jer ja znam, ja sam provalio ovaj sistem, znam kako funkcionira, borimse sanjim vec dugo dugooooo
lani su stranci donili u džepovima sedam milijardi eura, ja sam primjerice samo od janjaca što sam prodo po dalmatinskim hotelima, zaradio cistih deset tisuca eura
al dobro sad, nemorate vi gledat mene, ima i drugih nacina za da se uzme svoj dio kolaca- ali da se može može se
za mene je svatko ko je mlad, zdrav i prav a nije u stanju zaradit iljadu mjesecno- nesposoban, glup i lincuga
idite menjajte caršafe, konobarišite, cistite cenife- ako vec za drugo niste sposobni- ljeti se mogu zaradit pare da živiš normalno cijelu godinu....
na kom planetu ti živiš? I da baš, ceš sa ovakvim poslovima zaradivati 1000+ eura.... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 12:10:42
|
quote: Originally posted by 1Euro [
na kom planetu ti živiš? I da baš, ceš sa ovakvim poslovima zaradivati 1000+ eura....
ja sam samo odgovrio kikiju na pitanju di leže novci
eto, svake godine dode u hrvtasku kolac težak sedam milijardi eura i stvarno moraš biti glup il nesposoban il sakat da nemožeš sebi zaadit za pristojan život
naravno da neceš zaradivati iljadu eura mjesecno, ne sa tim komunjarsko neradnim mentalitetom- di cekaš da ti država nade poso il da ti padne sa neba tako svako ne... |
Edited by - KRAS on 11/03/2013 12:12:06 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 12:16:13
|
quote: Originally posted by lwood
vid šta se kras prominia jebate,prije se klea u Mao Zedonga a gle ga sad
nikad se ja nisam kleo u tog zedonga, vec u tita i staljina a imam i dobre razloge
jedan je ujedinio južne slavene a drugi sve slavene- zajedno mogli bi smo da pokorimo svijet i da se konacno osvetimo barbarima sa divljeg zapada |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 11/03/2013 : 12:49:27
|
ja ovakav nepismen, zaradivam 500 eura dnevno
koliko dana na mjesec radis i koliko od tih "500 eura" je prikazanih drzavi, koliko od toga vratis kroz poreze?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/03/2013 : 12:57:42
|
vid šta se kras prominia jebate,prije se klea u Mao Zedonga a gle ga sad
nikad se ja nisam kleo u tog zedonga, vec u tita i staljina a imam i dobre razloge
jedan je ujedinio južne slavene a drugi sve slavene- zajedno mogli bi smo da pokorimo svijet i da se konacno osvetimo barbarima sa divljeg zapada
ajde,ajde klea si se i u njega,nemoj lagat sada. i kakve si ovo gluparije napisa? kakva osveta,kakvi kurci palci?? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/03/2013 : 13:01:05
|
Slazem se s Krasom..liti na moru ka konobar mozes natuc 1000+ eura i to u najobicnijem kaficu..da ne govorim za ove bolje.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 11/03/2013 13:01:41 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 13:16:36
|
quote: Originally posted by Poli
koliko dana na mjesec radis i koliko od tih "500 eura" je prikazanih drzavi, koliko od toga vratis kroz poreze?
lani sam imo od biznisa u sloveniji, hrvatskoj, bih i srbiji prihodA milion i po eura, pa kad sve zbrojim, oduzmem pa podvucem ostalo mi otrilike cisto jedna ljubicasta novcanicaa na dan...
a radim, kako kad...
evo, sad kad mi se radaju janjci imam posla priko glave, a jo to volim sve nadgledat jer mrzim ako mi ugine janje... u februaru, bilo je dana i noci kad nisam po cetri dana oka sklopio, samo se zavalim u sijeno za sat vremena i nastavim dalje...
a ako se trudiš rezultat je tu...
jedne noci mi se rodilo 24 janjca, bio sam sretan ko malo dijete, plako sam od radosti
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 13:33:35
|
ajde,ajde klea si se i u njega,nemoj lagat sada. i kakve si ovo gluparije napisa? kakva osveta,kakvi kurci palci??
slaveni, kad bi se ujedili mogli bi smo uzet svijet šale... ima nas 350 miliona, posjedujemo najbolje i najvece komade zemlje, posjedujemo neogranicene reurse a na vidiku je novi voda- malog tijela a velikog duha- vladimir vladimirevic PUTIN- sa njim na celu i na krilima majke rusije krenucemo da u lance metnemo barbare sa zapada a žene i cerke da im obescastimo...ako u tebi nema žed za osvetom nakon svega što su nam ti divljaci ucinili, i ne samo nama vec citavom svijetu- onda s tobom nešto nije uredu ??
jes ti siguran da si dalmatinac, da nisi žabar nedo ti bog ??
e zato volim staljina i tita, jer su nam ukazali put koji vodi ka slobodi i dominaciji- ujedinjenje svih slavena |
Edited by - KRAS on 11/03/2013 13:38:27 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 11/03/2013 : 13:47:23
|
ajde,ajde klea si se i u njega,nemoj lagat sada. i kakve si ovo gluparije napisa? kakva osveta,kakvi kurci palci??
slaveni, kad bi se ujedili mogli bi smo uzet svijet šale... ima nas 350 miliona, posjedujemo najbolje i najvece komade zemlje, posjedujemo neogranicene reurse a na vidiku je novi voda- malog tijela a velikog duha- vladimir vladimirevic PUTIN- sa njim na celu i na krilima majke rusije krenucemo da u lance metnemo barbare sa zapada a žene i cerke da im obescastimo...ako u tebi nema žed za osvetom nakon svega što su nam ti divljaci ucinili, i ne samo nama vec citavom svijetu- onda s tobom nešto nije uredu ??
jes ti siguran da si dalmatinac, da nisi žabar nedo ti bog ??
e zato volim staljina i tita, jer su nam ukazali put koji vodi ka slobodi i dominaciji- ujedinjenje svih slavena
1.
2. jesi ti siguran da si psihicki zdrav? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 13:56:54
|
a jes ti siguran da nisi žabar ?
ne, nisam psihicki zdrav, priklo sam svoje prvo janje sa devet godina, a do dana danšnjeg -janjaca, jarica i prasica jedno tisucu
vjeruj mi , takve osobe sa toliko krvi prolivene po mjerilima zapadne civilizacije nisu nikako psihicki zdrave- al sam zato glavni baja u svom selu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 11/03/2013 : 13:59:12
|
a jes ti siguran da nisi žabar ?
ne, nisam psihicki zdrav, priklo sam svoje prvo janje sa devet godina, a do dana danšnjeg -janjaca, jarica i prasica jedno tisucu
vjeruj mi , takve osobe sa toliko krvi prolivene po mjerilima zapadne civilizacije nisu nikako psihicki zdrave- al sam zato glavni baja u svom selu
šta bi ti to osveciva? o cemu bulazniš uopce? jes to cita memoare od staljina? |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/03/2013 : 14:02:02
|
Kraš, ja fakat nemam ništa protiv tih tvojih pricica koje ovdje prosipaš (ionako im ne vjerujem ni jednu rijec - ti si vjerojatno potpuno razlicit od svega ovoga što stalno pišeš, jedino mi je cudno da to netko ovdje fakat vjeruje, pa makar i malo:)) ali hajde nemoj više pretjerivati sa nekakvim osvetama, krvi, komunjarama, isl. Slobodno pricaj o ovcama, kozlicima i janjcima, al' ajde bez politike, jel može? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 11/03/2013 : 14:04:38
|
osvetio bi sve zlo koje je zapad pocinio do dana današnjeg
jesam citao sam, on je nadcovjek, svetac
STALJINE VOLIM TE
on je ludak ,a ni njegovi štovatelji nisu puno pametniji
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 14:21:55
|
Kras, znaci ti sve to na ruke?
naravno, kod mene je sve rucno samo taj rad
|
Edited by - KRAS on 11/03/2013 14:51:56 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 14:35:27
|
quote: Originally posted by mladjo
Slobodno pricaj o ovcama, kozlicima i janjcima, al' ajde bez politike, jel može?
hm, teško je bez politike, znaš..jer ovce i politika idu zajedno
znaš li ti kakve sam ja sve imo probleme da sam uspio u životu..
a ovde svi samo kukaju kao nemaju
neka mi neko objasni zašto kod mene rade cobani iz makedonije i bosne, a u hrvatskoj nemogu nac cobana a toliko neradnika na zavodu
znaci da se nekome neda radit, da je lincuga
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 11/03/2013 : 15:02:06
|
Kras, znaci ti sve to na ruke?
naravno, kod mene je sve rucno samo taj rad
ma mislio sam pare na ruke, bez racuna
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/03/2013 : 15:14:16
|
recu vam tajnu uspjeha na ovom našem crnom balkanu
a to je MITO il kako ga mi zovemo podmazivanje
ja bi volio da nije tako, al nažalost jest i ja sam tu rabotu doveo do savršenstva, podmazivo sam policiju, carinu,doktore,veterinare, državne cinovnike, politicare...nema koga nisam cak i dušebrižnike nebroj puta..
vjerujte mi, da neide na dugaciji nacin, na pošten nacin vrlo teško- svaka cast onome ko je uspio na a da nikog podmitio nije- ja nevjerujem da je to moguce al ajd- kažu da se cuda dešavaju
moja logika je prosta- seljacka
ako oni koji su dužni da cuvaju državne interese- državu potkradaju na veliko zašto bi je ja žalio ?? neka mi neko objasni? |
Edited by - KRAS on 11/03/2013 15:16:58 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/03/2013 : 15:28:27
|
Kraš, ja fakat nemam ništa protiv tih tvojih pricica koje ovdje prosipaš (ionako im ne vjerujem ni jednu rijec - ti si vjerojatno potpuno razlicit od svega ovoga što stalno pišeš, jedino mi je cudno da to netko ovdje fakat vjeruje, pa makar i malo:)) ali hajde nemoj više pretjerivati sa nekakvim osvetama, krvi, komunjarama, isl. Slobodno pricaj o ovcama, kozlicima i janjcima, al' ajde bez politike, jel može?
ja mu vjerujem o ovcama i kozlicima pravo zanimljiva tema povratak selu je jedan od nacina spasa države i društva kao takvog
svi bi u grad... i da imaju poso u državnoj službi za 1000 eura e ne može tako neko treba i raditi...
sezonski poslovi mi baš i nisu privlacni... tako da more otpada... uzgajanje životinja je dobar posao ko to voli... bolje je od sadnje... uz sve ove suše |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/03/2013 : 16:12:12
|
Slobodno pricaj o ovcama, kozlicima i janjcima, al' ajde bez politike, jel može?
hm, teško je bez politike, znaš..jer ovce i politika idu zajedno
znaš li ti kakve sam ja sve imo probleme da sam uspio u životu..
a ovde svi samo kukaju kao nemaju
neka mi neko objasni zašto kod mene rade cobani iz makedonije i bosne, a u hrvatskoj nemogu nac cobana a toliko neradnika na zavodu
znaci da se nekome neda radit, da je lincuga
ili da ti loše placaš, pa ljudima nije u interesu....koliko ti placaš ove cobane? Da li im placaš i lijecnicki pregled? Placaš li malicu, putne troškove,...? Placaš li im zdravstveno osiguranje,mirovinski fond,...? Davaš Božicnicu,13.platu,proviziju na ostvareni dobitak,regres,...?
Možda je problem u tome, da teško nadeš radnika?
Danas je teško naci radnika u nekim zemljama tipa Slovenija i Hrvatska jer ljudima (radnicima) je pun kurac izkorištavanja, i rada za džabe kod nekih takozvanih "nepismenih" a i ("pismeni" nisu ništa bolji) poduzetnika....koji ne davaju platu kako treba. Možda je u tome problem i ne u tome jer netko ne želi da radi besplatno ili za sicu.....
Inace svaka cast ako si se tako snašao sa tim životinjama....samo nije mi jasno kako možeš to tek tako prodavati svugdje (Hrvatska, Srbija, Bih,Makedonija,....ili koje si vec sve zemlje nabrojio), mislim na meso ili prodavaš životinje ili šta? Mislim zašto svi ovi od tebe kupuju a ne od nekog domacina npr....Po cemu si ti bolji od ostalih? Ili tu stupa na scenu MITO o kojemu si se hvalio? |
|
|
Topic |
|