Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 21/07/2013 : 14:07:12
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by KRAS spremni prodat za par stotina eura
a zakaj si ti clan svih stranaka na podrucju Slovenije, Hrvatske i BiH
tak da ne trkeljaj!
proda se za sitne novce pa zavidi ovima šta su otišli
ja sam zivio u pet evropskih zemalja i znam da tamo srece nema, jedino ako si prodana dusa pa ti svejedno sto ce ti cerka dovest crnca ili pirgavog svabu u kucu a unuk hans nece znat rec jednu maternjeg |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 21/07/2013 : 14:24:25
|
quote: Originally posted by KRAS ja sam zivio u pet evropskih zemalja i znam da tamo srece nema, jedino ako si prodana dusa pa ti svejedno sto ce ti cerka dovest crnca ili pirgavog svabu u kucu a unuk hans nece znat rec jednu maternjeg
ovo je stvarno previše, nadajmo se skorom pojavljivanju modova na ovoj temi.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/07/2013 : 15:53:07
|
quote: Originally posted by KRAS
tak da ne trkeljaj!
ja sam zivio u pet evropskih zemalja i znam da tamo srece nema, jedino ako si prodana dusa pa ti svejedno sto ce ti cerka dovest crnca ili pirgavog svabu u kucu a unuk hans nece znat rec jednu maternjeg
pa šta da dovede? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 21/07/2013 : 15:56:42
|
ja sam zivio u pet evropskih zemalja i znam da tamo srece nema, jedino ako si prodana dusa pa ti svejedno sto ce ti cerka dovest crnca ili pirgavog svabu u kucu a unuk hans nece znat rec jednu maternjeg
ti si zivio u 5 eu zemalja i vidim..nije pomoglo. U tvom postu ima elemenata rasizma, ksenofobije i jos bi se naslo -izama u tvojim postovima.. jooj jooj.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 01:16:47
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
ti si zivio u 5 eu zemalja i vidim..nije pomoglo. U tvom postu ima elemenata rasizma, ksenofobije i jos bi se naslo -izama u tvojim postovima.. jooj jooj..
glupost..rasizam je kazneno djelo.evo ja se kladim u levo mudo da nema tuzitelja koji bi na osnovu gornjeg upisa podigao optuznicu protiv mene...dakle smirite se 'bo vas emnesti interneßenal...
zivio sam u dermaniji.austriji.belgiji.engleskoj i nizozemskoj...i zaista je degutantno pored ovih barbarskih drzava mene optuzivat za rasizam...pa jesam li ja na osnovu rase trpo ljude u gasne komore il su to radili germani i austrijanci..jesam ja okivo .ljude u lance i prodavao kao roblje il su to radili englezi...jesam ja sakatio crnce po afriki il su to radili belgijanci...????
i neki opet takvim zverima idu u kandze a mene koji cinim sve nebil nekog gologuzana spasio zle sudbine optuzujete za rasizam...
licemeri |
Edited by - KRAS on 22/07/2013 01:21:43 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 01:32:28
|
quote: Originally posted by KRAS ja sam zivio u pet evropskih zemalja i znam da tamo srece nema, jedino ako si prodana dusa pa ti svejedno sto ce ti cerka dovest crnca ili pirgavog svabu u kucu a unuk hans nece znat rec jednu maternjeg
ovo je stvarno previše, nadajmo se skorom pojavljivanju modova na ovoj temi....
tisina bre dok drzim cas... moj mjesece |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 01:37:19
|
tak da ne trkeljaj!
pa šta da dovede?
pa nista...more.dovest i holandeza..boja koza ne igra uloge vec je problem u tome da se takvim cinom gubi identitet...odes u njemacku jer ti se neda obradjivat njive..zaradis para.kupis seb svega a unuk ti postane svabo..cemu uopce zivot onda? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 22/07/2013 : 08:46:40
|
Pa pravo ima Kras. Svi bi pusili, nitko ne bi zelena polja obradivao. I odu van da zarade lovu da kupe. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/07/2013 : 09:08:31
|
kakve njive jeb.le te njive?
Branje sparoga sezonski valjda.. Dosta ih je islo lomiti kicmu beruci ih tj cupajuci ih. Znam jednog sta je isao u Austriju na nekoliko tjedana ali nije mu bilo do love kad ti torakalni kraljezak raskliman. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/07/2013 : 11:47:12
|
ma ajde molin te. beren ja šparoge na selu pa šta mi fali
Imas dobru kiroprakticarku.. To sto sam i ja vidio u Bavarskoj sa ceste to su po vise stotine metara opkopi i vidio sam kako izlaze radnici iz kamiona i kombija na branje...jednom sam probao brati u njemackoj jagode(za sebe koliko naberes platis) i vec sam pozvizdio nakon deset minuta ..a i dvije kile mi bilo dosta
Ima svakakvih fizickih poslova, ali dosta je gusto za posao i to normalan, treba se prilagoditi...a puno nekvalificiranih dolazi z ist.europe i juga europe... EU treba skolovane, ali ih ne ceka bas otvorenih ruku, znam po sebi....sve su to price...
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 22/07/2013 12:19:59 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
Posted - 22/07/2013 : 15:24:58
|
quote: Originally posted by emirem
ma ajde molin te. beren ja šparoge na selu pa šta mi fali
Imas dobru kiroprakticarku.. To sto sam i ja vidio u Bavarskoj sa ceste to su po vise stotine metara opkopi i vidio sam kako izlaze radnici iz kamiona i kombija na branje...jednom sam probao brati u njemackoj jagode(za sebe koliko naberes platis) i vec sam pozvizdio nakon deset minuta ..a i dvije kile mi bilo dosta
Ima svakakvih fizickih poslova, ali dosta je gusto za posao i to normalan, treba se prilagoditi...a puno nekvalificiranih dolazi z ist.europe i juga europe... EU treba skolovane, ali ih ne ceka bas otvorenih ruku, znam po sebi....sve su to price...
koji si ti šaljivac |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/07/2013 : 15:29:26
|
inace Cileanska vlada je nudila u zakup zemlju ,pa kome se obraduje eto mu prilike
Ocemo u biznis? |
Trljam ruke. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 22/07/2013 : 15:38:56
|
ima i boljih opcija.
ajde da uzmemo zemlju (kad vec nude...) i uzgajamo neke krave i to....a kras može da nam bude coban (pastir) jer on ima iskustva sa ovcama itd.... Ili uzgajamo Lame ili šta vec imaju tamo? Cincile? i ono šta ima jaku skupo vunu, ne znam kako se kaže životinji.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 22/07/2013 : 15:40:37
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
ti si zivio u 5 eu zemalja i vidim..nije pomoglo. U tvom postu ima elemenata rasizma, ksenofobije i jos bi se naslo -izama u tvojim postovima.. jooj jooj..
glupost..rasizam je kazneno djelo.evo ja se kladim u levo mudo da nema tuzitelja koji bi na osnovu gornjeg upisa podigao optuznicu protiv mene...dakle smirite se 'bo vas emnesti interneßenal...
zivio sam u dermaniji.austriji.belgiji.engleskoj i nizozemskoj...i zaista je degutantno pored ovih barbarskih drzava mene optuzivat za rasizam...pa jesam li ja na osnovu rase trpo ljude u gasne komore il su to radili germani i austrijanci..jesam ja okivo .ljude u lance i prodavao kao roblje il su to radili englezi...jesam ja sakatio crnce po afriki il su to radili belgijanci...????
i neki opet takvim zverima idu u kandze a mene koji cinim sve nebil nekog gologuzana spasio zle sudbine optuzujete za rasizam...
licemeri
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
Posted - 22/07/2013 : 21:19:53
|
quote: Originally posted by 1Euro
ima i boljih opcija.
ajde da uzmemo zemlju (kad vec nude...) i uzgajamo neke krave i to....a kras može da nam bude coban (pastir) jer on ima iskustva sa ovcama itd.... Ili uzgajamo Lame ili šta vec imaju tamo? Cincile? i ono šta ima jaku skupo vunu, ne znam kako se kaže životinji....
|
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 23:15:42
|
kakve njive jeb.le te njive?
njive da...ne raste paradajz i lidlu znas..umjesto da podupiremo seljaka..mi proizvodimo masu idiota sa ekonomskim faksom koji.nisu sposobni kvalitetnu.drkotinu proizvest a kamoli paradajz |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 23:28:36
|
di ti zivis jeba ga led..na moru ? zar neznas da je lijepa nasa i lepa moja sacinjena od najboljih plodnih oranica..al stas kad prosecni ljakse zna sve o nogometu a nezna zasadit paradajz pa kuka kako mu je drzava kriva sto gaca.na stapu nema i lomi noge nebil se zapada docapo |
Edited by - KRAS on 22/07/2013 23:29:39 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 22/07/2013 : 23:34:29
|
ako nema druge zemlje dacu ja par duluma..kad je jos beg cicija bio..sve.samo.nebil.vidio i umiro od.smijeha kako.malogradjanin.svojim labavim rukicama drzi ralo i motiku
kako koju zemlju.pobogu...a sta je slavonija sta je vojvodina sta je pposavina..ima zemlje.kolko oš |
|
|
Topic |
|