Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/04/2013 : 23:41:06
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by lwood
da respektiran nekog cija me pandurija drkala godinama zbog niceg. ne pada mi napamet. a državu bi imali s njim ili bez njega.a možda cak ne bi bila ni popljackana.
lwoode, ovo s pandurijom mi lici na razmišljanje i stavove cetrnaestogodišnjaka. I nisam baš siguran da bi uspjeli bez njega, ali ne trebamo sad ulaziti u te vode.
ne znan di si ti provea te vesele godine al ja san bia u ST. i vrlo dobro pamcenje iman.i nije se to samo meni dogadalo. usput koji je to predsjednik države koji specijalcima tira ekipu iz disko klubova? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/04/2013 : 23:46:06
|
Ma covice, kakve on ima veze s policjotima koji tiraju ljude iz diska? Ne možeš stvari kao što su stvaranje države, rat, pljacka u privatizaciji i ostalo svesti na ponašanje pandura u disku ili na utakmici..
Inace, te sam godine (znaci 90-e) prvu polovicu proveja u Zadru u gimnaziji, a drugu polovicu u Zagrebu na faksu i isto se tako dobro sjecam što je bilo.
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:48:32
|
kakve veze ima ? jel se ti zajebaješ ili si samo naivan? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:48:53
|
a 200 bogatih obitelji necu niti spominjat |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/04/2013 : 23:49:05
|
dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu.
Komedija |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/04/2013 : 23:51:55
|
Odustajem!
Svira mi Coltrane "I'm old fashioned" (znakovit naslov pjesme:) i osjecam se previše cool da se krvim po forumu.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 10/04/2013 : 23:52:13
|
Ma covice, kakve on ima veze s policjotima koji tiraju ljude iz diska? Ne možeš stvari kao što su stvaranje države, rat, pljacka u privatizaciji i ostalo svesti na ponašanje pandura u disku ili na utakmici..
Inace, te sam godine (znaci 90-e) prvu polovicu proveja u Zadru u gimnaziji, a drugu polovicu u Zagrebu na faksu i isto se tako dobro sjecam što je bilo.
Ma pusti jugonostalgicare iz Meksika i Kolumbije, vidi se koliko vole Hrvatsku i hrvatsko. "Uvijek je bilo i uvijek ce biti onih što ce dušu vragu prodati." Jbg, patite, Hrvatska postoji i postojat ce, ni vukodlaci ni bubuljicavi je nisu i nece srušiti. Zbogom! |
Edited by - Maki_Mostar on 10/04/2013 23:53:12 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:54:49
|
quote: Originally posted by Jasko
dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu.
Komedija
jasko molin dužno poštovanje ,da nije bilo njega ne bi danas bilo ni Nikaragve
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:55:26
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
Ma pusti jugonostalgicare iz Meksika i Kolumbije, vidi se koliko vole Hrvatsku i hrvatsko. "Uvijek je bilo i uvijek ce biti onih što ce dušu vragu prodati." Jbg, patite, Hrvatska postoji i postojat ce, ni vukodlaci ni bubuljicavi je nisu i nece srušiti. Zbogom!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/04/2013 : 23:56:12
|
Ne, vi jednostavno ne možete izdržati, je li... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:56:19
|
ko su ti vukodlaci ? nova sexualna manjina? |
|
|
Topic |
|