forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 umrla "zeljezna lady"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by lwood

da respektiran nekog cija me pandurija drkala godinama zbog niceg. ne pada mi napamet.
a državu bi imali s njim ili bez njega.a možda cak ne bi bila ni popljackana.

lwoode, ovo s pandurijom mi lici na razmišljanje i stavove cetrnaestogodišnjaka.
I nisam baš siguran da bi uspjeli bez njega, ali ne trebamo sad ulaziti u te vode.

ne znan di si ti provea te vesele godine al ja san bia u ST.
i vrlo dobro pamcenje iman.i nije se to samo meni dogadalo.
usput koji je to predsjednik države koji specijalcima tira ekipu iz disko klubova?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 10/04/2013 : 23:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ma covice, kakve on ima veze s policjotima koji tiraju ljude iz diska?
Ne možeš stvari kao što su stvaranje države, rat, pljacka u privatizaciji i ostalo svesti na ponašanje pandura u disku ili na utakmici..

Inace, te sam godine (znaci 90-e) prvu polovicu proveja u Zadru u gimnaziji, a drugu polovicu u Zagrebu na faksu i isto se tako dobro sjecam što je bilo.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kakve veze ima ? jel se ti zajebaješ ili si samo naivan?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a 200 bogatih obitelji necu niti spominjat

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/04/2013 : 23:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu.

Komedija
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 10/04/2013 : 23:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Odustajem!

Svira mi Coltrane "I'm old fashioned" (znakovit naslov pjesme:) i osjecam se previše cool da se krvim po forumu..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 10/04/2013 : 23:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
quote:

Ne možeš stvari kao što su stvaranje države, rat, pljacka u privatizaciji i ostalo svesti na ponašanje pandura u disku ili na utakmici..

Inace, te sam godine (znaci 90-e) prvu polovicu proveja u Zadru u gimnaziji, a drugu polovicu u Zagrebu na faksu i isto se tako dobro sjecam što je bilo.

Ma pusti jugonostalgicare iz Meksika i Kolumbije, vidi se koliko vole Hrvatsku i hrvatsko.
"Uvijek je bilo i uvijek ce biti onih što ce dušu vragu prodati."
Jbg, patite, Hrvatska postoji i postojat ce, ni vukodlaci ni bubuljicavi je nisu i nece srušiti.
Zbogom!

Edited by - Maki_Mostar on 10/04/2013 23:53:12
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu.

Komedija

jasko molin dužno poštovanje ,da nije bilo njega ne bi danas bilo ni Nikaragve

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Maki_Mostar

quote:

Ma pusti jugonostalgicare iz Meksika i Kolumbije, vidi se koliko vole Hrvatsku i hrvatsko.
"Uvijek je bilo i uvijek ce biti onih što ce dušu vragu prodati."
Jbg, patite, Hrvatska postoji i postojat ce, ni vukodlaci ni bubuljicavi je nisu i nece srušiti.
Zbogom!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/04/2013 : 23:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ne, vi jednostavno ne možete izdržati, je li...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2013 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ko su ti vukodlaci ? nova sexualna manjina?

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000