forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mjesecni Izvjestaj Clanova - Maj/Svibanj 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message

Top 10

The Rest

* Svi podatci su skupljeni u 8:30 evropskog vremena. Ako ne vidite vase ime na listi i zelite da budete dodani onda mi posaljite poruku.
Takodje ako zelite da skinem vase ime sa liste samo se javi te.

Clan Mjeseca

Marko a.k.a. solar

Njegovo pismo Morenu je stvarno fino i opisuje sto vecina nas vec podrzaje. Evo malog izrezka: "I personaly think you are born to do this job, as a main editor of Zagor you have undeniable love and passion for the caracter and its readers. You are one of us, and 90% of us see that in you and appreciate it more than anything. This is not only my opinion, you know better than me that Zagor is the most stabile series regarding the sales in all Bonelli caracters. Since you arrived as main editor many things got better, you brought great designers like Marco Verni, Joevito Nuccio and many others who are fans like us, we can see that."

Strip Mjeseca

Prica o Betty Wilding
Albo Gigante n. 3 DAL 30 MAGGIO
La storia di Betty Wilding

Tko su ljudi koji su dosli iz Irske u Darkwood? I zasto sto traze zenu po imenu Betty, koji znaju da je jednom prilikom bila u braku s lovcem u sumi po imenu Mike Wilding? Povratak Zagor na obale bistre vode, gdje su prije mnogo godina Abenaki Indijanaci iskorijenili njegovu obitelj, poklapa se sa sastankom koji obnavlja Duha sa Sjekirom sa svojim irskim korijenima, vec je postalo ocito od imena koje mu je dala: Patrick. Betty Wilding je zapravo njegova majka, ali misterij koji okruzuje njegovu proslost izgleda kao da ima tragicne posljedice u sadasnjosti, kada bijesan indijanski poglavica i trio odmetnika stupa na scenu kako bi sprijecili naseg junaka on ce biti zaduzen za ...

Intervju Mjeseca

Moreno Burattini

Morenu Burattiniju može se pribrojiti niz dicnih kreativnih titula; on je - scenarist, pisac, kriticar, kazališni autor i glavni urednik u Zagorovom staffu. I odani zagorovac, dodao bi on! Autor je niza Zagorovih uspješnica, a zajedno s Maurom Bosellijem u devedesetima, on je bio taj koji je uzdigao Zagora iz crnih ponora ispodprosjecnosti! I dalje je najplodonosniji Zagorov scenarist i drugi po redu po broju napisanih stranica iza legendarnog Guida Nolitte! (credit: DeeCay)

Naslovnica za "Prica o Betty Wilding" mi se jako dopada. Sta je bila inspiracija ili kako ste dosli na ideju za ovu pricu?
Ideja za ovu pricu je nastala pre mnogo godina, bio sam razmišljao o tome da o Zagorovom ocu znamo sve, a o majci gotovo ništa. Cekao sam da na tu temu napišem pristojan scenario, a edicija "Zagorone" mi se za to cinila kao idealna kolokacija.

Od svih Bonelliovih junaka da li je Zagor vas omiljeni?
Sigurno da da, iako mi se svidaju i mnogi drugi.

Da li planirate da u buducnosti nastavite sa pisanjem novih avantura o Zagoru?
Pišem Zagora vec 24 godine u nekom ustaljenom ritmu od osam stotina stranca godišnje: verujem da cu nastaviti tako, sve dok budem uživao poverenje Izdavacke kuce Bonelli.

Kako je bilo vase iskustvo raditi zajedno sa Gallieno Ferri?
Moje radno iskustvo sa Gallienom Ferrijem, sa kojim saradujem od 1989. godine, je bilo ispunjenje sna, buduci da je Ferri u mom životu bio sveprisutan sa svojim naslovnicama i pricama.

Gdje vidite Zagora u buducnosti za 10 godina?
Zagor ce ostati u Darkwoodu, nezaustavljiv kao i uvjek.

* Sav kredit za prjevod ide PijanomPatku (hvala jos jednom).

Junak Mjeseca

Superman

Superman je nacrt za modernog super heroja. On je nedvojbeno najvaznija kreacija u povijesti super herojskog stripa. Superman je junak koji odrazava potencijal u svima nama za velicinu; svjetionik svjetlosti u strasnim vremenima i tracak nade za sve izgubljene. On je arhetip na kome mozemo projektovati, da li on bio Mesaja ili samo heroj u plavom odjelu, Supermanov utjecaj na zanr i pop kulturi je neprocjeniv. Superman stoji kao jedan najlegendarnijih likova u stripovima; njegov Kryptonian S-stit je prepoznatljiv kao univerzalni simbol za istinu i pravdu. Iako Superman mozda zapoceo kao kriska Americkog sna, on je izrastao u simbol na koga cijelo covjecanstvo moze da pogleda sa ponosom.

Topic Mjeseca

Sviraj to ponovo, Sama od Just_Charlie

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43877

Volim njezin pogled na zivot i filozofiju: "Kada bi me netko pitao koji mi je omiljeni odjevni predmet, shvatila sam da bi najtocniji odgovor bio sal. Njihov odabir i potraga za njima je, u stvari, jedino cemu posvecujem toliko paznje, strasti i vremena. Zato, sto to nisu salovi, niti stil nosenja, ponekad oko glave (avatar) kao sto to cine sve ostale zene..

Odbijam pripadati ovom vremenu, i to smatram jos jednom potvrdom moga prkosa..vremenu. Jutros sam dugacki sal nosila na nacin Isadore Duncan, kako ja to kazem, i cesto to radim, pa se tako i nje sjetim.. Izazivam li sudbinu poput te bosonoge plesacice, ne znam, znam da sam za nju uvijek spremna, ono sto ne znam - jesam li svoj pelin, otrov i med, svoga Jesenjina vec upoznala? Trazila? Ostavila? Nasla? Imala? Propustila?

Recenzija Mjeseca

Pandža koja se nadvila nad Amerikom od bjelolasica

http://www.stripovi.com/recenzije/price-iz-baze-drugdje-pibd-lib-6-pandza-koja-se-nadvila-nad-amerikom/1609/

Vrlo je fino napisana i pogotovo mi se dopada ova recenica: "Sve do druge polovice 20. st. Kinezi su tjerani da žive u zasebnim zajednicama koje su se toliko razvile da su uspjeli ocuvati svoj kulturni identitet te je i danas teško kriminalcima i policiji da se uvuku u njihovo društvo. Zato se brojni filmovi i bave bandama Chinatowna dajuci im nadnaravne sposobnosti (leteci macevi i sl.)." Bravo majstore!

Mjesecna Nagrada

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull

Edited by - Lastsioux on 31/05/2013 12:32:56

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
sebe si stavio na osmo mijesto, skromno

a mene nigdje

i jedno pitanje, piše da je lwood prvi, da je solarv clan mjeseca, a da je delboj dobio nagradu???

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

sebe si stavio na osmo mijesto, skromno

a mene nigdje

i jedno pitanje, piše da je lwood prvi, da je solarv clan mjeseca, a da je delboj dobio nagradu???

Nema problema. Stavi cu i vas za sledeci mjesec.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
nas?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:

nas?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12606 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/05/2013 : 11:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
nagradu koju si poklonio delboju, piše da je iz tvoje privatne kolekcije, pa m ezanim ao kakvoj se kolekciji radi?
Mogao bi otvoriti jedan topik u vezi toga jer mi izgleda jako zanimljivo i mogao bi pokazati i ostale "artefakte" iz te kolekcije i reci nešto više o tom hobiju, kolekciji,...
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

nagradu koju si poklonio delboju, piše da je iz tvoje privatne kolekcije, pa m ezanim ao kakvoj se kolekciji radi?
Mogao bi otvoriti jedan topik u vezi toga jer mi izgleda jako zanimljivo i mogao bi pokazati i ostale "artefakte" iz te kolekcije i reci nešto više o tom hobiju, kolekciji,...

Vazi. Kad budem imao vremena stavi cu nesto vise o tome

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/05/2013 : 11:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Pa je li Superman ili je Supermen?

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Pa je li Superman ili je Supermen?

;)

Superman je na engleski a supermen je na nas

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/05/2013 : 11:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
A u vezi ove lule mira, kako ce sve to da funkcionise? Lastsioux ce da posalje tu lulu delboyu u Bosnu, ili kako...?

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:

A u vezi ove lule mira, kako ce sve to da funkcionise? Lastsioux ce da posalje tu lulu delboyu u Bosnu, ili kako...?

Tacno ali bez duhana

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12606 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/05/2013 : 12:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Lastsioux

quote:
Originally posted by 1Euro

Vazi. Kad budem imao vremena stavi cu nesto vise o tome

ok, super!!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 31/05/2013 : 12:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Super je ispalo sve skupa, zabavno.

Palac gore ako ce ti se jos dati za nekoliko mjeseci.

Mozda bi postavio jos link do topica i recenziju mjeseca?

A u vezi Top 10 - to je izgleda broj novih postova za mjesec dana?

Pa stvarno preterujem izgleda.

Jos da i nesto pametno napisem.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/05/2013 : 12:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Poli, svi mi nepotrebno lupetamo ovdje, nisi jedini.

Meni je ovo bolja opcija nego terapija kod psihijatra, tako da ...

:)

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/05/2013 : 12:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Hej, pa ovo je baš fino napisao.
Svida mi se

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 12:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Super je ispalo sve skupa, zabavno.

Palac gore ako ce ti se jos dati za nekoliko mjeseci.

Mozda bi postavio jos link do topica i recenziju mjeseca?

A u vezi Top 10 - to je izgleda broj novih postova za mjesec dana?

Pa stvarno preterujem izgleda.

Jos da i nesto pametno napisem.

Tacno, to se odnosi na broj novih postova. Hvala na podrsci

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 12:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:

Poli, svi mi nepotrebno lupetamo ovdje, nisi jedini.

Meni je ovo bolja opcija nego terapija kod psihijatra, tako da ...

:)

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 12:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Hej, pa ovo je baš fino napisao.
Svida mi se

Drago mi je. Puno hvala

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/05/2013 : 12:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Al kud si lulu dao delboju pa vidiš po avataru da ce to završiti na tržnici u Peckhamu

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/05/2013 : 12:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
nekako mi je teško povjerovati da je samo tridesetak clanova citav mjesec nešto napisalo na forum :o
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 12:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

nekako mi je teško povjerovati da je samo tridesetak clanova citav mjesec nešto napisalo na forum :o

Poceo sam sa 30 clanova. Ako neko zeli da bude dodan na listu onda moze da mi posalje poruku. Ovo je samo pocetna brojka.

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 12:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Al kud si lulu dao delboju pa vidiš po avataru da ce to završiti na tržnici u Peckhamu

Vidim da si primjetio da se u nagradi krije vic

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/05/2013 : 13:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Lastsioux

quote:
Originally posted by supermark

Poceo sam sa 30 clanova. Ako neko zeli da bude dodan na listu onda moze da mi posalje poruku. Ovo je samo pocetna brojka.

aha, ja sam mislio da su to svi koji su nesto pisali
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 31/05/2013 : 13:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Zanimljivo ti je to, nadam se samo da ti nece entuzijazam splasnuti nakon par mjeseci

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2013 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zanimljivo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/05/2013 : 13:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

a mene nigdje

Ti si uvijek prvi u našim srcima.
Btw, tek sada skužio da se moja recka ovdje nalazi!
Hvala lijepo

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000