Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 28/11/2013 : 22:00:16
|
quote: Originally posted by Tonka24
Svi vi sto me ovdje ismijavate, mene, moj post i moju vjeru, a ima vas dosta sto prikrivenih sto neprikrivenih
Nnemojte se ljutiti, svejedno vas postujem i respektiram. Lijepo je sto postojite. Prihvatite sami sebe pa ce te moci prihvatiti i mene i prijatelja iz Nazareta
Slušaš Ivancica utorkom na HKR? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 28/11/2013 : 22:01:24
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Svi vi sto me ovdje ismijavate, mene, moj post i moju vjeru, a ima vas dosta sto prikrivenih sto neprikrivenih
Nnemojte se ljutiti, svejedno vas postujem i respektiram. Lijepo je sto postojite. Prihvatite sami sebe pa ce te moci prihvatiti i mene i prijatelja iz Nazareta
Slušaš Ivancica utorkom na HKR?
Ne ali slusam mnoge druge zanimljiv mi je Damir Stojic :) |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/11/2013 : 22:21:52
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by bagi
Brni,da nisi iz Nazareta?
Mora da je makar iz okoline kad je ovako mio.
Provokatoru jedan.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/11/2013 : 22:24:05
|
Brni,da nisi iz Nazareta?
Pa vidis da spominje cilo vrime nekog Nazarecanina..taj sam, glavom i bradom.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/11/2013 : 22:31:30
|
Sreca pa si usamljen u svojim mahinacijama.
Bar nisam maliciozan.. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 28/11/2013 : 22:40:51
|
quote: Originally posted by brni
Sreca pa si usamljen u svojim mahinacijama.
Bar nisam maliciozan..
Perfidnost je ocigledna |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/11/2013 : 22:44:41
|
Sumnjam da HKR ima ikakve veze sa preporodenim tonkom...Iz priloženog milosrda,ljubavi prema bližnjem,velikim štovanjem slavnog Nazarecanina Ise alejhiselama i nadasve pomirljivih komentara vidi se da je prešao na Islam.Došao je tobe.Moram ga još i priupitati:-stigneš li pored dunjaluckih obaveza otklanjati svih pet vakat namaza? |
Wtf?
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 28/11/2013 : 23:13:42
|
quote: Originally posted by brni
Ja sam uvik bia zlatni decko ovog foruma..
lelelele |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/11/2013 : 23:23:43
|
Sumnjam da HKR ima ikakve veze sa preporodenim tonkom...Iz priloženog milosrda,ljubavi prema bližnjem,velikim štovanjem slavnog Nazarecanina Ise alejhiselama i nadasve pomirljivih komentara vidi se da je prešao na Islam.Došao je tobe.Moram ga još i priupitati:-stigneš li pored dunjaluckih obaveza otklanjati svih pet vakat namaza?
možda je priša na šijitski islam pa su mu dovoljna tri? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 28/11/2013 : 23:45:05
|
quote: Originally posted by fikus
Konkretno, u Tonkinom slucaju, radi se o dominantno ekstrinzickoj religioznosti gdje se religija koristi kao korisno sredstvo da se dostignu neki nereligiozni ciljevi. A ciljevi su usmjereni prema njemu samom, u smislu dobijanja nekih socijalnih beneficija kao što su socijalni status, prihvacanje zajednice itd. Njegova religioznost se obicno manifestira nekim folklornim i perifernim znacima, a ne istinskom vjerom koja stoji iz svakodnevnih postupaka, odnosno vjere radi vjere, koja se živi (kao kod pojedinih forumaša – Amos, dsormaz...).
nisam najbolje shvatio misliš li da amos i dsormaz žive vjeru radi vjere ili se to tonka ulizuje svjetini ili dsormazu i amosu
ako misliš da se tonka ulizuje dsormazu i amosu onda si pogriješio ako misliš da se tonka ulizuje svjetini onda si totalno upravu no, ako misliš da amos i dsormaz žive vjeru vjere radi onda totalno griješiš ( dsormaza poznajem osobno, pa u njegovom slucaju mogu nešto reci, amosa ne poznajem pa ne mogu biti siguran, ali mogu o njemu suditi samo onim što piše ovdije ) |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:03:45
|
Kruger tonka se nikome ne ulizuje samo NAZARECANINU Malo razmisli, nisam ovdje bio mjesecima... kakva mi korist da se svidim forumu? Zar stvarno nemam zivota? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:06:04
|
bagi, ne bih htio ulaziti u razloge zašto si se sad spamerski odlucio javiti prema meni, imao si priliku to uciniti i na nekim drugim topicima, a nisi
fikusovo obrazloženje koje sam kvotirao je neke druge dimenzije, dimenzije koje ti baš ponajbolje ne razumiješ, i vjerojatno bi se najradije iz njegovog izlaganja isprdavao, petljaš se izmedu nas dvojice, nepotebno, ja koristim pomalo drugaciju metodu od njega, ali on ce to nadam se razumjeti
ako mi replicira, na moju postavljenu repliku, biti ce to izmjenjivanja mišljenja logicara i filozofa, recimo |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:06:48
|
Sumnjam da HKR ima ikakve veze sa preporodenim tonkom...Iz priloženog milosrda,ljubavi prema bližnjem,velikim štovanjem slavnog Nazarecanina Ise alejhiselama i nadasve pomirljivih komentara vidi se da je prešao na Islam.Došao je tobe.Moram ga još i priupitati:-stigneš li pored dunjaluckih obaveza otklanjati svih pet vakat namaza?
Bagi, taj Nazarecanin je zbog Tebe i mene visio na križu i pokazao jedinu istinsku ljubav za nas male,jadne i ogranicene ljude. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:10:26
|
Kruger tonka se nikome ne ulizuje samo NAZARECANINU Malo razmisli, nisam ovdje bio mjesecima... kakva mi korist da se svidim forumu? Zar stvarno nemam zivota?
pa ne znam ja baš sve te detalje o kojim zboriš
gledajuci to što si pisao onda i što pišeš sad meni izgleda kao ulizivanje masi ovog foruma mada je cak bolje reci da se sad ulizuješ mišljenju jednog djela foruma ti to možda shvacaš kao diplomatski put, ali ja ne |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:11:09
|
Kruger Jos nesto o mome uvlacenju forumskoj svjetini. Svi ovdje znaju da sam ja i prije mog odsustva s ovog foruma na par mjeseci... imao " sklonosti " prema Nnazarecaninu i pisao sam po forumu o tome. Eto toliko o tvojoj totalno krivoj prosudbi. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 29/11/2013 : 01:11:15
|
Izmišljeni prijatelji su normalna i cesta pojava tijekom razvoja djeteta.
A evo i savjeta kako se riješiti nocne more: Na papir napiši velikim slovima FIKUS. Tada podrapaj papir i spali ga. I više ti nece dolazit u snove, a krevet ce ostati suh. Pusa za laku noc. F |
always progressive, never conventional! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:15:19
|
quote: Originally posted by Kruger
Kruger tonka se nikome ne ulizuje samo NAZARECANINU Malo razmisli, nisam ovdje bio mjesecima... kakva mi korist da se svidim forumu? Zar stvarno nemam zivota?
gledajuci to što si pisao onda i što pišeš sad meni izgleda kao ulizivanje masi ovog foruma mada je cak bolje reci da se sad ulizuješ mišljenju jednog djela foruma ti to možda shvacaš kao diplomatski put, ali ja ne
O pisanju imas post gore. A o diplomatskom putu iman reci nesto Ja to shvacam kao put srca, kao put ljubavi. Ja to shvacam kao put raspete ljubavi koja nije ljubljena. Ja to shvacam kao put prema kojemu smo svi isti i jednaki. Ja to shvacam kao put prema kojemu se svi medusobno trebamo postivati i ljubiti onako kako nas Krist ljubi i postiva. Ja to shvacam na jos 500 slicnih puteva... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:16:15
|
Kruger Jos nesto o mome uvlacenju forumskoj svjetini. Svi ovdje znaju da sam ja i prije mog odsustva s ovog foruma na par mjeseci... imao " sklonosti " prema Nnazarecaninu i pisao sam po forumu o tome. Eto toliko o tvojoj totalno krivoj prosudbi.
dobro, prefolmurilat cu želiš se svidjeti mišljenju jednog djela foruma dakle ne optužujem te, ajmo to tako nazvati, za ulizivanje cjelom forumu, nego mišljenju ili mišljenjima koje iskazuju pojedinci jednog djela foruma |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 29/11/2013 : 01:17:32
|
quote: Originally posted by Kruger
gledajuci to što si pisao onda i što pišeš sad meni izgleda kao ulizivanje masi ovog foruma mada je cak bolje reci da se sad ulizuješ mišljenju jednog djela foruma ti to možda shvacaš kao diplomatski put, ali ja ne
O pisanju imas post gore. A o diplomatskom putu iman reci nesto Ja to shvacam kao put srca, kao put ljubavi. Ja to shvacam kao put raspete ljubavi koja nije ljubljena. Ja to shvacam kao put prema kojemu smo svi isti i jednaki. Ja to shvacam kao put prema kojemu se svi medusobno trebamo postivati i ljubiti onako kako nas Krist ljubi i postiva. Ja to shvacam na jos 500 slicnih puteva...
dobro, želiš se svidjeti i onima koji su te kamenovali |
|
|
Topic |
|