Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/03/2014 : 00:41:19
|
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by lwood
Baš zanimljiva nemoralna ponuda. Možda sam jedan od rijetkih koji negleda sve kroz novac,jer sam zadovoljan ako imam dovoljno u novcaniku za normalan život (citaj-budala),pa me nije posebno impresionirala cifra,cak i da je pet milja u pitanju. Zato nastojim u ovom pitanju sagledati sami cin,a ne korist,pa dodem do zakljucka da u svakom covjeku cuci potencijalni ubica,bilo da je iz ovog ili onog razloga...
pa si tek sad to skužija? 
A kao-ti si skužio??? Pa pogledaj od ovo nekolicine ljudi koji su se javili koliko njih negira da bi to napravilo,a da pogledaju u dubinu svoje duše-iznenadili bi se.  U svakom slucaju-poprilicno ljigav cin,pa nek misli ko šta hoce.
ne kužiš ti baš ništa. di uopce živiš na Marsu?  nagor je postavia jasno pitanje s vrlo jasno ponudenim odgovorima. normalno da je u q ubit ljude koje ne poznaš za lovu(osin ako kojin slucajen nisi profi killer) poanta je u tome šta smo svi potencijalne ubojice . ubijaju se ljudi iz raznih stvari,osvete,samoobrane,ljubomore,ratove da ne spominjemo. jel ti sad jasnije? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
Edited by - lwood on 08/03/2014 00:42:27 |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/03/2014 : 00:49:42
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Johnny Difool
Tako da bi povijest generalno bila ista i s nekim drugim "hitlerom", "staljinom", "titom", "miloševicem", "tudmanom" itd.
možeš li dokazati kavu poveznicu ima tudman sa hitlerom, staljinom, titom i miloševicem apsolutno nikakvu
Mislim na to da su se u svim državama/društvima/sistemima stekli odredeni socijalni i politicki uvjeti za pojavu odredenih tipova voda, u weimarskoj Njemackoj za nekog poput Hitlera koji nije morao biti ovaj imenom i prezimenom, za nekog poput Staljina koji bi jednako zavladao i u jednom razdoblju djelovao da se i drugacije zvao, za nekog kao što je bio Tito koji bi opet s odredenim modalitetima u ratu preuzeo vodstvo i poslije vlast, za nekog kakav je bio Miloševic a koji je mogao biti i netko drugi slicnog profila kojeg bi recimo iznjedrila SANU sredinom 80-ih, i za nekog poput Tudmana koji bi se postavio kao kontra Miloševicu, ma kako da se zvao. Svakako, tu imaju udjela i njihove osobnosti (karakter, cvrstina, odlucnost) zbog kojih su se upravo spomenuti izdigli i nametnuli, partijska i disidentska zaleda ili pripadnost odredenim politickim i(li) intelektualnim krugovima, kao što su današnjim obnašateljima vlasti kljucna financijska zaleda tj. kapital odredenog predznaka koji stoji iza njih.
Ali baš kao što kapital traži odredeni profil politicara koji ce najbolje zastupati njegove interese, u nas kao i u Americi, Italiji i prakticki svugdje, pa je zapravo svejedno kako se netko zove, odnosno "nije važno koje je macka boje vec je važno da lovi miševe", tako u prijelomnim situacijama uvijek ispliva onaj tip vode kojeg raspoloženje u narodu, ekonomska i financijska situacija zahtijevaju.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 08/03/2014 00:51:15 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/03/2014 : 00:52:22
|
Baš zanimljiva nemoralna ponuda. Možda sam jedan od rijetkih koji negleda sve kroz novac,jer sam zadovoljan ako imam dovoljno u novcaniku za normalan život (citaj-budala),pa me nije posebno impresionirala cifra,cak i da je pet milja u pitanju. Zato nastojim u ovom pitanju sagledati sami cin,a ne korist,pa dodem do zakljucka da u svakom covjeku cuci potencijalni ubica,bilo da je iz ovog ili onog razloga...
A kao-ti si skužio??? Pa pogledaj od ovo nekolicine ljudi koji su se javili koliko njih negira da bi to napravilo,a da pogledaju u dubinu svoje duše-iznenadili bi se.  U svakom slucaju-poprilicno ljigav cin,pa nek misli ko šta hoce.
ne kužiš ti baš ništa. di uopce živiš na Marsu?  nagor je postavia jasno pitanje s vrlo jasno ponudenim odgovorima. normalno da je u q ubit ljude koje ne poznaš za lovu(osin ako kojin slucajen nisi profi killer) poanta je u tome šta smo svi potencijalne ubojice . ubijaju se ljudi iz raznih stvari,osvete,samoobrane,ljubomore,ratove da ne spominjemo. jel ti sad jasnije?
je o si ja vlastiti bicikl ak mogu razumjeti tvoje bedastoce |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/03/2014 : 01:01:39
|
... i za nekog poput Tudmana koji bi se postavio kao kontra Miloševicu, ma kako da se zvao...
ovdje u tom pogledu prica završava
apsolutno nitko tko se nije zvao tudman nije bio sposoban suprostaviti se miloševicu ovdje u tom pogledu prica završava možemo u mnogocemu razglabati i doci do dodirnih tocaka, ali u ovome NE |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/03/2014 : 01:46:32
|
Prestala sam citat ovaj topic. Dosadni ste, meni je ponestalo ideja i bas nitko ne bi malo kao Bruce u Die Hard pokusao spasiti tih 5 ljudi od gumbica? Da se malo oznojite i zavrsite u pokidanoj prljavoj potkosulji. Strasno. Svi samo bi-ne bi. A da mi je znati kako bi ovi koji ne bi, odbili te s ponudom i ostali zivi? Jer ako odbijete, kako ce vas pustiti kad znate tko su narucitelji? Ako pristanete, tko vam garantira dobitak love, a da niste tek nasjeli ko budala.
Ja jos ovdje ne mogu odgovoriti da ne bi kliknula gumb dok detaljno ne razradim plan i strategiju kako da spasim ljude za koje znam da ce netko drugi klikom na gumbic smaknuti i da eliminiram nalogodavce koji ostaju daljnja opasnost za covjecanstvo, kliknula ja ili ne. Jednom kad saznam za ponudu za klik na gumb, ja sam upletena i nema van dok netko ne pobijedi. Istrebljujemo se do smrti, bilo moje ili ovih koji bi da klikam za lovu. Jedino da i ja stavim ulog i ponudim lovu za glavu ili glave ovih sto nude lovu za klik na gumb pa tako izjednacim.. Ali to nikamo ne vodi. Ovo je situacija u kojoj mora pobijediti samo jedan, a bilo bi dobro da to budem ja. Kad smislim plan spasavanja 5 glava i eliminiranja napasti koje nude lovu za klik, javim se..do tada..Stay tuned. Smislit cu nesto. Sama. sama..sama..uvijek sve moram sama..A za sad ne znam niti tko su ONI niti koliko ih ima niti gdje su locirani da bih dosla do petorice u opasnosti i cijei plan osmislila.. Vi ste tako dosadni.   |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3030 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 08/03/2014 : 02:41:39
|
ništa nije ljepše nego kad legneš u svojem skromnom stanu, u svoj skromni krevet sa svojim skromnim problemima potpuno ciste savjesti bez ikakve ljage i srama. nikakvi novci to ne mogu kupiti. osjecaj je neprocjenjiv i nezamjenjiv. jebeš novce. ako mi i ne ide baš kako bih želio ali ipak znam da cu mirno zaspati. i biti sretan. bez ikakvih gumbova, shortcuta, materijalnih obmana. a ovaj gore bullshit je upravo to - bullshit. ne mogu vjerovati da bi itko stisnuo taj gumb za novce, a da netko strada zbog toga. taj svojoj djeci ne bi smio više pogledati u lice. nikad. on je ubojica. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/03/2014 : 08:49:17
|
Samo mirno. To dugme ionako nije dostupno nama obicnim ljudima. A oni odozgo ga stiskaju li stiskaju (imaju robotsku rucicu koja samo ide gore - dolje)... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/03/2014 : 09:50:40
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Samo mirno. To dugme ionako nije dostupno nama obicnim ljudima. A oni odozgo ga stiskaju li stiskaju (imaju robotsku rucicu koja samo ide gore - dolje)...
  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/03/2014 : 12:25:39
|
quote: Originally posted by Kruger
... i za nekog poput Tudmana koji bi se postavio kao kontra Miloševicu, ma kako da se zvao...
ovdje u tom pogledu prica završava
apsolutno nitko tko se nije zvao tudman nije bio sposoban suprostaviti se miloševicu ovdje u tom pogledu prica završava možemo u mnogocemu razglabati i doci do dodirnih tocaka, ali u ovome NE
Sasvim se slažem, u onakvim okolnostima i s prijetnjom koja nam se približavala to je mogao biti samo on. Svi ostali su bili preblagi, premekani i prevelika oklijevala, bez obzira na zasluge iz prošlosti i vatrene govore, a to bi bile one karakterne osobine koje budu jezicac na vagi zašto se netko nametne a netko drugi ne.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
zlatko900
Average Member

954 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 08/03/2014 : 22:21:39
|
ne kužiš ti baš ništa. di uopce živiš na Marsu?  nagor je postavia jasno pitanje s vrlo jasno ponudenim odgovorima. normalno da je u q ubit ljude koje ne poznaš za lovu(osin ako kojin slucajen nisi profi killer) poanta je u tome šta smo svi potencijalne ubojice . ubijaju se ljudi iz raznih stvari,osvete,samoobrane,ljubomore,ratove da ne spominjemo. jel ti sad jasnije?
Ooo-pametno moje,baš ti hvala što si mi objasnio nešto što gledam kao i svi ostali vec pun k...godina. Šta bi mi sada da nam ti nisi to objasnio??? A vidim i da te neki i nekuže baš... U svakom slucaju-znamo mi da si ti (pre)pametan za razliku od nas nekih...  |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 29/03/2014 : 11:17:15
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by delboj
Ako bude više glasova Da, onda prebaci u ovu temu http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38906
Ma nije to novi fenomen. Ljudi smo po defaultu takvi. Volimo mislit da nismo, ali na kraju… kad sve zbrojiš i oduzmeš… da ti netko stvarno ponudi takvu ponudu… da nitko nikad nece saznati... ne znam… jebeno…
Hehe pa u tome i jest bit.
Da li živiš radi sebe ili radi drugih?
Moj frend ima jednu zlatna zdravo seljacku, "ne lažeš ti mene vec sam sebe". |
Moje aukcije u prodaji |
Edited by - DKoor on 29/03/2014 11:17:34 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 29/03/2014 : 21:23:12
|
Ja bih ovaj gumb pritisnuo ovoga trena i to potpuno besplatno ali da umre 5 ljudi po mojem izboru. Sve te ljude poznajem dugo godina i jako dobro znam kakva su gamad jer sam se na svoje oci uvjerio koje granice je dosegla njihova pokvarenost.   |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 29/03/2014 : 21:51:16
|
Nema šanse.
Kako ti najcešce životne konce povlace upravo oni neki ljudi koje ne poznaješ, ne bih rizikovao. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
Topic  |
|
|
|