Author |
Topic  |
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 08:21:59
|
Lukavac je murdoc. Svako malo otvara suštinski istu temu, kako god se formalno zvala, zakuha stvar pa se povuce i ostavi ekipu da pokazuje svoja prava lica. Što bi fikus dao za to!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 05/03/2014 : 09:13:26
|
šta te svrbi johnny...puna su ti usta fašizma i cistki crnaca,Židova I Srba...tebi je izgleda teško napisat i Hrvata..ti za sebe misliš da si kao neki liberalac..antifašist...davno si ti prokužen |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 09:24:48
|
Eto, neki se odmah prepoznaju i oglase.
I to neki s 2 posta koji odavno sve kuže i preziru liberale (nemam pojma što bi bili "liberalci") i antifašiste.
Svaka cast murdoc, i hvala na korisnom topicu!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 05/03/2014 09:27:40 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 09:28:48
|
Ispricavam se, nekako sam ga automatski pripisao murdocu. 
Dakle svaka cast nagor, izgleda odlicno pogoden topic!
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7668 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 05/03/2014 : 09:32:18
|
U potpunosti citiram Obija. Neke ljude bih rado maknuo i besplatno, ali ovako naslijepo ne bih smio. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 05/03/2014 : 09:41:13
|
opet te žulja,jel johnny?pitam se pitam,jel ti kao samoproglašeni antiflašit znaš gdje je osnovan prvi partizanski odred?nemoj samo guglat |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 05/03/2014 : 09:45:12
|
johnny,jel ti igraš loto?kad si tako vidovit pa iz moja dva posta zakljucio da mrzim liberale i antifašiste,de uplati loto listic |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Milac
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
92 Posts
Member since 27/06/2003 |
Posted - 05/03/2014 : 09:51:15
|
Potpisujem.quote: Originally posted by Obi-wan
Ne. Odluka donijeta u djelicu sekunde. Uopce nisam trebao razmišljati. A kada razmislim, još vece NE. Ne funkcioniram na takav nacin...
Inace, da ne ispadnem neki lažni dobrica, pritisnuo bih ja taj gumb za neke ljude koje znam i to za džabe.  Na žalost dotle je došlo...
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/03/2014 : 10:04:31
|
quote: Originally posted by igor 12
opet te žulja,jel johnny?pitam se pitam,jel ti kao samoproglašeni antiflašit znaš gdje je osnovan prvi partizanski odred?nemoj samo guglat
Kakve to veze ima?
Tebi su antifašizam i komunizam jedna te ista stvar? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Milac
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
92 Posts
Member since 27/06/2003 |
Posted - 05/03/2014 : 10:07:21
|
Moram malo ispraviti gornju izjavu. Bez zadnje dvije recenice, ipak ne mogu ja, niti ijedan drugi covjek da odreduje da li ce ili ne drugi covjek živjeti. Moje iskreno mišljenje. A milion eura, ferari, kuca na azurnoj obali..., sve su to samo stvari. Ko proda dušu za stvari, nek ima i 10 puta više, džabe mu sve. |
 |
|
sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Posted - 05/03/2014 : 10:11:53
|
quote: Originally posted by tinton
opet te žulja,jel johnny?pitam se pitam,jel ti kao samoproglašeni antiflašit znaš gdje je osnovan prvi partizanski odred?nemoj samo guglat
Kakve to veze ima?
Tebi su antifašizam i komunizam jedna te ista stvar?
Da se malo ispravim, Partizani nisu uskopovezani s danasnjim antifasizmom. Ako si protiv fasizma ne moras automatski biti stari komunist. Opet sam se nespretno izrazi, ali eto, nemogu bolje... |
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22362 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/03/2014 : 10:29:28
|
quote: Originally posted by nagor
Pretisnete gumb i dobivate milijun evra, ali u isto vrijeme umire pet ljudi koje ne poznajete.
Mislis licno ne poznajem?! Neka hvala, pa odapnu Ferri, Nuccio, Torricelli, Bisi i Prisco. Eto ti onda Chiarolle ili Laurentija na naslovnice. Nije to vrijedno milion €.
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 10:38:48
|
Ne trudi se i ne gubi vrijeme uzalud tinton, nema smisla i potpuno je beskorisno.
Ja govorim o možda i vecini nas (samo!) na rijecima imanentnom fašizmu, onom fašizmu koji je Pauline Kael prepoznala u Prljavom Harryju kao simbolu inicijative "na ljutu ranu ljuta trava".
Radi se o tome da možda i vecina nas što svjesno a što podsvjesno priželjkuje da se pojavi netko tko bi na sebe preuzeo "prljavi" dio posla, cišcenje društva od anomalija i pojedinaca koji kvare sliku navodno beskonfliktne i idilicne zajednice.
Takav je Prljavi Harry i svi revolveraši (npr. Gary Cooper u Tocno u podne) koji u vesternima gradice na Divljem zapadu ciste od ološa, odnosno rade ono za što "pošteni", "casni", "mirni", "bogobojazni" i kakvi sve ne mještani nemaju hrabrosti ni sposobnosti, nemaju "muda".
To bi otprilike bilo to, povuceš okidac na revolveru (ovdje gumb), posmiceš petoricu gadova i sredina je opet navodno vracena u izvorno stanje mira, morala i sklada.
Jedini je problem što takvo idilicno stanje nikad i nigdje ne postoji, jer smo svi u manjoj ili vecoj mjeri kvarni, nemoralni, egoisticni i krvavi, pa ga nije moguce ni ponovo uspostaviti.
Odnosno možda formalno i nakratko i jest, ali samo prividno, dok ne iskrsne neka nova anomalija koja sve poremeti, pa smo opet na necemu što nije pocetak nego je trajno stanje.
|
Edited by - Johnny Difool on 05/03/2014 10:40:51 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7668 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/03/2014 : 10:54:52
|
forum je izgleda pun moralnih i dobrih ljudi i to je dobro a ja sam uvjeren da bi vecina ljudi na svijetu pritisla taj gumb nažalost ali povijest i pogledi oko sebe govore da je to tako |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Posted - 05/03/2014 : 11:04:40
|
Ali postoji ovdje jos jedna stvar, ne znamo da ce izginuti "kvarni" ljudi, ili barem oni povrsinom kvarni, mi riskiramo ubiti osobu koja ce jednog dana otkriti lijek protiv raka, riskiramo ubiti osobu koja ce nas izvuci iz krize, riskiramo ubiti osobu s kojom bi mogli provesti zivot, riskiramo ubiti, kako king kaze, osobu koja bi napravila vrhunsko umjetnicko dijelo, riskiramo ubiti mozebitno nase nerodjeno dijete.
Ako se netko s tim moze nositi, svaka cast, ali ja ne mogu, za sedamdeset milijardi funti, ni za vjecno blagostanje, ni za sto na svijetu.
NIKAD!!! |
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 05/03/2014 : 11:29:57
|
ahahaha sve sami moralisti i dobri ljudi na ovom forumu...bi vi posmicali ubojice za volanom,silovatelje,pedofile,ratne zlocince,politicare..bi,al lako je piskarat...djelujte junacine |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 11:42:07
|
Ajmo najplasticnije, da vecina shvati Moja petorica za odstrel:
King Warrior
nagor
Igor 12
selanne
Grofica Varga
I gdje smo sad?
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/03/2014 : 11:44:07
|
ne vidim nigdje sarkazam u ovom topicu, možda djecju zaigranost niti murdocovu ironiju tanka je granica izmedu zlobe i ironije, malo je ljudi koji znaju uspješno iskazivati ironiju, uglavnom svoju negativnu energiju iskažu mrzeci druge |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3029 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 05/03/2014 : 12:04:13
|
Trebalo bi mi jos 100 000 za manipulativne troskove,da mi taj milijun ostane nacisto. Inace ode tema kao i mnoge druge u pogresnom smjeru,sreca da neki znaju kad ce stati.Inace,ovo prvo je samo zezanje,iskreno,ne bi takvo nesto ni promislio. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Posted - 05/03/2014 : 12:05:34
|
ahahaha sve sami moralisti i dobri ljudi na ovom forumu...bi vi posmicali ubojice za volanom,silovatelje,pedofile,ratne zlocince,politicare..bi,al lako je piskarat...djelujte junacine
Mislis na mene? Ja to nebi radio, zestoko biih osudio, ali ne i ubio. |
|
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 12:11:45
|
odma smo fašisti....jbga. Ko me privatno zna i da cuje da me neko proziva fašistom nonšalantno bi odmahnuo rukom. Za razliku od nekih, koji se zezaju kad pišu da bi pritisnili dugme, ja se ne zezam. Ne kažem da bi poslije imajo slabu vest ili bi mi bilo možda kojim slucajem žao, ali na drugu loptu - pritisnuo bih. I milijon € nije onaj odlucni faktor, ni 2 ni 100.000 €. Je, bolje je milijon nego 100.000 priznajem. Od viška ne boli glava. Moraliste (lažne ili malko lažljive) tipa Tinton i JDF razumem. Ali kad dode do granicnog trenutka svi bi pritisnuli. Setite se "normalnih" ljudi u ratu. Bilo kojem. Evo probajmo prvi svecki rat.....drugi, pa Balkan žur devedesetih. Neki mali triger treba, pa da se postaje beštija, koja siluje, ubija sve redom starce, žene, mladce, kršne momke.....sve. Za što? Koji su razlogi? Vera? Definitivno. Politika? Qrac. Zemlja? Da. Genocidišu mi narod? Fuck Yeah! Ide susjed, idem i ja? Definitivno. Dal imam muda? Ajd da probamo. Ajde da probamo? Fuck Yeah. Smrtna kazna? Da. Crveno dugme? Fuck Yeah.
Sad treba neko da mi kaže zašto mi u glavi odzvanja:
|
 |
|
Topic  |
|