Author |
Topic  |
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17892 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/03/2014 : 12:20:22
|
ne bih mogao to uciniti jer bi me savjest morila do kraja života eh sad u kontekstu ko su ti ljudi mislim da bih mogao razmisliti da krenem razmišljati... (terminalna bolest, starac ratni zlocinac i tako to mada ko sam ja da sudim)
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7668 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 05/03/2014 : 12:21:58
|
Justin Bieber i Vlatka Pokos bi kod mene bili prvi na listi da mogu birati.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 05/03/2014 : 12:55:07
|
Ajmo najplasticnije, da vecina shvati Moja petorica za odstrel:
King Warrior
nagor
Igor 12
selanne
Grofica Varga ------------------------------------------------------------- eto šta ti je drug antifašist johnny..i sudac i krvnik..ko pravi fašist..ili antifašist..rekao bi priprosti seljak isti k...c drugo pakovanje |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 14:20:15
|
Tako mi i treba kad sa svakakvim tipovima tikve sadim!
Nego, u meduvremenu sam malo razmislio i predomislio se, pa bih sad posmicao slijedece:
mladjo
DeeCay
igor 12
teller
Zlotvor
Razloge i opet znam samo ja, ali tko zna, možda se u prosudbi o tome bez koga bi svijet bio bolji opet predomislim.
A ja sam samo jedan od nas koji imam svojih 5, pa tako 5 po 5...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 05/03/2014 : 14:32:07
|
Moze li se covjek boriti za ljudske zivote a da nije u stanju oduzeti zivot... Je li to tada samo mlako laprdanje i pri prvom suocavanju s ogledalom, bijeg u misju rupu spoznaje da si onaj kojeg treba spasavati a ne onaj koji cuva zivote. Lako se junaciti sa i pred skolskom municijom. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 15:00:31
|
quote: Originally posted by trolodtroje
odma smo fašisti....jbga. Ko me privatno zna i da cuje da me neko proziva fašistom nonšalantno bi odmahnuo rukom. Za razliku od nekih, koji se zezaju kad pišu da bi pritisnili dugme, ja se ne zezam. Ne kažem da bi poslije imajo slabu vest ili bi mi bilo možda kojim slucajem žao, ali na drugu loptu - pritisnuo bih. I milijon € nije onaj odlucni faktor, ni 2 ni 100.000 €. Je, bolje je milijon nego 100.000 priznajem. Od viška ne boli glava. Moraliste (lažne ili malko lažljive) tipa Tinton i JDF razumem. Ali kad dode do granicnog trenutka svi bi pritisnuli. Setite se "normalnih" ljudi u ratu. Bilo kojem. Evo probajmo prvi svecki rat.....drugi, pa Balkan žur devedesetih. Neki mali triger treba, pa da se postaje beštija, koja siluje, ubija sve redom starce, žene, mladce, kršne momke.....sve. Za što? Koji su razlogi? Vera? Definitivno. Politika? Qrac. Zemlja? Da. Genocidišu mi narod? Fuck Yeah! Ide susjed, idem i ja? Definitivno. Dal imam muda? Ajd da probamo. Ajde da probamo? Fuck Yeah. Smrtna kazna? Da. Crveno dugme? Fuck Yeah.
Sad treba neko da mi kaže zašto mi u glavi odzvanja:
Nije stvar u tome da smo ti, ja, nagor ili ne znam tko drugi fašisti, nego je fašizam sam temelj ideje da bilo tko voluntaristicki odabere petoro ljudi za koje smatra da iz nekog razloga ne zaslužuju živjeti, da pritisne taj gumb i smakne ih, i onda inkasira milijun. Ni lova tu nije bitna, nego iskljucivo cin smaknuca nekih koji nam se u odredenom trenutku iz bilo kojih razloga cine neprihvatljivima. Jer za nekog ili neke druge cemo isto tako ti, ja ili nagor biti na tom spisku, i gdje nas to vodi?
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 05/03/2014 15:02:29 |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 15:11:59
|
Cim sam procitao "za milijun dolara" odgovor je bio ne, jer: nikad nisam pozelio (i necu) da imam milijun dolara. Jbt, ja spasavam divlje pcele, mrave, vrapce..., a sad treba da ubijam ljude. Salu nalijevo, sarkazam i ironiju nadesno, ako je nekome potrebno i 2 sekunde da o tome razmisli, onda su nam moral i brdo kljucnih kvalifikacija otisli u tri PM. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29651 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 05/03/2014 : 15:19:51
|
lebac ti budavi johnny..imaš li ti toliko streljiva koliko bi ti nas poroko?pazi,cahure ti padaju... |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/03/2014 : 17:51:32
|
Zadovoljan sam brojem glasova ..DA. Nismo bas izgleda svi licemjeri  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Member since 18/01/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2014 : 17:54:11
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by igor 12
ahahaha sve sami moralisti i dobri ljudi na ovom forumu...bi vi posmicali ubojice za volanom,silovatelje,pedofile,ratne zlocince,politicare..bi,al lako je piskarat...djelujte junacine
Mislis na mene? Ja to nebi radio, zestoko biih osudio, ali ne i ubio.
Pedofile bi isto nakon dobrog vladanja pustio na slobodu ? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 17:55:22
|
Stvar je u tome da mogu koga hocu, a tih petoro ljudi ne poznajem (dobro, neke od navedenih donekle i poznajem), pa je sve stvar mog izbora.
Protuargument druge strane je da bi se recimo Drugi svjetski rat izbjegao da nije bilo Hitlera (naravno da ne bi, jer bi se našao netko drugi na njegovom mjestu), da Gulaga i cistki u Sovjetskom savezu ne bi bilo da nije bilo Staljina (sasvim sigurno bi bilo, možda u manjoj mjeri ali bi, jer bi se u onim okolnostima i društvenom sistemu kao i umjesto Hitlera našao netko drugi), i sve u tom smislu.
I gdje naci ne cak više, nego samo i dvojicu ljudi koji bi se složili tko je ta petorka koju se treba eliminirati da bi grad / država / svijet bili bolja mjesta? Pa dogovor je nemoguc i kad se razgovara o potencijalnom nogometnom izborniku.
Pa i da se postigne konsenzus, kako biti siguran da je to baš ta petorka, i da medu njima nije netko tko vec sutra-prekosutra može odigrati važnu pa i kljucnu pozitivnu ulogu u nekim bitnim stvarima?
Da ne govorim da netko koga ja ili trol smatramo diktatorom i krvolokom u ocima nekog ili nekih drugih može biti obožavani voda kojeg je poslao sam Bog.
|
 |
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Posted - 05/03/2014 : 17:57:10
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Zadovoljan sam brojem glasova ..DA. Nismo bas izgleda svi licemjeri 

Cestitam na izboru forumasa godine... Iako nije mjesto na ovom topiku...
Izgleda svi imaju neki tajni crveni prekidac... Budite moderni... koristite free apps  |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 05/03/2014 18:00:12 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:00:52
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Stvar je u tome da mogu koga hocu, a tih petoro ljudi ne poznajem (dobro, neke od navedenih donekle i poznajem), pa je sve stvar mog izbora.
Protuargument druge strane je da bi se recimo Drugi svjetski rat izbjegao da nije bilo Hitlera (naravno da ne bi, jer bi se našao netko drugi na njegovom mjestu), da Gulaga i cistki u Sovjetskom savezu ne bi bilo da nije bilo Staljina (sasvim sigurno bi bilo, možda u manjoj mjeri ali bi, jer bi se u onim okolnostima i društvenom sistemu kao i umjesto Hitlera našao netko drugi), i sve u tom smislu.
I gdje naci ne cak više, nego samo i dvojicu ljudi koji bi se složili tko je ta petorka koju se treba eliminirati da bi grad / država / svijet bili bolja mjesta? Pa dogovor je nemoguc i kad se razgovara o potencijalnom nogometnom izborniku.
Pa i da se postigne konsenzus, kako biti siguran da je to baš ta petorka, i da medu njima nije netko tko vec sutra-prekosutra može odigrati važnu pa i kljucnu pozitivnu ulogu u nekim bitnim stvarima?
Da ne govorim da netko koga ja ili trol smatramo diktatorom i krvolokom u ocima nekog ili nekih drugih može biti obožavani voda kojeg je poslao sam Bog.
ti bi sada jos putovao kroz vrijeme Johnny Difool..ti bi se igrao imaginarnog boga..e vidis , to je puuuno gore nego jednostavno pritisnuti jebeni gumb..otici na veceru, popiti vrhunsko vino , povaliti zenu iz snova i ujutro zapoceti novi dan..ko iz picke  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:04:00
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by mr murdoc
Zadovoljan sam brojem glasova ..DA. Nismo bas izgleda svi licemjeri 

Cestitam na izboru forumasa godine... Iako nije mjesto na ovom topiku...
Izgleda svi imaju neki tajni crveni prekidac... Budite moderni... koristite free apps 
I ja tebe volim emireme.
 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:06:02
|
Thor medovaca... Mora od nje i da Odin ode u invalidsku penziju. :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:08:11
|
Ti koji bi ubijao svoj stav proglašavaš principom, a one koji ne bi smatraš licemjerima.
A onda upravo tako licemjerno staviš smajlic ili mig i ostaviš mogucnost da je sve ironija, pa si tako zgodno fluidan i neuhvatljiv.
Rekoh ranije, skrivaš se iza cool, flegma i "jebe mi se za sve" poza, mistificiraš svoj lik i prodaješ fore iz školskih spomenara, a na kraju dobra papica, još bolja kapljica i najbolja ševica.
A sve je to prozirna poza i laž.
|
 |
|
Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts
Member since 15/07/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:10:04
|
quote: Originally posted by emirem
Thor medovaca... Mora od nje i da Odin ode u invalidsku penziju. :-)
 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2014 : 18:12:06
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ti koji bi ubijao svoj stav proglašavaš principom, a one koji ne bi smatraš licemjerima.
A onda upravo tako licemjerno staviš smajlic ili mig i ostaviš mogucnost da je sve ironija, pa si tako zgodno fluidan i neuhvatljiv.
Rekoh ranije, skrivaš se iza cool, flegma i "jebe mi se za sve" poza, mistificiraš svoj lik i prodaješ fore iz školskih spomenara, a na kraju dobra papica, još bolja kapljica i najbolja ševica.
A sve je to prozirna poza i laž.
Zaboravi si i dobar kill , kako si to samo propustio..oko sokolovo. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17090 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 18:27:55
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ne. Odluka donijeta u djelicu sekunde. Uopce nisam trebao razmišljati. A kada razmislim, još vece NE. Ne funkcioniram na takav nacin...
Inace, da ne ispadnem neki lažni dobrica, pritisnuo bih ja taj gumb za neke ljude koje znam i to za džabe.  Na žalost dotle je došlo...
Bas tako, nepoznate ljude NE, neke koje znam, ili neke za koje znam, itekako. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 05/03/2014 : 21:28:21
|
Samo opušteno. Nema potrebe za tenzijama. Ne pricamo o Zagoru, vec o oduzimanju tudih života.
Svi na to gledate u stilu »ne bih pretisnuo jer nisam takav i nije fer do tih 5«. Lijepo, ali što ako niste vi ti kojima treba novac. Trebate novac za operaciju vaše najmilije osobe, koja ja na samrti… operacija ce spasiti život toj osobi… sinu, kceri…
Iskreno, mislim, da nitko ovdje ne bi uzeo pištolj i upucao pet ljudi za tu operaciju, ali pretisnuti gumb… to je tako jebeno lagano… ode tamo nekih 5 Kineza… spasite život svojoj najmilijoj osobi…
Za takvu stvar, pretisnuo bih odmah… prodao bih dušu vragu za svoje najmilije… bez razmišljanja…
Mislim da bi vecina pretisnula samo za milju… ako na to dodaš nešto poput ovog gornjeg potencijalnog slucaja… pretisnulo bi 99 posto ljudi…
Tintone i slicni, suzdržite se od komentara »ubojice i koljaci«… ne radi se o tome… radi se o dokazanoj ljudskoj psihi… to su oni linkovi, koje je Dranki postavio.
|
 |
|
Topic  |
|