Author |
Topic  |
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/03/2014 : 21:44:08
|
e sad se ti nagore ponašaš ko željka markic nisi pitao ljude za spas najmilijih, nego da li bi to uradili za milijun eura za cisti novac kojim bi kupili stan, kucu, bijesni auto, putovanja, kurve, komplet zs lms... možemo onda postavit i pitanje da li bi pritisnuli dugme pod nekakvom prijetnjom iz straha za vlastiti ili život nekog bliskog |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19902 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/03/2014 : 21:47:33
|
Dokazana psiha ljudi poput tebe mozda, mene ne vrijedaj takvim pretpostavkama. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19902 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:00:44
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by igor 12
ahahaha sve sami moralisti i dobri ljudi na ovom forumu...bi vi posmicali ubojice za volanom,silovatelje,pedofile,ratne zlocince,politicare..bi,al lako je piskarat...djelujte junacine
Mislis na mene? Ja to nebi radio, zestoko biih osudio, ali ne i ubio.
Pedofile bi isto nakon dobrog vladanja pustio na slobodu ?
Pa nebi im pucaou glavu, to je sigurno. Bolesnim ljudima. Rehabilitirao bi ih uz zestoki nadzor i odvajanje od djece. Samo je to kod nas nemoguce za izvesti. |
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 05/03/2014 : 22:06:07
|
quote: Originally posted by ken2
e sad se ti nagore ponašaš ko željka markic nisi pitao ljude za spas najmilijih, nego da li bi to uradili za milijun eura za cisti novac kojim bi kupili stan, kucu, bijesni auto, putovanja, kurve, komplet zs lms... možemo onda postavit i pitanje da li bi pritisnuli dugme pod nekakvom prijetnjom iz straha za vlastiti ili život nekog bliskog
Neki su odmah rekli NE... nisu ni razmislili... milijun je razloga zašto pretisnuti... zasmetalo mi ovo NE... iako jako plemenito... nije realno...
I nitko ovdje ne govori da je to u redu... ali ne zavaravajmo se... za pravi razlog pretisnuli bi... |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:10:02
|
Dokazana psiha ljudi poput tebe mozda, mene ne vrijedaj takvim pretpostavkama.
Vidiš, opet si me uvrijedio. Sad sam ja neka izopacena osoba jer pretpostavljam, da bi vecina ljudi pretisnula.
U svakom slucaju, jako si plemenit. Iskreno mi je drago zbog toga. Nisam sarkastican. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19902 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:22:10
|
Ja te nisam uvrijedio, ti si me nazvao ubojicom i ja sam ti rekao da to ne govoris. |
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 22:26:05
|
quote: Originally posted by nagor
e sad se ti nagore ponašaš ko željka markic nisi pitao ljude za spas najmilijih, nego da li bi to uradili za milijun eura za cisti novac kojim bi kupili stan, kucu, bijesni auto, putovanja, kurve, komplet zs lms... možemo onda postavit i pitanje da li bi pritisnuli dugme pod nekakvom prijetnjom iz straha za vlastiti ili život nekog bliskog
Neki su odmah rekli NE... nisu ni razmislili... milijun je razloga zašto pretisnuti... zasmetalo mi ovo NE... iako jako plemenito... nije realno...
I nitko ovdje ne govori da je to u redu... ali ne zavaravajmo se... za pravi razlog pretisnuli bi...
Kako nije realno?????
Dakle realno je pritisnuti gumb i pobiti petero ljudi za koje nikad nisi cuo, i tako zaraditi milijun eura, a nije realno ne pritisnuti gumb ne za milijun, nego ni za kakvu cijenu?????
E jebi ga, mislio sam da su ti ona djecica u vicevima bila maksimum...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:26:06
|
Krivo si me shvatio. To si mene prozvao ubojicom na prvoj strani. Murdocu si rekao da je prakticki koljac. Pretjerano u svakom slucaju.  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19902 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:30:19
|
Koja je razlika.Vi ste se sami obiljezili kao ubojice, a onda si me poistovijetio s time. Ako ti je nepojmljivo da netko ne moze covjeka ubiti onda te stvarno ne razumijem. |
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:30:44
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
I nitko ovdje ne govori da je to u redu... ali ne zavaravajmo se... za pravi razlog pretisnuli bi...
Kako nije realno?????
Dakle realno je pritisnuti gumb i pobiti petero ljudi za koje nikad nisi cuo, i tako zaraditi milijun eura, a nije realno ne pritisnuti gumb ne za milijun, nego ni za kakvu cijenu?????
Da. Da to stvarno postoji, ljudi bi pritiskali. To je moja hipoteza. Neki cak i nebi. Vecina bi. Nitko ne govori da je to u redu. Zašto ti to toliko smeta?
Ljudi su gamad.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 22:33:41
|
Koja je razlika.Vi ste se sami obiljezili kao ubojice, a onda si me poistovijetio s time. Ako ti je nepojmljivo da netko ne moze covjeka ubiti onda te stvarno ne razumijem.
Nije mi nepojmljivo. Citaj malo što pišem. Nemoj na silu tražiti senzaciju tamo gdje je nema. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/03/2014 : 23:14:03
|
Kako nije realno?????
Da. Da to stvarno postoji, ljudi bi pritiskali. To je moja hipoteza. Neki cak i nebi. Vecina bi. Nitko ne govori da je to u redu. Zašto ti to toliko smeta?
Ljudi su gamad.
Slažem se da ljudi MOGU BITI gamad, ali osobno poznajem toliko sjajnih ljudi a niti jednog tolikog gada, pa ni u snu ne mislim da su ljudi generalno gamad.
Ako ne znam da li me rezolutno odbija vec i sama pomisao da nekog ubijem samo zato što mogu, pa još za to dobijem lovu iako mi ona za meritum stvari nije uopce bitna, onda kvragu i samnom i s mojim roditeljima, školom, širom obitelji i svima koji su stvorili nakazu.
Moralni relativizam je jedna stvar, i s njom se cesto susrecem u životu, ali ipak ne toliki relativizam da bi semoglo raditi o ljudskim životima.
Smatraj me naivnim, nerealnim i kakvim god hoceš, ali do kraja cu vjerovati u ljude a ne u gamad.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/03/2014 : 23:29:15
|
Protuargument druge strane je da bi se recimo Drugi svjetski rat izbjegao da nije bilo Hitlera (naravno da ne bi, jer bi se našao netko drugi na njegovom mjestu), da Gulaga i cistki u Sovjetskom savezu ne bi bilo da nije bilo Staljina (sasvim sigurno bi bilo, možda u manjoj mjeri ali bi, jer bi se u onim okolnostima i društvenom sistemu kao i umjesto Hitlera našao netko drugi), i sve u tom smislu.
da nije bilo tite mnogi ne bi patili, ali naravno ako cemo razmišljati tvojom logikom netko sasvim drugi bi im prouzrocio patnju ima u tvojem razmišljanju nešto, mada je moguce kako se netko sasvim drugi u zlodjelima koja su napravili hitler, staljin i drug tito ne bi baš tako dobro snašli kao ovi spomenuti moguce je kako je to dosta detaljno planirano i kako su se spomenute osobe dosta dobro uklopila u cinjenju zla, ali možda neke sasvim druge osobe na njihovim mjestima ne bi znali tako dobro ciniti zlo drugima kao ovi spomenuti |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 05/03/2014 : 23:32:13
|
Samo opušteno. Nema potrebe za tenzijama. Ne pricamo o Zagoru, vec o oduzimanju tudih života.
Svi na to gledate u stilu »ne bih pretisnuo jer nisam takav i nije fer do tih 5«. Lijepo, ali što ako niste vi ti kojima treba novac. Trebate novac za operaciju vaše najmilije osobe, koja ja na samrti… operacija ce spasiti život toj osobi… sinu, kceri…
Iskreno, mislim, da nitko ovdje ne bi uzeo pištolj i upucao pet ljudi za tu operaciju, ali pretisnuti gumb… to je tako jebeno lagano… ode tamo nekih 5 Kineza… spasite život svojoj najmilijoj osobi…
Za takvu stvar, pretisnuo bih odmah… prodao bih dušu vragu za svoje najmilije… bez razmišljanja…
Mislim da bi vecina pretisnula samo za milju… ako na to dodaš nešto poput ovog gornjeg potencijalnog slucaja… pretisnulo bi 99 posto ljudi…
Tintone i slicni, suzdržite se od komentara »ubojice i koljaci«… ne radi se o tome… radi se o dokazanoj ljudskoj psihi… to su oni linkovi, koje je Dranki postavio.
mislim kako postoje ljudi koji ne bi za novac prodali svoju dušu kako bi pomogli najmilijima, pa cak i onda kad im se najmiliji nalaze u smrtnoj opasnosti |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 05/03/2014 : 23:34:05
|
poprilicno si zabrio na krivi put pisajuc ovo što pišeš
probaj se skoncetrirat na košarku, tamo si kralj |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 05/03/2014 : 23:39:08
|
Ti koji bi ubijao svoj stav proglašavaš principom, a one koji ne bi smatraš licemjerima.
A onda upravo tako licemjerno staviš smajlic ili mig i ostaviš mogucnost da je sve ironija, pa si tako zgodno fluidan i neuhvatljiv.
Rekoh ranije, skrivaš se iza cool, flegma i "jebe mi se za sve" poza, mistificiraš svoj lik i prodaješ fore iz školskih spomenara, a na kraju dobra papica, još bolja kapljica i najbolja ševica.
A sve je to prozirna poza i laž.
pokušava te is izdit probaj se skoncetrirati na njegove zle primisli, iz toga ce se uvijek naci nešto što se može iskoristiti, a onda udaraj |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 23:47:34
|
Kako nije realno?????
Ljudi su gamad.
Slažem se da ljudi MOGU BITI gamad, ali osobno poznajem toliko sjajnih ljudi a niti jednog tolikog gada, pa ni u snu ne mislim da su ljudi generalno gamad.
Ako ne znam da li me rezolutno odbija vec i sama pomisao da nekog ubijem samo zato što mogu, pa još za to dobijem lovu iako mi ona za meritum stvari nije uopce bitna, onda kvragu i samnom i s mojim roditeljima, školom, širom obitelji i svima koji su stvorili nakazu.
Moralni relativizam je jedna stvar, i s njom se cesto susrecem u životu, ali ipak ne toliki relativizam da bi semoglo raditi o ljudskim životima.
Smatraj me naivnim, nerealnim i kakvim god hoceš, ali do kraja cu vjerovati u ljude a ne u gamad.
Ovdje mi je cak i žao sam izjednacio ove, koje bi pretisnuli sa gamadi. Ne trebaš bit gamad, da bi pretisnuo. Puno »dobrih« ljudi bi takoder pretisnuli. Vjerojatno netko i od ovih tvojih. Moje mišljenje.
Nitko ovdje nije ni dobrica što je rekao da nece pretisnuti, niti su ovi loši, što su rekli da bi. Ne postoji takav gumb i zbog toga nikad necemo saznati tko bi pretisnuo i zašto. Debata je akademska. Dobro je da je tako.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 05/03/2014 : 23:49:40
|
quote: Originally posted by Kruger
poprilicno si zabrio na krivi put pisajuc ovo što pišeš
probaj se skoncetrirat na košarku, tamo si kralj
Slažem se. U pitanju se ne spominju ni ferrariji niti kurve... Spominje se milijun. Razlog za pretisnuti je samo tvoj.
I da. Normalno krugeru. Postoje ljudi, koji to ne bi nikad pretisnuli. |
 |
|
zlatko900
Average Member

954 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 05/03/2014 : 23:55:50
|
Da je ova tema otvorena krajem 80-ih vjerojatno bi 99% odgovorilo NE. Pa se u meduvremenu neki i predomislili... Kako se sve pomalo kuha na globalnom nivou možda nece trebat dugo da se svi skupa iskušamo-možemo li ili ne-i to po onoj uzrecici BOLJE JA NJEGA NEGO ON MENE. Daj bože da griješim... |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 06/03/2014 : 00:01:29
|
quote: Originally posted by zlatko900
Da je ova tema otvorena krajem 80-ih vjerojatno bi 99% odgovorilo NE. Pa se u meduvremenu neki i predomislili... Kako se sve pomalo kuha na globalnom nivou možda nece trebat dugo da se svi skupa iskušamo-možemo li ili ne-i to po onoj uzrecici BOLJE JA NJEGA NEGO ON MENE. Daj bože da griješim...
Ovo je za drugu temu:
"Mit o tome kako je prije bilo puno bolje..."
Nije bilo bolje. Bili ste mladi i to je to. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 06/03/2014 : 00:12:13
|
Da je ova tema otvorena krajem 80-ih vjerojatno bi 99% odgovorilo NE. Pa se u meduvremenu neki i predomislili... Kako se sve pomalo kuha na globalnom nivou možda nece trebat dugo da se svi skupa iskušamo-možemo li ili ne-i to po onoj uzrecici BOLJE JA NJEGA NEGO ON MENE. Daj bože da griješim...
Ovo je za drugu temu:
Nije bilo bolje. Bili ste mladi i to je to.
pa istina. mnogi nikad ne mogu shvatiti kako su nekad bili puno mladi i kako to što je dobro biti mlad nema nikakve veze sa društvenim uredenjima ili promjenama politickih opcija |
 |
|
zlatko900
Average Member

954 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 06/03/2014 : 00:37:44
|
Ovo je za drugu temu:
Nije bilo bolje. Bili ste mladi i to je to.
Pa nepricamo o tome jel prije bilo bolje ili ne,nego o tome ko je sposoban da bude "egzekutor",a ko nije za to... |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 06/03/2014 : 00:42:16
|
Uzasan topic. Iziritirana sam citanjem postova. Poneki mi djeluju kao. "is! is! is od mene te misli! Ne zelim se suociti s tim razmisljanjem, ne zelim shvatiti da to mogu, ne zelim si priznati da bi to mogao! Is! Is od mene!..
Mislim da je na ovoj temi iritantno toliko emocija. Bez stila i smisla.. Dode mi da zapucam.  
Dobra cuga, dobra seva i klik na gumb sam tak. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 06/03/2014 : 03:37:44
|
Ajd jos posljednji hitac opalim ovdje prije odjave s foruma.
Patetika. Da je to toaletni papir za brisat dupe nakon sranja, nikad ga ne bi potrosili. 
Drugi hitac cuvam za sutra. Strepite do tada  
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Topic  |
|