forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Peder-glavni junak Marvelovog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 19/12/2002 : 00:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
heheheheh moguce je :)

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 00:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma Sani.... Meni je tebe zao...

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 02:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Maximuss postavio bi ti pitanje zasto ali bojim se odgovora. Opasan si ti , vec vidim da imas velike rogove :)

Ma reci ti meni zasto ti mene zalis? Nemoj me samo nakalutiret rjecima molim te :)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 12:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma nista ti necu reci, jer vidim da si dobricina. Ziv bio 100 god.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 12:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Ok Maximuss hvala ti.Ti me sigurno zalis jer sam dobricina.Ali neboj se ako sam dobricina to neznaci da sam glup.Rjetki su oni koji me zafrkaju :)

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 13:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Sigurno mi imas nesto reci neugodno, jesam li upravu?
Posto sam dobricina ti to neces reci , jeli tako? :)
Ma samo ti reci covjece sta imas na srcu.Necemo ja i ti nikad zaratit jer volimo isti film GLADIATOR.Uhhh to je jedan od najboljih filmova.

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 20/12/2002 : 14:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
moje osobno misljenje o temi.leopold IV, kakva lezbo tema?'smetaju ti homoseksualci muskarci ali ti ne smetaju takve zene??sta onda nije u redu sa tobom??dva pravila za istu stvar.smijesno...
aster...zasto od pedera praviti junaka?'ti ocito nisi ucio povijest i saznao da su neki od najvecih junaka u povijesti bili homoseksualci.jesu li zato bili manje uispjesni ratnici?'
dylan dog...cini mi se da je spider woman strip star vise od 20 godina a ne nesto novo,bar ako se ne varam.
kruger...slazem se da bi junak morao biti takav ali onda se moras sloziti da bude crnogorac.
koga uopce briga ima li homoseksualaca u stripu ili ne.ionako nitko nebi rekao da je tako nesto citao ili da bi to pratio.sve me ovo podsjeca na jednu davnu raspravu na forumu u vezi one zagrebacke parade.svodi se na isto,zar ne??uostalom i oni su ljudi a to sto rade iza svojih zatvorenih vrata je doslovno njihova stvar.protiv sam one verzije o nasilju,provociranju,nek ljudi rade sto hoce dok to rade za sebe.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/12/2002 : 22:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ljudi se rode s manijakalnim sklonostima
naprimjer ima ljudi koji vole ubijati
prema tome dopustimo i njima da rade svoj posao
homoseksulanost je anomalija
no covjek ima ionako puno anomalija u svom razmisljnaju pa jedna vise ili manje
zasto bi homici bili normalni
normalni ljudi su oni koji imaju zdrav mozak
naprimjer ima ljudi koji su nepokretni i prikovani za kolica a imaju jako razvijnu sposobnost razmisljnja
a cesto su i natprosjecno inteligentni
no nitko nece reci za njih da su normalni zbog fizicke nesposobnosti
a za homice bi neki rekli da su sasvim normalni
e pa nisu zato sto imaju problema s mozgom i nek to rijese kod doktora a ne u drustvenozakonskim ustanovama

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/12/2002 : 23:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Neka se pederi zabavljaju, ali neka nam se ne namecu na idijotski nacin preko parada. Obuku se u koze, lance i zakovice i onda misle da ce nekome biti simpaticni ili sta? Pa onakvi mogu biti simpaticni samo bacacu plamena!

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 23/12/2002 : 01:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Znaju oni /pederi/ sa tim paradama dobro sta hoce, i stace postici..
Zakacice se djecaci na njihove price, ili te parade, pa gdjenam je onda drustvo dospjelo. Pogledajte po novinama stase sve neradi u svijetu i staje sve ustanju taj pederluk prouzrociti..
Evo konacnosu skinuli veoma velikog CRKVENOG SVIJECNIKA koije
stipao, i trazio da djecacima ljubi cune, i da djeca njega diraju po cuni..Mozese uzraku osjetiti koliko je takav jedan PEDER samo ucinio zlo KATOLICKOJ vjeri..Dozvolilisu im i da usvajaju djecu..
Nedaj boze davamse dijete upeca na pederske trikove, pabiste onda sigurno imali mnogo manje kulturnije misljenje o tim debilima, koje treba U GASNE KOMORE POTUSITI, ILI POPALITI, jer GADE OKOLINU I SRAMOTA SU I ZEMLJI, DRUSTVU, ZAJEDNICI, VJERI, RELIGIJI, PA I BOGU ako hocete. To treba po KRATKOM POSTUPKU..Ako se moze napraviti
ostrvo za DINOSAURUSE u onim filmskim nastavcima, ili u NATHAN NEVER
brojevi 6,7,i 36 takobi i takvima koi pokazuju simptome HOMOSEXUALIZMA, zatim LEZBEJKE, i sve razne TRANSEXUALCE, i HETEROSEX
UALCE, ( iako neznam razliku od ova dva zadnja) sve to treba
JAVNO POVJESATI I OCISTITI ZEMLJU od ljudskog sljama, jerce taj sljam polahko ali SIGURNO preuzeti sve ljude..Po KURANU se tvrdi, dace kijametski dan doci kada zene prestanu radjati djecu..Stoje sasvim i logicno, a prestace radjati jer ih MUSKARCI NECE INTERESOVATI, A MUSKARCE OPET NECE INTERESOVATI ZENE...Pa vi vidite dokle je danas drustvo sa PRAVOM SLOBODE SVAKOJ FUKARI DOGURALO..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 01:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
U, al si se raspalio. Ne mislim da ce bas do tih razmjera doci, ali vidim da je pedera sve vise, a to mi na kraju krajeva ni ne smeta previse. Manja je konkurencija, a i lakse je utjecat na muskarca kojem se fizicki svidas nego na onoga koji je ljubomoran na tvoj izgled. Neka njih dok god nisu agresivni.

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 23/12/2002 : 01:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Ti vala bas kosto se kaze ko MAXIM PO DIVIZIJI..
Poznatisu mi stavovi takvih osoba Maximuse..A oni idu otprilike ovako..ZAPALITEMI I ZEMLJU, MOZETEMI UNISTITI I SELO U KOJEM SAM ODRASTO..UNISTITE SVE VALA SAMO NEMOJTE MENE I MOJU PORODICU...
Tibi izgleda na mnoge stvari mogo gledati hladnokrvno..vaznoje da tebi nesmeta, a jebes to stoce drustvo zapasti u moralnu krizu..A
mozdase i desi da i netko tebi veoma drag dobije te simptome, ma nema veze, vaznoje da nije agresivan..Kazes visa sansa muskarcima..
koim to muskarcima bogati..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 23/12/2002 : 02:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
cini mi se da je spider woman strip star vise od 20 godina a ne nesto novo,bar ako se ne varam.

Žena pauk izlazila je u Stripu 81 i 82, dakle prije 20-ak godina. A iz toga proizlazi da je taj strip sigurno i stariji od 20 godina.

Edited by - dsormaz1 on 23/12/2002 02:04:55
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 23/12/2002 : 02:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Ljudi se rode s manijakalnim sklonostima
naprimjer ima ljudi koji vole ubijati
prema tome dopustimo i njima da rade svoj posao
homoseksulanost je anomalija
no covjek ima ionako puno anomalija u svom razmisljnaju pa jedna vise ili manje
zasto bi homici bili normalni
normalni ljudi su oni koji imaju zdrav mozak
naprimjer ima ljudi koji su nepokretni i prikovani za kolica a imaju jako razvijnu sposobnost razmisljnja
a cesto su i natprosjecno inteligentni
no nitko nece reci za njih da su normalni zbog fizicke nesposobnosti
a za homice bi neki rekli da su sasvim normalni
e pa nisu zato sto imaju problema s mozgom i nek to rijese kod doktora a ne u drustvenozakonskim ustanovama

Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 23/12/2002 : 05:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
cini mi se da je spider woman strip star vise od 20 godina a ne nesto novo,bar ako se ne varam.

Žena pauk izlazila je u Stripu 81 i 82, dakle prije 20-ak godina. A iz toga proizlazi da je taj strip sigurno i stariji od 20 godina.

Istina je. Prvi broj u Americi izašao je u travnju 1978. godine.

Ja vragolan i moj deda;
Kud krenemo svijet nas gleda!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/12/2002 : 11:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
sto ste zapeli samo o katolickoj religiji ( neznam zasto zidovi imaju na piku toliko katolike , valjda smo mi najjaca religija i najopasnija pa nas treba pljuvati )
kao da se pravoslavna i protestanska razikuju previse od katolicke
a sto se tice ostalih religija dalobi se i o tome pricati
naprimjer u islamu se dosta ugnjetava zena
cak i previse
no tamo brzo rijesavaju bolest zvanu peder, droga i alkohol
pedera je bilo i prije
ali u maloj kolicini i u normalnoj mjeri da negovorimu samo u visim klasama
jer vise klase su iz dosade experimentirali
danas i nize klase mogu osjetiti cari koje su samo u starim vremenima mogle osjetiti vise klase
nemam nista protiv dobrih stvari
ali previse se losih stvari forsira
droga , nemoral , razuzdanost i pederluk
istina je i to da ih je sve vise
ljudi se priklanjaju onome sto je popularno
zato ih je sve vise
a ako to odmakne kontroli onda smo otisli kvragu
a vjerovatno i hocemo jer nije samo to malo pretjerano
mnoge lose stvari su mnogima na prvom mjestu
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 11:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

Ti vala bas kosto se kaze ko MAXIM PO DIVIZIJI..
Poznatisu mi stavovi takvih osoba Maximuse..A oni idu otprilike ovako..ZAPALITEMI I ZEMLJU, MOZETEMI UNISTITI I SELO U KOJEM SAM ODRASTO..UNISTITE SVE VALA SAMO NEMOJTE MENE I MOJU PORODICU...
Tibi izgleda na mnoge stvari mogo gledati hladnokrvno..vaznoje da tebi nesmeta, a jebes to stoce drustvo zapasti u moralnu krizu..A
mozdase i desi da i netko tebi veoma drag dobije te simptome, ma nema veze, vaznoje da nije agresivan..Kazes visa sansa muskarcima..
koim to muskarcima bogati..

Bas si me prokljuvio- svaka ti cast! Neki sto mi jesu dragi JESU dobili te simptome, ali ne kao gripu nego rodenjem. I ja sam prije bio veliki homofob, ali me sve vise pusta sto vise homica upoznajem. I ja sam mislio da su to obicne perverznjacine koje ne znaju kud ce sa sobom od dosade. Dobro, valjda ima i takvih. Ali uglavnom se rode takvi i ne mogu protiv svoje prirode. Sta mislis da je njima zabavno se nositi sa osudama drustva u kojem zive? Briga mene sta oni rade dok god to ne utjece na mene. I ne vidim kakve veze mogu oni imati na drustvo? Oni se ionako motaju medu svojima kao i mi medu svojima. Svak svome. A ako se brines za svoje dijete- ako se ne rodi takvo, normalnim odgojem ces i postici da ne postane neka perverzna suga!
I kako kojim muskarcima? Pa nama facama! Ionako je u svijetu manje muskaraca od zena, a ovako ih je jos manje, a to znaci da je nama PRAVIMA sve manja konkurencija, a sve vise zena!

Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 23/12/2002 : 19:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message
kada bude neki hodza u dzamiji krugeru fato djecu za kurcic tadacemo ito napisati.niko nista ne izmislja negoje to evidentirano svako vece na televiziji.a kada bude rijec o pravoslavnim popovima itadacese znati preko televizije i svice pricati o tome dakle nema ljutnje samo se govori ono stoje svakodnevna novost.
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 21:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Al se ja nacita ovdje gluposti ccccccc

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 21:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Ja obozavam gledat 2 ljepe i zgodne zenke kako se...

Ali muskarce nikako.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/12/2002 : 11:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
hamza
sto mislis da li je hozda bolji od katolickog svecenika
sigurno se neki zabavlja s maloljetnicama
samo se to vjesto krije
a da budemo iskreni uvjek je takvi stvari bilo
ali se krilo
katolici su opasni pa se trebaju i blatiti
to je samo propaganda

sto se tice homica
pa i ja sam upoznao ponekog manijaka
koji uz pomoc utjecaja droge ima zelju da nekog ubije
pa nije to opasno inace dobar je on
a ako i ubije nekog sto ima veze kad je covjek ustvari dobar
ja nisam homofob
nemrzim ljude
mrzim trendove i ono cemu se ljudi prikalanjaju
homici se nsiu rodili s tim u glavi tu su bolest naknadno dobili u svojoj glavi ( ima zaraza koje se sire malo drugacije a i nije potreban visrus , mozak je lako zaraziti )
to su prica za malu djecu
izgleda da vi padate na te pricice kad ste mala djeca
to je bolest i anomalija visih klasa
sluzi za unistavnja drustva a ne za pruzanje zadovoljstva ( vecina ih je drogirana i unistene svjesti )
to je samo jedan proizvod propagande
lako je ljude uvjeririti da je to prirodno
kad se rijetko ko razumije u psihologiju a i onaj ko nesto zna taj nemoze na pravom mjestu reci a i uvjek mozes nekog kupiti psihologa koji ce pricati sto je potrebno
ako su homici normalan pojava onda su i ubice i kleptomani i ostale anomalije koje covjek i drustvo nude
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 13:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma vidi se da ne poznajes niti jednog homija! Pa ja sam uz neke rastao i nikad nisam mislio o njima kao homicima, jer dok sam bio mali nitko nije ni spominjao nikakav pederluk, ali uvijek sam se cudio zasto se ne igraju sa nama nase muske igre, muske zajebancije, upucavanja zenskima i sl. Stvar je u tome da oni nisu svijesno izbjegavali te nase muske stvari, nego im je tako prirodno- kao zenskama. Znam da su mnogi od njih proveli cijelo djetinjstvo muceci se sa vlastitom prirodom. Isto tako znam da su se neki prisiljavali izlazit sa zenskama, a da u tome nisu vidjeli nikakav gust, jer su ih vise gledali na prijateljskoj bazi, a ne kao sto bi ja gledao zensku sa kojom izadem. A i ono o ubojicama i kleptomanima je cista glupost. Oni nanose stetu ljudima, a kakvu stetu meni moze nanijeti nekakav peder ili lezba? Ako je covjek normalan, nije uopce bitno koja je njegova sexualna orjentacija. Na kraju krajeva- ako je normalan nece ti niti nametat svoja sexualna opredjeljenja.
Ma to je to... Ne da mi se vise pisat o tome, jer ipak se po prvi puta slazem sa Sanijem u ovom: Ja obozavam gledat 2 ljepe i zgodne zenke kako se...

Ali muskarce nikako.

Eto...

Edited by - Maximuss on 24/12/2002 13:03:42
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/12/2002 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
prijatelju makssimus naravno d aubojice nanose stetu ljudim aiako bi s edalo o tome pricati
ali ljudi imaju prirodni nagon da koku nekog kad ga netko izivcira ( vjerovatno nisi vidio malo zesce tuce s utjecajem droge )
pricamo o prirodnim i neprirodnim nagonima
mozda nisam upozano pedera niti samo obracao paznju na to akoo sam i upoznao
nije mi bitno sto covjek radi
pa makar i krivo dok nepocne steti
taj tvoj prijatelj je bio njonjavac
nisam ni ja bio neki zavodnik dok sam bio mljadji a nisamni sad
pa necu postati peder zbog toga sto mi svaki put neuspije kod neke zenke
jos uvjek sam na nivou srednje skole
volim izvoditi gluposti poligluposti da bi se svidio zenskama i to jos uvjek pali
no moje godine su takve pa to vise nebi smjelo plati a i sto cu ja s nekom od 16 ili 17 godina neproracunatom curom kojoj je do gluposti i zabave kao i meni ponekad
taj tvoj prijatelj je bio vjerovatno odbacen ili poluodbacen i postao je vise zenskast i slabic pa i povodljiv
nije imao normalan razvoj
maksimuse mozda kako ti kazes stvarno nisam upoznao pedere
no zato znamo cimbenike razvoja covjeka
i covjek se stvarno rodi s nekim slonostima i osobinama kako sto je nasilnost , agresivnost ili dobrota i blegost
rode se ljudi i s fizickim nesposobnostima pa su psihicki stabiliniji od " normalnih " ljudi ( sto imas za to reci )
no sigurno se ljudi nerode s pederskim sklonostima ( za tvoju informacijuu dijete kad se rodi nema sexualnih sklonosti one se kasnije pojavljuju , tj pojavljuje se sexualni nagon ili potreba a danas ga je lako iskriviti s pomocu raznih uvjeta i droga i nacina zivota )
u odredjenom svom periodu razvoja nesto je zastekao i nije se razvio kako treba
nije privi i jedini put a ima i mnogo slucajeva i u nekim drugim stvarima

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/12/2002 : 13:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
sto s etice dvije gole zenenske u mom krevetu tu se slazem
bez obzira sto radile
mogu si turati sto hoce i gdje hoce
vazna je spoznaja da su kod mene jer ja cu se nekako pokusati spetljati s njima i necu si dopustit da mi nesto turaju valjda bih ja to treba ciniti
eto to je nasa musaka slabost i nacin kako mi muskarci gledam
muskarci reagiraju na izgled
sve bi ucinili da se dokopaju atraktivne zenke
zato je zenama vazniji igled od muskaraca
no to se deava i zivotinajma
uvjek su zenke nekog zivotinjakog primjerka ljepse i nekako sarmantnije
a muziajci nekako grubulji jaci i tako to
pa zato nije ni cudo sto se muskarciam svidja kad se dvije zenke maznjavaju
mi to gledamo
ljepo je gledati gole zenke
samo koliko je to njima ugodno
a i bez obzira sto one to rade ipak pokazuju zelju da im nesto fali
a i pokazuju mozda nacin da nebudemo toliko sebicni i grubi
da malo tazmislimo i o zenkim potrebama
Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 24/12/2002 : 17:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message
krugeru tise izgleda i kod ociti cinjenica nepredajes i stavljas hodze u isti kos sa dokazanim fratrom pedofilom. covjek sam priznaje i iso papi daga moli za milost a ovaj ga ipak moro nogirati.
evo prije neki dan i jos jedan svecenik u rochesteru zaglavio sa 11 godina starim djecakom.jate cijenim ko rijetko kojeg ati sada izvrces cinjenice.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000