forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Peder-glavni junak Marvelovog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/12/2002 : 08:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
Ma ti pederski popovi su ubaceni od strane masona i židova da sruše ugled Katolickoj crkvi. U Vatikanu sjedi više od pola masona, a ima ih i medju biskupima i nadbiskupima. To su one stvari koje mi se ne svidjaju kod crkve jer još uvijek nema snage da se suprotstavi demonima koji je opsjedaju i da pocisti tu gamad iz svojih redova. Ja kao katolik ne poricem da su neki svecenici teški pedofili, ali se pitam odakle su oni postavljeni na te funkcije. Katolicka crkva ce vratiti svoj ugled kada napravi cišcenje od masonskih elemenata u svojim redovima.

Ja vragolan i moj deda;
Kud krenemo svijet nas gleda!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/12/2002 : 13:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
rode se ljudi i s fizickim nesposobnostima pa su psihicki stabiliniji od " normalnih " ljudi ( sto imas za to reci )
U potpunosti se slazem s tobom. Uvijek ima izuzetaka.
quote:
no sigurno se ljudi nerode s pederskim sklonostima ( za tvoju informacijuu dijete kad se rodi nema sexualnih sklonosti one se kasnije pojavljuju , tj pojavljuje se sexualni nagon ili potreba a danas ga je lako iskriviti s pomocu raznih uvjeta i droga i nacina zivota )

Naravno da nema sexualnih sklonosti! Bas zato kroz cijelo djetinjstvo se nismo ni bavili mislima tko je peder a tko nije, a ipak se desilo da su neki takvima ispali, a uvijek su se ponasali pomalo zenskasto. Sumnjam da je itko od njih BAS zelio da bude takav. A opet sam poznavao jednog kojeg su svi zezali da je pedercina, a ruku na srce i bio je malo zenskast, ali je na kraju bio sa vise zenskih od mene. Mozda se samo zavarava!?! Tko zna? Jedan moj obiteljski prijatelj je kad je navrsio 18 god. dosao pred roditelje i ispricao im kako je on cijeli zivot patio (a izlazio je sa zenskama, bio sportas i sl.) te da je zarobljen u muskom tijelu. Odlucio se je na operaciju te je sad zensko i ima momka. Sta da ti kazem. Ja nisam mogao vjerovat. Ne znam kako to izgleda, ali lako je moguce da ti se desi da u buducnosti upoznas zensku koja je bila muskarac i to ne shvatis.
Sve u svemu, mislim da se vecina rodi takvima, a shvate tek poslije kad im dode razmisljati o takvim stvarima. Kao sto netko otkrije svoje sposobnosti i talente tek oko 20-te- to ne znaci da takav nije roden!

Go to Top of Page

Kalimero
Starting Member

2 Posts

Member since 26/12/2002

Posted - 26/12/2002 : 06:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kalimero a Private Message
Ovak, djeco draga.
Ja imam 30 godina, gay sam, i obožavam stripove.
Zagor, Blek i slicni su klasicni primjeri latentnog homosexualizma. Takvih "hetero" ljudi sam upoznao u vlastitom krevetu dovoljno.
Po cemu su bolje dvije žene od dva decka u krevetu? Po nicemu. Imao sam i cura i decki u životu. Trenutno vec 4,5 godine imam decka. I zato kažem da sam gay.
Tko ne podnosi gay ljude smo vidjeli na paradi. Nepismeni primitivci i celavi jadnici iz Zagrebackih predgrada koji nisu imali osnovnu obiteljsku kulturu.
Ja volim stripove, Vi volite stripove. zar je bitno koga koji junak u stripu vodi u krevert ako je taj freestyler_hrrr@yahoo.comstrip kvalitetan i ako ima ljudsku poruku, realnu?
Držte se, i gledajte ljude po onom što Vam pružaju. Ne gledajte u njihov krevet.
Go to Top of Page

Kalimero
Starting Member

2 Posts

Member since 26/12/2002

Posted - 26/12/2002 : 06:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kalimero a Private Message
Ovak, djeco draga.
Ja imam 30 godina, gay sam, i obožavam stripove.
Zagor, Blek i slicni su klasicni primjeri latentnog homosexualizma. Takvih "hetero" ljudi sam upoznao u vlastitom krevetu dovoljno.
Po cemu su bolje dvije žene od dva decka u krevetu? Po nicemu. Imao sam i cura i decki u životu. Trenutno vec 4,5 godine imam decka. I zato kažem da sam gay.
Tko ne podnosi gay ljude smo vidjeli na paradi. Nepismeni primitivci i celavi jadnici iz Zagrebackih predgrada koji nisu imali osnovnu obiteljsku kulturu.
Ja volim stripove, Vi volite stripove. zar je bitno koga koji junak u stripu vodi u krevert ako je taj freestyler_hrrr@yahoo.comstrip kvalitetan i ako ima ljudsku poruku, realnu?
Držte se, i gledajte ljude po onom što Vam pružaju. Ne gledajte u njihov krevet.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 07:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Ovako KALIMERO ili jos bolje date nazovem odmah onako kako si i trebo da stavis nik name, PEDER..
Dakle PEDERU ja imam 34 godine i niti nakraj pameti mi nepada da stobom ijednu jedinu rijec od sada pa dok postoi ovaj site progovorim..Ja nisam neki zatucani seljak iz predgradja ZAGREBA
nego sasvim normalan covjek, koi silom prilika mora podnositi takve
bolesnike kostosi ti..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

Avril Lavigne
Starting Member

4 Posts

Member since 26/12/2002

Posted - 26/12/2002 : 09:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Avril Lavigne a Private Message
A ne (ne)dragi moj Kolkcionaru(s malim k , jer to zaslužuješ) po ovom odgovoru ja perfektno bistro vidim da ti JESI zatucani seljak. Vidi se na kilometre. Daj odi negdje i ubi se Closeminded ass!

p.s. Tu nas ima više0 nego što misliš...
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 10:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
Ovog Avrila bi trebalo izbaciti jer vrijedja Kolekcionara, starog clana foruma.
Avrilu ne želim ništa reci jer ne komuniciram s takvima, ali po njemu ispada da bi se Kolekcionar trebao ubiti zato što ima normalna sexualna opredjeljenja. Najbolje da svi postanemo pedercine da ne bi bili seljacine.

Ja vragolan i moj deda;
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 19:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Kolekcionar je isto tako pretjerao kao i ovaj Avril, pa ne vidim zasto ga branit. A i ti Avrile sa ovim komentarom da vas tu ima vise nego sto misli- mozes si ga lijepo strpati u dupe. Nema tu pedera osim vas dvojice novopecenih, a vjerujem da ste obojica isti peder.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/12/2002 : 20:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Kalimero i Avril mozda je Kolekcionar " zatucani seljak " kako ti kazes
nije mozda imao uvjete da vidi i nauci " bolje "
ali to neznaci da je bolestan u mozak
vi s svojim izjavam pokazujete da ste bolesni u mozak iako niste " zatucani seljaci " ali ste zatucanim novim vizijama razmisljanja koja ce vas odvesti nigdje
cuj meni nesmeta to sto jeste
meni smeta to sto su napravili od vas
i odgovor Maximusu i ovoj dvojici pedercica
dijete kad se rodi nema mnogo cega u svom mozgu
normalno da je okolina utjecala na to djete kakav ce covjek biti pa kad vec govorimo o sexualnoj sklonosti i na to ce veilikim djelom utjecati
genetske sklonosti su uglavnom nekreativnog ili kreativnog karaktera
nitko se nije rodio s pederskim sklonostima
to se razvilo s vremenom nazalost mozda cak zbog neke sitnice u zivotu ali velikim djelom zbog utjecaja okoline
iz mog kraja je jedan bio peder ( vjerovatno ih ima jos ) i to je radio za lovu
cak je i ubio nekog ( neznam tocno zasto i kako )
i druga stvar
ako zelite biti pederi budite to
ali nadjite si neku svoju zajednicu
nemojte zivjeti na grbaci jenodg vise manje normalnog sistema ( iako bi se i o toem moglo prodiskutirati ali o ovo o cemu pricamo svakako ta zajednica ima pravo biti ljuta na pedere , valjda imaju pravo na svoje vidjenje svijeta , zar nismo demokrati , po demokratskom vidjenju netko ima pravo biti barbar i napasti i izlupati pedere jer mu to demokracija dozovljava )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/12/2002 : 20:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
hamza
nisam ikrivio situaciju
sigurno je da u katolickom svjetu ima takvih stvari
no ima i nekih drugih stvari i nekim drugim religijama
ja sam " bocnuo " Kolekcionara bas zato sto je on musliman
mozemo o tome razgovarati
svaka reigija ima svojih mana i prednosti
no ti katolicki svecenici svakako nisu pravi krscani

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/12/2002 : 20:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mislim hamza bocnuo sam Kolekcionara zato sto je on katolike
ali nije bilo zbog neke pakosti nego rasprave
kakve su nam religije

a sad i ono zasto sam se opet javio
nisam primjetio da je Kolekcionar nesto zestoko rekao
to je bio Arvil
ako vas dvojica zelite da vas pedere puste na miru
pa onda pustitimo ljude s manijakalnim sklonostima nek rade sranja
njima je to vjerovatno urodjena anomalija koja se treba ljeceiti kao i pederluk
pa prema tome demokrati smo , zar ne , pa pustimo i njih nak rade sranja
zasto bi zavirivali u njihove kuce i gledali kakva oni sranja rade
pa necemo se vljada petlajti u privatnosti ljudi
sto ima veze sto je supriga lopatom izlupala muza
ili sto se muz pijan vratio kuci i zbombao zenu i djecu
zar nebi bilo demokratski taj poremecaj prepustiti nek se sam od sebe ljeci
pa tako i sva ostala sranja
nitko se nebi trebao zavlaciti u tvoj krevet Kalimero
nego u tvoj mozak
vjerovatno je nekakav "sarafcici" ispao iz lezista pa bi ga trebalo zavrnuti
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 22:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Pa prijatelju KRUGERU koliko mogu da primijetim, akose sjecas one rasprave o PARADIRANJU PEDERA kroz ZAGREB, sigurnoje jedno 20 forumasa reklo kako ih treba posutati, nekontaktirati,
zaobilaziti ih, a koliko mogu da primijetim izgleda daseje sa pojavom jednog takvog BOLESNIKA na forum, najednom broj junaka drasticno smanjio..Sada dalisu to DEMOKRATSKO - KUKAVICKI raZLOZI, TO NEKA OSTANE DRUGIMA ZA RAZMISLJANJE, A nas tri seljaka
JA, WAHOOMI, i TI ostalismo dosljedni svoih stavova, kako prije skoro godinu tako i danas..Nije izgleda lahko biti seljak..

Go to Top of Page

Laerem
Starting Member

1 Posts

Member since 26/12/2002

Posted - 26/12/2002 : 23:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Laerem a Private Message
A jebo vam sve. Kada mene i mog decka pretuku samo zato sto se na moru drzimo za ruke zbogcega on dobije izljev krvi u mozak. Kada te svi jebu i zele ubitri e onda dragi moji imam pravo "paradirati" za svoja prava. Sva ta prebijanja i mlacenja su me raspizdila to tolke mjere da ako cujem jednu ruznu rijec upucenu prema meni ili mom decku, ja sam u stanju ubit. Naletjeli ste na ludog pedera kojemu je pun kurac svega. Ime mi je viktor i ako itko od vas nepojebanih pichkica se samo usudi doci, ja cu se naci s vama i lijepo vam sve objasniti ili cu uzeti pistolj i ubit vas, do te granice, dragi moji me homofobija natjerala. Da vidim tko ce se pojaviti, samo recite gdje i kada! Jer meni je zivot toliko sjeban hrvatskom homofobijom da sam u stanju napraviti s v e! Tolko o tome.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 23:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Staje ovo jebote..Invazija PEDERA na stripovi.com
Od kada to PEDERE zanimaju STRIPOVI..
Hajde viktore kazi koliko dajes stripova ovde na burzi nekome stoce jednu noc provesti u tvome krevetu..
Cuvajtese momci da kome GUZA/BULJA ne fasuje..
Viktor cega sa koltom da trazi..
Jebote patak viktore nisam se vise od 20 godina ovako slatko ismijo.. Jooojj dok Hamza sazna, e toce biti sou..

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/12/2002 : 23:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Laerem

A jebo vam sve. Kada mene i mog decka pretuku samo zato sto se na moru drzimo za ruke zbogcega on dobije izljev krvi u mozak. Kada te svi jebu i zele ubitri e onda dragi moji imam pravo "paradirati" za svoja prava. Sva ta prebijanja i mlacenja su me raspizdila to tolke mjere da ako cujem jednu ruznu rijec upucenu prema meni ili mom decku, ja sam u stanju ubit. Naletjeli ste na ludog pedera kojemu je pun kurac svega. Ime mi je viktor i ako itko od vas nepojebanih pichkica se samo usudi doci, ja cu se naci s vama i lijepo vam sve objasniti ili cu uzeti pistolj i ubit vas, do te granice, dragi moji me homofobija natjerala. Da vidim tko ce se pojaviti, samo recite gdje i kada! Jer meni je zivot toliko sjeban hrvatskom homofobijom da sam u stanju napraviti s v e! Tolko o tome.

Slusaj ti mangupe, ovo je sajt za ljubitelje stripova a ne za pedersku propagandu. Odjebi!!!! Upravo sam bio u kinu i gledao Gospodar prstenova 2, taj film sam cekao godinu dana, ali mi se sve zgadilo prije nego sto je poceo film. Sta je bilo? Ispred mene su sjedila dva prokleta pedera koji su namjerno provocirali ostali narod zvaljenjem i hvatanjem sve dok nije poceo film. Naravno, ti guzni haveri, su mi pokvarili cijelo raspolozenje.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 00:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Laerem ocito si hrabar kad treba nesto napisati, sto nisi branio svog decka
kad su ga pretukli, jer ste valjda bili zajedno.
Znaci njega pretukli a ti pobjego...
Mozda sam ja seljak, mozda je Kolekcionar seljak
a ti sa ovim rijecima "jebo vam sve" dokazujes da si milijun puta
veci seljak u glavu od nas dva.
Da su tvoji roditelji bili homoseksualci gdje bi ti danas bio...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 00:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kolekcionar ovi Laerem, Kalimero i Avril su jedna osoba...
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 27/12/2002 : 00:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Fala Bogu akoje samo jedan.. Jabimu savjetovo dase ponovo prijavi sa novin imenom, i da pocne raspravljati o STRIPOVIMA, jer nevjerujem dace imati sjajnu buducnost ovdje kao predstavnik
PEDERSKE CIRKUSIJADE..Neka radi sta hoce brate mili, ali nemora govoriti daje peder..

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/12/2002 : 00:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Dok god postoje ljudi koji vole i cijene svoju vjeru, mjesta pederima na ovoj zemlji nece biti!!!!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 00:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Pa dobro narode ovde smo zbog stripova, zar ne.Dejstvo je da je neki odstotak ljudi homoseksualaca i to ne možemo promijeniti i da hocemo.Ako oni kupuju Zagora zbog njegovih bicepsa ili bilo koji strip iz nekih svojih razloga neka.I ako je Marvel to upotrebio toliko bolje.
A svima preporucujem ogled filma Crumb, o strip autoru koji je legenda underground stripa.Tip je milo receno manijak, ali so mu stripi odlicni.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 27/12/2002 : 00:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Daj molimte ti iz SLOVENIJE cbrks ili kakose vec zove, pa nemislis
daje valjda uredu govoriti o tome kakoje lijepo spavati sa muskarcem(dva muskarca) u ovim BOZICNIM DANIMA..Covjece BOZIC JE...
Slazemse dasu neki VELIKI MAJSTORI STRIPA HOMOSEXUALCI, ili staja znam vec sta drugo, ali NESMIJEMO BRANITI ovakve kretene koi dodju sa pricom kakoje lijepo spavati sa DECKIMA...Stace reci neki mladji koi
dolaze na ovaj SITE, i zelja im da cuju nesto o stripovima, a stace
citati, KAKOSEJE LIJEPO DRZATI ZARUKE SA DJECKOM okolo plaze, mora..
Sa ovakvima NETREBA IMATI MILOSTI, JER OVOSU DEMONI, U
LJUDSKOM OBLIKU...Ako vjerujete makar u DRVO U SUMI, necete ovakve nikada podrzavati..Ja nisam NIKAKAV VJERNIK, puno grijesim, i znam dacu grijesiti i u buduce, ali POSTUJEM PRIRODNI CIKLUS..

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ja ne znam koji je vama pederima K? Ja vas ovdje branim na koliko-toliko normalan nacin onda vi banete (mozda samo jedan te isti nenormalni) i pokazete se u najgorem mogucem svjetlu. Ti Laereme uzmi taj tvoj pistolj, zabij si ga u supak i pucaj, brate, pucaj dok god te ne prode zelja za svadanjem. Steta da su ti prebili decka a ne tebe, jer je on mozda malo normalniji, a tebe bi trebalo mlatit svaki dan s obzirom na to koliko si malouman- bio ti peder ili ne.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 02:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Primjetio sam da ovi mladji clanovi su vecinom pederi.Na ovoj stranici ima ih troje. Ja se neslazem sa vama pederima .Kako mozete volit muskarce.Pa pogledajte tjelo jedne zene.Sise pa onda guzice pa to je prekrasno. Stvarno vas nerazumijem. Vas bi bio pravi raj ovdje gdje ja zivim u Kanadi. Ovdje ima cjeli jedan kvart pedera. A u tom kvartu su i pederski diskovi, restorani i itd . Neznam zasto ali kad vidim 2 muskarca zajedno gadi mi se.Ali kad vidim 2 zenske zajedno odmah idem da pricam sa njima. Jako je ugodno pricat sa zenskima koje su lezbejke. Volio bi ja spavat sa njima dvima ali kazu mi da ih neinteresujem :( . Steta ljepe zenske.Ja mrzim kad neko kaze da je Zagor peder.Vi morate razumit da 1600 i neke godine to je bilo normalno u Kanadi i u Americi da vise muskaraca spava u istoj prostoriji jer nisu imali para da si plate neku bolju kucu. Neporedite Zagora sa sadasnjim vremenima.Ja ti mogu dat broj romana u kojem mozes vidit da Zagor voli zene kao i ciko.Zasto govorie da su pederi?

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce

Edited by - Sani on 27/12/2002 02:14:27
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 27/12/2002 : 03:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
Ovaj Laerem se ovdje prijeti ubojstvima, eto kud ga je odvela njegova pederastija. Meni se takodjer cini da su Laerem, Avril i Kalimero ista osoba kao što je Dado napisao. Bilo bi previše da se pojave tri pedera u jednom danu.
Ovo je inace sajt o stripovima i mi smo svi ovdje da bi medjusobno razmijenili mišljenja o zajednickim strip-temama koje nas zanimaju. Za pederske teme postoje pederski sajtovi kojih ima više nego strip sajtova pa savjetujem Laeremu da na nekom od pretraživaca potraži adekvatan sajt na kojem ce naici na razumijevanje. Na pederskim sajtovima možeš pisati kako bi nekom pušio ili kako bi volio da te se naguzi i pljuvati po seljacinama koji nisu pederi. Ocigledno je da je Laerem naletio na krivi sajt. A mi sa stripova.com ne dolazimo na vaše pederske sajtove da vam se prijetimo ubojstvima i ne znam cime smo zaslužili ove napade. Ili to vi pederi pokazujete pravo lice. Inace nije moj stil da se ikom prijetim, a posebno ne preko interneta. A Laeremu savjetujem da potraži pederski sajt. Ako im smeta homofobija neka se isele negdje i osnuju pedersku državu, jedino ne znam kako bi riješili problem reprodukcije da im se radjaju mali peškici. Ostale uvrede koje je iznio Laerem ne želim komentirati, ali mislim da je najbolje da svi ignoriramo tog covjeka koji je teško bolestan zalutao na stripove.com
Kada bi naša policija bila sposobna ovaj njegov post bi trebalo proslijediti u MUP pa neka ga oni traže, ali kome da se žalimo kada naš ministar Lucin paradira s pederima. Zato su se tako i razbahatili da se prijete pištoljima. Ako se budu i dalje bahatili morat ce se gradjani samoorganizirati kada ih vec policija ne štiti od pedera.
A kada Racan, Lucin i ostali politicki pederi uskoro odlete s vlasti kome ce se Laerem prijetiti pištoljem??? Lako se preseravati kada te vlast štiti. A za vrijeme HDZ-a i komunizma šutili su ko pizde. Usput sam našao i jednu zajednicku tocku HDZ-a i komunista. I svaka cast i HDZ-u i Savezu Komunista na odnosu prema pederima, barem su tu i jedni i drugi ispravno postupili.

Ja vragolan i moj deda;
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/12/2002 : 09:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Arvil cbraks i Kalimero uopce nisu slusali sto mi pricamo
samo su rekli svoje misljenje i bris
Da kolekcionar vecina je protiv pedera a nas par je ostalo na prvoj crti obrane
i to je demokratsko pravo biti protiv pedera
zar te mozda muci Arvile i ova druga dvojica
mucite to sto mi imamo demokratsku zelju i nagon da nekako sredimo te pedercice
sto mozes cbraks netko je imao demokratski nagon da zgromi pedere
ko ti je kriv sto si izazivao demokrate
Maximuss
u vecini slucajeva dijeca koja su zbog nekih okolnosti postala nepokretna su uglavnom geniji ( zato sto im se prirodnom reakcijom umjesto ostalih sposobnosti tjela razvija mozak )
naravnom ako se rijese depresije
kod jdece koja su se rodila nepokretna uglavnom cesto ostanu na nivou petogodisnajka pa niti nezanju sto se oko njih desava ( jer roditelji nisu sposobni odgajati takvu djecu a drustvo se bas previse nebrien za njih , daju im smjestaj i minimalno obrazovanje , nazalost vidio sam taj uzas , gadno je kad vidis nepokretno retardirano dijete od deset godina , a najgore je sto se medju njima nalaze natprosjecno inteligentna dijcea koja nemaju uvjete skolovanja za svoju inteligenciju )
za to je krivo drustvo jer nema dovoljno novaca da bi skolovalo i obrazovalo takvu " neneormalnu " djecu
radije ce novce troseti na drustveni korov kao sto su narkomani i pederi i ostali drustveni otpad
zato je prirodno i demokratski da se drustvo brani cak i nasilnoagresivnim nacinom protiv zla zvano pederluk i narkomanija
znam Isus je uvjek govorio da treba biti dobar
ali kako se braniti protiv zla
sigurno ne cvijecem i dobrom voljom
zato sluze i zato nas stite od zla skinheadsi ( na neki nacin )
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000