Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/12/2002 : 10:03:13
|
Dobro si rekao wahomi slicno razmisljamo u nekim stvarima kao i Kolekcionar Dado ej jos mlad ali ce vljada krenuti na pravi put valjda ga nece uspjesti zavesti ovo pederomani |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 10:13:23
|
quote: Originally posted by Kruger
Dobro si rekao wahomi slicno razmisljamo u nekim stvarima kao i Kolekcionar Dado ej jos mlad ali ce vljada krenuti na pravi put valjda ga nece uspjesti zavesti ovo pederomani
Pa mlad bas i nisam, mrvicu mladji od tebe... Ali svejedno je dobro sto se brines za mene da ne skrenem na krivi put    Eh kad bi samo znao koliko ja volim zene...  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 10:18:41
|
dado,onaj taksista umjesto na šalter informacija išao u ured izgubljeno-nadeno...popizdija sam...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 12:18:02
|
Kruger ne vidim potrebe za vredanjem. Ja samo mislim da što više ljudi kupuje stripove to bolje, pa bili ti ružicasti, plavi ili zeleni.  |
 |
|
hamza
New Member

USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 12:34:24
|
cbarks gdjeste najbrojniji. u ljubljani ili mariboru. stase pravis budala kadse odma vidi9 dasi kako mi u bosni kazemo supak meraklija.josbiste zbog demokracije ovdje ugostili izgleda i karadzica i mladica.svaki od ovih supak meraklija bilibi automatski brisani od strane moderatora na bilo kojem forumu samo stoje to izgleda na ovome nemoguce.jos malo pacemo izgleda potraziti drugi sajt jeli kakoje pocelo joscemo dobiti i moderatore pedere. iovako rijetko navracam a sadcu jos rjedje jer ovo nejma vise izgleda veze sa romanima.    |
 |
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 13:03:34
|
Pa šta je s tobom.Nisam ti ja nikakav pedar ali boli me kurac šta narod radi iza zatvorenih vrat svog doma.Tu sam zbog stripova i ako to interesira i njih to mi ne smeta.
Nobody went broke taking profits |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 13:33:00
|
quote: Originally posted by cbarks
Pa šta je s tobom.Nisam ti ja nikakav pedar ali boli me kurac šta narod radi iza zatvorenih vrat svog doma.Tu sam zbog stripova i ako to interesira i njih to mi ne smeta.
Nobody went broke taking profits
Peder si ti, to je jasno kao dan.Meni ili ostalim clanovima foruma kad bi neko reko OZBILJNO da je peder odmah bi se naljutili i poceli bi psovat.Ti uopce nisi psovo.To bi moglo znacit da si naviknut da ti ljudi govore da si peder.To ti ne smeta.Peder si ti.Jedan od pedera je reko : ima ovdje vise pedera nego sto vi mislite. Mislm da je covjek bio u pravu.Nije on to reko bezveze.Ima nesto sakriveno iza toga.Trebali bi zovnit Zagora da on rjesi situaciju.Zato Balkanci pazite sa kim se sastajete od clanova foruma :-) .Sta znate koje sta. Pazite na svoje rupe:-). Treba da ostanu jednosmjerne do kraja vaseg zivota    
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 13:37:21
|
quote: Originally posted by Sani
Peder si ti, to je jasno kao dan.Meni ili ostalim clanovima foruma kad bi neko reko OZBILJNO da je peder odmah bi se naljutili i poceli bi psovat.Ti uopce nisi psovo.To bi moglo znacit da si naviknut da ti ljudi govore da si peder.To ti ne smeta.Peder si ti.Jedan od pedera je reko : ima ovdje vise pedera nego sto vi mislite. Mislm da je covjek bio u pravu.Nije on to reko bezveze.Ima nesto sakriveno iza toga.Trebali bi zovnit Zagora da on rjesi situaciju.Zato Balkanci pazite sa kim se sastajete od clanova foruma :-) .Sta znate koje sta. Pazite na svoje rupe:-). Treba da ostanu jednosmjerne do kraja vaseg zivota    
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Sani,ko iz knjige,bravo!
>>>Hocu kakim-necu kakim<<< |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/12/2002 : 13:45:21
|
Ma daj sta ste napali covjeka...  Cbarks nije nikad rekao da je peder niti je kome rekao ruznu rijec. On ima pravo na svoje misljenje i nicim nije zestoko podrzao niti se zestoko protivio homoseksualnosti, samo je rekao da mu je svejedno tko ce kupovati stripove.
|
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 27/12/2002 : 13:58:35
|
quote: Originally posted by Dado
Ma daj sta ste napali covjeka...  Cbarks nije nikad rekao da je peder niti je kome rekao ruznu rijec. On ima pravo na svoje misljenje i nicim nije zestoko podrzao niti se zestoko protivio homoseksualnosti, samo je rekao da mu je svejedno tko ce kupovati stripove.
Epa Dado upravo je to cudno. Normalno je da nece reci da je peder.Ako kaze zna sta ga ceka
 |
|
hamza
New Member

USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 14:16:39
|
od toliki topika ovaj slovenac se bas zakacio za ovaj o pederima a dado kada vec ti nevidis dati barem kazem pogledajga da ima tek par postova i odmase ukljucio u raspravu o supak meraklijama. ti ko moderator odmasi trebo brisati prvoga kopije reko daje supak meraklija jer ako na ovaj sajt o romanima nemozemo imati ljude koi vole romane nisunam potrebni ni ovi opiceni.tisi previse dobar i razumljiv a to nije poso za moderatora.    |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 27/12/2002 : 16:34:07
|
cbraks tebe smo pomjesali s onim otpadom dobro nisi vredjao ali oni jesu sad na nase komentare neodgovaraju jer nemaju sto stvar je u tome da ja smijem reci da mi se pederi nesvidjaju a dosta nas dijeli to misljenje oni su nas pokusali vredjati kao da smo seljacine e pa oni su zalupani u mozak i trebaju se ljeciti a sto je najgore to se medicinski moze dokazuati kad je netko pretjerivao u raspravi i vredjao letio je van s sajta ova dvojica troica su nam se zaliala kako im je i promovirali su svoju bolest znaci nek lete ili nek se smire ima za to svastara pa nek otovre topic o tom problemu a mi cemo ih naravno popljuvati s svojim misljenjem mozda ce ih netko i braniti i opet dobro
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 27/12/2002 : 18:13:36
|
Maximusse, ja mislim da ova ideja sa pištoljem u šupku nije nikakva kazna Laeremu. Štaviše, siguran sam da bi njemu bilo ugodnije da si mu preporucio, recimo, M-16.
Što se tice ovog stripa, poodavno sam citao o tome na Iskonu no nije me sve to skupa interesovalo. To je samo jedan od razloga zašto ja ne citam americke stripove, to je sve skupa KOMERCIJALA. Uskoro ce se pojaviti i strip o 11.9, o snajperisti...o svemu što se može prodati. Istina je i to da ni Bonelli ne radi za kikiriki, ali postoje granice preko kojih on ne prelazi. Šarm Bonellijevih stripova i jest u staromodnosti koja, opet, vrlo cesto reflektira stvarnost.
Istina je da danas ljudi u svemu traže neku caku da izvrnu svaku situaciju na seksualnu poremecenost (ja sam milion puta nalazio sitnice koje sam komentarisao kao "sumnjive"). Na kraju krajeva, prvi topic koji sam stavio na Zagorov forum je bio na temu potencijalne Zagorove i Cikove dublje veze od one nama prezentirane.
Što se skinja tice, njih treba kod pedera na neki pusti otok pa nek' se jebu i ubijaju. Skinheadsi, KKK-ovci i ostala rasisticka sranja - KREPAJTE!
P.S. Kad kažem pederi mislim na poremecenost oba spola. Vec smo imali jednu Sodomu i Gomoru zbog pederluka, zbog vremena kad su muškarci odbijali žene, a ganjali druge muškarce. No kad kažem pusti otok, onda bolje na dva pusta otoka jer bi se mogli urotiti protiv ostatka svijeta, napraviti kolektivnu razvaljotku i izroditi djecu od oceva pedera i majki lezbejki. Zamislite, idu brat i sestra i zovu se - Jack & Jill.
Lets kick racism out of football. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 21:15:02
|
ti imas jednu veliku rupu na mozgu cini mi se
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 27/12/2002 : 21:19:09
|
To je istina Sejo :-) . Pa ti sve znas o meni.Cak si odkrio da sam glup.Svaka ti cast samo nastavi tako :-)
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/12/2002 : 21:33:33
|
To je istina Sejo :-) . Pa ti sve znas o meni.Cak si odkrio da sam glup.Svaka ti cast samo nastavi tako :-)
Hehe pa nije mi dzabo babo radio u policiji.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 27/12/2002 : 23:31:36
|
zasti skinhedse i KKK pljuvati ako pederi traze svoja prava mogu i ovi demokratski je nesto zahtjevati oni imaju svoju filozofiju i imaju na nju pravo da svjet nije toliko iskvaren nebi ni postojali nisu oni krivi krivo je drustvo koje cini to sto cini da se oni pojavljuju a ti Heyoka nemozes biti nista bolji od njih jer siris mrznju nemas pojma za sto se ljudi bore mozda krivim metodama pa tako i tako ima mnogo krivih stvari na svjetu koji su cak i hvaljenje no postoji razlika KKK je mnogo ogranicen ( za njih sam i ja neprijatelj jer sam katolik ) dok je skinshead pokret osnovan samo radi obrane bjele rase meni se naprimjer svidja ta filozofija no nesvidja mi se cesto njihov nacin borbe ali posto je svijet pun zla i kojekavih gluposti glupo je samo njih optuzivati netko ce reci da sam ovo ili ono no moje je pravo odabrati u zivotu filozofiju nece mi je MTV i zidovi odrediti kako da razmisljam i sto da budem s tom razlikom da sam nenasilna osoba i da smatram d ase svaki problem moze rijesiti an neki nacin |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 28/12/2002 : 00:57:12
|
UUhh,,,teske rijeci KRUGERU jarane.. Nebi se ja bas slozio da HEYOKA siri mrznju, ako kaze za te skinheadse i KKK dasu samo gomila IDIOTA(toja kazem) koise po raznim skrovistima jebu gore od pedera, zatim preprodaju one spriceve, igle za ubosti u venu, kako ono vec ide, nebi znao reci.. [:D Pa toje samo jedna gomila nekakvog KLANA, koima ocito odgovara ovak vo stanje u zemlji...HEYOKA je jedan od RIJETKO pametnih ljudi na ovom forumu i reci njemu daje los, jeste nesto najlosije..   
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 28/12/2002 : 01:48:45
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Hehe pa nije mi dzabo babo radio u policiji.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Hoces li ti radit u policiji? To je ljep posao u Europi.U Americi nevalja bit policajac.Kad si policajac svi ti jebu mater a kad ti ljudi sto nevole policiju imaju neki problem odmah zovu policiju.To je glupo. Ja sam za policiju.        Mislio sam se upisat u skolu da postanem policajac ali odusto sam na kraju.Nebi imo miran zivot. Uvjek bi trebo bit oprezan da me neko neskine.
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 28/12/2002 : 02:09:09
|
SANI josi mlad kazes imas 19 godina..Moj tije savjet uhvati se COMMERCIAL DRIVER'S MANUAL..Polozi class A,B,C licenses i netrebati nista vise u zivotu.. Dobijes kamioncinu i samo razvozis po cijeloj USA.. Po milji si placen 32C Mjesecno mozes nagurati izmedju $3500 do $5500 sve zavisi koliko mozes izdrzati za volanom..Firme se otimaju za sofere na duge relacije.. Evo Hamza vozi jednu takvu kamioncinu, jest daga nema po sedmicu kuci, ali zato ima lovu..  
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 28/12/2002 : 09:37:16
|
Kolekcionar svatko ima pravo na svoje misljnje i ti na svoje i on na svoje ali rekao je da su KKK i skinsheadi otpad i ili tako nesto rekao je to jako ljutio i s mrznjom zato sam samo reagorao ikao se s velikim djelom slazem sto je rekao slazem se s onim sto je rekao za puste otoke za pedere ali to je zvucalo tolerentno no kad je govorio za skinsgedse i KKK zvucalo je netolerantno zasto tolika mrznja prema ovim a i oni imaju pravo na svoje razmisljanje ako su opasni treba ih ukloniti takodjer na nekakav otok no to je politicki pokret koji se bori za neke ciljeve i mozda ce imati utjecaja na bolji pogled politicko drustvenog razvoja svijeta no pederi su emocionalni poremecaj koji nemaju nikakve veze s politikom i drustvom a trpaju se oni trebaju imati doktore i nek se ljece a ako zahtjevaju nekav status u zajednici i ako smatraju da nisu poremeceni nek si osnuju nekakvu zajednicu sami a ne da zive na grbaci drustva koje je drugacije i koje drugacije razmilja zasto bi se o pederima pricalo tolerantno a poceli su ovdje izazivati a skinshedi i KKK nikaoga nisu izazivali kad ih niti nema na ovoj stranici volim reci kako zvuci druga strana nekad tako niti nemislim ali cesti radi ravnoteze |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 28/12/2002 : 13:39:28
|
quote: Originally posted by KOLEKCIONAR
SANI josi mlad kazes imas 19 godina..Moj tije savjet uhvati se COMMERCIAL DRIVER'S MANUAL..Polozi class A,B,C licenses i netrebati nista vise u zivotu.. Dobijes kamioncinu i samo razvozis po cijeloj USA.. Po milji si placen 32C Mjesecno mozes nagurati izmedju $3500 do $5500 sve zavisi koliko mozes izdrzati za volanom..Firme se otimaju za sofere na duge relacije.. Evo Hamza vozi jednu takvu kamioncinu, jest daga nema po sedmicu kuci, ali zato ima lovu..  
Uuuuuuuu interesantna je to zarada.Pogotovo kad pocnes radit. Ima ovdje nasih koji su soferi. Kazu da ih bole ledja. Dali tebe bole ledja? Sto se tice mog posla ja sam vec odlucio sta cu radit.Nije mi poso lovaran kao tvoj ali ja ga vise volim
 |
|
Topic  |
|