forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Peder-glavni junak Marvelovog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/12/2002 : 10:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dobro si rekao wahomi
slicno razmisljamo u nekim stvarima
kao i Kolekcionar
Dado ej jos mlad
ali ce vljada krenuti na pravi put
valjda ga nece uspjesti zavesti ovo pederomani
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 10:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Dobro si rekao wahomi
slicno razmisljamo u nekim stvarima
kao i Kolekcionar
Dado ej jos mlad
ali ce vljada krenuti na pravi put
valjda ga nece uspjesti zavesti ovo pederomani

Pa mlad bas i nisam, mrvicu mladji od tebe...
Ali svejedno je dobro sto se brines za mene da ne skrenem na krivi put
Eh kad bi samo znao koliko ja volim zene...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 10:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
dado,onaj taksista umjesto na šalter informacija išao u ured izgubljeno-nadeno...popizdija sam...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 10:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
E bas je peder!

Edited by - Dado on 27/12/2002 10:52:48
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 12:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Kruger ne vidim potrebe za vredanjem. Ja samo mislim da što više ljudi kupuje stripove to bolje, pa bili ti ružicasti, plavi ili zeleni.
Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 27/12/2002 : 12:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message
cbarks gdjeste najbrojniji. u ljubljani ili mariboru.
stase pravis budala kadse odma vidi9 dasi kako mi u bosni kazemo
supak meraklija.josbiste zbog demokracije ovdje ugostili izgleda
i karadzica i mladica.svaki od ovih supak meraklija bilibi automatski brisani od strane moderatora na bilo kojem forumu samo stoje to izgleda na ovome nemoguce.jos malo pacemo izgleda potraziti drugi sajt jeli kakoje pocelo joscemo dobiti i moderatore pedere.
iovako rijetko navracam a sadcu jos rjedje jer ovo nejma vise izgleda veze sa romanima.
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Pa šta je s tobom.Nisam ti ja nikakav pedar ali boli me kurac šta narod radi iza zatvorenih vrat svog doma.Tu sam zbog stripova i ako to interesira i njih to mi ne smeta.

Nobody went broke taking profits
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by cbarks

Pa šta je s tobom.Nisam ti ja nikakav pedar ali boli me kurac šta narod radi iza zatvorenih vrat svog doma.Tu sam zbog stripova i ako to interesira i njih to mi ne smeta.

Peder si ti, to je jasno kao dan.Meni ili ostalim clanovima foruma kad bi neko reko OZBILJNO da je peder odmah bi se naljutili i poceli bi psovat.Ti uopce nisi psovo.To bi moglo znacit da si naviknut da ti ljudi govore da si peder.To ti ne smeta.Peder si ti.Jedan od pedera je reko : ima ovdje vise pedera nego sto vi mislite. Mislm da je covjek bio u pravu.Nije on to reko bezveze.Ima nesto sakriveno iza toga.Trebali bi zovnit Zagora da on rjesi situaciju.Zato Balkanci pazite sa kim se sastajete od clanova foruma :-) .Sta znate koje sta. Pazite na svoje rupe:-). Treba da ostanu jednosmjerne do kraja vaseg zivota

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message
quote:
Originally posted by Sani

quote:

Peder si ti, to je jasno kao dan.Meni ili ostalim clanovima foruma kad bi neko reko OZBILJNO da je peder odmah bi se naljutili i poceli bi psovat.Ti uopce nisi psovo.To bi moglo znacit da si naviknut da ti ljudi govore da si peder.To ti ne smeta.Peder si ti.Jedan od pedera je reko : ima ovdje vise pedera nego sto vi mislite. Mislm da je covjek bio u pravu.Nije on to reko bezveze.Ima nesto sakriveno iza toga.Trebali bi zovnit Zagora da on rjesi situaciju.Zato Balkanci pazite sa kim se sastajete od clanova foruma :-) .Sta znate koje sta. Pazite na svoje rupe:-). Treba da ostanu jednosmjerne do kraja vaseg zivota

Sani,ko iz knjige,bravo!

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Hvala :-)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ma daj sta ste napali covjeka...
Cbarks nije nikad rekao da je peder niti je kome rekao ruznu rijec.
On ima pravo na svoje misljenje i nicim nije zestoko podrzao niti se zestoko protivio homoseksualnosti, samo je rekao da mu je svejedno tko ce kupovati stripove.
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 13:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Ma daj sta ste napali covjeka...
Cbarks nije nikad rekao da je peder niti je kome rekao ruznu rijec.
On ima pravo na svoje misljenje i nicim nije zestoko podrzao niti se zestoko protivio homoseksualnosti, samo je rekao da mu je svejedno tko ce kupovati stripove.

Epa Dado upravo je to cudno. Normalno je da nece reci da je peder.Ako kaze zna sta ga ceka

Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 27/12/2002 : 14:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message
od toliki topika ovaj slovenac se bas zakacio za ovaj o pederima a
dado kada vec ti nevidis dati barem kazem pogledajga da ima tek
par postova i odmase ukljucio u raspravu o supak meraklijama.
ti ko moderator odmasi trebo brisati prvoga kopije reko daje supak meraklija jer ako na ovaj sajt o romanima nemozemo imati ljude koi vole romane nisunam potrebni ni ovi opiceni.tisi previse dobar i razumljiv a to nije poso za moderatora.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/12/2002 : 16:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
cbraks tebe smo pomjesali s onim otpadom
dobro nisi vredjao ali oni jesu
sad na nase komentare neodgovaraju
jer nemaju sto
stvar je u tome da ja smijem reci da mi se pederi nesvidjaju
a dosta nas dijeli to misljenje
oni su nas pokusali vredjati kao da smo seljacine
e pa oni su zalupani u mozak i trebaju se ljeciti a sto je najgore to se medicinski moze dokazuati
kad je netko pretjerivao u raspravi i vredjao letio je van s sajta
ova dvojica troica su nam se zaliala kako im je i promovirali su svoju bolest
znaci nek lete ili nek se smire
ima za to svastara pa nek otovre topic o tom problemu a mi cemo ih naravno popljuvati s svojim misljenjem
mozda ce ih netko i braniti
i opet dobro

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 27/12/2002 : 18:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Maximusse, ja mislim da ova ideja sa pištoljem u šupku nije nikakva kazna Laeremu. Štaviše, siguran sam da bi njemu bilo ugodnije da si mu preporucio, recimo, M-16.

Što se tice ovog stripa, poodavno sam citao o tome na Iskonu no nije me sve to skupa interesovalo. To je samo jedan od razloga zašto ja ne citam americke stripove, to je sve skupa KOMERCIJALA. Uskoro ce se pojaviti i strip o 11.9, o snajperisti...o svemu što se može prodati. Istina je i to da ni Bonelli ne radi za kikiriki, ali postoje granice preko kojih on ne prelazi. Šarm Bonellijevih stripova i jest u staromodnosti koja, opet, vrlo cesto reflektira stvarnost.

Istina je da danas ljudi u svemu traže neku caku da izvrnu svaku situaciju na seksualnu poremecenost (ja sam milion puta nalazio sitnice koje sam komentarisao kao "sumnjive"). Na kraju krajeva, prvi topic koji sam stavio na Zagorov forum je bio na temu potencijalne Zagorove i Cikove dublje veze od one nama prezentirane.

Što se skinja tice, njih treba kod pedera na neki pusti otok pa nek' se jebu i ubijaju. Skinheadsi, KKK-ovci i ostala rasisticka sranja - KREPAJTE!

P.S. Kad kažem pederi mislim na poremecenost oba spola. Vec smo imali jednu Sodomu i Gomoru zbog pederluka, zbog vremena kad su muškarci odbijali žene, a ganjali druge muškarce. No kad kažem pusti otok, onda bolje na dva pusta otoka jer bi se mogli urotiti protiv ostatka svijeta, napraviti kolektivnu razvaljotku i izroditi djecu od oceva pedera i majki lezbejki. Zamislite, idu brat i sestra i zovu se - Jack & Jill.

Lets kick racism out of football.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/12/2002 : 21:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

ti imas jednu veliku rupu na mozgu cini mi se

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 21:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
To je istina Sejo :-) . Pa ti sve znas o meni.Cak si odkrio da sam glup.Svaka ti cast samo nastavi tako :-)

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/12/2002 : 21:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

To je istina Sejo :-) . Pa ti sve znas o meni.Cak si odkrio da sam glup.Svaka ti cast samo nastavi tako :-)

Hehe pa nije mi dzabo babo radio u policiji.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/12/2002 : 21:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Znaci zato ti volis donuts ;-)))!

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/12/2002 : 23:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
zasti skinhedse i KKK pljuvati
ako pederi traze svoja prava mogu i ovi
demokratski je nesto zahtjevati
oni imaju svoju filozofiju i imaju na nju pravo
da svjet nije toliko iskvaren nebi ni postojali
nisu oni krivi
krivo je drustvo koje cini to sto cini da se oni pojavljuju
a ti Heyoka nemozes biti nista bolji od njih jer siris mrznju
nemas pojma za sto se ljudi bore
mozda krivim metodama
pa tako i tako ima mnogo krivih stvari na svjetu koji su cak i hvaljenje
no postoji razlika
KKK je mnogo ogranicen ( za njih sam i ja neprijatelj jer sam katolik )
dok je skinshead pokret osnovan samo radi obrane bjele rase
meni se naprimjer svidja ta filozofija
no nesvidja mi se cesto njihov nacin borbe
ali posto je svijet pun zla i kojekavih gluposti glupo je samo njih optuzivati
netko ce reci da sam ovo ili ono
no moje je pravo odabrati u zivotu filozofiju
nece mi je MTV i zidovi odrediti kako da razmisljam i sto da budem
s tom razlikom da sam nenasilna osoba
i da smatram d ase svaki problem moze rijesiti an neki nacin
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/12/2002 : 00:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
UUhh,,,teske rijeci KRUGERU jarane..
Nebi se ja bas slozio da HEYOKA siri mrznju, ako kaze za te
skinheadse i KKK dasu samo gomila IDIOTA(toja kazem) koise po raznim skrovistima jebu gore od pedera, zatim preprodaju one spriceve, igle za ubosti u venu, kako ono vec ide, nebi znao reci..[:D
Pa toje samo jedna gomila nekakvog KLANA, koima ocito odgovara ovak
vo stanje u zemlji...HEYOKA je jedan od RIJETKO pametnih ljudi na ovom forumu i reci njemu daje los, jeste nesto najlosije..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 28/12/2002 : 01:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Hehe pa nije mi dzabo babo radio u policiji.

Hoces li ti radit u policiji?
To je ljep posao u Europi.U Americi nevalja bit policajac.Kad si policajac svi ti jebu mater a kad ti ljudi sto nevole policiju imaju neki problem odmah zovu policiju.To je glupo. Ja sam za policiju.
Mislio sam se upisat u skolu da postanem policajac ali odusto sam na kraju.Nebi imo miran zivot. Uvjek bi trebo bit oprezan da me neko neskine.

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/12/2002 : 02:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
SANI josi mlad kazes imas 19 godina..Moj tije savjet uhvati se
COMMERCIAL DRIVER'S MANUAL..Polozi class A,B,C licenses
i netrebati nista vise u zivotu.. Dobijes kamioncinu i samo razvozis
po cijeloj USA.. Po milji si placen 32C
Mjesecno mozes nagurati izmedju $3500 do $5500 sve zavisi koliko
mozes izdrzati za volanom..Firme se otimaju za sofere na duge relacije.. Evo Hamza vozi jednu takvu kamioncinu,
jest daga nema po sedmicu kuci, ali zato ima lovu..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/12/2002 : 09:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Kolekcionar svatko ima pravo na svoje misljnje
i ti na svoje i on na svoje
ali rekao je da su KKK i skinsheadi otpad i ili tako nesto rekao je to jako ljutio i s mrznjom
zato sam samo reagorao
ikao se s velikim djelom slazem sto je rekao
slazem se s onim sto je rekao za puste otoke za pedere
ali to je zvucalo tolerentno
no kad je govorio za skinsgedse i KKK zvucalo je netolerantno
zasto tolika mrznja prema ovim a
i oni imaju pravo na svoje razmisljanje
ako su opasni treba ih ukloniti takodjer na nekakav otok
no to je politicki pokret koji se bori za neke ciljeve i mozda ce imati utjecaja na bolji pogled politicko drustvenog razvoja svijeta
no pederi su emocionalni poremecaj koji nemaju nikakve veze s politikom i drustvom
a trpaju se
oni trebaju imati doktore i nek se ljece
a ako zahtjevaju nekav status u zajednici i ako smatraju da nisu poremeceni nek si osnuju nekakvu zajednicu sami a ne da zive na grbaci drustva koje je drugacije i koje drugacije razmilja
zasto bi se o pederima pricalo tolerantno a poceli su ovdje izazivati
a skinshedi i KKK nikaoga nisu izazivali
kad ih niti nema na ovoj stranici
volim reci kako zvuci druga strana
nekad tako niti nemislim
ali cesti radi ravnoteze
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 28/12/2002 : 13:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

SANI josi mlad kazes imas 19 godina..Moj tije savjet uhvati se
COMMERCIAL DRIVER'S MANUAL..Polozi class A,B,C licenses
i netrebati nista vise u zivotu.. Dobijes kamioncinu i samo razvozis
po cijeloj USA.. Po milji si placen 32C
Mjesecno mozes nagurati izmedju $3500 do $5500 sve zavisi koliko
mozes izdrzati za volanom..Firme se otimaju za sofere na duge relacije.. Evo Hamza vozi jednu takvu kamioncinu,
jest daga nema po sedmicu kuci, ali zato ima lovu..

Uuuuuuuu interesantna je to zarada.Pogotovo kad pocnes radit. Ima ovdje nasih koji su soferi. Kazu da ih bole ledja. Dali tebe bole ledja?
Sto se tice mog posla ja sam vec odlucio sta cu radit.Nije mi poso lovaran kao tvoj ali ja ga vise volim

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000