Author |
Topic  |
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 28/12/2002 : 16:12:19
|
 Cuj bole ih ledja.. Onda nekaizaberu neki drugi gdje ledja nece trpjeti, alice zato trpjeti neki drugi dio tijela.. Ja nisam sofer i nevozim te kamione jer nejmam polozeno, ali samo kazem daje dobra zarada. Bas bi volio da znam na koise to lahak nacin moze mjesecno zaraditi preko $5000 ..  A stasi to odabro Sani, ako nije tajna.. 
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 28/12/2002 : 21:59:14
|
nisam ni primjetio da mi se o dragim pederima prica na ovom topiku baš su mi nedostajali, kad vidi vraga, evo njih opet (ili bolje eci evo ga opet jer je više nego ocito da se onaj derpe triput logirao) ali istodobno stižu i klonirani ljudi baš ce nam biti super na svijetu živjelo 21. st. u kojem Vatikan predstavlja fašiste modernog doba koji šire mržnju, živjelo 21. st. u kojem se maršira Zagrebom za pedere dok pola hrvatske gladuje, živjelo 21. st. u kojem se kloniraju djeca a cijela Afrika je sirocad, živjelo 21. st. u kojem su ljudi seljaci jer ne prihvacaju modu 21.st. u kojem je jako jako cool biti gay, živjelo 21. st. u kojem 99% serija, filmova i ostalih sranja ima lika pedera (ako ne derpe onda židov)... STVARNO, DANAS JE JEBENO SUPER ŽIVJETI
Gulp! |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 28/12/2002 : 22:06:41
|
E svaka cast TOMEK.. Ovaj tvoj post trebobi svako da ima otprintan i kao neki poster zalijepljen na zidu sobe, jer sve stosi naveo JEBENO JE TACNO... SVAKA CAST MAJSTORE.. 
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 29/12/2002 : 00:54:31
|
Pa šta je ovo??? O jebote, nije valjda da su se sajtu pojavile tri pedercine. I još su kao glasni. Cude se. Daj odjebite. Koga je briga za prava pedera. Da se mene pita ne bi dao nikakva prava, smanjio bi ih.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
 |
|
Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 29/12/2002 : 01:35:11
|
"Zanimljiva je ova tema.Ja nemam ništa posebno protiv pedera pa eto,neka i oni imaju svoje štivo,barem ce se lakše poistovjetit sa glavnim junakom i tako ga još više zavoljeti.Šteta što je glavni junak muškarac a ne npr. dvije sexy djevojke,maksimalno napaljene jedna na drugu.Takav strip bi i ja kupio." - - Slazem se s Acom.Pederi su dosli na svoje i to u velikom stilu ,da se mugu pokazat javnosti.Buduci da je to ipak strip,ja bi ga najvjerojatnije poce kupovat ,ali bi mi sigurno brzo dopizdi i kupljene bi nastoja prodat.Strip je ,jednostavno,izgubi svoju kvalitetu. Jos ne moren vjerovat da ce to izdavat Marvel ,nakon tone i tone stripova s temom "heterosexualnih homosuperiora". Ali sve ce se (nazalost) napravit da se poveca zarada. |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 29/12/2002 : 01:52:38
|
Ma naravno da nejma niko nista protiv necije PRIVATNOSTI.. Ali to stosu pederi, neka budu i neka radi svatko stagod hoce, ALI NEKA NEISPOLJAVA JAVNO, SAKIME IDE U KREVET...Ovamo bogati da nekazem ima skoro 30% homosexualaca, i svih ti poremecenih, ali oni imaju svoje klubove, svoja zakonska prava, ali i znase takodje sta moraju kao i JA OVAJ POSTIVATI..A TOJE SVACIJA PRIVATNOST MORA BITI ZASTICENA i tacka..Takodje nesmijete svoju privatnost nikome i nametati..  
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/12/2002 : 11:22:12
|
veikla je razika izmejdu privatnosti i drustva naprimjer kad netko maltretira svoju zenu kod kuce onda je to takodjer privatna stvar jos ako je cojvek rodjen s takvom manom zasto ga treba pustiti neko cojvek zivi u svojoj demokratskoj privatnosti da bude argesivni tiranin zato nemojte o privatnosti
covjek koliko se god mi slagali ili neslagali ima demokratsko pravo i duznost prema drustvu i drzavi u stara vremena je proizvodio hranu i davao ratnike i ljudstvo za obranu zajednice dakle morao je zivjeti po odredjenim normama koje je odredila zajednica dans je takodjer tako zajednice se problikuju u nesto drugo bitno da si rob drustva potrosackog drustva ako imas problema u glavi nije bitno drustvo je tu da ti pomogne bez obzira sto ces zaraziti vece dio ljudstva oko sebe bitno da funkcioniras prema pravilu potorsackog drustva posto vecina ljudstva vjerovatno nemoze bas funkcionirati bas tako kao mu se nalaze ili nema uvjete za to pribjegava drogi da mu svijet bude ruzicastiji
sto se tice kloniranja znanost mora ici naprijed ( iz prvenstvenog razloga zato sto je dobro da kloniraju organe i zmjenjuju ih bolesnim ) no kako cesto sve biva i ovo ce biti zloupotrebljavano za private stvari i jedni ce moci drugi nece moci zasto klonirati djete pederskom paru zasto nekloniraju zdravu kicmu jednom paraliziranom djecaku ( vjerovatno ce i toga biti ali ne za sve, ovisi ciji si sin )
|
 |
|
Avril Lavigne
Starting Member
4 Posts
Member since 26/12/2002 |
Posted - 29/12/2002 : 14:07:35
|
Hehehee,ja sam se vratio! Koji je vama qurac da mislite da smo Laerem,Kalimero i ja jedna osoba! P.S. Koliko vidim svi se ovdje slažu kako je suuuuper vidit dve napaljene djevojke u lezbo sceni!Ali muški! Neeeeeeeeee.....Fuuuuuj....Bolesno! Mislim,meni dode da placem kad vidim u kakvoj zatucanoj državi mi živimo! Nije uopce loše biti Gay! To je kao da ja sad dodem i kažem da cu Pretuc sve one koji imaju Samsung usisavace žute boje jer sam alergican na žutu. Pa nemojte biti tako homofobicni! Mi vas uopce ne vrijedamo ni u kojem smislu. a što Se tice onog koji je gledao LOTR2:Što bi ucinio da su tamo sjedile 2 cure?
Ajde,smirite se. Možemo svi zajedno živit!
p.s. Mi ne kupujemo stripove zbog (ne)zgodnih deckiju! To je isto kao da ja kažem da vi kupujete Zagora zbog neke cure koja se pojavljuje!
Ajde,peace ljudi!
Avrilce |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 29/12/2002 : 14:12:55
|
quote: Originally posted by KOLEKCIONAR
 Cuj bole ih ledja.. Onda nekaizaberu neki drugi gdje ledja nece trpjeti, alice zato trpjeti neki drugi dio tijela.. Ja nisam sofer i nevozim te kamione jer nejmam polozeno, ali samo kazem daje dobra zarada. Bas bi volio da znam na koise to lahak nacin moze mjesecno zaraditi preko $5000 ..  A stasi to odabro Sani, ako nije tajna.. 
Ma lagano je zaradit pare Kolekcionar.Ali je kriminalno. Sto se tice moje skole kad zavrsim sta sam htjeo moci cu zaradit oko 2000 $ kanadskih svaki mjesec( 1200 $ US).Posto to nije puno mislio sam si otvorit biznis.Sa biznisom ce biti bolje
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 29/12/2002 : 14:16:35
|
quote: Originally posted by Avril Lavigne
Hehehee,ja sam se vratio! Koji je vama qurac da mislite da smo Laerem,Kalimero i ja jedna osoba! P.S. Koliko vidim svi se ovdje slažu kako je suuuuper vidit dve napaljene djevojke u lezbo sceni!Ali muški! Neeeeeeeeee.....Fuuuuuj....Bolesno! Mislim,meni dode da placem kad vidim u kakvoj zatucanoj državi mi živimo! Nije uopce loše biti Gay! To je kao da ja sad dodem i kažem da cu Pretuc sve one koji imaju Samsung usisavace žute boje jer sam alergican na žutu. Pa nemojte biti tako homofobicni! Mi vas uopce ne vrijedamo ni u kojem smislu. a što Se tice onog koji je gledao LOTR2:Što bi ucinio da su tamo sjedile 2 cure?
Ajde,smirite se. Možemo svi zajedno živit!
p.s. Mi ne kupujemo stripove zbog (ne)zgodnih deckiju! To je isto kao da ja kažem da vi kupujete Zagora zbog neke cure koja se pojavljuje!
Ajde,peace ljudi!
Avrilce
Joooojjjjj zasto vi pederi volite zenske stvari? Tvoj nick je zenski.Poznajem tu zensku Avril Levigne.Sta misli tvoj otac o tvojoj orientaciji?
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 29/12/2002 : 14:24:36
|
quote: Originally posted by Thunderbolt
"Zanimljiva je ova tema.Ja nemam ništa posebno protiv pedera pa eto,neka i oni imaju svoje štivo,barem ce se lakše poistovjetit sa glavnim junakom i tako ga još više zavoljeti.Šteta što je glavni junak muškarac a ne npr. dvije sexy djevojke,maksimalno napaljene jedna na drugu.Takav strip bi i ja kupio." - - Slazem se s Acom.Pederi su dosli na svoje i to u velikom stilu ,da se mugu pokazat javnosti.Buduci da je to ipak strip,ja bi ga najvjerojatnije poce kupovat ,ali bi mi sigurno brzo dopizdi i kupljene bi nastoja prodat.Strip je ,jednostavno,izgubi svoju kvalitetu. Jos ne moren vjerovat da ce to izdavat Marvel ,nakon tone i tone stripova s temom "heterosexualnih homosuperiora". Ali sve ce se (nazalost) napravit da se poveca zarada.
Kad budes prodavo te pederske stripove nemoj ih stavit na ovaj sajt na bursu jer ih niko nece kupit . Nemoj ih prodavat na ulici jer ce ti ih neko uvalit u supak    
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/12/2002 : 17:08:26
|
E, moj Krugeru, ti si fakat
1) rasist - onaj ko napada jednu rasu kao inferiornu, a velica svoju, vidi prijetnju u drugoj rasi je rasist;
2) licemjer zato što:
a) onaj ko se ljuti na šale o religiji (kako si jednom rekao), a negira jedan od osnovnih postulata iste ne može biti ništa nego licemjer. Na kraju krajeva, kakav si ti katolik? Nije li jedan od trojice kraljeva bio crnac?
b) onaj ko brani necije pravo na demokratiju (KKK i skinheadsi - koji istovremeno ne dozvoljavaju to isto pravo pojedinim skupinama ljudi), a ne dozvoljava to isto pravo drugima, tj. meni (jer si me napao da širim mržnju makar sam, nažalost, bezopasniji od KKK i skinji) je licemjer, hipokrita, dvolicnjak, morski krastavac...
Lets kick racism out of football. Profesor Kicic: "U životu neceš biti sretan uvijek, neceš imati jogurt uz burek." |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/12/2002 : 18:59:03
|
Uz svu tu diskusiju o pederima na stripu spomenuti su razni junaci homoseksualnih sklonosti,neki sa razlogom a neki ne.Želio bih samo istaci najperverznijeg medu njima,a to je Marti Misterija koji ocigledno vezu sa vjecnom zarucnicom krije za neprirodni odnos sa Javom.A isto tako tvrdim da je u toj vezi Marti onaj koji prima udarce u stražnjicu,jer je java cool gay koji zbog svoje neandrtalne prirode voli nabijati.Po kolicini perverznosti mogu im konkurirati jedino Zagor i Ciko ali to je vec druga prica... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 29/12/2002 : 20:29:57
|
Arvile tebi jednostavan odogovor nemozemo zajedno zivjeti ti bi mozda htio ( jer lako je zivjeti kao parazit u jendom tudjem drustvu i okruzenju ) ali mi to nezelimo
Hexoka molim pojasnjenjenje za licemjerstvo bas ja nikad nisam licemjer nisma siguran da je jedan od kraljeva bio crnac cuj nakuka moze dokazati da su bijelci superiorniji mozda su seljacine i zaostali ali su usperiorniji od crnaca od Zutih nisu ali bitno je to da su od crnaca posto je to cesto isticem crncee dans u ovom glupom svijetu stalno guraju i trpaju poznam od tih naroda samo Rome ( koji su dosta slicni njima mozda su cak i gori ) i nikad nemogu reci za njih nesto dobro oni su genetski divlji , grebatori , trparosi i tako to a crnce sam vidio samo u Italiji ali ono ssto sam vidio i sto znam o njima je dovoljno za nekakve zakljucke nism rekao da ih treba ubijati nisam rekao niti da im netreba pomoci nego da ih jednostavno nezelim u svojoj civilizaciji nezelim da mi uniste civilizaciju sa svojim neznanjem ti se sigurno nerazumijes u drustvenocivilizaciske norme pa vjerovatno nemozes nista reci za ovo sto pricam no sto je najgore oni su samo oruzije jednog mnogo lukavijeg naroda koji vec i previse ucinio na rusenju nasih civilizacija a to sto se tice da te neko mlatne to je odraz divljastva no previse se toga lose dogadja da se i bjelci moraju poceti braniti nazalost cesto u takvim situacijama nastrada i nevin no niti prvi niti zadnji put no kad bi ti otisao u Afriku neznam kako bi se snasao tamo vjerovatno nebi prezivio bas predugo cak i turisticki je opasno a zamisli da odes kao radnik no nitko nece reci da je to rasizam mozda niti nije jer oni su jednostavno lopovi i zive od danas do sutra plemenitiji crnaci koji su imali i nekavu kulturu kao sto su Pigmejci i jos neka plemena nemogu doci do izrazaja ( pretpostavljam da bi se s takvim narodima nesto moglo dogovoriti ) cak i njih i njihovu kulturu unistavaju jenostavno unistava se sve sto valja
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 29/12/2002 : 20:39:35
|
demokraciaj je glupava teorija koja dozvoljava i KKK na nekakva prava imas pogresno misljenje da oni nekom nesto brane oni brane sebe a neki napdaju pa nikom nista u moru nasilja i politickog nasilja sto je jedan napad na nekog drugacijeg oni i za mene imaju glupu filozofiju kao sto sam napomeno ali u usporedbi s ostalim otpadom oni su mnogo iznad njih naprimjer pedera a njima se zele dati nekakva prava nije bitno sto se ja neslazem s KKK u velikim djelom njihovog razmisljanja bitno je to da iamju za reci mnogo vise od medicinskih bolesnika kao sto su pederi i taj KKK se pljuje i vredja ,napda a ovima bolesnicima bi jos dali nekakava prava pa po tom pitanju KKK ima vise prava na nekakva prava bez obzira sto se ja i ti s njima nemoramo slagati u nacinu razmisljnja to nije licemejrstvo nego logicko zakljucivanje
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 29/12/2002 : 20:52:31
|
i zaboravih odgovoriti Arvilu na pitnaje zasto mi volimo vidjeti ili gledati dvije gole zenske vrlo jednostavno tako nam geni nalzu jer muskarci reagiraju na izgled zenke vec sam objasnajvao ali ocito nisi citao tako je i kod zivotinja zenke su uvjek ljepse i sarmantije muskarci grublji a i zenke uglavnom biraju jaceg tako je i kod zivotinja i kod ljudi nije nista durgacije dakle bez obzira sto je to takodjer poremecaj medju zenkama mi muzijaci nemozemo na to previse utjecati jer nam priroda govori drugacije govori nam da se nebunimo cak da je to zanimljivo ( imati dvije gole zneke u krevetu ) uvjek ce se neporemecni muzijak za to boriti ( osim vas drustveno medicniskih poremecaja ) i tvoj problem sto spominjes nekavu zaostalost nemas ti pojma koliko smo drustveno zaostali i koliko se i u cemu upoce nerazlikujemo od zivotinja a ustvari i jesmo zivotinje mozda jedne od najiteligentnijih ali ipak zivotinje |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 29/12/2002 : 22:58:58
|
Bravo Krugeru, petica
Istina je kad kazes da smo mi bjelcu superorniji.Crnci gotovo nista nemaju historije.Njihova istorija je pocela kad su ih bjelci doveli u Sjevernu Ameriku ( oko 1700 godine) da rade kao robovi. Crnci su dosli u Ameriku zahvaljujuci jednom Papi.Taj Papa je reko bjelcima da prestanu mucit indijance i pravit robove od njih jer je to njihova zemlja.Tako su bjelci otisli u Afriku i hvatali su crnce kao zivotinje. Eto kako su crnci zavrsili u Amerikama. Sve sta imamo na svjetu bjelci su napravili.Najpametni ljudi na svjetu su uvjek bili bjelci. Nemam nista protiv blacks ali samo hocu da kazem da smo superiorni od njih. 1960 godine u autobusu bjelci su uvjek sjedili a crnci su morali stajat.Na vratima barova je pisalo : zabranjeno zivotinjama i crncima. Tek 1970-80 bjelci su poceli priznavat malo crnce. Sada crnci su postali veliki problemi u gradu u kojem ja zivim.Oni su se podjelili u vise grupica i svaka grupica cuva jedan kvart u kojem prodaje drogu.Zahvaljujuci njima nemoguce je izaci napolje u 10 sati navece. Kad ih zaustavi neki policajac koji je bjelac odmah ga zovu rasistom. Postaju biti veliki problemi i to mi se ne svidja. Bjelaca je vise nego njih.Bjelci bi ih mogli satrit kao mrave.
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 29/12/2002 : 23:14:34
|
TRENT LOTT republikanac je rekao kakobi trebalo crnce odvoiti od bjelaca potpuno..Toje reko prije nekoliko dana kadaje bio na svecanosti jednom republikancu koije slavio svoj 100 rodjendan.. Naravno uz veliku pompu iziso je na velika vrata sa svoje funkcije i time zavrsio svoju karieru kao senator..Postavljase pitanje, dalije on to reko misljenje koje vec vlada medju republikancima, ilije samo njegovo licno neoprezno istrcavanje u javnosti.. Nekisu misljenja daje mozda i otvorio PANDORINU KUTIJU... U svakom slucaju, dijeliti ljude na boju koze jednostavno nije uredu, jer koliko god dasu crnci losi, i predstavljeni kao losa nacija, ipak je hitler bio bjelac, paje pobio toliko miliona bijelih..Bijeli su opet bacili A BOMBU na zute...Dakle ako treba nekoga drzati na uzdi, ondato treba sigurno NAS BIJELE..

|
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Posted - 29/12/2002 : 23:43:55
|
što se napali crnce sani, ne bi da bijelci ne dilaju drogu I NE KUŽIM TI ONO DA SU BIJELCI SUPERIORNIJI ZATO JER JER SVIJET 1960 BIO JEBEN KAO DANAS PA SU BIJELCI IMALI PREDNOST SJEDENJA U BUSU. KAKVOG TO SMISLA IMA??? DA CIJENIŠ LJUDE PREMA RADU I DOBROTI ZNAO BI DA NE POSTOJE TA SRANJA O KOJIMA PRICAŠ, O NEKAKVOJ SUPERIORNOSTI. STVARNO SI NAPUŠEN. ARSENAL JE PUN "CRNJA" PA SU ISPRED "BIJELOG" MANCHESTERA 
Gulp! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/12/2002 : 23:46:14
|
Oavj topic ovdje nema mjesta, o svemu se prica samo ne o stripovima. Treba ga prebaciti u svastaru.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 30/12/2002 : 00:05:01
|
Dajte, s tim pederskim bolesnicima u 'svaštaru'. Ovdje nije mjesto za takve rasprave. Doduše, pocelo je vezano za stripove... |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 30/12/2002 : 00:20:42
|
quote: Originally posted by Tomek
...pa i nek završi = NE ŽELIMO PEDERA U STRIPU OSIM AKO GA POLICIJA (Zagor) NE HVATA ZBOG GRIJEHA (zlocina) 
Gulp!
Kako to misliš HVATA?   |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member