forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Peder-glavni junak Marvelovog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 30/12/2002 : 11:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Sani
kao prvo Arapi su vjekovima lovili crnce kao robove
cak su i Egipcani imali crnacke robove
Amerikanci su ih kupili , nisu ih lovili
i dali za njih velike sume love
tako da u onome svijet prije americkog gradjanskog rata njima i nije bilo tako lose ( lose im je bilo poslje gradjanskog rata kad su bili prepusteni samo sebi kad nisu imali nikaog da se za njih brine i od tad vjerovatno taj lopovski ugodjaj crnaca u americi , crnci su u americi barem 70 % kriminalci i nebi trebali zivjeti u normalnim cetvrtima svakako, trebalo bi ih iseliti , moj ujak cesto ide u jedan gradic pokraj Cikaga u leglo Zidova i crnaca i nikad se nije vrati s ljepim pricama o njima , za sve ej krivo drustvo koje nema riejsenej za takve probleme )
problem je sto su nekakva crnacka plemena i imala nekavu civilizaciju
danas je guse
Bjelci su bacili atomsku bombu na zute
no sto su zuti cinili zutima nevezano za atomsku bombu

sto su u povjesti manje bijeli narodi cinili
a sto danas crnci u africi rade svojima
ili latinoamerikanci
to nije bitno
bitno je samo spomenuti Atomsku bombu i Hitlera
ah nesmijemo zaboraviti ni inkviziviju
i to je zlo
a sto cine ostali je manje vazno
sto se tice cinjenja zla u svijetu
svakako smo podjednaki
mi smo bijelci malo izrazajniji zbog superijornosti
imamo jaca oruzija
i s tim oruzijem mozemo potamaniti vise ljudi u jednom trenutku
dok se crnci ubijaju vjekovima i nece vjerovatno nikad prestati
ali po ubijanju smo jednaki
Hitler se branio
pretjerivao je to sto je dobio
ali covjek je skuzio opasnost
koja danas drma svijetom

Tomek nisu bjelci superiorniji zato sto su posebno sjedili u autobusu
nego zato sto su kretaivan anrod
crnci su ljencine i nekreativci
nasa urodjena mana je bahatost i svjesnost svojih sposobnosti
no svijet je danas takav da nije binto koliko si kreativan niti sposoban
pa nekreativci i nesposobnajkovici vode svijet i guraju svoje nespoosbne sluge u prvi plan
a i previse se prosirila droga u svijetu i ubila volju ljudi
kao su Rusi rekli jednom cinimi se
stalno se natjecu kako bi nahranili gladne crnce a negledaju koliko kod nas ima bjelaca gladnih i siromasnih

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/12/2002 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Govoreci o Zagoru, on je moj omiljeni junak samo zbog toga što ne generališe ljude na bijelce, crnce, crvene i žute nego na dobre i loše. Te idiote koji su tjerali crnce da stoje u autobusu ne zato što nisu kupili kartu nego zato što su crnci, NORMALAN covjek osuduje. Naravno, sad ce opet doci do onog vjecnog pitanja šta je normalan covjek. Za mene nema razlike izmedu bijelih i crnih, Bošnjaka, Srba i Hrvata, ali imam razliku izmedu dobrih i loših, a, Elhamdulillah, tu razliku mogu uociti.

Lets kick racism out of football.
Profesor Kicic: "U životu neceš biti sretan uvijek,
neceš imati jogurt uz burek."
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 30/12/2002 : 20:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

što se napali crnce
sani, ne bi da bijelci ne dilaju drogu
I NE KUŽIM TI ONO DA SU BIJELCI SUPERIORNIJI ZATO JER JER SVIJET 1960 BIO JEBEN KAO DANAS PA SU BIJELCI IMALI PREDNOST SJEDENJA U BUSU. KAKVOG TO SMISLA IMA??? DA CIJENIŠ LJUDE PREMA RADU I DOBROTI ZNAO BI DA NE POSTOJE TA SRANJA O KOJIMA PRICAŠ, O NEKAKVOJ SUPERIORNOSTI. STVARNO SI NAPUŠEN.
ARSENAL JE PUN "CRNJA" PA SU ISPRED "BIJELOG" MANCHESTERA

Gulp!

hahahahahahaaaa ovim si dokazo da si glup

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce

Edited by - Sani on 30/12/2002 20:57:03
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 30/12/2002 : 20:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:

što se napali crnce
sani, ne bi da bijelci ne dilaju drogu
I NE KUŽIM TI ONO DA SU BIJELCI SUPERIORNIJI ZATO JER JER SVIJET 1960 BIO JEBEN KAO DANAS PA SU BIJELCI IMALI PREDNOST SJEDENJA U BUSU. KAKVOG TO SMISLA IMA??? DA CIJENIŠ LJUDE PREMA RADU I DOBROTI ZNAO BI DA NE POSTOJE TA SRANJA O KOJIMA PRICAŠ, O NEKAKVOJ SUPERIORNOSTI. STVARNO SI NAPUŠEN.
ARSENAL JE PUN "CRNJA" PA SU ISPRED "BIJELOG" MANCHESTERA

Gulp!

Bjelci dilaju drogu ali nezajebavaju nevine ljude koji bi volili izac napolje u 10 sati navece

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/12/2002 : 22:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
SANI, PORTORIKANSKI dileri su mnogo gori od crnaca, kadaje u pitanju setnja u 10 h navece..Pogotovu dole na Floridi(mayami, tellehesy)
Madasu ipak u globalu crnci zaista svagdje opasni..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 31/12/2002 : 01:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Ma Kolekcionar svi smo mi opasni :-), kad bi meni neko doso uzet 1000$ ja bi ga odmah istuko.Kad je lova u pitanju svi mi postanemo zivotinje, pogotovo kad je zaradimo krvavo.A sto se tice dilera nokoji narod nemoze prec cigane. Oni su najzajebani. Moj rodjak je jednom dugovo jednom cigi 15 maraka.I nakon 2 sedmice moj rodjak mu nije jos vratio pare.Cigan je samo doso trazio mu pare i kad je sazno da ih moj rodjak nema odmah je izvadio noz i probo ga u stomak bez ikakve price ni deranja.Nevjerujem da bi Portorikanci ubili ikog za 7,5 $ americkih.Cigani nemaju osjecaja i nemaju karaktera.Iako su mali neboje se nikoga.Mogu sa tobom pit pivu i ljepo pricat i sljedecu minutu mogu te ubit.Nevjerovatno.

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 31/12/2002 : 01:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Slazem se apsolutno u vezi svega stosi naveo za cigane..(romi)
Mogu biti, lijepi,zgodni,bogati,pjevaci,sviraci,ama sve mogu biti os
im jednog..CIGANIN MOZE BITI SVE,SAMO COVJEK NE..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 31/12/2002 : 07:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
hehhehehhehheheheheeheeeee upravo tako

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 31/12/2002 : 12:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Oni su pogodeni društveno-historijskim prilikama, ali i svojim mentalitetom. Da su se znali organizovati na politickoj razini, mogli su, poput Židova, dobiti državu. Njihov mentalitet je nekakav bohemski, od danas do sutra, i zato rijetki uspijevaju.

No, Sani, moram ti priznati da imaš pravo u jednoj stvari: nikako ti ne polazi za rukom da glumiš pametnog covjeka.

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 31/12/2002 : 15:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
pedere mogu mrziti jer su nenormalni i bolesni
ne znam zašto (kruger i sani) mrzite crnce
btw, markos je rekao da i mi forumaši ponekad upozorimo nekoga
evo ja upozoravm sani, premda mu ja ne mogu ništa, ali markos može, a pravi je kandidat za drugog covjeka koji ce letjeti

Gulp!
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 31/12/2002 : 15:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:

pedere mogu mrziti jer su nenormalni i bolesni
ne znam zašto (kruger i sani) mrzite crnce
btw, markos je rekao da i mi forumaši ponekad upozorimo nekoga
evo ja upozoravm sani, premda mu ja ne mogu ništa, ali markos može, a pravi je kandidat za drugog covjeka koji ce letjeti

Gulp!

Tomek zmijuga loma.Ja ne volim crnce i ja ne mrzim crnce.Ja samo kazem istinu.Ja sam samo reko sta su im pojedini bjelci radili.Nisam davo osobne komentare.Prestani mi govorit da ce me izbacit.Zasto bi me Markos izbacio? Zato sto se ti neslazes s mnom pa mi trazis svaki pogresan korak.Bas mene briga ako neko nemisli kao ja.Mene Markos nebi trebo izbacit zato sto on nemisli kao ja. Svako ima pravo na svoje misljenje.Mene kad Markos opomene ja ga odmah poslusam.Sve u svemu Tomek zmijuga loma :-)

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 31/12/2002 : 15:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

Oni su pogodeni društveno-historijskim prilikama, ali i svojim mentalitetom. Da su se znali organizovati na politickoj razini, mogli su, poput Židova, dobiti državu. Njihov mentalitet je nekakav bohemski, od danas do sutra, i zato rijetki uspijevaju.

No, Sani, moram ti priznati da imaš pravo u jednoj stvari: nikako ti ne polazi za rukom da glumiš pametnog covjeka.

Zasto bi ja glumio ono sto jesam?

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 31/12/2002 : 15:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

.

SLAZEM SE S TOBOM!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 01/01/2003 : 04:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
sani, mene briga što ti misliš o crncima, ali me briga što misliš i govoriš o meni
zato prestani vrijedati mene, seju, bilo koga
jasno?

Gulp!

Edited by - Tomek on 01/01/2003 04:27:31
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/01/2003 : 13:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Tomek jednostavno ga ignorisi

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 01/01/2003 : 13:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:

sani, mene briga što ti misliš o crncima, ali me briga što misliš i govoriš o meni
zato prestani vrijedati mene, seju, bilo koga
jasno?

Gulp!

EEeeeeeeeeeee neznas ti sta je vrjedjanje. Znas Tomek ja tebe necu nikad uvrjedit ako mi nekazes nesto ruzno.Kad ti mene epa i ja cu tebe.Sto se tice Seje ti se nemjesaj u to jer nisi Sejo.To je izmedju mene i njega.Sto e on tvoj prijatelj mene boli piso.Ja nikog necu pocet izazivat bez razloga.

Edited by - Sani on 01/01/2003 13:32:58
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 01/01/2003 : 13:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

heheheheee pa nemas nekih boljih izbora Sejo.Jedino to mozes napravit pametno.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 01/01/2003 : 14:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

Upravo tako! Nakon ove recenice vidjecete opasnost daljnje svade sa spomenutim Sanijem:

"Nikad se ne svadajte sa idiotom. Dovuci ce vas na svoj nivo, a onda dobiti na iskustvo."

Go to Top of Page

tornado
Starting Member

Germany
12 Posts

Member since 31/12/2002

Posted - 01/01/2003 : 15:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tornado a Private Message
Ja mislim da ne treba nijedan junak u bilo kakvom stripu da bude peder.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/01/2003 : 11:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Heyoka
ljudi se nerazlikuju po boji koze vec po djelima
samo sto crnci cine uglavnom losa dijela
cast izuzetcima
ja nemrzim crnce vec ono sto cine
Sani nije nikog uvredio
ima pravo na svoje misljenje
ako bi nekog trebalo izbaciti to su bili oni pederi koji su otisli
oni su pretjerivali
pa eto nismo ih bas upozorili nesto posebno
zasto bi izbacivali nekog ko je ok kao sto je sani
Go to Top of Page

cartman
New Member

Slovenia
165 Posts

Member since 12/08/2002

Posted - 02/01/2003 : 11:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cartman a Private Message
Mene samo interesuje sta ima ovaj topic da se nalazi u sa stripovima, idite u svastaru, pa se tamo svadjajte o crncima, zidovima i pederima, za mene su svi isti
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 02/01/2003 : 14:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:

quote:

Upravo tako! Nakon ove recenice vidjecete opasnost daljnje svade sa spomenutim Sanijem:

"Nikad se ne svadajte sa idiotom. Dovuci ce vas na svoj nivo, a onda dobiti na iskustvo."

Vidi ti ovoh Heyoke prvi put nesto pise o meni i kazemi da sam idiot.Sto mi to kazes , ja tebi nisam reko nista ruzno.Zasto se mjesas gdje ti nije mjesto? Sigurno ti je bilo dosadno.Mogu i ja tebi govorit ruzne stvari.Ali necu radi moderatora.Ti mozda mislis si napravit neko ime vrjedjajuci me, eeeeee zafrko si se.Neide to tako.Nemoj govorit ruzne stvari bez razloga

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/01/2003 : 14:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Sani
Nemoj govorit ruzne stvari bez razloga

Razloga ima napretek...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 02/01/2003 : 14:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Hmm nerazumijem sta si htio rec Markose

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 02/01/2003 : 15:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
JEBO A VAS RASISTE,PA U BESKRAJNOM UNIVERZUMU IMA SAMO 6 MILIJARDI LJUDI,I MI MORAO DA SE MRZIMO IZMEDJU SEBE,DA SE UBIJAMO?PA JESTE LI VI BRE NORMALNI.STA IMA VEZE AKO JE NEKO CRNAC(cuo sam price da je tomek u stvari crnac),PA JEBI GA I CRNCI SU LJUDI,I ,,ZUTI`` I ,,CRVENI``.ZATO BOGA VAM,NE SERITE O TOME.A SANI I KOLEKCIONAR,JA NE ZNAM DA LI SE ZAJEBAVATE KADA ONAKO PRICATE O ROMIMA,ALI ONI SU SADA ONAKVI KAKVI SU ZAHVALJUJUCI LJUDIMA KAO STO STE VAS DVOJICA,KOJI SU IH KINJILI I MUCILI DOK OD NJIH NISU STVORILI NIZU,PODCINJENU RASU KAKAVA JE DANAS

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000