Author |
Topic  |
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 17:13:17
|
quote: Originally posted by BOGI
JEBO A VAS RASISTE,PA U BESKRAJNOM UNIVERZUMU IMA SAMO 6 MILIJARDI LJUDI,I MI MORAO DA SE MRZIMO IZMEDJU SEBE,DA SE UBIJAMO?PA JESTE LI VI BRE NORMALNI.STA IMA VEZE AKO JE NEKO CRNAC(cuo sam price da je tomek u stvari crnac),PA JEBI GA I CRNCI SU LJUDI,I ,,ZUTI`` I ,,CRVENI``.ZATO BOGA VAM,NE SERITE O TOME.A SANI I KOLEKCIONAR,JA NE ZNAM DA LI SE ZAJEBAVATE KADA ONAKO PRICATE O ROMIMA,ALI ONI SU SADA ONAKVI KAKVI SU ZAHVALJUJUCI LJUDIMA KAO STO STE VAS DVOJICA,KOJI SU IH KINJILI I MUCILI DOK OD NJIH NISU STVORILI NIZU,PODCINJENU RASU KAKAVA JE DANAS
My name is Bogi.Just Bogi
Tocno! Nije me bilo par dana, a ovo se pretvorilo u toltalno gadnu raspravu koja je na vidjelo bacila ne koliko ima pedera na sajtu nego koliko ima nenormalnih nacista. A ima ih stvarno previse! Vi kao da ste pali sa Marsa. Da mi je netko rekao ne bih vjerovao da se moze skupit ovoliko budala. A ti Sani... Ti si nesto sto ne postoji. Ne bih te usporedivao cak ni sa nekakvom papucicom ili amebom. Nesto toliko bez karaktera, stava i mozga. Ti si Sani i Bog nas sacuvao od tebe.
 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/01/2003 : 17:31:22
|
Ja sam se svadjao vec po pitanju iste teme na svastari (milsim da je bio topic UBIJ PEDERA, kad je bila onaj prosvjedu Zagrebu), ali nema koristi. Zato sam se i ovdje odlucio drzat po strani jer se samo bezveze nerviram, i pokusavam gledati kod nekih ljudi ono pozitivno inace ...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 19:26:13
|
quote: Originally posted by Maximuss
JEBO A VAS RASISTE,PA U BESKRAJNOM UNIVERZUMU IMA SAMO 6 MILIJARDI LJUDI,I MI MORAO DA SE MRZIMO IZMEDJU SEBE,DA SE UBIJAMO?PA JESTE LI VI BRE NORMALNI.STA IMA VEZE AKO JE NEKO CRNAC(cuo sam price da je tomek u stvari crnac),PA JEBI GA I CRNCI SU LJUDI,I ,,ZUTI`` I ,,CRVENI``.ZATO BOGA VAM,NE SERITE O TOME.A SANI I KOLEKCIONAR,JA NE ZNAM DA LI SE ZAJEBAVATE KADA ONAKO PRICATE O ROMIMA,ALI ONI SU SADA ONAKVI KAKVI SU ZAHVALJUJUCI LJUDIMA KAO STO STE VAS DVOJICA,KOJI SU IH KINJILI I MUCILI DOK OD NJIH NISU STVORILI NIZU,PODCINJENU RASU KAKAVA JE DANAS
Tocno! Nije me bilo par dana, a ovo se pretvorilo u toltalno gadnu raspravu koja je na vidjelo bacila ne koliko ima pedera na sajtu nego koliko ima nenormalnih nacista. A ima ih stvarno previse! Vi kao da ste pali sa Marsa. Da mi je netko rekao ne bih vjerovao da se moze skupit ovoliko budala. A ti Sani... Ti si nesto sto ne postoji. Ne bih te usporedivao cak ni sa nekakvom papucicom ili amebom. Nesto toliko bez karaktera, stava i mozga. Ti si Sani i Bog nas sacuvao od tebe.

cool      Ma covjece nemoze bit nijedan covjek gori od mene      
Joooooojjjjjjjjj jesam se odvalio od smjeha kad sam cuo da je tomek zvaljo.Mal nisam pao sa stolice   .Pa kako to da je on crnac?
Ja stvarno neznam Maximus sta sam tako reko pa da si se ti tako iznanadio.Ja nemam nista protiv crnaca sve dok mi neukradu dolar ili pogledaju krivo nekog iz familije.A sto se tice cigana istina je sve sto sam reko.Oni su ljudi bez karaktera i 90% cigana su lopovcici.To im je u krvi.Odkako su se rodili samo bi krali. Cigan ti nemoze bit prijatelj.Cim mu okrenes ledja odmah te sevi.Jednostavno to im je u krvi.
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 02/01/2003 : 19:33:07
|
quote: Originally posted by Kruger
Heyoka ljudi se nerazlikuju po boji koze vec po djelima samo sto crnci cine uglavnom losa dijela cast izuzetcima ja nemrzim crnce vec ono sto cine Sani nije nikog uvredio ima pravo na svoje misljenje ako bi nekog trebalo izbaciti to su bili oni pederi koji su otisli oni su pretjerivali pa eto nismo ih bas upozorili nesto posebno zasto bi izbacivali nekog ko je ok kao sto je sani
Upravu si Krugeru sto se tice svega.
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 02/01/2003 : 19:38:45
|
Bogi na zemlji ima prije 7 miliardi ljudi nego 6 miliardi.Romi nisu onakvi kakvi jesu zahvaljujuci nama.Romi nemaju skoli i jedini nacin da zarade para je da zajebu nekoga.I oni su imali mogucnost da idu u skolu ali nisu htjeli jer mrze ic u skolu i zivit duze vremena na jednom mjestu.Oni samo znaju zajebat.Zato ih ljudi nevole.Moja tetka koja zivi u Bosni nemoze napolju objesit kosulju da se osusi jer je sigurna da ce je jedan cigan ukrast.
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 21:45:24
|
Markose vrijeme je da zakljucas ovaj topic, ovdje se vise ne pise o stripovima tako da nam je ovaj topic nepotreban, samo zauzima prostor.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
|
Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 22:17:35
|
jasno da su ljudi raspalili po pederima jer su oni laka meta - nema ih na forumu. citao sam par politickih rasprava u svaštari gdje vidiš da su svi u rukavicama i cuvaju se uvreda osim oni generalnih (smece, idiote, kretenu) dok su pederi vreca po kojoj se mogu do mila boga prazniti desnicarska uvjerenja. moje osobno i posve skromno mišljenje je da je seks u osnovi (ali ne samo) sredstvo za proširenje ljudske vrste a kako tu pederi nisu u stanju pomoci svrstavam ih tik ispred ljubitelja male djece i životinja, jedino što ih iskupljuje je da su odrasli i iako oba dvojica (obadvije) pristaju ne treba ih progoniti ali kad pocnu tražiti soc. zaštitu, brakove, posvajanje djece digne mi se kosa na glavi... a s obziro da u suradnji sa židovima drmaju showbuisnessom (to je cinjenica) jasno je da imamo pedera u stripu kad ih je pun svijet filma, glazbe, mode da ne pricam, a de facto u svakoj am. tv seriji poslije 1990. imaš jednog pedera ili lezbijku iako cine minoran postotak stanovništva zamisli da u svakoj seriji imaš jednog jehovinog svjedoka |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 02/01/2003 : 22:24:26
|
Mislim da ce uskoro imat pravo usvajat djecu.Svjet je poludio.Sve to pocinje od Amerike pa prelazi u Kanadu pa onda Australiju pa onda Europu ...
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 22:43:13
|
ma jebo vas,pa i pederi su ljudi,pa sta vam je?sta bi ti sad sani,ubio sve pedere.reci,,jel ti i jedean ikada nesto radio?
My name is Bogi.Just Bogi |
 |
|
Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Posted - 02/01/2003 : 22:54:41
|
to je njihov zivot,i sta ti imas da se mjesas u to?ako tebi nicim ne smetaju,zivi i pusti ih da zive
 |
|
Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts
Posted - 02/01/2003 : 22:59:17
|
odlicno. ja volim ubijati pse i poslije im oderati kožu, ali to je moj život. "živi i pusti živjeti" je maksima koja se ograduje opcim dobrom, zdravim razumom i moralnim normama. |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
|
Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 03/01/2003 : 00:44:22
|
ma jebo vas,pa i pederi su ljudi,pa sta vam je?sta bi ti sad sani,ubio sve pedere.reci,,jel ti i jedean ikada nesto radio?
Nebi ih ubio ali bi zelio da ih nevidim.Kad idem sa curom u grad i kad vidim 2 muskarca kako se zvalje odmah izgubim ukus na sve.Postanem nervozan i drzak.To moja cura nevoli.Oni se meni gade.Ja tu nemogu nista, tako je kako je.Jednostavno ljepse bi mi bilo u zivotu kad njih nebi bilo.
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 03/01/2003 : 00:47:53
|
Bogi sta se tebi negadi kad vidis 2 muskarca kako se zvalje? Zar ti to nezagorci zivot?
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Posted - 03/01/2003 : 00:50:03
|
meni odmah zgade zivot.Cim mi zgade zivot odmah su mi nesto napravili Bogi.Zato sam protiv pederstva.
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Posted - 03/01/2003 : 00:53:23
|
jebi ga,gadi ti se i kad vidis crijeva,pa jesi li protiv operacija?usput,mogao si ove postove sveu jedan da stavis
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 03/01/2003 : 05:14:03
|
to je njihov zivot,i sta ti imas da se mjesas u to?ako tebi nicim ne smetaju,zivi i pusti ih da zive
e tu nisi u pravu!!!smetaju me...a evo i kako: tražeci svoja basnoslovna drustvena prava oni jednostavno ugrožavaju moja prava i prava svih onih pustih heteroseksualnih parova i brakova. ta društvena grupacija homoseksualaca,potaknuta,tokom prosle dekade,svim pustim AMERICKIM,drustveno nakaradnim,uzdizanjem neo- i pseudo- liberalnih ideja,jednostavno je na krilima novodanog im politickog prostora i gradanskog prava uspijela iznuditi klimu kakva danas postoji u zapadnom svijetu( )što se tice homoseksualizma. Rezultat toga je da i u zemljama poput naše,oni bez ikakvog opravdanog razloga žele ljudima nametnuti svoj NOVI pogled na svijet i društvo u kojem hrvati(dakle gradani) žive vec od ?...stoljeca 7-og? ,cega je najbolji primjer zagrebacka Gay-PRIDE(?????) parada,a da problematika ima i politickih konotacija ti jasno pokazuje i Lucinov hod medu njima(kakva bi to bila ?demokratska? vlast kad bi zabranila osnovno gradansko pravo na borbu za vlastite interese???!!! ) Nadalje,inzistiranje na DRUŠTVENOJ i socijalnoj EVOLUCIJI neoliberalizma,u nas je neosnovana...naše društvo izvrsno je kroz cijelu povijest funkcioniralo na tu temu i za pojam homoseksualaca se do 90-tih u nas jedva i culo,niko ih nije dirao niti im osporavao prava,kao što im ne osporava ni danas(Cemu onda PARADA?? )...e,tu upravo nastaje problem:inzistirajuci na svojim pravima homici su navukli na sebe jaz odredenog dijela društva(manjina-od kojih je vecina skinheadsa!) pa je tako i gore navedeni homic naletio s svojom ?deckom? na ekipu koja je ovog razbila,pa ovaj sad optužuje sve nas da smo HOMOFOBI?! E sad,...ja homofob nisam jer se bogami ne bojim pošakati s ?tetkicom?,a s druge strane nisam ni društveno gledano homofob jer se jednostavno i ja,kao i oni,borim za svoja prava!!!!a koja su to: 1...ne želim da me muški šlataju(što se npr.,u normalnim disko-klubovima zna dogoditi),a bogami ni da me ljube u obraz i dobacuju da sam sladak(što sam doživio! )...jer jednostavno osjecam neugodu,istovjetnu onoj koju homici osjecaju kad ih ljudi cudno gledaju(pa se zato i bore za svoja prava) 2...ko pita djecu za prava kad se odlucuje dal ce se ozakonit homo-brakovi i posvajanje djece u takvim vezama.ja sam siguran da nijedno dijete nebi htjelo u takvu obitelj,al je nazalost u tom trenutku premalo da bi shvacalo o cem se radi.eto ja se borim i za njihova prava!!A bogami i prava moje djece jer ih zelim odgajati kako ja hocu(a to znaci BEZ žvaljenja muškaraca svakodnevno na televiziji!!!! ) 3...da ne kazete da ne pratim temu foruma...ja NEMOGU ZAMISLIT da moj buduci klinac od 10g.,kojem ja necu nadgledat kakve stripove kupuje,onako mal i socijalno neiskvaren,kojeg jos i ne zanimaju curice,ode KUPIT sebi Marvelov strip s glavnim junakom pederom(pardon,homoseksualcem)za koji su se i izborili ti isti;pa bez mog znanja pocne citat cijelu franšizu,pa mu se lik još i svidi,jer šta on zna što je peder,pa mu postane i idol,pa mi sam sin postane peder(a rade bi ko i svaki roditelj na ovom svijetu,da voli curice).Isto vrijedi i za klinke!
Eto...to su samo tri razloga(a ima ih još) zašto ne volim homoseksualce.istina samo one koji marširaju u svojim paradama!!! Dakle poruka pederima tipa ovih kaj se javljaju na forum: Živi i pusti živjeti,i to nama,heteroseksima.Budi homic ak ti baš paše al nemoj paradirat okolo!!! A što se tice tu nekih mrzitelja i neljubitelja crnaca,židova i inih(pa i homoseksualaca)...ajd se samo zamislite...sve je to proizvod vražjih Amerikanaca i Britanaca(i još nekih naroda?!),oni su krivi što su ih njihova društva takvim oblikovala,pa ak cete nekog mrzit-mrzite njih!!!
A i ja sam glup što uopce nekom pokušavam ovolikim tekstom išta dokazat! aj bok
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 03/01/2003 : 11:10:09
|
Mislio sam da cu ovdje razgovarati samo o stripovima, no tu je izrecena takva hrpa gluposti da moram reagirati.Najprije o homoseksualcima, kao u sporedju je ih se sa pedofilima i sl. sto je totalna glupost,mene uopce ne zanima sta rade dva odrasla muskarca ili zene u svojoj intimi koji su dobrovoljno pristali na to.U slucaju pedofilije je to sasvim drugacije i tu nema usporedbi.Protiv sam toga da homoseksualci usvajaju djecu ali da im se brani brak nema nikakvog smisla.Ako su im ugrozena prava imaju pravo paradirati,demokracija bi trebala biti jednaka za sve.A sto se tice Hitlera i KKK, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Uvijek se dobro nasmijem kada netko velica tog sizofrenika, smijesnog lika kojem se nije mogao dici piso pa je mrzio svijet i odveo Njemacku u propast.Naime Saveznici su za vrijeme rata skoro potpuno uspjeli istrijebiti vojnosposobne muskarce tako da ispada da su poslije rata ironijom sudbine Njemacku digli oni koji se iz raznoraznih razloga nisu mogli ili htjeli boriti pod oruzjem.Toliko o arijstvu.KKK-jos jedna smijesna skupina koji su mogli mozda nekad biti strasni,sada su smijesni da je to zalosno.Najebala je bijela rasa ako ju KKK bude vodio.Od takvih vrsta desnicara,nacionalista i rasista nema opasnosti.A sto se tice toga da je neka rasa ili nacija posebno lopovska ili niza od neke druge je takodjer nesto sto se lako moze dokazati da je notorna glupost.Otvorite npr.stranice crne kronike pa ce te vidjeti da srazmjerno broju stanovnistva najveci broj ubojica,silovatelja,kradljivaca u Hrvarskoj su Hrvati.To vrijedi za sve ostale narode i drzave.Bas me zanima kako to nama crnci u Hrvatskoj prijete i oduzimaju radna mjesta kad i tu sve ukupno ima valjda 20. |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Posted - 03/01/2003 : 11:27:00
|
darkraver nisi u pravu.ako je zemlja slobodna,a jeste slobodna,onda oni imaju pravo paradirati ulicama i ljubiti se u disku.a ako te neki ustine za guzu,e onda mu ebi mater,ali dok tebe ne dira,pusti ga...i oni su ljudi
 |
|
Topic  |
|